Kummola ”rakentaa” Tampereelle jäähallin -seurantaketju

  • 1 293 120
  • 3 967

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Viimeksi kun tarkistin, niin Hartwall Arenan alla oli pelkkää kalliota. Parkkihalli sijaitsi areenan vieressä. Tuskin se on siirtynyt.
Siellä on kylläkin harkkahalli siellä areenan alla. Meinasin tulla korjaamaan tätä samaa väittämää.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
No se on hieno juttu että nyt aletaan puhumaan, notta hallin suunnittelu pitäisi aloittaa alusta =). Kyllä mä sen tiedän, että hämeessä ollaan vähän hitaita, mutta silti. V*ttu sen laatikon piti olla jo 2012 kisoihin valmis ? Ja nyt pitäisi suunnittelu aloittaa alusta. Hei onx tää 100 miljoonan projekti oikeasti projekti vai aikuisten lasten hiekkalaatikkoleikki ?
Tällä tahdilla kiekko putoaa 2020 luvulla jäähän keskusareenassa
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
No se on hieno juttu että nyt aletaan puhumaan, notta hallin suunnittelu pitäisi aloittaa alusta =). Kyllä mä sen tiedän, että hämeessä ollaan vähän hitaita, mutta silti. V*ttu sen laatikon piti olla jo 2012 kisoihin valmis ? Ja nyt pitäisi suunnittelu aloittaa alusta. Hei onx tää 100 miljoonan projekti oikeasti projekti vai aikuisten lasten hiekkalaatikkoleikki ?
Tällä tahdilla kiekko putoaa 2020 luvulla jäähän keskusareenassa
Noh noh... siellä kuule Tammerelaiset arkkitehdit hieroo karvasia käsiään ja hihittelee että taas voi samppanjapulloja poksautella, kun kohta tulee miltsien tilaus uudesta suunnitelmasta.

Pakko kyllä joskus ihmetellä että jos piirtää jonkun saamarin futuristisen kuvan jostain helevatan pytingistä niin kuinka se voi maksaa niin perhanasti, yhtään lujuuslaskelmaa jne. kun noi ei sisällä.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Siellä on kylläkin harkkahalli siellä areenan alla. Meinasin tulla korjaamaan tätä samaa väittämää.

Jos yhtään tarkkoja ollaan niin eipä ole harjoitushallikaan Hartwall Arenan alla vaan jotakuinkin länsipuolella. Käytävä harkkahalliin lähtee jotakuinkin Jokerien pukukopin kohdalta täysin päinvastaiseen suuntaa kun missä areenan kaukalo on. Käytävän päästä menee hissi alas ja hissiltä alkaa toinen käytävä edelleen poispäin arenasta. Käytävän päässä on harjoitushalli. Sivusuunnassa matka ei tosin ole kuin kymmeniä metrejä.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Parkkihallista ikinä kuullut? Missä se Hartwall-areenan parkkihalli sijaitsee? Hallin alla.
Kuten edellä on jo todettu niin ei se parkkihalli ole Jaffalassa hallin alla, mutta miten luulet tuollaiset parkkihallin kannattavan tuolla sijannilla?
Mahtaa olla paljon käyttäjiä parkkihallissa arkipäivisin yms. kun parkkihallin pitäisi osaltaan myös maksaa rakennusta takaisin.
Yhä kaikki muut sijainnit kuin tuo suunniteltu paikka tarkoittavat sitä, että hallia on rahoitettava merkittävästi enemmän kuin nyt tehtäisiin julkisista varoista ja samoin hallin käyttöä on tuettava selkeästi enemmän.

Noista palveluista mitä sinne on suunniteltu niin pitää oikeasti nyt muistaa se että mitä sinne on haaveiltu toteutuvan on ihan eri asia kuin se mikä toteutuu. Voinhan mää sanoa että mää ostan Koskikeskuksesta 90% ja perustan sinne x kuntosalin ja y ravintolan ja tienaan miljoonia mutta todellisuudessa pankkeja, kuntosaleja ja ravintoloita on keskusta pullollaan. Yli tarjontaa käytännössä kaikesta on jo. Ainoa millä pystyisin kilpaileen olisi halvat toimistotilat.
Kyllä se on eri asia mutta luuletko, että ehdottamaasi Hakametsään noita palveluja tulisi yhtään?
Tuo nyt on vaan ainut paikka jossa se halli voi kannattaa edes jotenkin ja sen takia sitä on turha rakentaa minnekkään muualle.

Ja tapahtuma kuin tapahtuma on helppo myydä kun sinne saadaan hyvät kulkuyhteydet muillekkin kuin junalle. esm.linja-autot ja yksityisautoilijoiden on huomattavasti helpompi tulla keskustan ulkopuolelle kun keskustaan, varsinkin nyt kun keskusta on menossa siihen että siellä ei haluta ihmisten ajavan omilla autoillaan.
Kerrotko miten linja-autolla olisi helpompi tulla esim. Hakametsään kun sisäisessä liikenteessä tarkoittaa suurimmalle osalle vähintään yhtä bussin vaihtoa keskustassa.
Samoin moottoritie alkaa käytännössä hallin kulmalta jos se rakennetaan ehdotetulle paikalle ja kaiken lisäksi jo nyt tuossa hallin rakennuspaikan välittömässä läheisyydessä on reilusti yli tuhat parkkipaikkaa eri parkkihalleissa.
Eikä ihmiset jää tapahtumien jälkeen viihtymään alueelle jos sinne pitää mennä omilla autoilla mikäli paikkaan pääsee julkisilla helposti niin tällöin myös tapahtumien jälkeinen käyttö lisääntyy.

Kuulostaa siltä, että haluaisit tämän hallin tulevan kokonaan Tampereen kaupungin rahoilla ja myös kaupungin pyörittämänä kun kannattavaksi sitä ei vaan saa muilla sijanneilla.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Kuten Jani82 jo mainitsi on mahdolloisen tulevan hallin ympäristössä jo aika hyvin parkkitilaa. Noin 5 min kävelymatkan päässä on seuraavat Finnparkin parkkitalot:

P-Asema 461 paikkaa, auki 24 h 1 €/25 min 0-3 h, seuraavat tunnit 0,5 €/h
Koskikeskus 426 paikkaa, auki 24 h 1€/30 min 0-7 h
P-Tulli 297 paikkaa, auki 24 h 1 €/25 min 0-3 h, seuraavat tunnit 0,5€/h
P-Tullintori 597 paikkaa, auki 24 h 1 €/25 min 0-3 h, seuraavat tunnit 0,5€/h
P-Hämppi 972 paikkaa, auki 24 h 1£/25 min 0-2,5 h, seuraavat tunnit 1€/30 min
Lisäksi Ratinan stadionin parkkiin mahtuu varmaankin "parisen sataa" autoa ?

Nopealla laskutavalla P-tilaa löytyy n. 2750 paikkaa ! Lisäksi läheltä löytyy myös paikkoja katujen varsilta mihin autonsa voi pysäköidä. Eli tarvitaanko hallin yhteyteen parkkitaloa ja olisiko sillä sitten oikeasti muutakin käyttöä kuin peleissä ja yleisötapahtumissa ? Tosin kyllähän Hartwalille on helppo mennä kun P-hallista pääsee todella helposti suoraan areenalle periaatteesa ilman "kastumista"

Eikös tarkoitus olisi, että mahdollisimman moni kävisi julkisilla tuolla hallissa. Ja koska Tampereella ei vielä ole ratikkaa tarkottaisi se, että halliin tultaisiin Linja-autoilla ? Eri asia on se, että kuinka moni sitten tulisi peliin esim. jostain Lentävänniemestä linja-autollla oman auton sijaan ? Ja kyllähän noissa peleissä käy porukkaa, myös Tampereen ulkopuolelta. Itse olen jo yli 13 vuotta tahkonnut n. 90 kilometrin (yhteensuuntaan) päästä peleihin Oma auto on ainoa vaihtoehto jolla peliin pääsee. Ja jatkossakin aion tulla omalla autolla.
Mutta vaikka Tampereella pääsisikin linja-autolla hallille, niin kuinka moni on valmis alkaa vaihteleen bussista toiseen ja kuluttamaan aikaa tyyliin 1 h, kun omalla autolla matka taittuisi 20 minuutissa ?
Mielestäni nyt olisi hyvä tulevissa peleissä tehdä kunnon kysely, että mistä väki tuli peleihin ja millä ? Lisäksi kuinka usein käyvät peleissä ja millä kulkisivat jos halli olisi keskustassa ?



E: Lisätty "niitä näitä"
 
Viimeksi muokattu:

Pallister

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Tämä eräs kirjoittaja nillittää tätä haka-jargoniaa tuolla infonkin puolella näemmä.

Sanotaan nyt suoraan,uutta hallia ei Hakametsään tule.
Yksikään sijoittaja ei tuohon lähde ellei ole hullu.
Eli ainoa vaihtoehto tuolle olisi jos kaupunki löisi pystyyn eli ei ole tapahtumassa.
Tässä edellä on nyt käyty kaikki järjelliset syyt sille miksi halli keskustaan kannattaa rakentaa,jos nyt jo on vaikea löytää sijoittajia tässä taloustilanteessa tuohon hankkeeseen niin miten joku voi kuvitella että samat sijoittajat sijoittaisivat Hakan parkkipaikalle/ideaparikin viereen(siellähän on maata halvalla) kyhättävään halliin.

Ongelmahan on ymmärtääkseni että entinen/nykyinen tj. ei saanut lupaamiaan rahoja kokoon ja sen jälkeen ollaan istuttu kädet ristissä odottaen puuttuvia rahoja jonka jälkeen koko mies on syrjäytetty.

Joku paikallispolitiikkaa tunteva voi kommentoida enemmän mutta eikös asian pitänyt mennä valtuustoon nyt syksyllä ja valituskierroksen jälkeen rakentamisen alkaa ensi syksynä,hesarista muistaakseni keväällä luin.
Ajattelin jos Kalelta yllättäen löytyy joku halpahallimalli/arkkitehti hihasta.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Aamulehden paperiversiossa oli jotain juttua, että suomi olisi saamassa 2021 mm-kisat. Kummola vähän lupaili kisoja sit Tampereelle =). Nyt kun oikeasti aletaan panostaan niin noihin kisoihin saatettaisiin saada uusi halli kun ei ehtinyt edellisiin =)
 

karotenoidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Canucks, PYRY
Onhan tämä projekti mitä mainiointa sketsihuumoria, jollei muuta. Tuli aamulla mieleen, että jos tuo halli suunnitellaan uudestaan, saavatko NIMBY:t uuden valitusoikeuden johonkin ympäristövaikutushöpöhöpöoikeuteen? Sellaisissa käsittelyissähän menee taas niin kauan, että 2021 tulee äkkiä vastaan...
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Jos liigakiekkoilu on pysyvästi muuttumassa yhteisöllisestä live-tapahtumasta Reality tv:n suuntaan, koko uusi halli on järjetön hanke. Ainakin aiotussa mittakaavassa. Lisänä vielä Ilveksen ympärillä oleva kroonistunut epävarmuus.

Koska katteltu on jo, kannattaisi ehkä vielä hetki kattella
a. mihin suuntaan jääkiekkotuote kehittyy
b. Mitä Ilvekselle tulee tapahtumaan
c. Miten yleinen taloustilanne kehittyy.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Eipä se taida tuo Tapparankaan taloudellinen tilanne, kuten monen muunkaan taloudellinen tilanne olla kovin "kummoinen". Ilvestä on vaan ns riepoteltu mediassa männä vuosina aika paljon, mm taloudellisista asioista ja noista tragikoomisista omistajasekoiluista.
Kyllä aika moni joukkue on sanotaanko viimeisen 5 vuoden aikana tehnyt aika paljon tappiota. Kansaa ei ainakaan alkukauden yleisömäärien perusteella kiinnosta peli. Saa isällä olla lompakko kunnossa kun vie 4 henkisen perheen peliin, siinä äkkiä 150-200 euroa vaihtaa omistajaansa. No onko se paljon vai vähän niin saa jokainen päättää ?
Kuinka moni oikeasti haluaa "Turun tilanteen" ( ja tää ei sit oo vittuilua ) jossa yli 10000 katsojan hallissa on 4300 katsojaa. Jo nyt ainakin Tapparan peleissä on jo vuosia ollut yhtä paljon meteliä ja menoa ja tunnelmaa kun vanhainkodin 90 v vuotiaiden perjantaibingossa....
Okei on vanha slogani tjsp mutta kyllä se kansa tulee sinne Hakametsäänkin sitä kiekkoa katsomaan jos tuote on kunnossa ja rahoille saa vastinetta. Ei taitaisi uudesta hallista irrota istumapaikoille kausaria 150 eurolla ( ja kyse ei ole lastenkortista ) kuten pari vuotta sitten. Nyt taisi olla jonkun karvan yli 200 euroa ? Ei paha mielestäni ?
 

Eikka86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eipä se taida tuo Tapparankaan taloudellinen tilanne, kuten monen muunkaan taloudellinen tilanne olla kovin "kummoinen". Ilvestä on vaan ns riepoteltu mediassa männä vuosina aika paljon, mm taloudellisista asioista ja noista tragikoomisista omistajasekoiluista.
Kyllä aika moni joukkue on sanotaanko viimeisen 5 vuoden aikana tehnyt aika paljon tappiota. Kansaa ei ainakaan alkukauden yleisömäärien perusteella kiinnosta peli. Saa isällä olla lompakko kunnossa kun vie 4 henkisen perheen peliin, siinä äkkiä 150-200 euroa vaihtaa omistajaansa. No onko se paljon vai vähän niin saa jokainen päättää ?
Kuinka moni oikeasti haluaa "Turun tilanteen" ( ja tää ei sit oo vittuilua ) jossa yli 10000 katsojan hallissa on 4300 katsojaa. Jo nyt ainakin Tapparan peleissä on jo vuosia ollut yhtä paljon meteliä ja menoa ja tunnelmaa kun vanhainkodin 90 v vuotiaiden perjantaibingossa....
Okei on vanha slogani tjsp mutta kyllä se kansa tulee sinne Hakametsäänkin sitä kiekkoa katsomaan jos tuote on kunnossa ja rahoille saa vastinetta. Ei taitaisi uudesta hallista irrota istumapaikoille kausaria 150 eurolla ( ja kyse ei ole lastenkortista ) kuten pari vuotta sitten. Nyt taisi olla jonkun karvan yli 200 euroa ? Ei paha mielestäni ?

En ota muuhun kantaa mutta kyllä Ilveksen ja Tapparan miinusmerkkisyydessä on aikalailla selkeä ero.

Ilves on tehnyt tilikaudesta 2009 tilikauteen 2013 tappiota suurinpiirtein 2,3me ja viimekaudestahan taitaa tulla vajaa 0,5m€ lisää turskaa. Kokonaissaldo miinuksella suurinpiirtein 2,7m€.

Tapparalla on tehnyt samalla aikavälillä miinusta 835t€ ja edellisestä kaudesta tuli plussaa 271t € eli miinusta kokonaisuutena 564000€.

Tälle erolle jopa löytyy selkeä syy, Ilves pyörittää toimintaa noin 1,5m€ pienemmällä liikevaihdolla. Tämä on aika kummallista koska joukkueet toimii samalla talousalueella ja uskallan jopa veikata että Ilveksellä on laajempi kannattajajoukko.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
jos tuo halli suunnitellaan uudestaan, saavatko NIMBY:t uuden valitusoikeuden johonkin ympäristövaikutushöpöhöpöoikeuteen?

Kaavavalitukset on käsitelty ja hylätty. Kaavahan ei muutu mihinkään enää.

Hallin kustannuksiksi on pistetty 125milj, jolla tekis sen Malmönkin suuresti budjetin ylittäneen hallin. Edelliseltä "yrittäjältä" kuulemma puuttu vaan 6milj, joten miks hemmetissä ei tehty sen verran pienempää (no kun ei sillä oikeesti mitään rahoja ollu).

Eli uutta yrittäjäähän tohon hajetaan. Ja koitetaan poliittisesti saada muutettua rakennusjärjestystä ja alotella kansi enivei niitä liiketiloja varten.

Jotta ne Tampereen PS kannattajat, viästikää ny tälle omalle poppoollenne, että miks -tussa ne tätä hanketta koittaa kampittaa.
 
Suosikkijoukkue
KK
Kuten Jani82 jo mainitsi on mahdolloisen tulevan hallin ympäristössä jo aika hyvin parkkitilaa. Noin 5 min kävelymatkan päässä on seuraavat Finnparkin parkkitalot:

P-Asema 461 paikkaa, auki 24 h 1 €/25 min 0-3 h, seuraavat tunnit 0,5 €/h
Koskikeskus 426 paikkaa, auki 24 h 1€/30 min 0-7 h
P-Tulli 297 paikkaa, auki 24 h 1 €/25 min 0-3 h, seuraavat tunnit 0,5€/h
P-Tullintori 597 paikkaa, auki 24 h 1 €/25 min 0-3 h, seuraavat tunnit 0,5€/h
P-Hämppi 972 paikkaa, auki 24 h 1£/25 min 0-2,5 h, seuraavat tunnit 1€/30 min
Lisäksi Ratinan stadionin parkkiin mahtuu varmaankin "parisen sataa" autoa ?

Nopealla laskutavalla P-tilaa löytyy n. 2750 paikkaa ! Lisäksi läheltä löytyy myös paikkoja katujen varsilta mihin autonsa voi pysäköidä. Eli tarvitaanko hallin yhteyteen parkkitaloa ja olisiko sillä sitten oikeasti muutakin käyttöä kuin peleissä ja yleisötapahtumissa ? Tosin kyllähän Hartwalille on helppo mennä kun P-hallista pääsee todella helposti suoraan areenalle periaatteesa ilman "kastumista"

Nuo parkkivaipat ovat toki AINA jääkiekkopelin alkaessa vapaana! Jos edes puolet olisi vapaana niin hyvä. Itse uskon, että ko. parkkitilojen käyttöaste on lauantaina klo 16-20.00 n. 80% ja viikolla jopa enemmän.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Nuo parkkivaipat ovat toki AINA jääkiekkopelin alkaessa vapaana! Jos edes puolet olisi vapaana niin hyvä. Itse uskon, että ko. parkkitilojen käyttöaste on lauantaina klo 16-20.00 n. 80% ja viikolla jopa enemmän.
Usko mitä uskot, mutta tuohon aikaan lauantaina ja arki-iltaisin noissa paikoissa vapaana on vähintään 1500 parkkipaikkaa. Siihen vielä lisäksi sitten hallin oma parkkihalli ja muut lähellä olevat ilmaiset tai kadun varressa paikat.
Sitten kun hallin sijainti on oikeasti sellainen, että lähes jokaisesta paikasta Tampereelta pääsee bussilla suoraan 500m päähän hallista ja junat tulevat vieläkin lähemmäksi niin parkkipaikat kyllä riittävät helposti.
 

Lhutuur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Levonen haista vittu!!
Taidetaan Helsinki Gardenin rakentaminen saada käyntiin ennen tätä ikuisuusprojektia. Rahoitus on kasassa ja hallin sijainti on viimein päätetty. Tampereella taas tähdätään varmaankin vuoden 2030 Skoda Cupiin?
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Nyt sit aletaan odottamaan, että montako vuotta aiemmin Tammelaan suunniteltu uusi jalkapallostadion valmistuu kuin Jäähalli
kuva Aika hyvälle näyttää tuo kokonaisuus jos tuollaisenaan toteutuu. Tästäkin projektista on tapeltu jo pari vuotta ja tullaan jatkossakin tappelemaan. Mitään uutta kun ei saa rakentaa ja kaupunkia ei saa kehittää joidenkin mielestä. Nykyinen Tammelan stadion on erittäin ruma

Kuva: aamulehdestä
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Nyt sit aletaan odottamaan, että montako vuotta aiemmin Tammelaan suunniteltu uusi jalkapallostadion valmistuu kuin Jäähalli
kuva Aika hyvälle näyttää tuo kokonaisuus jos tuollaisenaan toteutuu. Tästäkin projektista on tapeltu jo pari vuotta ja tullaan jatkossakin tappelemaan. Mitään uutta kun ei saa rakentaa ja kaupunkia ei saa kehittää joidenkin mielestä. Nykyinen Tammelan stadion on erittäin ruma

Kuva: aamulehdestä
Toki menee offtopiciksi, mutta en tätäkään voi ymärtää. Jos uutta rakennetaan niin miksi ei saman tien katettuna, tässä maassa kun on sellanen paska asia kuin talvi. Nykyään voidaan helposti tehdä suljettavalla katolla olevia rakennuksia, onkin ihan käsittämätöntä että vielä joku haluaa suunnitella rakennuksen, jossa ei kattoa ole.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Uskooko joku oikesti edelleen, että Kummola saa järjesteltyä hallin Tampereelle...
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Uskooko joku oikesti edelleen, että Kummola saa järjesteltyä hallin Tampereelle...

No hei Jos Kale jotain lupaa niin Kale sen myös hoitaa, maksoi mitä maksoi. Miettikää miten hienoa se on 2060 sanoa lapsenlapsille et tossa on nyt se halli jonka sunnitteluun ja valmistumiseen meni aikoinaan 15 vuotta...
 
Nuo parkkivaipat ovat toki AINA jääkiekkopelin alkaessa vapaana! Jos edes puolet olisi vapaana niin hyvä. Itse uskon, että ko. parkkitilojen käyttöaste on lauantaina klo 16-20.00 n. 80% ja viikolla jopa enemmän.
Itse uskon että kyseisten parkkitilojen yhteenlaskettu käyttöaste ei ole koskaan ylittänyt 50 %:a, mutta siitä huolimatta ennen hallia valmistuu vielä pari tuollaista lisää.
 

Myyntimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
En ota muuhun kantaa mutta kyllä Ilveksen ja Tapparan miinusmerkkisyydessä on aikalailla selkeä ero.

Ilves on tehnyt tilikaudesta 2009 tilikauteen 2013 tappiota suurinpiirtein 2,3me ja viimekaudestahan taitaa tulla vajaa 0,5m€ lisää turskaa. Kokonaissaldo miinuksella suurinpiirtein 2,7m€.

Tapparalla on tehnyt samalla aikavälillä miinusta 835t€ ja edellisestä kaudesta tuli plussaa 271t € eli miinusta kokonaisuutena 564000€.

Tälle erolle jopa löytyy selkeä syy, Ilves pyörittää toimintaa noin 1,5m€ pienemmällä liikevaihdolla. Tämä on aika kummallista koska joukkueet toimii samalla talousalueella ja uskallan jopa veikata että Ilveksellä on laajempi kannattajajoukko.
Mun mielestä toi on ihan loogista. Ilveksen omistaja on täysin ryvettynyt ja johto pelaa mukana omaan pussiinsa. Lisäksi Tapparalla paremmat sponsorit ja seurasta välittävät omistajat, jotka oikeasti laittavat rahaa seuran kehittämiseen. Ilveksen omistajahan vain aina lainaa sitä, mistä tuo suurin ero tappiosummissa tuleekin. Harmi, koska ainakin vielä Ipalla on loistavaa junioritoimintaa. No, Tais mennä vähän ohi aiheen...
 

Eikka86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mun mielestä toi on ihan loogista. Ilveksen omistaja on täysin ryvettynyt ja johto pelaa mukana omaan pussiinsa. Lisäksi Tapparalla paremmat sponsorit ja seurasta välittävät omistajat, jotka oikeasti laittavat rahaa seuran kehittämiseen. Ilveksen omistajahan vain aina lainaa sitä, mistä tuo suurin ero tappiosummissa tuleekin. Harmi, koska ainakin vielä Ipalla on loistavaa junioritoimintaa. No, Tais mennä vähän ohi aiheen...

Jatketaan vielä hetki aiheen ohi.

Leinosen ajan rahankäyttöpolitiikka on ollut Tapparassa erittäin kestävällä pohjalla ja tähän on auttanut myös omistuspohjan päätös panostaa urheiluun tuloksen kustannuksella. Tappara on jollain ihmeellä saanut pidettyä tuloksen lähellä nollaa, pl. juhlakausi.

Tästä kaudesta on tulossa turskaa aika mukavasti, mikäli peli ei parane ja voittoja ala tulla. Tapparan peleihin kun ei tule ketään tappioputkissa.

Kieltämättä Ilveksen tilanne on aika vaikea, peli ei kulje ja yleisö on jäänyt kotio. Ilveksen peleissä on käynyt pahimpinakin (pelillisesti) kausina yleisöä +5000 henkeä, nyt taitaa lukemat keikkua lähellä 4000. Tämä tarkoittaa varmuudella tyhjennysmyyntejä tammikuussa pelien jatkuessa samalla lailla.

Toivottavasti molemmat parantaisi jatkossa.
 

Keyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC
Huomenna on luvassa lisää tietoa tästä ikuisuushankkeesta, kun asiasta järjestetään tiedotustilaisuus. Tilaisuuden aihe: Tampereen kansi- ja keskusareenahankkeen muuttunut tilanne.
 

Puster

Jäsen
Ennakkohypetyksen perusteella olisi voinut odottaa uutista rakentamisen aloittamisesta. Tiedotustilaisuuden aihe olikin kuitenkin NCC:n vetäytyminen projekstista.

Tampereen kaupungin tiedote asiasta

Eli siis back to square one.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös