Otteluseuranta La 13.9 - Jokerit - Traktor yms.

pappi

Alivoima kestettiin. Seuraavaksi Jokereitten ylivoimapeli. Nyt tähän maali.

flintstone

Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Selvittiin jäähystä jälleen, muutama paha paikka silti. Nyt vuorossa Jokereiden yv. Tästä maali niin saadaan vähän puskuria pisteiden varastamiseen.

flintstone

Ei maalia yv:llä, ei oikein kunnon paikkojakaan. Nyt oli lähellä Jokeri jäähy.

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Nyt selvisi Jokerit säikähdyksellä tuosta kampista.

blue line

En tiedä miten matsissa käy, mutta tällä suorituksella jokainen piste on ryöstö.

teude

Sama fiilis täälläkin, vaikka Jokerit onkin hyvin puolustanut tänään. Peli voisi olla vaikka 3-0 kotijoukkueelle.
Alle minuutti, kestäkää!

Ja Jokerithan kestää!!! 60min 1-2!

Steegil

Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Mitä nyt hetkittäin olen uskaltanut silmäni uhrata tolle hävettävän huonolle kuvanlaadulle niin täytyy sanoa, että ihan kohtuullisen hyvin ollaan kuitenkin puolustettu tässä kolmannessa erässä. Hyvää vieraspelaamista.

flintstone

Jes, vieraskiertue aloitetaan 1-2 voitolla. Jokerit läntisen konferenssin kärkijoukkueeksi.

Lunatico

Hieno taisteluvoitto! Tästä on hyvä jatkaa ja läntisen konferenssin piikkipaikalla on nyt Jokerit! Ei huonosti

Jokeri0

Jokerit, KooKoo
Jes! Voitto tuli. Ihan kuin suomen maajoukkue viime MM-kisoissa, puolustaen voittoon. Onhan tämäkin tyyli ihan nautittavaa katsomista, kun maalivahti hoitaa hommansa, ja puolustus kestää jotenkuten. Sitten hyökkäyksessä on paljon taitoa, joten ei tarvita niin hirveästi paikkoja, että voitetaan peli. Hienoa Jokerit!

_Kuusyks

SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Lada - SKA

Cervenka roikottaa maalille ja Mårtensson ohjaa sisään. 2-0 ja game over. Lada on melko vaatimaton joukkue kaikenkaikkiaan. :D

Hapsiainen

Jokerit & Kiekko-Vantaa
Eka vieraspeli voitettu ja aattelin vähän tilastoja heittää niille jotka eivät peliä nähneet ja ovat pelkkien kommenttien varassa.
Laukaukset tra-jok 32-23 joten veskarit siis Fokin 91.3%- Helenius 96,88%! Jäähyt 4-5 eli yllättävän vähäjäähyinen peli! Aloitukset menivät traktorille 22-15. Itse yritin striimin välityksellä katsella 2&3 erän mutta tuo kuva ei kyllä tehnyt oikeutta itse pelille.... no pääasia että 3 pistettä saatiin plakkariin.