Anaheim Ducks 2014–2015

  • 308 555
  • 748

Sambody

Jäsen
Näin on, onneksi taivaalta Ducksien ylivoimaan putosi leftin mies nimeltä
Dany Heatley
Kyllä ja Danylle ei paljoa parempaa paikkaa ole alkaa laittamaan taas laattaa pussiin sillä sen verran nöyriä lättyjä Getzlaf tykkää tarjoilla. Mutta pointti oli se, että koska peliä tehdään pääsääntöisesti vasemmalta ei Vatasen one-timeria päästä jyväskyläläisten harmiksi välttämättä parhaalla mahdollisella tavalla käyttämään vaan Fowlerin ripuliranne osuu kätisyyden kannalta paremmin pointille.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Heatley voi olla koko kauden kovin yllättäjä, koska kukaan ei enää odota mieheltä mitään, mutta laukaisutaito miehellä on edelleen tallella. Miehellä toi Getzlafin ja Perryn kanssa pelaaminen hipoo täydellisyyttä, koska niin hyviä, kun Perry ja Getzlaf ovatkin he eivät kuitenkaan ole mitään rakettaja luistimilla, joten ehkä ja toivottavasti Dany pysyy heidän vauhdissaan mukana.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Tämäkin on aika yleinen zysteemi pakeilla pelata maila "laidan puolella" ja homman edetessä pakit voi vaihtaa puolia. Muuten pakki pakki vetoa teipistä teippiin tuosta ei saa oikein aikaiseksi
Niinhän tuo taitaa olla. Mutta tuossa näkemässäni harjoituksessa ainakaan eivät Fowler ja Vatanen vaihtaneet puolia. Kun laukauksia kohti maalia alkoi sadella, niin Vatanen "hiipi" oikeasta laidasta maalille ja veti riparin komeasti verkkoon ainakin pari kertaa. Toivottavasti sama onnistuisi itse peleissä. Tosin tässä harjoituksessa ei juuri puolustajia näkynyt, joten käytännössä Sami ei yhtä vapaasti pääse hiipimään maalin kulmalle.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Jyväskylässäkin Vatanen pelasi paljon ylivoimaa nimenomaan oikealla puolella, johon hänelle usein pudotettiin syöttö ja veti vastapalloon. Siihen yleensä liittyi se röyhkeä vastaantulo siihen melkein aloituskehän sisälle asti. Viime kaudella en Anaheimin pelejä katsoessa nähnyt sitä tapahtuvan kertaakaan, joten eipä taida kuulua heidän ylivoimasuunnitelmiinsa, vaikka Vatanen jonkin verran on maaleja niistä tilanteista mättänyt.

Edit. http://www.youtube.com/watch?v=8WZc-Fc2-BE
Tähän tapaan. Pahoitteluni linkin puuttumisesta, mutta palsta ei anna siihen tällä hetkellä mahdollisuutta.

Edit 2. Ai se toimiikin silti.
 
Viimeksi muokattu:

Sambody

Jäsen
Ja tämäkin johtuu käytännössä siitä ettei ykkös ylivoimassa peliä pyöritetä leftin kaverin toimesta laidalta käytännössä lainkaan. Eikä varmasti tulla pyörittämään sitäkään vähää, jos Heatley on se ainoa leftin hyökkääjä tuossa ylivoimassa. Eiköhän hänen tehtävänään ole käydä Perryn kanssa raapimassa Fowlerin ripuliranteet maalinedestä häkkiin tai sitten painaa one-timereita Getzlafin tai Perryn tarjoilemana. Tuo Ducksin yv on varsin mielenkiintoinen poikkeus normaaliin kiitos runsaan rightin puolen tarjonnan. Ihan ajatuksena heittäisin kuitenkin, että Heatleyäkin tuhoisampaa jälkeä saattaisi tulla Keslerin kanssa, jolta löytyy hivenne paremmat pelinrakentajan taidot jolloin kiekkoa voisi välillä pitää oikeallakin ilman, että tuloksena on kiekon ränniin laitto. No joka tapauksessa on ainakin valmennukselle tarjottu tarpeeksi laadukkaat palaset toimivan ylivoiman rakentamiseen.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
En tiedä katseliko kukaan muu Ankka-fani tuota Kings-peliä eilen, mutta tuli sitä vähän mulkoiltua kun se kerran telkkarista tuli. Tässä vähän pelaajahuomioita. Kokonaisuutena Duckseilta ihan OK, viime kauden kaltainen peli, jossa omassa päässä ollaan välillä aika paniikissa eikä kiekkoa saada oikein millään pois, mutta sitten kuitenkin tehdään vastustajan päähän maaleja ihan hyvään tahtiin.

Gibson: OK peli, kolme maalia meni varsinaisella peliajalla, eivät olleet kaikki maalivahdin syytä, ja kaksi kaukolaukausta rankkareissa. Olisihan niistä voinut jonkun kiinnikin ottaa, joten pientä parantamisen varaa jäi.

Lindholm: Alussa suorastaan loistava, kruununa hieno vastustajan maalin kierto ja kiekon livautus maalin toiselle kulmalle josta Etem sai tuikata sisään. Sitten vähän hävisi kuvasta, mutta hyvä suoritus kuitenkin.

Beauchemin: Mielestäni lähes virheetön peli häneltä, joten tämä herätti toiveita paremmasta kaudesta (toisin kuin hänen otteensa harjoitusleirillä sinä päivänä kun siellä olin katsomassa). Beauch:sta ei varmaan tosiaan tiedä ennen kuin kautta on vähän pelattu, että millainen kausi on tulossa.

Lovejoy: Pelasi Stonerin parina. Ihan hyvä peli, se laukaus nyt ei ole maailman tappavin, mutta muuten hyvää perusmenoa.

Stoner: Hyvin meni hänelläkin, peruspeliä, ei tehnyt nähdäkseni suurempia virheitä.

Vatanen: Ei hyvä. Kiekko ei pysynyt välillä lavassa, puolustuspäässä ei saanut millään pysäytettyä vastustajia jotka ajoivat ohi maalille, ja hyökkäyssuuntaan näin vain yhden kunnon nousun, ja siinäkin ratkaiseva syöttö kun olisi pitänyt antaa lätty, niin meni jäätä pitkin heittäytyneeseen Kings-pelaajaan, ja tilanne raukesi. Avaussyötöt menivät joko läpi vastustajan päätyyn asti pitkiksi tai sitten ne annettiin omalle miehelle ahtaaseen paikkaan, josta kiekko menetettiin saman tien. Ei kehitystä nähtävissä viime vuodesta tämän pelin perusteella, valitettavasti. Ovatko suomalaiset tällaisia harjoitusten miehiä? Jarkko Nieminenkin pyörittää harkkareissa kaikki vastustajat ihan nurin, samoin Sami loisti harjoituksissa, ja minäkin taidan pelata tennistä paremmin harjoituksissa kuin itse pelissä. Mikähän tässä oikein on?

Allen: No, Allen on Allen, ei kuitenkaan mitään kauheita mokia.

Kesler: Hyvä peli, suojasi ja piti kiekkoa hyvin, kruununa kaunis maali.

Maroon: OK peli, vähän näkymätön, ei oikein päässyt paikkoihin tarpeeksi monta kertaa.

Silfverberg: Hieno maali rankkareissa, muuten pimennossa.

Karlsson: Taas yritin ja yritin kytätä tätä kaveria enkä vieläkään nähnyt mitään erikoista häneltä. Farmiin vaan!

Etem: Oli aika hyvällä pelipäällä ja sai kiitokseksi maalin.

Smith-Pelly: Hyvää yrittämistä häneltäkin.

Cogliano: Suunnilleen sitä samaa kuin viime kaudella, vähän pimennössä.

Heatley: Teki maalin, muuten näkymätön, mutta tuollaisiahan maalintekijät usein ovat, joten varmaankin hyvä peli häneltä.

Jackman: Hyvä peruspeli, ei tehnyt maalia läpiajosta.

Rakell: Yritti vääntää kovin, mitään valmista ei oikein tullut, mutta ei huonokaan suoritus.

Wagner, Winchester jne.: Ei mitään kommentoitavaa.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ovatko suomalaiset tällaisia harjoitusten miehiä? Jarkko Nieminenkin pyörittää harkkareissa kaikki vastustajat ihan nurin, samoin Sami loisti harjoituksissa, ja minäkin taidan pelata tennistä paremmin harjoituksissa kuin itse pelissä. Mikähän tässä oikein on?


Samista on ainakin sanottu, ettei nimenomaan ole mikään harjoitusten mies, antaa vasta pelissä kaiken mitä resursseista löytyy. Annetaan nyt toki vielä toinen peli, ennen kuin masennutaan. Mutta se täytyy kyllä sanoa, että nyt Samin täytyy olla jo alkukaudesta vireessä, yleensä hänellä on ollut tapana syttyä vasta vähän myöhemmin, viimeistään kevätpuolella :) Ei ne pelinavaustaidot yms. mihinkään ole hävinneet, tasaisuus on nyt se asia, mitä hänen kohdalla tarvitaan. Ja puolustuspään hyvää sijoittumista ja kokonaisvaltaista työskentelyä.
 

bob barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
En kyllä kauheita Samin osalta odottele niin kauan kun pelaa monitaituri Allenin parina, ne välähdykset mitä Kings pelistä näin netistä, on kaksikko enemmän kuin kuutamolla ja se kuulusuisa kahdenmetrin syöttökin menee sen kolme metriä ohi.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Viime yönä pelattiin Honda Centerissä Kingsiä vastaan tämän pre-seasonin toiseksi viimeinen ottelu. Samalla tuli katsottua ensimmäinen kokonainen peli tälle kautta ja sen kunniaksi täytyy hieman raporteerata. Tällaisella rosterilla lähdettiin:

Heatley - Getzlaf - Perry
Maroon - Kesler - Silfverberg
Cogliano - Karlsson - Etem
Beleskey - Rakell - Jackman

Lindholm- Beauchemin
Allen - Vatanen
Fowler - Lovejoy

Andersen
LaBarbera

Eli lähes kaikki tärkeimmät pelaajat tuossa nyt olivat mukana. Oikeastaan vain Thompson, Smith-Pelly ja Palmieri (loukkaantuminen) puuttuivat pelaavasta kokoonpanosta. Plus toki myös Stoner ja Fistric, jotka olivat huilivuorossa. LA:n puolella oli hieman nimekkäämpiä palasia ulkona, kun mm. Kopitaria, Doughtya, Quickia, Brownia ja Gaborikia lepuutettiin.

Ottelu lähti käyntiin murheellisella tavalla, kun vajaan kolmen minuutin pelin jälkeen Kingsit iski illan ensimmäisen häkin. Regehr toimitti viivan tuntumasta kiekon kohti Ankka-maalia, ja Beauchemin ohjasi sen maalin edestä erittäin taitavasti luistimellaan omiin ohi Andersenin. Iso lampaanperse tuosta Beauchille, ei ollut lainkaan tietoinen mistä kiekko tulee, vaikka pelkkä vilkaisu viivan suuntaan olisi sen kertonut. Noh, tästä toivuttiin nopeasti ja hetken päästä Fowler pääsi väläyttämään kun avasi loistavasti omista kiekon täyteen "vauhtiin" Heatleylle hyökkäyssiniselle. Danyboy yksin läpi ja ihan näppärä harhautus kämmenpuolelle, johon Jonesin Martin kuitenkin venytti patjansa eteen. Muutamaa minuuttia myöhemmin silmiin pisti ensimmäistä kertaa Karlssonin kyvyt, kun poika kiskaisi yllättävänkin hyvän rannarin oikean laidan pointin tuntumasta, mutta valitettavasti tuo veto kilahti tolppaan. Ja mikä vielä valitettavampaa, Kings pääsi nopeaan vastahyökkäykseen, josta Carter iski tauluun 0-2. Tapahtumarikas alku ei onneksi siihen vielä päättynyt, vaan heti seuraavasta Ankkojen hyökkäyspyörityksestä Perry ja Heatley pelasivat kiekon Vataselle viivaan, ja Sammy tykitti sesongin ensimmäisen maalinsa Kingsin verkkoon. Muutoin ensimmäinen erä oli vähintääkin näennäistä Ducks-hallintaa, mutta Kingsin karvaperse yhdistettynä Jonesin hyvillä otteilla vei vieraat 1-2 johdossa tauolle.

Toiseen erään saatiin terävä startti ja heti alkuun Cogliano kävi kilistelemässä Kingsin maalikehikkoa. Hyvin vastaavanlainen tilanne ja suoritus kuin Karlssonilla ensimmäisessä erässä. Pian tästä Duckseille tarjottiin todellinen ylivoimasauma, kun ensin Andreoff lähtee kakkoselle ja heti perään Carterille 2+2 korkeasta mailasta hänen huitaistua Keslerin naaman auki. Vajaa puolitoista minuuttia siis 5-3 yv:tä ja siihen päälle tuo Carterin jälkimmäinen 2min = pakko saada tulosta. Mutta päinvastoin, koko vitun ylivoiman aikana vain pari maalipaikkaa, jotka Jones molemmat selvitti. Ylivoimakuvio kyllä pyöri kohtalaisen hyvin, mutta aivan liikaa siinä oli muniinpuhaltelua itse kullakin. Ja sen verran mainittava, että tuo 5vs3 -tilanne pelattiin viisikolla Perry, Kesler, Heatley, Fowler ja Getzlaf kahden jälkimmäisen operoidessa viivalla. Tämän jälkeen seuraava maininnan arvoinen tilanne nähtiin Getzyn ja Perryn kolatessa toisensa hyökkäysalueella, minkä seurauksena Kings käänsi paineen ja sai hankittua ylivoiman, johon mahtui Andersenin mahtava gamesaver Carterista. Perry kävi yhteentörmäyksen jälkeen kopissa, mutta palasi sieltä nopeasti ja mitä ilmeisemmin siinä ei onneksi kummallekaan kaksosista pahempaa käynyt. Erän kliimaksi nähtiin viimeisillä minuuteilla, kun Karlsson pääsi jälleen ampumaan laidalta terävästi. Jones hieman haparoi laukauksen kanssa ja Etem koohotti maalin edustalle, kaatui, survoi ja sai taistelua laatan häkkiin. Hetken aikaa tilanne tasan ja sitten olikin Thompsonin Naten vuoro tulla esiin. Mieshän ei tosiaan tähän peliin pukenut lainkaan, mutta oli haastateltavana erän lopussa. Peli käynnissä ja Nate jauhaa mielissään perus hokijargonia mikrofoniin, kun selostaja keskeyttää ja nakkaa välikomenttina Naten saaneen juuri miinusta tauluun. Syynä tähän siis Carter ja pukukoppimaali -> tauolle mentiin 2-3 tappiotilanteessa.

Kolmannen erän alku oli suht tarkkaa pelaamista puolin ja toisin, kunnes Fowler kusi koko paskan. Oman maalin takaa kiekon kanssa liikkeelle ja heti maalinkulmalle noustuaan menetti laatan hyvin takakarvanneelle Toffolille. Tämä ei toki onnistunut siitä suoraa maalia iskemään, vaan kukapa muukaan kuin Carter oli taas tilanteessa hyvin mukana ja kiskaisi tilanteeksi 2-4 ja samalla hatun täyteen. Ankoille tarjottiin toki vielä tämänkin jälkeen mahdollisuutta tulla peliin mukaan. Erän puolessa välissä Sammy lähti ensimmäistä kertaa ottelussa täydellä vauhdilla nousemaan omista, kuskaili hieman keskialueella ja ajoi keskustaan kohti maalia, jolloin Andreoff joutui taas rikkomaan. Siitä pari minuuttia ylivoimaa, joka muuttui vielä 43 sekunnin ajan 5vs3:ksi McNabbin roiskaistua kiekon katsomoon. Tällä kertaa tuo 5vs3 toimi paremmin akselilla Perry-Kesler-Maroon-Getzlaf-Vatanen, vaan maali jäi taas tälläkin ylivoimalla puuttumaan. Parempia paikkoja kuitenkin nähtiin, mutta Perryn tolppakutia lähemmäs ei päästy. Vielä toki pieni toivonkipinä eli loppukiristä ja aikaakin oli. Yritteliäisyydestä ei voinut joukkuetta moittia, mutta hieman pliisuksi ottelun loppu sitten lopulta muodostui Kingsin kurinalaisen puolustamisen ja Keslerin pari minuuttia ennen päätöstä ottaman jäähyn myötä. Toki tähän lopun alivoimaankin mahtui vielä dramatiikkaa kun Perry pääsi 59 minuutin nurkilla yrittämään, mutta täräytti varmuuden vuoksi senkin vedon maalikehikkoon. Näin ollen turpiin tuli loppulukemin 2-4.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Ja sitten vielä muutama arvio seurannassa olleista pelaajista:

- Getzlaf & Perry. Hyvältä näyttää herrojen tekeminen ja näköjään jatkavat siitä mihin viime kaudella jäivät. Tänään oli toki tehollisesti vaisua (Perry 0+1 ja Getz 0+0), mutta pelillisesti ei sitten yhtään. Etenkin Getzlafin pelaaminen on nannaa katseltavaa. Erittäin hyvää ja tunnollista peliä molempiin suuntiin ja jälleen kerran myös ajoittain dominoi hyökkäyspäässä. Liike on myös nähdäkseni jopa hieman parantunut viime kaudesta, mikä lupaa erittäin hyvää alkavalle kaudelle. Jos ei ole aiemminkaan ollut kivaa vastustajan puolustuksella, niin jatkossa ei ainakaan yhtään helpota.

- Dany Heatley. Yhtään mitään en tältä flegulta odottanut, enkä kyllä odota vieläkään. Kenties piirun verran aktiivisempaa pelaamista kuin viime kaudella Minnesotassa, muttei vieläkään liiku yhtään mihinkään ja häviää aivan liikaa kaksinkamppailuja. Sinällään Dany on sen tyylinen pelaaja, ettei kauheasti vahingoita kaksosten pelaamista ja kiekon saadessaan voi välillä jopa oivaltaa, mutta ainakaan tässä pelissä hän ei juuri lisäarvoa Getzylle ja Perrylle tuonut. Hyvin samantyylistä pelaamista kuin Teemulta nähtiin viime kaudella, toki vielä pykälää heikommalla liikkeellä.

- Francois Beauchemin. Yllättävän näkymätön peli häneltä, minkä lasken tässä kohtaa positiiviseksi asiaksi. Ainoa isompi miinus Beauchelle pelin ensimmäisestä maalista, mutta tuollaisia tilanteita toki vain silloin tällöin sattuu itse kullekin. Rooli on kyllä suuri mikäli tosiaan ykkösparissa lähtee Lindholmin kanssa kauteen, kuten juuri nyt näyttäisi. Surkean viime kauden jälkeen odotukset eivät ole korkealla, mutta toivottavasti tämän pelin kaltainen, perusvarma overall-pelaaminen saisi jatkoa. Antaa sen Hampuusin vain kantaa kiekollista vastuuta, sillä Helsingborgin lahja Anaheimille on täysin valmis vastaamaan huutoon.

- Sami Vatanen. Edelleen omissa tulee välillä hieman vilu, mutta on se vain joukkueen ylivoimaisesti paras puolustaja hyökkäyssuuntaan. Tänään pelasi vähillä virheillä ja sai jopa kerran pidettyä Carterin aisoissa 1vs1 -puolustustilanteessa. Nitrodiskoa tuo Sammyn puolustuspelaaminen tullee olemaan taas tälläkin kaudella ajoittain, mutta mahdollisuus hänellä on kääntää kokonaisuus posin puolelle rohkean ja samalla fiksun hyökkäyspelaamisen kautta. Kaikki eväät on nyt olemassa kunnolliseen läpimurtoon, joten toivottavasti kaveri onnistuu.

- Emerson Etem. Erittäin pirteä peli tältä Kalifornian omalta pojalta. Vauhtia piisaa vaikka muille jakaa ja kiekonkin kanssa tapahtui tänään hyviä asioita, mistä tietysti makeimpina osoituksina 2-2 -tasoitusmaali sekä valinta ottelun kakkostähdeksi. Emersonin kohdalla voi olla niin, että tuo viime kauden Norfolkin keikka teki vain hyvää, sillä erittäin väkevää ja vauhdikasta on hänen tekemisensä tällä hetkellä. Olisi myös uskoakseni valmis pelaamaan kärkikentissä, mutta toisaalta jos Coglianon kanssa ovat esimerkiksi kolmoskentän laitureina niin terve, saattaa siinä vastustajan pakeilla tulla välillä lievästi sanottuna kiire.

- William Karlsson & Rickard Rakell. Nähdäkseni vain toiselle heistä on kauden alussa paikka auki ylhäällä. Olettaen siis että Thompson operoi neljännessä linessa ja alivoimalla, niin jonkunhan se kolmossentterin rooli on otettava. Yhden pelin otanta on auttamatta liian pieni, jotta olisi tarpeeksi kompetenssia pohtia tätä ruotsalaisten välistä kilpajuoksua pelipaikasta. Mutta sen verran täytyy todeta, että kumpikaan ei tänään ollut huono, muttei mitenkään erityisen huikeakaan. Rakell pelasi työteliäästi hyörien ja pyörien molempiin suuntiin, saamatta kuitenkaan mitään aikaan hyökkäyspuolella. Karlsson oli taasen enimmäkseen näkymätön ja hiihteli melko paljon pelin ulkopuolella, mutta sai kuitenkin hyökkäyssuuntaan enemmän aikaan kuin Rakell. Joten let's see miten näiden poikien kanssa käy. Elintärkeää se kuitenkin olisi, että toinen heistä tuon yhden sentteripaikan lunastaa ja myös kykenee pelaamaan roolinsa arvoisesti.

- Ryan Kesler. Vaikka Boninon menetys kirvelee yhä vain ja edelleen, niin eihän tästä hankinnasta voi olla pitämättä. Selke-tason puolustamista tänään ja on varmasti yksi kovimmista duunareista koko liigassa. Kokonaisvaltaisen sentterin ilmentymä, ja kun siihen lisää päälle vielä päälle nuo vähintäänkin kohtalaisen samettiset kädet jotka tänäänkin pari kertaa vuolivat tyhjästä tilanteita niin huhheijjaa ja rock'n roll! On lupa odottaa sellaista Kesleriä, jollainen hän oli voittaessaan Selken 2010-2011.

Enää tässä ei sitten olekaan kuin yksi pre-season -ottelu jäljellä, kun ensi sunnuntaina klo 05.00 San Jose tulee vieraaksi Hondalle. Lähtökohdat kauteen alkavat kyllä olla kaikinpuolin mallillaan, joten ei muuta kuin let's hockey :)
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Itsekkin tuli peli seurattua ja tuli pienenä yllätyksenä ja samalla pettymyksenä kuinka paskalla tolalla puolustaminen niin hyökkääjien kuin puolustajien osalta oli. Ainoastaan Hampuusi ja Allenille(!?) voi puolustuspäässä saada suhteellisen puhtaat paperit tänään. Vatanen oli tänään muiden ohella heikko puolustuspäähän, joskaan ei läheskään yhtä paska kuin eräs herra Fowler, joka pelasi aivan hirveän ottelun ja oli suurin syyllinen ainakin kahteen vastustajan maaliin. Vataselle pitää kuitenkin antaa jonkun verran plussaakin tästä pelistä, koska hyökkäyspäähän mies oli vaarallinen ja tuloksena saatiikin hieno maali.

Maalilla Andersen imuroi yhden ja sen takia pelistä hänelle pitää antaa miinusta, vaikka muuten pelasikin ihan hyvin. Puolustus antoi tänään Carterille semmoisen vapaalipun meidän maalinedustalle ja mies pääsi aivan liian usein todella hyvään maalintekopaikkaan.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Kiitos Jabbbelle ansiokkaista kirjoituksista eilisestä ottelusta ja Steegilille myös kommenteista. En oikeastaan ole eri mieltä kuin tuosta Beaucheminin ohjaamasta omasta maalista. Kai Beauch vain yritti pitää miestään kurissa ja laukaus ikäänkuin vahingossa ohjautui hänen jalastaan maaliin, mutta jotenkin näytti siltä, että Andersen myös lopetti pelaamisen kun laukaus näytti menevän ohi eikä tehnyt sitten eleettäkään torjuakseen tuon Beaucheminin jalasta kimpoutuneen laukauksen. Mutta helppo sitä on olohuoneen sohvalta kommentoida, en sitten tiedä kenen syy ko. maali loppujen lopuksi oli vai oliko se vain pelkkää huonoa tuuria. Mutta aika hidas Beauchemin kyllä on, ei tahdo pärjätä luisteluvauhdissa vastustajan hyökkääjille.

Meikäläisen puusilmä vihdoinkin huomasi myös Karlssonin, joka pelasi mielestäni kyllä parhaan pelinsä minkä minä olen nähnyt Ducksien nutussa (no, näitä pelejä ei taida olla kuin kaksi mitä olen nähnyt, mutta harkkarit mukaan huomioiden). Laukaus on kaverilla pettävän hyvä, ja hän osaa peliä rakennella rauhassa paremmin kuin Rakell. Tosiaan saapi nähdä kumpi sen kolmosketjun sentterin paikan näistä ruotsalaisista ottaa.

Puolustuspelissä on vielä tosiaan parantamisen varaa ja kovin on vaikeaa saada sitä kiekkoa pois omalta alueelta. Ja mielestäni voisi näkemäni perusteella laittaa Stonerin puolustukseen Allenin tilalle, kiitos!

Miksi Fowler kuskaa vieläkin kiekkoa ylivoimapelillä eikä esimerkiksi Sami? Selvästikin Samille on kerrottu, että Fowler kiekon ylöstuomisen hoitaa, koska Sami pysyttelee kiekosta poissa omalla alueellaan jos vain Fowler on vähääkään lähellä kiekkoa ja voi sen poimia Samin sijaan. Fowlerilla on kiekon ylöstuonti vähän sitä, että hän kuskaa sen vastustajan siniviivan tuntumaan ja sitten räiskii kiekon jonnekin niin, että se useimmiten menetetään. Ei ne Saminkaan kiekonkuskaukset aina maaliin johda, mutta ainakin joskus Sami voi jopa tuoda kiekon vastustajan siniviivan yli ja jos muut viitsisivät luistella Samin tahdissa, niin siitä saataisiin ehkä paikkojakin aikaiseksi, siis ehkä. (Sami sai muuten pelistään kehuja Boudreaulta ja hän sai pakeista eniten peliaikaa). Paras ehkä on antaa kiekko Getzlafille kuskattavaksi. Perry oli muuten mielestäni aika vaisu eilen, ehkä hän lämpenee hitaasti. Getzy oli aika vakuuttava, jatkaa siitä, mihin viime kaudella jäi.

Tuo Fowlerin kehityksen täydellinen pysähtyminen muutenkin huolestuttaa. Eivätkö huippupelaajat yritä parantaa peliään jollain saralla joka vuosi? Ehkä Fowler on nyt todennut, että tämä on tässä, paremmaksi en tule?

Maroon oli aika näkymätön eilen, Silfverberg pelasi taas puolestaan paremmin kuin ensimmäisessä näkemässäni pelissä.

Heatley muuten hajosi ja jätti pelin kesken. Nivusvamma ja poissa peleistä ainakin viikon verran.
 

olza13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Onko kellään harkkapelejä seuranneella valistuneita arvauksia kentällisistä kauden avaukseen? Tai onko Heatleyn vammasta tihkunut lisätietoja? Kumman uskotte olevan ykkösvahti kauteen lähdettäessä, vai mennäänkö tasaisella peluutuksella?

Montaa päivää ei tarvitse vartoa enää, mutta pikku spekulaatiot on paikallaan kiekon putoamista odotellessa!
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Onko kellään harkkapelejä seuranneella valistuneita arvauksia kentällisistä kauden avaukseen? Tai onko Heatleyn vammasta tihkunut lisätietoja? Kumman uskotte olevan ykkösvahti kauteen lähdettäessä, vai mennäänkö tasaisella peluutuksella?

Montaa päivää ei tarvitse vartoa enää, mutta pikku spekulaatiot on paikallaan kiekon putoamista odotellessa!

Jos Heatley ja Fowler on kunnossa niin uskon, että näillä mennään. Tosin Maroon on ollut tosi hyvä, joten hän voi vielä ton Heatleyn paikan varastaa.

Heatley - Getzlaf - Perry
Silfverberg - Kesler - Maroon
Cogliano - Thompson - Smith-Pelly
Beleskey - Rakell - Jackman/Palmieri

Fowler - Lovejoy
Beauchemin - Lindholm
Stoner - Vatanen

Andersen
Gibson

Andersen oli noissa muutamissa treenipeleissä sen verran parempi, joten uskon, että mies ainakin aloittaa kauden avausottelun. Se on sitten ihan siitä kiinni miten maalivahdit pelaa, koska jos Andersen pelaa älyttömän hyvin niin ihan turha Gibsonin on tuppia pureskella, kun farmissa voi pelata melkein niin paljon kuin vain sielu sietää. Todennäköisintä on kuitenkin, että pelit jakautuvat todella tasaisesti.

Harjoituspelien perusteella voisin sen sanoa, että puolustuksen organisointi oli aivan karmealla tasolla ja jos asia ei ole kunnossa Pittsburghia vastaan niin se on ihan sama minkälainen Hasek meillä olisi maalissa, koska turpaan tulisi joka tapauksessa 100-0.

Vatasen harjoitusjakso oli aika kaksijakoinen. Puolustuspäässä virheiden määrä oli yllättävänkin suuri, mutta hyökkäyspäähän mies sitten vastaavasti loisti. Hampuusilla taas oli ajoitukset aika hukassa ja mies joutui yllättävän monta kertaa lähtemään takaa-ajoon suorilta jaloilta. Paljon haukuttu Stoner on nyt osoittautunut huomattavasti Allenia paremmaksi pelaajaksi, joten siinä mielessä mies on hyvä lisä, vaikka palkkansa puolesta mies on räikeän ylipalkattu.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Eikös Thompson hankittu nimenomaan nelosketjun sentteriksi ja siinä paikalla hän on harjoitusotteluissa pelannut? Yksi Ducksien suurimmista puutteista tällä hetkellä näyttääkin olevan tuo kolmossentteri. 1., 2. ja 4. sentterit ovat miehiä paikallaan käsittääkseni, mutta kolmosessa Rakellin taso ei oikein riitä eikä Karlsson ole vielä ehkä valmis tuohon tehtävään. Mitä nyt vähän loppua kohden näitä harjoituspelejä näin, niin laittaisin melkein Karlssonin loppujen lopuksi tuohon kolmosen keskelle (vai lähetettiinkö se jo farmiin?). Laitureista Etemia on paljon peluutettu näissä harkkarimatseissa, mutta vaikka jotain maaleja kai tulikin, niin en ole oikein vakuuttunut miehen koohottamisesta. Joten mielenkiintoista nähdä, miten nuo laiturit asettuvat. Silfverberg kuuluu olevan BB:n suosikki, mutta minä olen tällä hetkellä sitä mieltä, että miehen voisi tiputtaa kolmos- tai nelosketjuun. Mielenkiintoista nähdä mihin Palmieri asetetaan kun hän tervehtyy pelikuntoon. Joten en lähtisi noita laitureita sen enempää veikkaamaan muuta kuin että Jackman nähtäneen korkeintaan nelosketjussa. Muut voivat sahata edestakaisin melkein missä vaan ketjussa.

Puolustuksessa Vatanen - Stoner paria en ole sitten harkkarien nähnyt yhdessä. Vatanen on pelannut Allenin kanssa näissä näkemissäni harjoituspeleissä. Mieluummin minäkin siinä näkisin Stonerin hänen parinaan, mutta katsotaan nyt sitten mitä kaudella tulee näkymään.

Maalivahdeista olen Steegilin kanssa pitkälti samaa mieltä. Uskoisin, että Andersen aloittaa ja molemmat saavat pelata kauden mittaan paljon, ellei sitten toinen loista tuhansia magnitudeja (anteeksi tähtitieteellinen termi) toista kirkkaammin ja pelaa valtaosan peleistä, tai jos molemmat ovat surkeita hankittaneen joku veteraani kauden aikana ja samalla toinen näistä nuorista vahdeista mahdollisesti annettaisiin pois (todennäköisesti Andersen, koska Gibsonia pidetään "vuosituhannen lupauksena").
 

Largo

Jäsen
Samoilla linjoilla Amerikanihmeen kanssa. Silfverbergin voisi mielestäni tiputtaa surutta kolmoseen Cogsin ja Rakellin/Karlssonin kanssa. Etem voisi koohotuksensa puolesta sopia Keslerin rinnalle. Toisi vauhtia ketjuun, mikä sopii myös Keslerille. Palmierille soisi nyt myöskin kunnon näytönpaikan tuloskentässä. Thompson ehdottomasti neloseen. Siinä sitten DSP, Jackman, Beleskey, Etem etc. rotaatioon. Noh, tämä on aika ketjulottoa ja Boudreau sekoittelee varmasti ketjua aika lailla. Toivotaan että sieltä löytyisi pari pysyvää koostumusta jossain kohtaa.

Puolustuksessa pelannee Fowler, Lovejoy, Beauch, Lindholm melkein varmasti ja Allen, Stoner, Vatanen ovat rotaatiossa. Vatasen tilanne on nyt hyvin paljon riippuvainen ylivoimasta. Jos saadaan hänen kera varusteltua tehokas ylivoimakoostumus, uskoisin hänen pelaavan pysyvästi. Harjoitusotteluissa, joissa Ducks pelasi "oikeilla kokoonpanoilla", sai Vatanen puolustajista eniten vastuuta ylivoimalla ja viimeisessä koko joukkueen toiseksi eniten. Jälkimmäisestä puuttui tosin Heatley ja Fowler, eli ei voi tehdä suuria johtopäätöksiä. Silminpistävää on ollut Getzlafin tehokkuus aloituksissa. Kesler ja Thompson nyt tiedetään hyvinä aloittajina, mutta jos Getzlaf saadaan sinne 55% paikkeille, lupaa se hyvää Ducksille.

Maalivahdeista onkin jo kaikki sanottu, joten ei muuta kun huomiseen.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
.

Puolustuksessa Vatanen - Stoner paria en ole sitten harkkarien nähnyt yhdessä. Vatanen on pelannut Allenin kanssa näissä näkemissäni harjoituspeleissä. Mieluummin minäkin siinä näkisin Stonerin hänen parinaan, mutta katsotaan nyt sitten mitä kaudella tulee näkymään.

Yhdessä pelissä taisivat muistaakseni pelata parina, mutta kun Fowler loukkaantui niin Stoner siirtyi pelaamaan Lovejoyn kanssa. Vataselle toivoisi nyt suomalaislasien takaa onnistumisia ylivoimalla, jotta Fowlerin paluun jälkeen paikka ykkösylivoimassa pysyisi. Toki voi olla, että BB voitaa koostumuksen kolmeen hyökkääjään, mutta jos neljällä mennään niin se on joko Sami tai Cam. Tiedä sitten kumpi on parempi. Toinen osaa laukoa toista huomattavasti paremmin, mutta Fowler taas osaa jakaa kiekkoa Vatasta taidokkaammin ja paremmin. Rotaatio tulee kuitenkin totutusti pyörimään ja ensimmäistä twitter-paskamyrskyä jo odottelen, kun Vatanen joutuu lopulta yhteen peliin katsomon puolelle.

Itse koen taas, että Silfverberg sopisi paremmin tohon Keslerin vierelle kuin edellä mainitut herrat. Mieluiten toki toivoisin, että Murray saisi jostain napattua vielä yhden astetta kovemman laiturin.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toinen osaa laukoa toista huomattavasti paremmin, mutta Fowler taas osaa jakaa kiekkoa Vatasta taidokkaammin ja paremmin.

Paskamyrskyn esiaste tässä terve. Mitenkäs se Fowlerin parempi ja taidokkaampi kiekon jakamiskyky näkyy kentällä, en ole ainakaan vielä huomannut? Fowler on loistava luistelija, ja pystyy sillä ja kiekon suojaamisella luomaan kentällä itselleen lisää tilaa, mutta kiekon eteenpäin lähettämisessä ei kyllä ole mitään eroa Samiin, huonompaa laukausta tietenkin lukuunottamatta. Kyllä se oli viime pelissä taas Vatanen, joka läpisyötöllään vapautti Maroonin yksin läpi.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Paskamyrskyn esiaste tässä terve. Mitenkäs se Fowlerin parempi ja taidokkaampi kiekon jakamiskyky näkyy kentällä, en ole ainakaan vielä huomannut? Fowler on loistava luistelija, ja pystyy sillä ja kiekon suojaamisella luomaan kentällä itselleen lisää tilaa, mutta kiekon eteenpäin lähettämisessä ei kyllä ole mitään eroa Samiin, huonompaa laukausta tietenkin lukuunottamatta. Kyllä se oli viime pelissä taas Vatanen, joka läpisyötöllään vapautti Maroonin yksin läpi.

Ja sitä edeltävässä Kings-pelissä se oli taasen Fowler, joka syötti siniseltä siniselle Heatleyn yksin läpi. Saatana, pakkoko niiden läpisyöttöjen on aina osua joukkueen raikasjalkaisimmille hyökkääjille.

Mutta niin, mieluummin sen Vatasen näkisi ykkösyv:ssä kuin Fowlerin mikäli tarkoitus on tosiaan mennä neljällä hyökkääjällä. En minäkään suurta eroa näe heidän kiekollisissa taidoissa laukausta lukuunottamatta, ja nimenomaan laukauksen takia tuon ylivoimapaikan pitäisi olla lähtökohtaisesti Vatasen. Muutoinhan molemmat näkevät syöttöpaikat hyvin, osaavat avata peliä nopeasti ja tulla jalalla paineen alta pois. Se mitä molemmilta taasen haluaisi nähdä enemmän on rohkeampaa kiekon ylöstuontia. Tiedä sitten kuinka paljon tässä on BB:n ohjeistusta mukana, mutta ainakaan viime kaudella näitä ei liiaksi nähty vaikka molemmilla olisi eväät toteuttaa ylöstuonteja selkeästi enemmän.

Ja Vatasesta vielä sen verran, että jos ja kun hän tulee nyt kunnollisen mahdollisuuden saamaan ykkösyv:ssä, niin toivottavasti paitsi itsensä niin ennenkaikkea joukkueen kannalta ne hänen viivasta toimittamat kiekot menevät kovalla prosentilla kohti maalia. Jos hän siihen kykenee niin tulostakin alkaa vuorenvarmasti tulla, mikä olisi elintärkeää jotta tuo ylivoimapelaaminen saadaan taas viime kauden jäljltä sille tasolle missä sen pitää olla.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Paskamyrskyn esiaste tässä terve. Mitenkäs se Fowlerin parempi ja taidokkaampi kiekon jakamiskyky näkyy kentällä, en ole ainakaan vielä huomannut? Fowler on loistava luistelija, ja pystyy sillä ja kiekon suojaamisella luomaan kentällä itselleen lisää tilaa, mutta kiekon eteenpäin lähettämisessä ei kyllä ole mitään eroa Samiin, huonompaa laukausta tietenkin lukuunottamatta.

Viime kauden peruja, mutta Fowler onnistui antamaan sen oivaltavan syötön huomattavasti pienemällä riskillä kuin Sami. Taito pelata oivaltavasti ja peliä edistävästi mahdollisimman vähillä "hazardeilla" on myös tärkeä ominaisuus. Ja en nyt väitä, että Fowler olisi mikään täydellinen takuumies, mutta vähemmillä erehdyksillä hän on toistaiseksi kiekkoa jakanut kuin Sami ja mielestäni silti vähintäänkin yhtä taidokkaasti ja oivaltavasti.

Sikäli tästä on turha jauhaa, koska itsekkin näkisin mielummin Vatasen kuin Fowlerin ylivoimassa. Sitä nallipyssyä on saatu jo katsella ihan tarpeeksi kauan. Kuitenkin ymmärrän täysin BB:n perustelut, jos Fowler löytää paikkansa ykkösylivoimasta Vatasen tilalta.
 

Largo

Jäsen
Viime kauden peruja, mutta Fowler onnistui antamaan sen oivaltavan syötön huomattavasti pienemällä riskillä kuin Sami. Taito pelata oivaltavasti ja peliä edistävästi mahdollisimman vähillä "hazardeilla" on myös tärkeä ominaisuus. Ja en nyt väitä, että Fowler olisi mikään täydellinen takuumies, mutta vähemmillä erehdyksillä hän on toistaiseksi kiekkoa jakanut kuin Sami ja mielestäni silti vähintäänkin yhtä taidokkaasti ja oivaltavasti.

Sikäli tästä on turha jauhaa, koska itsekkin näkisin mielummin Vatasen kuin Fowlerin ylivoimassa. Sitä nallipyssyä on saatu jo katsella ihan tarpeeksi kauan. Kuitenkin ymmärrän täysin BB:n perustelut, jos Fowler löytää paikkansa ykkösylivoimasta Vatasen tilalta.

Aivan näin. Lisäksi Fowlerin "etuna" on leftin kätisyys. Jos siellä mennään neljällä hyökillä, on niistä kolme rightia. Tosin välillä tuntuu että sama se miten päin ne mailat ovat, kun aina ovat ns. väärin päin. Aika näyttää. Harjoituspelien mukaan siellä on aika tasaisesti pyörinyt Getz, Perry, Kesler, Heatley, Fowler, Vatanen ja Maroon. Ainakin jossain pelissä siellä oli Kesler, Silfverberg, Maroon yhdistelmä jäällä eli olisiko siinä kakkosyv ja kakkoskenttä? Ykkönen sitten H-G-P + Fowler, Vatanen. Toivotaan näin.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Viime kauden peruja, mutta Fowler onnistui antamaan sen oivaltavan syötön huomattavasti pienemällä riskillä kuin Sami. Taito pelata oivaltavasti ja peliä edistävästi mahdollisimman vähillä "hazardeilla" on myös tärkeä ominaisuus. Ja en nyt väitä, että Fowler olisi mikään täydellinen takuumies, mutta vähemmillä erehdyksillä hän on toistaiseksi kiekkoa jakanut kuin Sami ja mielestäni silti vähintäänkin yhtä taidokkaasti ja oivaltavasti.

Tämä ominaisuus kuulostaa ihan kokemukselta. Lienee hyvin todennäköistä, että Vatanenkin kokeneempana pelaajana oppii kokoajan paremmin tunnistamaan liian riskit syötöt, vaikka toivottavasti ne eivät kokonaan hänen pelistään katoa koskaan. Ducksilla on kuitenkin kaksi pätevää ylivoimaryhmää pistää jaloille, joten ihan hyvän roolin Sami toisestakin kentästä saa jos sinne "tippuu".
 

Penner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Tuli tuossa kuunneltua yle puheen nhl ilta. Alkuun Antti Mäkinen kertoi oman mielipiteensä ja oli sitä mieltä että mahdollisuudet löytyy juhlaan anaheimissa. Nyholm taas kertoi kuinka joukkueessa ei ole tarpeeksi syvyyttä ja hänen mielestään joukkue on heikentynyt. Kesleriä piti yliarvostettuna myöskin. Getzlafia/Perryä ei vieläkään pitänyt minään ja noh, Boudreau sai jokaiselta tietenkin kritiikit.

Getzlaf on ducks-lasien läpi katsottuna todellakin huikea kapteeni ja en itse ainakaan kovin montaa miestä Toewsin ja Crosbyn jälkeen nimeäisi jotka saattavat olla häntäkin parempia. Tällä kaudella saattaa olla ainoita miehiä jotka pystyy haastamaan pistepörssin voitosta Crosbyä. Lisäksi jos voittaa hyökkääjien blokattujen laukausten tilaston niin senkin luulisi kertovan siitä, että on miehellä asenne kohdallaan. Viime playoffeissakin tuli kiekkoa suuhun ja olikohan seuraava peli jossa yksilösuoritusmaalilla vei Ducksit voittoon. Toki kaikilla saa olla oma mielipide ja minun mielipiteeni on se, että Getzlaf on aivan huipputason kapteeni.

Nyt alkaa NHL-into nousta taas! Go Ducks!
 

Largo

Jäsen
Tuli tuossa kuunneltua yle puheen nhl ilta. Alkuun Antti Mäkinen kertoi oman mielipiteensä ja oli sitä mieltä että mahdollisuudet löytyy juhlaan anaheimissa. Nyholm taas kertoi kuinka joukkueessa ei ole tarpeeksi syvyyttä ja hänen mielestään joukkue on heikentynyt. Kesleriä piti yliarvostettuna myöskin. Getzlafia/Perryä ei vieläkään pitänyt minään ja noh, Boudreau sai jokaiselta tietenkin kritiikit.

Getzlaf on ducks-lasien läpi katsottuna todellakin huikea kapteeni ja en itse ainakaan kovin montaa miestä Toewsin ja Crosbyn jälkeen nimeäisi jotka saattavat olla häntäkin parempia. Tällä kaudella saattaa olla ainoita miehiä jotka pystyy haastamaan pistepörssin voitosta Crosbyä. Lisäksi jos voittaa hyökkääjien blokattujen laukausten tilaston niin senkin luulisi kertovan siitä, että on miehellä asenne kohdallaan. Viime playoffeissakin tuli kiekkoa suuhun ja olikohan seuraava peli jossa yksilösuoritusmaalilla vei Ducksit voittoon. Toki kaikilla saa olla oma mielipide ja minun mielipiteeni on se, että Getzlaf on aivan huipputason kapteeni.

Nyt alkaa NHL-into nousta taas! Go Ducks!

Tuli myös kuunneltua tuo ja huomasi hyvin, ettei paljon tiedoilla häikäissyt. John Gibson oli muille asiantuntijoille täysin vieras tyyppi ja puolestaan Mäkinen oli heittämässä kaveria jo liigan TOP-3 veskareiden jouukkoon. Kesler oli monien mielestä yliarvostettu ja sopii ylimielisten kaksosten kanssa samaan seuraan. Oli siellä joku ihan jäljillä, mutta en erottanut kuka se loppujen lopuksi oli. Väittivät Anaheimin olevan heikompi kuin viime kaudella ja siihen esitän kyllä vastalauseen. Okei, maalivahdit ovat kokemattomia, mutta puolustus on vuoden kokeneempi, eikä se viime kaudellakaan mikään paska ollut. Hyökkäuksessä Kesler tuo juuri sitä mitä pitääkin: tulivoimaa Getzlafin taakse. Ja vaikka ei toisikaan, häntä voidaan peluuttaa ns. Getzlafin paikalla alivoimassa, jolloin Getzlafille jää enemmän virtaa muuhun peliin. DSP. Etem, Silfverberg, Rakell etc. ovat kaikki nuoria, kehittyviä pelaajia, jotka varmasti ovat valmiimpia tähän kauteen. Heatley myös saattaa olla iso yllätys monelle, vaikka Mäkinen haukkuikin hänet aivan pystyyn. Mäkinen, jos luet tätä palstaa, niin otetaan viskipullo vetoa, että Dany tekee enemmän kuin sen 15 maalia. Ei tällä nyt välttämättä mestaruutta voiteta, mutta siihenkin on palasten osuessa kohdalleen mahdollisuus.
 

Esko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Pakko ottaa kiinni tohon "joukkueen heikentymiseen". Olen kyllä aivan eri mieltä, toki menetyksiä tuli, mutta uskon Keslerin, Thompsonin ja jopa Heatley lunastavan odotukset. Samoin uskon että ankanpojat Maroon, DSP, Silferberg, Vatanen ja Silferberg nostavat kauden aikana osinkojaan ja nousevat isompaan rooliin.

En huomannu täällä mainintaa siitä, että Perry sekä Beauchemin lähteen kauteen "A" rinnassaan.

http://ducks.nhl.com/club/news.htm?id=733595&navid=DL|ANA|home
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös