Markon vuoro alistaa!

  • 86 039
  • 391

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Yksi ukko heitti hallilla vedon että 1000€ siitä että Virtanen saa kenkää ennen joulua. Enpä usko koska rahat on tiukassa.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yksi ukko heitti hallilla vedon että 1000€ siitä että Virtanen saa kenkää ennen joulua. Enpä usko koska rahat on tiukassa.

Niin no eikös Virtasella ollut kuitenkin enää loppukauden sopimus, ei se ihan mahdottomia maksa ja varsinkin jos potkut tulee vaikka joulukuussa. Eri asia sitten saadaanko siihen kuinka pätevä valmentaja tilalle ja varsinkin semmoinen joka voisi jatkaa joukkueen johdossa myös seuraavat kaudet. Potkuthan ei maksaisi paljoa varsinkaan jos organisaation sisältä tule jatkaja.

Tosin helpolla ne potkut ei tule ja varsinkaan jos tilalle ei ole hankkia ketään, mutta nykyisillä otteilla varmasti jo nyt käydään vaihtoehtoja läpi ketä olisi saatavissa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Yksi ukko heitti hallilla vedon että 1000€ siitä että Virtanen saa kenkää ennen joulua. Enpä usko koska rahat on tiukassa.

Toivottavasti ei lyönyt sinun kanssasi, kun 50 euron tappioonkin keksit tekosyitä.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
− Kova lataus tiedettiin, mutta kuusi minuuttia jäähyjä avauserään vei peliä väärään suuntaan, harmitteli JYPin päävalmentaja Marko Virtanen.

Harmittelun sijaan Märkkö voisi ottaa tuon joukkueen haltuun. Sen suljettujen ovien takana tapahtuvan huutovittuilun voisi kanavoida oikeisiinkin hetkiin. Käsittämätöntä että tämä mies seuraa illasta toiseen JYPin ongelmia ja ei tee niille yhtään mitään. Päävalmentajalla on aika monet keinot saada tiimi kuriin.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Virtasen alistamista nyt muutama peli seurattu! Annetaanko nyt tämäkin kausi mennä vihkoon sen takia ettei ymmärretä myöntää tosiasiota. Rosterissa riittää kovan tason pelimiehiä. Vielä kun saataisiin kunnon valmentaja ulosmittaamaan pelaajista kaikki irti.
 

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
Ilmeisesti valmentajan pestin saa pitää JYP Jyväskylä Oy nimisessä yrityksessä niin kauan, kun on vanha tuttu&kaveria johtoryhmään päin. Luulen että RD ei olisi lähtenyt kesken sopimuksen ilman henkilökemiasotkuja, vaikka joukkue olisi alkanut kyntämään kunnolla. Virtasella kun vielä pidempiaikainen JYP-sidonneisuus kuin mitä Dufvalla oli.
 

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks
Tällä hetkellä näyttää siltä, että mitään ei ole opittu ja pari ensimmäistä peliä on mennyt enemmän tai vähemmän reisille todella sekaisissa merkeissä.
Pelisysteemi ei avaudu minulle vieläkään, varsinkaan Sport-TPS-pelin katsottuani kadehtivasti Sportin miehekästä kiekkoa, jossa oli sitä aggressivistä karvausta, josta meidätkin joskus tunnettiin höystettynä fyysisyydellä ja suoraviivaisuudella. Meillä kun tätä aavistuksen nimekkäämpää porukkaa on niin ei tarvitsisi edes mennä tuollaisiin äärimmäisyyksiin kuin Sport, joka oli mallia "joka kerta kun kosken kiekkoon punaviivan paremmalla puolella, vedän sen kohti maalia, oli se sitten minkälainen ripuliranne tai rystynosto tahansa ja sitten kaverit hakkaa reboundeja sisään", vaan voitaisiin pelata aavistuksen fiksummasti kuitenkin säilyttäen vastaava energia ja kiima kovalla karvauksella.
Anyway, kaksi peliä pelattu, sanoisin että annetaan Virtasen nyt näyttää mitä ollaan opittu ja tasaisin väliajoin (10 pelin? 20 pelin? ja joulutauon aikaan?) analysoidaan tilannetta siltä ajalta ja annetaan ansion mukaan risuja ja ruusuja tai ruvetaan kirjoittamaan Joulupukille kirjettä, jossa toivotaan jouluksi pakettia, jossa on hengitysreiät ja savonlinnalainen meritoitunut jääkiekkovalmentaja.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Minä olin ajatellut antaa aikaa, vaikka 20 peliä, mutta ei pysty ei. Jos jotakin olisi viime kaudesta muutettu pelitavallisesti, se näkyisi jäällä. Se näkyisi kenties surkeana pelinä, koska uutta ei olisi vielä opittu ja taululla olisi kaksi tappiota, mutta ei näy mitään. Peli näyttää ihan samalta kuin vuosi sittenkin; kukaan ei tiedä miten seuraava peli kulkee eikä edes miten seuraava vaihto sujuu.

Minä en nyt oikein usko, joka ärsyttää itseäni ihan suunnattoman paljon. On valmentajan tehtävä valmistaa joukkue peliin ja siinä ollaan epäonnistuttu kahdesti tällä kaudella. On valmentajan tehtävä herätellä joukkuetta, tehdä jotain, joka saisi porukan pelaamaan logolle paidassa tai valmentajalle itselleen. Ollaan epäonnistuttu siinä kahdesti tällä kaudella. Esimerkki perjantailta: kolmannen erän jälkimmäinen mainoskatko, pelin tärkein katko siinä vaiheessa. Makro huitoo koko minuutin päätuomaria luokseen purnatakseen selkeästä, linjanmukaisesta jäähystä eikä koko minuutin aikana kiinnitä huomiota omaan joukkueeseen, jolle kenties pitäisi tässä kohtaa antaa taktisia ohjeita ja/tai terottaa jotakin tärkeää, tsempata. Syvästi inhoamani Tomek Valtonen ottaa porukan kokoon, käy läpi pari juttua ja joukkue vaikuttaa joukkueelta.

Tiedän, että tuomitsin Ahon ekalla kaudella onnistumisen mahdollisuudet ensimmäisen kuukauden jälkeen ja olen iloinen että meni vihkoon. Virtanen ei ole tehnyt mitään, mikä osoittaisi käyrän nousevan mihinkään suuntaan, aikaa on ollut vuosi. Kyllä tämä joukkue osaa keskenäänkin voittaa valtaosan peleistä kun joku kertoo vaan aamulla, ketkä mahtuvat kokoonpanoon. Siinäkään en näe tällä hetkellä mitään järjellistä; miten ihmeessä Nenonen tai Ikonen breikkaa, jos eivät pelaa tulosyksikössä? Mitä pahaa Eric on tehnyt ansaitakseen laitureikseen Antti Jaatisen (sic!) ja Hubacekin?
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Tiedän, että tuomitsin Ahon ekalla kaudella onnistumisen mahdollisuudet ensimmäisen kuukauden jälkeen ja olen iloinen että meni vihkoon. Virtanen ei ole tehnyt mitään, mikä osoittaisi käyrän nousevan mihinkään suuntaan, aikaa on ollut vuosi.

Ahon astuessa kehiin oltiin kuitenkin koettu muutos ja ilmapiiri oli vapautunut. Homma oli pienen tovin hukassa ja loppu onkin historiaa. En voi tässä yhteydessä olla kehumatta sitä miten Aho tuota joukkuetta käsitteli. Joskus vain pitää osata reagoida joukkueen tilaan ja valmentaa sen mukaan. Toki joukkue halusi ja päätti voittaa, mutta RD:n savustaneiden "prinsessojen" ohjaaminen päätyyn saakka oli silti mainio suoritus. Tuossa olisi voinut aika helposti vetää asiat vihkoonkin.

Marko Virtanen sen sijaan ei osaa reagoida materiaaliin eikä valjastaa siitä parhaita hevosvoimia liikkeelle. Ei ole osannut reilu vuoden touhuilunsa aikana. Potkut voitaisiin unohtaa jos hommaan tulisi selkeä muutos. Haluan nähdä päävalmentajan joka oikeasti haluaa voittaa ja tekee sen eteen kaikkensa. Uskomatonta sanoa näin, mutta olisi lupaava alku jos M.Virtanen opettelisi ottamaan oikea-aikaiset aikalisät ja käyttämään ääntä penkin takana.
 

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
Haluan nähdä päävalmentajan joka oikeasti haluaa voittaa ja tekee sen eteen kaikkensa. Uskomatonta sanoa näin, mutta olisi lupaava alku jos M.Virtanen opettelisi ottamaan oikea-aikaiset aikalisät ja käyttämään ääntä penkin takana.

Ja nuokin on asioita jotka joudutaan tekemään kun valmistautumisessa on mennyt jotain pieleen. Toisin sanoen, nykymenolla joka pelissä Virtasen tulisi hyödyntää kaikki mainoskatkot ja ottaa se aikalisä(ei minuutti ennen loppua). Sen verran vahvalta tuo valmistautuminen on näyttänyt. Pelien aluthan tuon on näyttänyt miten huikealla focuksella siellä mennään. Olisi todella mielenkiintoista kuulla mitä se juttelee ennen peliä, tai treeneissä, eli silloin kun luodaan perustaa tsemppihengelle. Pelit toimii enää näyttämönä sille, missä tällä hetkellä mennään, ja miten siellä paljon mainostetussa arjessa ollaan suoriuduttu.
 

mikkekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murskavoitto tai tappio ilman itkua jälkikäteen
Katselin eilen Kärppä vastaan pääkaupunkiseutu ottelua ja kyllä tykkäsin siitä miten ne joukkueet hyökkäsivät. Siellä päästiin alueelle ja maalintekopaikoille eri kentän osissa tehtyjen riistojen jälkeen. En ole nähnyt Märkön aikana JYPin hyökkäävän edes tasavoimaisesti kuin satunnaisesti. Ihmettelen miten tuon tason rosteri voi hyökätä pelistä toiseen alivoimaisesti ja perustuen jonkun yksilön suonenvetoon, josta voi poikia maalipaikka. Mielestäni joukkueesta puuttuu tekemisen ilo ja se näkyy ainakin katsomon puolelle pelaajien kehonkielestä ja ilmeistä. Myös epäonnistuneet syötöt tai pienet virheet aiheuttavat sellaisia reaktioita, joita ei usein näy hyvällä fiiliksellä vetävässä porukassa. Joku on vialla siinä miltä joukkue ja sen peli näyttää. Jos se on Märkö mistä homma kiikastaa niin äkkiä vaihdos tai kausikortin voi polttaa joulutauolla.

Haluan JYPin joka illasta toiseen pelaa toisille ja meille faneille taistelevaa ja iloista lätkää. Jos tulee kuokkaan niin sitten nuollaan haavat ja uutta matoa koukkuun. Murjotus pois ja sassiin.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Hyviä puheenvuoroja yllä. Ei tuo JYPin tämän hetkinen rosteri ole niin huono kuin esitykset antavat ymmärtää. Joukkue tarvitsee sen punaisen langan, yhteisen ajatuksen miten pelataan. Nyt sitä ei valitettavasti ole. Päävalmentajan tärkeimmät tehtävät ovat 1) luoda joukkueelle toimiva pelitaktiikka ja 2) motivoida joukkueen yksilöt tuoda itsestään paras esiin. Minä en valitettavasti voi myöntää että molemmat hommat on kunnossa. Ja ettei kukaan pääse sanomaan, en edelleenkään halua kenenkään JYPissä epäonnistuvan, päinvastoin.
 

Kobe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Molemmat viikonlopun pelit tuli nähtyä; Spåra-peli livenä ja Ässät sitten TV:stä. Kolme pistettä noista peleistä on ihan ok saldo, mutta peli itsessään oli kyllä sekavaa ja huoli hiipi puseroon tuota katsellessa. Hyvänä uudistuksena näin hybridipitkän jatkuvan hyödyntämisen (vielä kun dumaritkin oppivat tämän uuden säännön). Ainakin Tuppuraiselle pelattiin monta kulmakiekkoa vauhtiin "pitkinä" ja hyvin noihin päästiin kiinni. Risuja voi sitten antaa avauspelaamisesta, etenkin hyökkääjien sijoittumisesta avauspelissä. Etäisyydet ja liikeradat aivan sekaisin, tuloksena paitsioita ja menetyksiä. Myös ketjut ja niiden kemiat mielestäni mallia Matti Alatalo ja kaikkipelaanuorisuomipaskaa. Neljä tasapaksua ketjua ei ole enää tätä päivää, vaan ketjut tulee roolittaa kunnolla ja näin ollen pelaajat pääsevät pelaamaan omilla vahvuuksillaan.
 

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
Neljä tasapaksua ketjua ei ole enää tätä päivää, vaan ketjut tulee roolittaa kunnolla ja näin ollen pelaajat pääsevät pelaamaan omilla vahvuuksillaan.

Suuressa kiekkoillassahan Virtanen puheli ettei pelaajia tarvitse kummemmin roolittaa, vaan antaa pelin näyttää mitkä ketjut ovat toimivia tms. Näin muistan kuulleeni, joku voi täydentää paremmin mitä Virtanen oli roolituksista mieltä. Kuitenkin mielipide oli tyyliin "ihan turhaa". Voidaan ottaa esimerkkiin tapaus Vänttinen, minkälainen hyöty Vänästä saatiin sen jälkeen kun potentiaalisesta pisteiden tekijästä roolitettiin AV-spesialisti sekä jarruketjuliideri. Ja saatiin mies vielä motivoitumaan kunnolla kyseiseen hommaan. Juurikin kun mainitsemasi Alatalo oli vaihdettu erääseen jonka nimeä olen jo kyllästymiseen asti toistellut.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Voidaan ottaa esimerkkiin tapaus Vänttinen, minkälainen hyöty Vänästä saatiin sen jälkeen kun potentiaalisesta pisteiden tekijästä roolitettiin AV-spesialisti sekä jarruketjuliideri. Ja saatiin mies vielä motivoitumaan kunnolla kyseiseen hommaan. Juurikin kun mainitsemasi Alatalo oli vaihdettu erääseen jonka nimeä olen jo kyllästymiseen asti toistellut.
Se motivointi on tässä se avainsana. Olisiko Vänttisestä saatu niin hienoa ja hyvää pelimiestä jos hän ei olisi motivoitunut hoitamaan annettu rooli? Rohkenen sanoa että ei. Toisaalta, vaikka rooli ei olisi pelimiehen vahvuuksia täysin tukeva mutta jos motivointi on kunnossa niin sieltä tulee hyviä esityksiä illasta toiseen. Taitoerot ovat kuitenkin tuolla tasolla niin pieniä että se ratkaiseva ero tulee mentaalipuolella. Siksi haluan että JYPin valmennuksesta löytyy valmentaja joka omaa erinomaiset motivointitaidot ja auktoriteetin tukemaan sitä sanomaansa pelaajille, niin joukkue kuin yksilötasollakin.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Asiaahan tuossa ylempänä puhellaan. Mielestäni huomiseen HPK-peliin tulee tehdä välittömästi seuraavaa:
- tulosyksiköihin (kahteen ekaan ketjuun)tulosyksiköiden miehet joita ovat Perrin-Allu,Löfman,Ikonen,Nenonen varauksin Boyce
- alempiin ketjuihin rouhijat

Olen toitottanut ties kuinka monelle että terveenä pysyessään JYP on edelleen mitalipeleissä kiinni,laajuuttahan tuossa ei sitten ole jos ukkoa hajoaa mutta ainakin vielä ketjut pitäisi muodostaa ylläolevalla logiikalla. Nyt kun pistemiehet ovat hajotettuna kukaan ei saa aikaan mitään.
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Voidaan ottaa esimerkkiin tapaus Vänttinen, minkälainen hyöty Vänästä saatiin sen jälkeen kun potentiaalisesta pisteiden tekijästä roolitettiin AV-spesialisti sekä jarruketjuliideri. Ja saatiin mies vielä motivoitumaan kunnolla kyseiseen hommaan. Juurikin kun mainitsemasi Alatalo oli vaihdettu erääseen jonka nimeä olen jo kyllästymiseen asti toistellut.
No joo. Silloin pystyi vähän roolittaa jopa Vänän tasoisia pelaajia. Nyt meillä pelaa ( uskotko, liigajoukkueessa!) Antti Jaatinen, vieläpä ykkösketjussa! Olispa meillä edes yksi aloittaja. Joka voittaisi edes joka toisen aloituksen, niin mentäisiin, jos ei pitkälle, niin pitemmälle.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
No joo. Silloin pystyi vähän roolittaa jopa Vänän tasoisia pelaajia. Nyt meillä pelaa ( uskotko, liigajoukkueessa!) Antti Jaatinen, vieläpä ykkösketjussa! Olispa meillä edes yksi aloittaja. Joka voittaisi edes joka toisen aloituksen, niin mentäisiin, jos ei pitkälle, niin pitemmälle.
Jaatinen on ihan kelpo maalintekijä tulosketjussa, hyvänä päivänä. Jaatisella vaan tuppaa olemaan iso ero hyvässä ja huonossa päivässä sekä siinä että se taso heittelee pelistä toiseen. Joskus saattaa tehdä kaksi maalia pelissä ja hiihdellä seuraavan pelin kiikareilla vaikka maalipaikkoja (hyviäkin) tulisi runsaasti. Jaatisen peluuttaminen kärkiketjuissa on sikäli perusteltua että hän on nimenomaan maalintekijä eikä rouhija.
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olet tavallaan oikeassa. Tällä kaudella näkemissäni peleissä Jaatinen on lähinnä ollut sotkemassa peliä. Kuinka kauan sitä hyvää päivää odotetaan?

Sama vikahan taitaa olla monella muullakin JYPissä: hyvänä päivänä ihan kelpo suorittajia, mutta ero hyvän ja huonon ....
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Jaatinen on ihan kelpo maalintekijä tulosketjussa, hyvänä päivänä. Jaatisella vaan tuppaa olemaan iso ero hyvässä ja huonossa päivässä sekä siinä että se taso heittelee pelistä toiseen. Joskus saattaa tehdä kaksi maalia pelissä ja hiihdellä seuraavan pelin kiikareilla vaikka maalipaikkoja (hyviäkin) tulisi runsaasti. Jaatisen peluuttaminen kärkiketjuissa on sikäli perusteltua että hän on nimenomaan maalintekijä eikä rouhija.

Antti Jaatista kärkiketjuissa ei voi perustella mitenkään, jos tavoite on neljän joukossa (kuten kuulemma joukkueella on). Paitsi Mestiksessä. Antti Jaatisen ei pitäisi mahtua missään tapauksessa kärkikenttiin kärkiporukassa. Antti Jaatisen hyvä päivä tulee seuraavan kerran kaudella 2016-2017, toivottavasti ei pelaa JYPiä vastaan siinä pelissä.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Antti Jaatista kärkiketjuissa ei voi perustella mitenkään, jos tavoite on neljän joukossa (kuten kuulemma joukkueella on). Paitsi Mestiksessä. Antti Jaatisen ei pitäisi mahtua missään tapauksessa kärkikenttiin kärkiporukassa. Antti Jaatisen hyvä päivä tulee seuraavan kerran kaudella 2016-2017, toivottavasti ei pelaa JYPiä vastaan siinä pelissä.

Teki harjoitusotteluissa joukkueessa eniten maaleja ja tehnyt kuitenkin toissakaudella liigassa 25 pisteen kauden ja silloin roolikin taisi lähinnä 3 ketjussa olla ja satunnaisesti ylivoimassa. Viimekausi meni kuitenkin loukkaantumisiin. Kuuluu kyllä ainakin niihin pelaajiin jotka taistelee 2 ekan ketjun laiturin paikasta. Ei maalintekijöitä joukkueessa kuitenkaan liikaa ole.

Siitä toki edellisien kanssa olen että pitäisi paremmin roolittaa joukkue, nelosketju olla tyyliin Pihlman - Boyce - Salmio ja rooli se rikkova nelosketjun rooli eikä yrittää esimerkiksi Pihlmlanista mitään kiekollista taituria kun ei nyt vauhti ja taidot riitä, ymmärrän jos heräämisen merkkejä olisi, mutta ei ole ainakaan viellä näkynyt. Voimalaiturina nelosessa juuri parhaimillaan pile nykykunnossa. Isoin ongelma ehkä ettei joukkueessa ole kunnollista nelossenteriä, tyyliin J.Virtanen, riska tai Vänttinen. Lahtikin menee nelossa hukkaan vaikka nykyisellä joukkueen pelitavalla melkein 4 ketjussakin voisi pelata kun ei ole niin paljon miehellä käyttöä.
 

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
Kovin antavat Virtasen teemat ja teesit vielä odotuttaa itseään..Esim. Sport-pelissä teemana oli Virtasen mukaan jäähyttömyys. No vituiksihan se meni ja jäähyjä tuli järkyttävä määrä. Sitten ihan yleisesti ottaen tuo itse "reagointikiekko"/Markon peli/sata pelikirjaa: Jos tällä tarkoitetaan sitä että JYP pystyy pelaamaan yleensä yhden tai puoli hyvää erää niin sitten ollaan varmaankin onnistuttu reagoinnissa. Harmi vaan että se reagointi tapahtuu usein aivan liian myöhään niin joukkueella kuin (eteenkin) valmentajalla. Joukkueella yleensä siinä vaiheessa kun peliä on pelattu 55 minuuttia ja Virtasella aikaisintaan siinä vaiheessa kun peliaikaa on jäljellä minuutti. Ja jos kiekollisuus ja "pelitavan monipuolistaminen" on sitä, että neppaillaan omissa niin kauan kunnes vastustaja käy nappaamassa kiekon lavasta tai vastaavasti sitä että pakin ensimmäinen avaussyöttö menee suoraan vastustajan lapaan, niin ehkä siinäkin ollaan sitten onnistuttu.

Lisäksi Perrin kommentoi KSML:ssä viime viikolla JYPin pelityyliin liittyen varovasti seuraavaa: "Haluamme ehdottomasti olla fyysisempi, aggressiivisempi joukkue kuin viime kaudella. Se puoli puuttui pelistämme. Haluamme myös olla aktiivinen riistojoukkue, joka kääntää peliä nopeasti". (linkki: http://www.ksml.fi/urheilu/kiekko/kapteeni-harmaahapsi-puhkuu-pelihaluja-tuntuu-hyvalta/1894012). No tätä minäkin fanina toivoisin, mutta kysymys kuuluu että kuinka hyvin tuo istuu Virtasen sapluunaan, jota hallitsee liiaksi hitaat lähdöt, "taklaukset eivät kuulu nykykiekkoon"-mentaliteetti ja "reagointi"?
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Perrinin tavoitteet kuulostava siltä JYPiltä jota minä haluan nähdä. Ehdottomasti pitäisi palata nopeaan suunnanmuutospeliin ja jättää viivelähdöt minimiin. Agressiivinen karvaus ja taklauksia paljon. Tiivis viisikkopuolustus ja loistava maalivahtipeli. Näillä eväillä mentäisiin varmasti pitkälle ja pelitapa olisi kaikille selvä!
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Kannataa muuten muistaa, että JYPillä on varsin helppo sarjan alkuohjelma. Jos alussa ei keikuta kärkikahinoissa tämä savotta vaikeutuu jatkossa huomattavasti. Nyt ei ole enää opettelun aika, vaan tulosten.

Kuuluu kyllä ainakin niihin pelaajiin jotka taistelee 2 ekan ketjun laiturin paikasta. Ei maalintekijöitä joukkueessa kuitenkaan liikaa ole.
Tämä on taas tätä minardi-ajattelua. Alle keskitason maaliruiskua roikotetaan tulosyksiköissä "koska ei maalitekijöitä liikaa ole"

Jaatinen on täysin hyödytön silloin kun hän ei tee maaleja. Hän on hyödytön usein.
 
Viimeksi muokattu:

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...
Pelisysteemi ei avaudu minulle vieläkään, varsinkaan Sport-TPS-pelin katsottuani kadehtivasti Sportin miehekästä kiekkoa, jossa oli sitä aggressivistä karvausta, josta meidätkin joskus tunnettiin höystettynä fyysisyydellä ja suoraviivaisuudella...

Kyllä mielestäni JYP karvasi erittäinkin kovaa ja korkealta Porissa, usein kahdella äijällä, joskus jopa kolmella, jos tunnisti vaikean tilanteen. Tämä vilpitön mielipiteeni.

Tuossa yksittäisessä ottelussa Ässien pakit (joukkueen paras osa yhdessä maalivahti Rinteen kanssa) vain onnistuivat suhteellisen hyvin pääsemään paineen alta pois, vaikka eihän tuo nytkään virheetöntä ollut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös