KalPa kaudella 2014–2015

  • 504 459
  • 1 196

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Hieno homma. Viime kaudella alamäki alkoi enemmän tai vähemmän lopullisesti Halosen loukkaantumisesta, saapa nähdä miten nyt käy. Tuntuu siltä, että joka syksy lauletaan tätä samaa laulua. Pakisto on vain liian ohut, joka ikinen kerta. Seppälä oli mielestäni ihan OK niissä peleissä, mitä keväällä pelasi, joten pakisto Timonen-Lyytinen-Koivisto-Riikola-Halonen-Seppälä tulee nyt vielä juuri ja juuri toivottavasti riittämään, mutta toinen loukkaantuminen päälle ja aletaan olla kusessa. Ymmärränhän minä, että rahat ovat tiukassa, mutta silti hämmästyttää, että joka vuosi tunnutaan avainpuolustajan loukkaantumisen myötä olevan ongelmissa.


Ja vielä kuusi viikkoa, huhhuh. Melkein marraskuulle. Onhan tuon poissaolon pituudessa ja tässä ajankohdassakin (vain kahden pelin jälkeen) huonoa onneakin, mutta silti.
 

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
Van Cleef kirjoitti:
kirjoitan tekstiä siitä mitä Virta pelistä ajattelee tai mistä Virran peliajatus on lähtöisin

Niinhän sinä kirjoitat. Kirjauduit forumille samoihin aikoihin kun Virta teki tuoreimman sopimuksen KalPaan, heti ensimmäinen viestisi oli Ässä-ketjuun ja meni suunnilleen näin: "Voitaisko saada Pekka Virta takas" ja sen jälkeen olet tuottanut yli 600 viestiä, joista vähintään 95%:ssa heiluu pääosissa tämä meille kaikille tuttu Pikku Kakkosen hahmo.
Tässä ei toki sinänsä ole mitään väärää. Hyvä että olet innoissasi. Mutta jos jokainen Virtaan liittyvä kysymys tai keskustelu alkaa sillä, että kertaat meille jonkun 6v vanhan kiekkokontrollipelitavan ABC:n tai "Kuten Virta tässä ja tässä haastattelussakin sanoi..", niin tämä ei ikävä kyllä ole mitään tieteellistä/tutkimuksellista mielenkiintoa, vaan ihan vain fanitusta. Sitä paitsi on vähän turhauttavaa kuulla näitä samoja "kiekkokontrolli on myös puolustamista"-jargoneita kun niitä ihasteltiin/vihasteltiin täällä jo viisi vuotta sitten ja sen jälkeen todettiin toimimattomaksi.

Myös se viittaa yli-innokkaaseen fanitukseen/palvontaan, että väität ensin jotain ja sitten et osaa vastata tarkentavaan kysymykseen omaan väitteeseen liittyen, vaan sanot jotain "no emmä mikään asiantuntija ole. kunhan heitin" ja lopulta suutut, koska "mielipidettäsi ei hyväksytty". Viimeisimpänä esimerkkinä kysymys, joka ei ollut edes sulle esitetty, mutta kiirehdit silti paikalle kuin paloauto siihen vastaamaan. Kysyin, että "Millä perusteella KalPa on nyt paremmassa kunnossa kuin vuosi sitten?" Laitoit pöytään pyörätestivideon, jossa Pekka Virta kertoi, että "Kesän aikana on menty eteenpäin" ja Vode kertoi, että on nyt paremmassa kunnossa kuin viime vuonna (jolloin oli loukkaantunut). Siinähän se jo aukottomasti tulikin todistettua, että JOKA IKINEN pelaaja on nyt paremmassa kunnossa! Mietityttää, että miksi on niin pakottava tarve saada runnottua tällainen asia läpi? Siksikö, että Pekka Virran KalPa on PARAS ja ÄIJIN ja se on nyt vaan saatava sopimaan tähän pakettiin, että joukkue on treenannut kovemmin, koska PARHAAT ja ÄIJÄT on kovimmassa kunnossa?

Van Cleef kirjoitti:
Tietysti, jos lähtökohtaisesti ajattelee, että Virta puhuu paskaa omista ajatuksistaan tai ei edes tiedä mitä ne on tai, että kaikki mitä Virrasta kirjoitetaan on propagandaa

Ihan vittuilematta: Minkä ihmeen takia on niin tärkeää, että "Valmentaja osaa kertoa mitä pelissä on tapahtunut" ? Kai Suikkanen osasi hienosti kertoa, miten TPS oli Sporttia vastaan jaloissa, keskialueella tuli menetyksiä ja kiekkoa pitäisi saada vastustajan päätyyn ja peliä yksinkertaistaa. Oikeastaan kaikessa oli Palloseura huonompi. Todella hyvin vastasi valmentajan kertomus sitä, mitä kentällä tapahtui. Ei varmasti puhunut mies paskaa. Silti joukkue pelasi ihan päin helvettiä, kuten koko edellisen kauden. Mitä se siis lohduttaa jos valmentaja osaa kertoa mitä pelissä tapahtui?

Nebula kirjoitti:
Kyllä sä oot taitava selittelemään, vetäytymään sopivasti taka-alalle, kun näyttääkin käyvän päinvastoin kuin oletit ja syyttämään muita jälkiviisastelusta, kun sulle pistetään jauhot suuhun itsensä PV:n toimesta.

1. En ole syyttänyt ketään jälkiviisastelusta, enkä myöskään vetäydy taka-alalle. Ilmoitin, että itse en lällättelyyn lähde, vaikka KalPan kausi menisikin päin prinkkalaa. Mulle saa sen sijaan lällätellä ja jälkiviisastella niin paljon kuin lähtee. Nahka of Nahkis is Kova as Hard!
2. Vai, että nyt jo näyttää siltä, että on tapahtumassa päinvastoin kuin oletin? Kokonaista 2/60 ottelua kuitenkin pelattu. No, onhan KalPan voittoprosentti toki 100, ei siinä mitään. Toivotaan, että on sitä kauden päätteeksikin.
3. Näytä mulle Pekka Virta ja jauhot, niin otan ne suuhun!

Harjoituspelien ja parin liigamatsin perusteella KalPan peli näyttäisi hyvin samanlaiselta kuin kaudella 2010-2011. Puuduttavaa ja hidasta on, tietyt asiat tehdään väkipakolla, vaikkei tarvitsisi, mutta pisteitä tulee siihen nähden jopa "liikaakin". Voi oi kun olisi säilytetty Tuokkola/Siekkinen-kiekosta ne nopeat käännöt, poikkikentän syötöt keskialueella ja Duffa-JYP-tyyppinen puolustaminen/karvaus. Siinähän voisi sitten tarvittaessa pitää 3 maalin johtoasemassa kiekkoa ja pyöriä kulmassa ihan niin kauan kuin sielu sietää. Noh, nyt mennään tällä vähemmän kehittyneellä ja 5v vanhalla systeemillä ja sillä sipuli.

JYP-keskustelua sattumalta lukiessani tuli muuten vastaan tällaisia kommentteja:

"Pelitapa on edelleen todella haavoittuva, pakit ei saa hyökkäystä lähtemään edelleenkään tarpeeksi nopeasti. Liian monesti kaarretaan maaliviivalle takaisin kiekottelemaan pakkiparin kanssa. Tähän on vastustajan helppo iskeä, kun hyökkääjät eivät ole ehtineet hakemaan alhaalta paikkaa. Kiekon menetyksen jälkeen on todella vaikea saada kiekkoa takaisin, isomman hyökkäysalueen takia."

"Iso plussa siitä, että enää ei hierota viime kauden tapaan oman maaliviivan takana pakki-pakkia niin kauan, että kiekko menetetään vastustajalle. Jos tämä rulee avausrepertuariin takaisin, lähden hallilta kesken pelin pois."

Kuulostaako tutulta?
 
Viimeksi muokattu:

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Voisi tietysti kysyä, että ketä pitäisi lainata kuin Virtaa, jos esim. kirjoitan tekstiä siitä mitä Virta pelistä ajattelee tai mistä Virran peliajatus on lähtöisin yms.? Hänen vaimoaan kenties?

.

nahkikselle.
Lainaamasi lause (tummennettu kohta. Ei ollut tummennettu alkuper. tekstissä) oli jälleen erotettu kokonaisuudesta ja asiayhteydestään. Laitan tähän sen kokonaisuuden missä se oli ja kokonaisuutena se pitää ottaa. Kyse oli Virran sanomisien lainaamisesta omissa teksteissäni.
 
Viimeksi muokattu:

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers

Tiedostan kyllä, paljonko on kautta pelattu, enkä juhli play-off paikkaa täällä, vaan toivon sitä. Ennen SaiPa -ottelua kerroit, kuinka KalPa häviää 5-0, koska valmentaja ei osaa mitään ja olisit vielä voittavan valmentajan vaihtanut hävinneeseen. Ei siinä, itsekin Tirkkosen mielelläni KalPassa näkisin, mutta silti onhan tuo voittomatsin jälkeen huvittavaa lukea tuollaista. Toisessa kappaleessa annatkin ymmärtää, että Virta-antipatiat juontaa ilmeisesti siitä, että pelitapa on sinusta tylsä? Ihan sama, vaikka onkin, kunhan pisteitä tulee, kuten nyt on tullut. Minusta on myös käsittämätöntä, että pisteitä on tullut mielestäsi liikaa. KalPa on ollut riittävän paljon parempi ja tehokkaampi maalipaikoissaan, kuin vastustaja ja Kilpeläinen on pelannut loistavasti. Siinä ei minusta ole mitään liikaa. Onhan noita pelejä tullut ihan riittävästi nähtyä menneinä kausina, missä KalPa olisi ansainnut voiton, mutta jäi silti pisteittä. Minusta on hienoa, että alkupelien perusteella näyttää siltä, että trendi on muuttunut tai muuttumassa. Minä muuten itsekään en suosi tuota kiekottelua, vaan toivoisin enemmän P-Amerikkalaista meininkiä kaukaloon, mutta sitä ole lähivuosina ainakaan tulossa, joten olen tyytyväinen jos pisteitä tulee, enkä ala Virtaa sen kummemmin arvostelemaan niin pitkään, kun voittojen tiellä säännöllisesti pysytään.

Mitä tulee JYP-keskustelun esimerkkeihisi, niin aiemmin toisessa ketjussa olin itsekin huolissani siitä, meneekö peli liialliseen kiekotteluun, jolloin kiekko menetetään vastustajalle tai osata mennä maalipaikoille. Tämä ei mielestäni ole kuitenkaan näkynyt KalPan peleissä mitenkään erityisesti vielä. Ihan samalla tavalla se KalPankin kausi on alussa, kuten muillakin joukkueilla ja kehitystä tulee tapahtumaan vielä KalPankin pelissä. Senpä takia ei kannata vielä vetää johtopäätöksiä liian pitkälle siitä, miten tappiolliseksi KalPan peli tulee "joka tapauksessa" muotoutumaan.

Vastaan nyt tuohon Van Cleefille kirjoittamaasi tekstiin, että mitä hienoa siinä on, että valmentaja osaa sanoa mitä pelissä on tapahtunut. On siinä se hieno puoli ainakin, että tulee kuva siitä, että valmentaja on kärryillä tapahtumista. Eri asia on, osaako valmentaja sitten tehdä peliin tarvittavia muutoksia.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Kirjauduit forumille samoihin aikoihin kun Virta teki tuoreimman sopimuksen KalPaan, heti ensimmäinen viestisi oli Ässä-ketjuun ja meni suunnilleen näin: "Voitaisko saada Pekka Virta takas"

Ei pidä paikkaansa. Kirjauduin foorumille joulukuussa 2013 (sähköpostit todisteena). Virta teki sopimuksen KalPaan maaliskuussa 2014. Ensimmäinen viestini oli KalPan ketjuun tod.näk. koskien Laukkasta (silloin nimimerkillä BobHeinonen, jonka vaihdoin helmikuussa nykyiseen. Kaikki kirjoitetut viestit säilyi. Nimimerkki vain niissä vaihtui).
En ole Ässä palstan Pekka Virta ketjuun kirjoittanut maaliskuussa enkä helmikuussakaan viestiä. Katsoin ja tarkistin ketjun läpi niiltä ajoilta.
Jonkun viestin kirjoitin jossain vaiheessa jonnekin kun Laukkasta haluttiin täällä ulos ja Virtaa Porissa ulos, että annetaan Jari heille ja otetaan Virta vaihdossa (jotain tämän suuntaista). Mutta sen viestin sävyn ja huumoriarvon nyt jokainen ymmärtää siihen ajankohtaan.

Esität mainitsemasi ajankohdan viestin, lainattuna ja kokonaisena tässä ketjussa sekä ketjun nimen ja sivunumeron. HUOM.!!! VIESTI KOKONAISENA!!!. Eikö niin?

Kirjoituksesi on harkittu ja tarkoituksenhakuinen valhe.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ässät
Voi voi, Jokela sivussa 6 viikkoa: KalPan kapteeni pitkään sivussa - Jääkiekko - Savon Sanomat
Kolhu polveen Tapparaa vastaan. Valmennus toivoo vahvistusta puolustukseen, mutta Kimmon mukaan pelaajabudjetissa on niukasti liikkumavaraa.

Ei oikein voida mennä pidempää pätkää niin, että sekä Seppälä että Konttinen mahtuvat kokoonpanoon. Uusi pakki olisi löydyttävä, ettei seuraavan loukkaantumisen jälkeen jouduta jotain davidprintz-tyylistä hätäratkaisua tekemään.

Tein kannattais olla Poriin yhteydessä. Meillä olis KalPasta viime kaudeksi Ässiin tullut Valtteri Parikka. Valtterin on ens kaudella tosi vaikea löytää peliaikaa Ässistä. Pekka Virta luotti Parikkaan 39 ottelun verran viime kaudella.

Ei me varmaan Valtterista haluta luopua, mutta mää voin antaa luvan n. parin kuukauden lainalle. Tietenkin sillä ehdolla, että annatte sen pelata isossa roolissa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tein kannattais olla Poriin yhteydessä. Meillä olis KalPasta viime kaudeksi Ässiin tullut Valtteri Parikka. Valtterin on ens kaudella tosi vaikea löytää peliaikaa Ässistä. Pekka Virta luotti Parikkaan 39 ottelun verran viime kaudella.

Ei me varmaan Valtterista haluta luopua, mutta mää voin antaa luvan n. parin kuukauden lainalle. Tietenkin sillä ehdolla, että annatte sen pelata isossa roolissa.

Ainoa ongelma tässä on Parikan ylikunto, ei saa rasittaa itseään lainkaan.
 

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
nahkis kirjoitti:
Kirjauduit forumille samoihin aikoihin kun Virta teki tuoreimman sopimuksen KalPaan, heti ensimmäinen viestisi oli Ässä-ketjuun ja meni suunnilleen näin: "Voitaisko saada Pekka Virta takas"
Van Cleef kirjoitti:
Ei pidä paikkaansa.

Pitääpäs.

1. Van Cleef Jäsen, sijaintina Kuopio. liittynyt: 28.11.2013
2. Kirjoitit tämän viestin 29.12.2013
3. Pekka Virta kirjoitti sopimuksen KalPaan vuoden 2013 lopulla (Vaikka julkaistiin toki vasta kauden lopulla).

Äläpä siis viitsi selitellä millään huumoreilla tai valenimimerkeillä (Ei mene läpi Sherlock Nahkikselle), vaan myönnä suosiolla, että olet itse P.V. tai sinulla on häneen vähitäänkin H.E.K. (HomoEroottinen Kytkös).
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Korvaaja Jokelalle (ja samalla yksi ukko pakistoon lisää) olisi eittämättä saatava. Selailin viime kaudella Liigassa pelanneiden (ja tällä hetkellä vapaana olevien) puolustajien listaa ja silmään osui pari mielenkiintoista nimeä, mitäs sanotte näistä:

- Arto Laatikainen (ehkä tosin liian kallis?)
- Jussi Halme

Kapea on valikoima. Löytyisiköhän Mestiksestä ketään? Mitään täyttä arpaakaan en enää tässä vaiheessa ottaisi.

Joo, kyllähän joku Laatikainen saattaisi tuohon mennä mutta kun ottaa huomioon "että liikkumavara on kuulemma pieni" niin eipä taida paljoa auttaa että tässä vaiheessa vapaita pelaajia olisi varmaan vielä tarjolla melkein jokaisesta maailman kolkasta. Toisaalta saattaisihan tässä vaiheessa olla saatavilla vielä "isojakin kaloja" pätkätyöläiseksi mikäli liikkumavaraa riittää edes siihen. Toisaalta jotenkin ei yllättäisi joku "Kärppien ylijäämä laina".

Muuten keskustelu joillain livahtanut melko väsyneeksi väittelyksi, mielipiteet tulleet varmaan kaikille selviksi.
 
Viimeksi muokattu:

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Eppu Rissanen harjoittelee ja pelaa tällä hetkellä Nurmeksen seppojen kanssa.

Mitäköhän miehelle on tapahtunut? Teki kuitenkin vielä toissa kaudella A-nuorten SM-liigassa 46 pistettä 48 pelissä. Viime kausi taisi mennä pilalle loukkaantumisen takia. Sekö on syy totaaliselle katoamiselle Kuopion kiekkokartalta?

Selitys kuulostaa ainakin omaan korvaani hieman ontuvalta. Kysymyksessähän oli kuitenkin lupaava puolustaja ja potentiaalinen tuleva Liiga-puolustaja. Ei muuten, mutta tälle kaudelle Rissasen Eppua olisi tarvittu vahvistamaan tuota jo muutenkin niin ohkaista osastoa.
 

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Muuten keskustelu joillain livahtanut melko väsyneeksi väittelyksi, mielipiteet tulleet varmaan kaikille selviksi.

Voiko asiaa enää herrasmiesmäisemmin todeta?

Tuohon Jokelan loukkaantumiseen pitäisi kyllä toimistolla jotenkin reagoida. Itse lähtisin hakemaan lainaratkaisua sellaisista KalPan vanhoista pakeista, jotka tietävät pelityylin. Näitähän on alasarjoista saatavilla usempikin. Vielä hätä ei ole suuri, mutta viime kaudesta on varmaan opittu. Pelithän menivät aika hyvin, ennenkuin Halonen ja Kauppinen joutuivat popcorn-osastolle. Taisi siellä olla Timonenkin melkein koko syksyn. Eli puhelinnumeroita voisi alkaa selvittämään (020202).
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Pitääpäs.

1. Van Cleef Jäsen, sijaintina Kuopio. liittynyt: 28.11.2013
2. Kirjoitit tämän viestin 29.12.2013
3. Pekka Virta kirjoitti sopimuksen KalPaan vuoden 2013 lopulla (Vaikka julkaistiin toki vasta kauden lopulla).

Äläpä siis viitsi selitellä millään huumoreilla tai valenimimerkeillä (Ei mene läpi Sherlock Nahkikselle), vaan myönnä suosiolla, että olet itse P.V. tai sinulla on häneen vähitäänkin H.E.K. (HomoEroottinen Kytkös).


1. Kirjoitusoikeudet on hyväksytty 6.12.2013 nimimerkillä BobHeinonen (KalPa osion kirjoittajat todistaa. esim. Dragon's Den, Filimonov & co. Käytiin kiihkeää, mutta asiallista keskustelua viime kaudella Laukkasesta, organisaatiosta, yleisömääristä yms.) Nimimerkin vaihto tapahtui 20.2.2014. Kaikki BobHeinosena kirjoitetut ovat nyt VanCleef nimimerkillä.
2. Tätäpä viestiä juuri muistelin ja tarkoitin edellisessä viestissäni. Väitit viestin olevan allekirjoittaneen ensimmäinen viesti, jota se ei ole ja toisekseen olet varmasti ainoa koko tunnetussa universumissa. joka ei ymmärrä kyseisen viestin sävyä. Akateemikon olettaisi ymmärtävän.
3. Ei pidä paikkaansa. Jari Laukkanen sai potkut 27.2.2014. Sitä ennen hän oli vielä jatkamassa seuraavalle kaudelle. KalPa käynnisti päävalmentajan hakuprosessin Laukkasen saatua potkut. Ehdokkaita oli ymmärtääkseni 4-5. Ja esim. Petri Matikaisen kanssa keskusteltiin. Virta erosi Ässistä helmikuun alussa. Teki sopimuksen KalPaan maaliskuussa. Tämä on ihan yleistä tietoa.
Vai väitätkö tosissasi, että KalPa teki joulukuussa Virran kanssa 2-vuoden sopimuksen kun hän oli Ässien päävalmentaja kahden vuoden sopimuksella (josta jäljellä 1,5v.) ja sitten vasta kaksi kuukautta myöhemmin antoi Laukkaselle potkut, kertomatta 2:n kuukauden aikana Virran sopimuksesta hänelle mitään ja sitten aloitti keskustelut muiden ehdokkaiden (esim. Matikaisen) kanssa, vaikka oli kaksi kuukautta ennen tehnyt 2-vuoden sopimuksen Virran kanssa. Tämä kaikki KalPan viime kauden taloudellisessa tilanteessa? Eihän kukaan voi tällaista tosissaan väittää.

Alinta idioottimaista kappaletta en kommentoi tämän enempää. Ja toivon, ettet jatkossa lähettele mitään höpöhöpö yksityisviestejä. En aio niihin vastata.
Keskityn jatkossa muiden kanssa keskusteluun, koska he osaavat pysyä asiallisena, vaikka oltaisiin eri mieltä asioista.
En aio sun viestejä enää lainata/kommentoida jatkossa ja toivon, ettet enää allekirjoittaneen nimimerkkiä lainaa/käytä omissa viesteissäsi. Fair game.
 

Uncle Ben

Jäsen
Nahkiksen juttujen suhteen kannattaa ehkä muistaa taannoisen presidenttimme kommentti - ei pidä provosoitua kun provosoidaan. :)

Kapea on valikoima. Löytyisiköhän Mestiksestä ketään? Mitään täyttä arpaakaan en enää tässä vaiheessa ottaisi.

Aika hankala rastihan tää on. Pitäiskö nyt yrittää löytää pakki koko kaudeksi, vai yritettäiskö nyt ensisijaisesti vain paikata Jokelan poissaolo vaikkapa jollakin lainadiilillä? Mitä tehdään Konttisen sopparin kanssa, sehän on nyt umpeutumassa tän kuun lopussa? Kärpistähän KalPa lainasi viime kaudella vaikka ketä, Markus Nutivaara olisi voinut olla sopiva pakkilaina, mutta hän on nyt lainalla Hokissa. Miksei Valtteri Parikkakin olisi voinut olla pelikunnossa ollessaan vaihtoehto. Vilho Virmavirta on LeKissä lainalla oleva Tappara-pakki, olisiko Tapparalla halua lainata miestä mieluummin liigapeleihin? Jere Sneck on Jokereiden pakki koko kauden lainalla Kiekko-Vantaan riveissä. Santeri Saari taas on ihan Jokereiden rosterissa, taitaa tosin parhaillaan olla Pohjois-Amerikassa, vaikuttais osallistuvan St. Louis Bluesin training campille.

Olisiko joku tuon tyyppinen nuori pelaaja ylipäänsä lainalle saatavilla ja toisaalta olisiko tuon tyyppisistä kavereista sitten riittävästi apua KalPalle, vaikea sanoa. Nythän voidaan vielä juuri ja juuri sinnitellä tällä porukalla, Konttinen näyttäis tänään olevan merkattu Timosen pakkipariksi, Lyytinen siirretty Halosen pariksi ja Seppälä on tietty myös kokoonpanossa.

Yksi vaihtoehto kai voisi olla se, että Konttisen ja Nuutisen soppareita ei jatketa enää syyskuun lopun jälkeen ja koitetaan käyttää nekin vähät rahat uuden pakkivahvistuksen hankintaan koko loppukaudeksi. Pakkien määrä ei toki sillä mihinkään korjaantuisi. Sitten jos ajatellaan vaikkapa pakkivahvistusta Pohjois-Amerikasta, niin löytyisikö sieltä sellaista pelaajaa, joka istuisi KalPan pelitapaan, se kun taitaa olla pakkien(kin) kannalta aika omansorttisensa ja eroaa kyllä perinteisestä pohjoisamerikkalaisesta pelaamisesta. Joku kotimainen vaihtoehto voisi siinä mielessä olla varmempi, niitä vaihtoehtoja vaan sitten on aika rajallisesti. Jesse Jyrkkiökin on näemmä mennyt try outille Graz 99ersin riveihin..
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Milloin viimeksi KalPalla on ollut riittävästi miehiä pakistoon? Vuodesta toiseen siellä on kiertänyt jokuvitunriekkinen paikkaamassa kun on todettu, ettei liigakelpoista reserviä ole. Nyt kun Pekka on palannut ja vaatimustaso puolustajien kiekolliselle pelaamiselle sitä myöten noussut edellisen käskijän visiottomuudesta, voi olla entistäkin haastavampaa löytää korvikepakkeja. Rahaa ei tietenkään ole, onko junnut jo kupattu sietämättömän rajalle? Tai ne jokavuotiset mestis-yhteistyöuutiset, olisiko niistä tälläkään kertaa mitään apua?
Eteenpäin on menty eikä mitään ole opittu.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Nahkiksen juttujen suhteen kannattaa ehkä muistaa taannoisen presidenttimme kommentti - ei pidä provosoitua kun provosoidaan. :)

.

Provosointikin on taitolaji. Asiattomuuksien viljely toisia kirjoittajia kohtaan ei ole provosointia. Se on typeryyttä. En ainakaan itse istu tumput suorina, jos allekirjoittaneesta kirjoitetaan mitä sattuu.

Pakistoon. Kyllä tuo pakisto jotain asiallista puolustajaa huutaa. Enempää ei oikein kestä poissaoloja. Sen kapeus voi helposti kostautua. Valmennus ilmeisesti puolustajaa kaipaisi.
Laitetaan, vaikka hyökkäyksestä esim. Liedes muualle ja sitä kautta tilaa budjettiin. Saa nähdä mitä Kimmo keksii. Ei nyt tarvitse mikään Kimmo Timonen olla, mutta kuitenkin suht "tekijämies".
Olen samaa mieltä edellä kirjoittaneiden kanssa, että pakisto on ollut aika kapea jo jonkin aikaa. Olen vähän sitä ihmetellyt. Hyökkäyksessä sitä vastoin on ollut enemmän laajuutta.
 

HankChief

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Puistolan Pasi Tapparasta marrastaukoon asti KalPan miehiä kertoo Kalevan facebook ja kotisivut. Eli Jokelan saigonin ajaksi tulee paikkaamaan.
 

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Puistolan Pasi Tapparasta marrastaukoon asti KalPan miehiä kertoo Kalevan facebook ja kotisivut. Eli Jokelan saigonin ajaksi tulee paikkaamaan.

Nimekäs haku, mutta eikös Puistolan aika ole jo vähän niinkuin mennyt? Hidas, mutta kankea? Onhan se mömöm_kulta_mestaruus_ukko joten kaipa tuo nyt kuitenkin hommansa hoitaa.
 

Uncle Ben

Jäsen
Puistolahan on totta kai kova nimi, mutta Tapparassa vaan nyt ei ole hommat oikein luistaneet. Mikä sitten syynä lieneekään. Siinä mielessä ei ehkä kannata odottaa liikoja, mutta tietty hyvä, että edes joku pakki nyt ylipäänsä saatiin hommattua. Ja jospa Puistola vaikka saisikin juonesta taas kiinni, kun kokeilee vähän toisenlaisessa ympäristössä.
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Juurikin näin asia taitaa olla mitä Uncle Ben kirjoitti. Mitä tuolta Tappara.infon puolelta lukaisin niin hiukka haiskahtaa ongelmalliselta tapaukselta. Pitkä ja kallis sopimus Tapparaan eikä taida oikein enää mahtua edes kokoonpanoon, mikä kieltämättä ilman parempaa tietoa kuulostaa hiukan omituiselta. Tässä valossa ensialun tyytyväisyys sai hiukan kysymysmerkkejä ympärille. Toisaalta nyt on Puistolalla Virran KalPassa uusi ympäristö ja uusi tsäänssi. Helppoa tuo omissa syöttelevä pelityyli ei välttämättä ole omaksua mutta näkyyhän tuo onnistuvan vajaammillakin kiekollisen taidon omaavilla pelaajilla eli eikun tervetuloa.
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Ihan hyvä haku mielestäni. Tulee vähän mieleen Mika Strömberg silloin kauan sitten (2006-07?), tosin Ströba taisi harjoitella tuolloin jonkun kakkosdivarijengin kanssa. :) No mutta ennen kuin alan muistelemaan noita hienoja hetkiä, ja unohdan itse asian, niin PP:n kaltainen kokenut ja taitava pelaaja varmasti omaksuu suht hyvin Virran kiekottelun ja voi hyvinkin puhjeta uudelleen kukkaan lupsakassa Savossa.

Jos PP onnistuu, ale-hinnalla loppukausi KalPassa?

Joka tapauksessa positiivista reagointia seurajohdolta. Hyvä Kimmo.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Onhan Pasi Puistolan statsit sekä tatsi vähän heikentynyt huippuvuosista mutta mielestäni hyvä haku koska nyt saatiin kokemusta puolustukseen sekä YV:lle lisää käsiä. Annetaan PP:n näyttää ja toivotaan että Jokelan Mikko palaisi pian kaukaloon.
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
En tunne sen tarkemmin Puistolan nykykuntoa, mutta ainakin tilastoissa tuo viime kauden +17 kiinnittää huomion. Se oli nimittäin Tapparan puolustajien paras teholukema ja koko joukkueessa Josh Greenin jälkeen toiseksi paras. Näitä kokeneita kehäkettuja on kyllä aina kiva nähdä kilpinutussa.
 

ktik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Maistuu ihan helvetisti. Oiva haku, ja taas osoitus hyvästä pöhinästä (järkyttävä ilmaisu). Vielä kun joku käy koputtelemassa muutamaa tuhatta sikiunista kuopiolaista halosella päähän, niin kaikki hyvin. Josko alkaisi 35:llä lauantain lukema... Vai mitä voi vielä oikeasti vaatia!?
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs KalPa
  • 2.32
  • 4.00
  • 2.64
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös