Pahimpina poissaolijoina tällien ym. takia Hokkanen ja Palve, ja tietenkin kapitaano Akkanen.

* Tuomarit Vikman ja Ylä-Rotiala ottavat pääosan tänään?
* Montako tuoppia kaatuu pelin jälkeen pleksin yli Ranen niskaan?
* Onko Turussa yhtään mikkeliläistä katsojaa?
* Onko Turussa ylipäätään yhtään katsojaa?
* Onko Mikko Laine vielä nettiselostajan suussa Puudeli?
* Kuka tekee voittomaalin? Pärssinen? Laakkonen? Vai tekeekö kukaan, jos tulee päivällä uusi kabinettipäätös, että pelit voi päättyä tasan?
* Vastaako tähän viestiketjuun kukaan?

Jatkakaa.. Kalevankankaan Viikinkiclubilla ollaan illalla asemissa.

TuTo
Näin nostettiin KooKoo. Illan pelissä TUTO ja Jukurit voisivat protestoida kabinettipeliä vastaan, vaikka pelaamalla koko ottelun ilman maalivahteja.Maku on mennyt, tiettävästi TUTO:lla jotain pelaajia illalla mukana. Plaah.

mrkrw

87 Tuomainen - 79 Kuru - 65 Rautajoki
27 Pärssinen - 44 Ahlgren - 88 Lehtinen
11 Moisio - 14 Heinimäki - 28 Laine
55 Taavitsainen - 8 Pulliainen - 82 Keinänen (A)

35 Meriläinen

Tämä on kyllä jääkiekkoa puhtaimmillaan Suomessa.
- Hyvin harvoin ylilyöntejä, jos ollenkaan
- Ottelut pääosin todella tasaisia
- Kumpi tahansa voi voittaa
- Fanitkin tulevat toimeen keskenään.

3-1 TUTOlle. (Matsiveikkauksiin veikkaan 3-1 kunnes osuu). Viimeisen lyö tyhjiin Miikka "Jukurienkaataja" Tuomainen.

paraspelaaja

Jukurit
Ketjuun kuulumaton kysymys: Millä perusteella KooKoon nostaminen oli kabinettipeliä? Ja kyllä, maku suomalaiseen jääkiekkoon on mennyt mutta haluan katsella jääkiekkoa Mikkelissä vielä parin vuoden päästäkin, joten ainut mahdollisuus on ylöspäin.. Molemmat seurat(tai ainakin Jukurit) ovat sinne pyrkimässä samalla periaatteella kuin KooKoo.

Ekassa pelissä Pennasen muokattu pelitapa taisi yllättää Ikan housut nilkoissa, nyt on varmasti videot katsottu joten samanlaista etumatkaa Jukurit ei tule saamaan. Toisaalta, jos pelinopeus ja liike ovat vaadittavalla tasolla, ei Jukurien peliä voi oikein millään horjuttaa. Edellä mainitut muuttujat on viime peleissä, kuten luonnollista, huonontuneet pelin edetessä. Viimeisimmässä pelissä Pendo tosin älysi peluuttaa ihan kiekkokontrollia vikassa erässä, kun alkoi näyttää siltä ettei pohkeissa riitä enää.

Katsotaan miten käy, Jukurit kuitenkin voittanee.

Eesau_65

TuTo
Tämä on taas niitä otteluita, joita pääsen paikan päälle katsomaan. Mikkelissä taisi olla kaikkiaan kuusi "turkulaista" katsomassa "ansaittua" voittoa.
Jukurikannattajat kävivät ahkerasti viimekauden "rikospaikalla", mutta ehkä tänään vain paikalla pelaajat + henkilökunta ?
Ika taisi jossain jo kertoa, että syytä jäähyihin on kerrottu, joten niistä ei enää phu otteluiden jälkeen.
Oluet on vaihtuneet "paikallisesta" Laitilan Panimosta valtakunnaliseen kumppaniin ja samalla kait hinat nousseet - > ei raaskita enää hukkaan heittää. Tähän vielä se, että typerää se oli silloin päätösottelun jälkeen.
Radiota en aio matsissa kuunella, joten puudeli sana jää ainakin kuulematta.

Jukureilla taitaa YV-peli löyytynyt. Osataanko meillä siihen reagoida riittävästi.
TUTO:n puolelta taitaa potilaina olla edelleen Kokkonen sekä Uski ja Meri.

Toivotaan muutenkin nyt, että peliilo on löytynyt ja saadaan haastettua Jukurit kunnolla. Tulosveikkaus 4-2. Yltiöposittivinen täytyy olla.

Musta Nuoli

Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
-Kyllä ottavat.

-Ika ei tule edes lehdistötilaisuuteen.

-Yksi, mutta se ei lennä pleksin yli.

-On, yksi mikkeliläinen Turussa opiskeleva Jukurit-fani.

-Katsojia on 955.

-Hänet on ylennetty mäyräkoiraksi.

-Kabinetista kuuluu käsky, että TuTo on voittava kun rankkareita on ammuttu tuloksetta kymmenen ampujan edestä ja kabinettimies haluaa jo lähteä kotiin. Voittomaali merkitään Keinäselle.

-Ei mitään vastaa vaan vihtaa.

* Onko Kaapo torjumaan innokas?
-Ei ole, hän päästää kaksi helppoa maalia.

Probert24

TuTo, Montreal Canadiens (jo ennen Sakua)
Kyllä oli kotijoukkueen esitys tänään todellinen pohjanoteeraus. Pelin kahdessa ensimmäisessä erässä ei ollut järjen häivää, Niukkasen ajat hiipivät mieleeni. Olisin odottanut valmennukselta muutakin reagointia kuin maalivahdin vaihtoja. Tuomarit eivät olleet ihan timanttia, mutta eivät olleet syyllisiä leijonaliigan tasoiseen esitykseen (pikkujunnuja väheksymättä).
Oman pään pelaamiseen voisi jo vihdoinkin alkaa tekemään jotakin. Vastustajan oli helppo sitoa TuTon hyökkääjät kun puolustajat harrastivat pelinavausta kuljettamalla kiekon oman siniviivan yli.

Tuusa

Jukurit
Kaksi erää komeaa lätkää Jukureilta ja TUTO oli ihan vastaantulija. Kolmannen alussa oli Pitkäsellä tyhjä maali ja paikka iskeä kypärätemppu, mutta ohi meni. Sen jälkeen kotijoukkue alkoi päästä peliin mukaan. Niinkuin paraspelaaja kirjoitti, siinä kohtaa olisi pitänyt ehkä muuttaa peliä ja alkaa enemmän vaan katkomaan ja sumputtamaan oman hyökkäyspelin kustannuksella. Onneksi nyt kävi hyvin, mutta turhan tiukalle meni. Ykköskenttä ja ykkösylivoima alkaa olla aika huimassa vedossa. Jälkeä syntyy ja tulee syntymään lisää. Epi Ripatti sai pahasti mailasta naamaan, toivottavasti selvisi pelkillä tikeillä eikä pahemmin käynyt. Punaista tuli jäälle kyllä ihan kiitettävästi.

ps. Avauksen kysymyksistä on pakko vetää vielä esiin tämä selostaja. Laineen pelatessa Jukureissa hän selitti mulle, että Puudeli on Micon lempinimi ollut jo pitkään ja sitä käytetään aina/kaikkialla ja Mico itsekin sen hyväksyy. Ihmeellisesti tämä Puudeli oli nyt unohtunut kokonaan, kun Mico pelaakin TUTO-paikassa. Kieltämättä hivenen hymyilyttää tämän selostajan kootut selitykset.

Eesau_65

TuTo
Oli kyllä taas sellainen peli, että tunteet vaihtuivat päädtä toiseen. Eka erä alkoi ihan hyvin. Jukureille ominaiset nopeat hyökkäykseen kääntymiset tuottivat tulokset ja TUTO:n jäähyily sekä Jukureiden yv: tehokkuus. Kaikesta huolimatta jaksoin edelleen uskoa nousuun. Siis numeroiden siistimiseen. Toinen erä oli sitten sekaista jo. Siitä ei paljon kerrottavaa jäänyt. Usko alkoi hiipumaan. Kun TUTO sen ekan maalin sai aiksiseksi, niin taas alkoi toivo nousta. Toinen maali ja usko vain vahvistui. Kolmas maali.....toistuuko Mikkelin peli. Neljäs maali, kyllä se voi toistua. Tässä vaiheessa totean että tuomareiden rohkeus petti. Perun tämän jos ottelun koosteessa näkyy tilanne, kun Jukurit oli jo vajaalla ja Keniä "mielestäni" rikottiin.
Ei toistunut Mikkelin tapahtumat ja ansaittu voitto meni Jukureille.
Laukaukset, oman maalin edustan tyhjänä pitäminen, ei syöttöjä seisoville jaloille...perusjuttuja.
Ja piru vie...minä taidan tuntea Topin isän.......

Mitä muuten Keni sanoi Jukureiden maalivaahdille tehtyään maalin? Onko siinä se heikko lenkki. Voitot 1-1 pisteet Jukureille 2-4.
Seuraavasta sitten jo voitto.

E: Katsojia vain joku 1200. Nostan hattua tässä vaiheessa sille yhdelle kannattajalle jonka tavoite on kiertää kaikki hallit.

tosiasia

TuTo
Jukurit vei aika puhtaasti peliä pari erää ollen lähes kaikessa parempi. TuTo hävisi kaksinkappailut ja oli hitaalla jalalla liikkeellä. Tilanteisiin ei vain ehditty, kun vieraiden luistin kulki liukkaasti ja syötöt napsuivat lapaan. TuTo yritti agressiivisesti puskea eteenpäin, mutta ei oikein päässyt mihinkään ainakaan alussa.Toisen erän viime minuuteilla tahtipuikon heiluttaja vasta oikeastaan vaihtui. Kolmennessa erässä TuTo oli yllättävänkin vahvasti niskan päällä ja kiri lopulta 0-5 tappiosta todella hyvin maalin päähän. Kiri kuitenkin tyssäsi huonohkoon ylivoimaan ja vieraat iskivät viimeisen niitin tyhjiin.

Loppukiri kuitenkin osoitti, että on joukkueessa ainesta, mutta peleissä ei ole varaa tuhlata kahta erää ja sitten vasta aloittaa pelaaminen. Veskareiden taiston vei myös Jukurit selvästi. Muutama maali olisi TuTon veskareilla ollut otettavissa ja muutenkin kiekot pomppivat kummasti. Osa syy oli myös TuTon pelureiden honompi viimeistely. Kerälän häipyminen kakkoskentästä myös sekoitti peliä. Suurin ero joukkueiden välillä oli kuitenkin mielestäni erikoistilanne pelaamisessa. Jukurien ylivoima oli todella vaarallisen oloista verrattuna TuToon. Tasakentällisin TuTo olisi vienyt maalit 3-2, jos tyhjiin mennyttä ei lasketa, mutta erikoistilanteissa olitiin karmeasti jäljessä.

Pelistä jäi TuTolle valtavasti opittavaa. Tapahtumia kannattaisi Ikan enemmänkin analysoida, koska tänään näkyi joitain heikkouksia pelissä todella selvästi, mutta jotain myös toimi lopussa. Jukurit on ehkä tulevaisuudessa muutenkin TuTon päävastus, jonka peli pitää todellakin tuntea kuin omat taskunsa, jos mielii taistella kirkkaimmista sijoista. On se vain kumma miten kova vastus Jukurit on vuodesta toiseen.