Columbus Blue Jackets 2014–2015

  • 121 397
  • 389

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Kyllä se nyt näyttää siltä ettei Johansenin ura jatku Ohiossa. Mikäli näin tapahtuu niin tsemppiä uusiin haasteisiin, toivottavasti tuleva työnantaja maksaa sen 6,5 miljoonaa kaudessa, muussa tapauksessa jää todella paska maku suuhun koko pelaajasta josta piti uusi franchise-pelaaja tulla. Toki tässä on päivää jäljellä, mutta vuorokauden vaihtuessa on organisaation mitta täynnä. Tehkää se siltasopimus...
CBJ>Johansen
 

Flagger

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Columbus Blue Jackets
Kyllä se nyt näyttää siltä ettei Johansenin ura jatku Ohiossa. Mikäli näin tapahtuu niin tsemppiä uusiin haasteisiin, toivottavasti tuleva työnantaja maksaa sen 6,5 miljoonaa kaudessa, muussa tapauksessa jää todella paska maku suuhun koko pelaajasta josta piti uusi franchise-pelaaja tulla. Toki tässä on päivää jäljellä, mutta vuorokauden vaihtuessa on organisaation mitta täynnä. Tehkää se siltasopimus...
CBJ>Johansen

Ihan samoissa tunnelmissa on tilannetta seurattu täällä. Ennen kesää kovat odotukset miehestä, mutta kovin on ainakin oma arvostus tippunut. Vahvan kuvan on Kekäläinen antanut itsestään haastatteluissa (varsinkin tuo gracen linkittämä) ja toivottavasti sama linja pitääkin: seura ennen pelaajaa. Mielenkiintoista olisi tietää minkälaista keskustelua tällainen vääntäminen aiheuttaa muiden pelaajien keskuudessa, varsinkin jos Johansen suostuu halpaan bridgeen vasta joskus marraskuussa...

Itse en usko että Kekäläinen on miestä mihinkään treidaamassa ilman _todella_ kovaa vastinetta. Joko Johansen pelaa Columbuksessa tai sitten ei missään. Todellakin toivon että mies saadaan harjoitusleirille ensimmäisestä päivästä alkaen sadan prosentin iskussa.

Columbuksen junnut tosiaankin voittivat Tranverse Cityn turnauksen finaalissa Dallasin jatkoajan jälkeen. Kovaa talenttia sieltäkin on tulossa.
 

_Samppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
Tullut ulkopuolisena seurattua hieman kuviota, ja täytyy kyllä sanoa että paskanmaku jäänyt Johansenin leirin toiminnasta. Ei noilla näytöillä ole millään tavalla perusteltua maksaa tuota mainittua 6,5miljoonaa kaudessa, joten omalta osaltani menee kyllä kaikki risut pelaajan ja agentint leiriin - Keklun toiminta on sen sijaan ollut ihailtavaa, sillä hän on tehnyt selväksi oman linjan. Toivotaan että Johansen tosiaan on leirillä mukana, mutta todennäköisemmältä näyttää jo se, että kaveri ei pelaa. Treidin vastine olisi myös mielenkiintoista nähdä, ja se että millaista hintaa ylimielisestä pelaajasta tultaisiin maksamaan. Toinen mielenkiintoinen asia itselle ainakin on myös se, että miten tämä case tulee vaikuttamaan ylipäätänsä miehen uraan, nyt kun kerran on jo näytetty että millaisella linjauksella sopimuksia neuvotellaan.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Kyllähän tää Johansenin tapaus alkaa haisemaan pahasti Kyle Turris vol 2 tapaukselta. Ja kappas ihan sama agenttikin löytyy taustalta! Silloinhan Phoenix ja Turris tekivät sopparin marraskuussa (22. päivä) ja joulukuussa (17. päivä) Turris löysi itsensä Ottawasta. Vastine oli silloin lähes samanikäinen ykköskierroksen varaus (Rundblad) sekä toisen kierroksen varausvuoro. Turrishan oli pelannut vasta kaksi kautta NHL:ssä ja ne olivat menneet vastaavalla tasolla kuin Johansenin kaksi ensimmäistä kautta. Mutta siis tuo läpimurto Turrisilta vielä puuttui. Tuosta syystä Johansenin kauppa-arvo pitää olla huomattavasti korkeampi, vaikka kysymyksessä olisikin kiukutteleva junnutähti (tai sen agentti).

Turrisista sen verran, että hänhän haki silloin 4 millin soppari ja sai lopulta 2,8 (2 vuotta). Vielä tuonkaan jälkeen hän ei saanut neljää milliä vaikka teki peräti 5 vuoden soppari (3,5 per kausi). Eli vähintään 7 vuotta menee Turrisilla, että pääsee tienaamaan sen mitä agentti huuteli jo vuosia sitten. Saas nähdä koska ja mikä joukkue Johansenille maksaa tuon 6,5 milliä per kausi. Hyvillä esityksillä se olisi mahdollista jo vajaan kahden vuoden päästä, kiukuttelemalla voi kestää pisempäänkin.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
John Davidson heitti kortit tiskiin ja paljasti Columbuksen tarjoukset Johansenille: "two-year deal worth $6 million, a six-year deal worth $32 million, and an eight-year deal worth $46 million"

http://www.thescore.com/nhl/news/580981

Eli halutessaan Johansen saisi "lukittua" tuon 6,5 millin palkan jo kaudeksi 16-17 ottamalla tuon kuuden vuoden sopparin. Jos siis ajatellaan, että ensimmäiset kaksi kautta olisivat tuon 3 milliä ja loput neljä vuotta sitten 6,5 milliä. Tuon sopparin jälkeen Johansen olisi sitten 27-vuotiaana UFA ja valmis rahastamaan niin paljon kuin haluaa. Omasta mielestä jokseenkin käsittämätöntä jos tuo kuuden vuoden soppari ei kelpaa, kun takana on kuitenkin ainoastaan yksi hyvä kausi.
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Johansenin pyynnöt ovat aivan naurettavia näyttöihin verrattuna kuten jo todettu onkin, joten minun puolesta istukoot vaikka koko kauden kotona pelaamassa pleikkaria, jos vaatimukset ovat noin typeriä. Myynniltähän tämä vaikuttaa ja toivottavasti pyydetään kovaa vastinetta, koska mitäpä Blue Jackets tässä nyt menettää, kun odottaa sopivaa vastinetta? Pelaaja ei kumminkaan ole pelaamassa heille, kun sopimusta ei ole saatu aikaan, joten mikäpä siinä neuvotteluoikeuksia kaupitellessa. Enkä usko Johansenin kohdalla kysynnän välttämättä olevan nyt kovin korkealla, koska kyllähän tuossa Johansenin maine kärsii. Mikähän joukkue hänet tämän jälkeen edes tahtoisi?
 

Roomalainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets, TPS
John Davidson heitti kortit tiskiin ja paljasti Columbuksen tarjoukset Johansenille: "two-year deal worth $6 million, a six-year deal worth $32 million, and an eight-year deal worth $46 million".

On kyllä kummallista jos näistä tarjouksista mikään ei kelpaa Johansenille. Vertailukohdaksi John Tavares sai 6 vuoden ja 33 miljoonan sopimuksen tulokassopimuksensa jälkeen, ja hänellä oli sentään hieman paremmat näytöt, mitä Johansenilla on. Jos poika haluaa rahastaa varausseuraansa noin törkeästi, on hän minun puolesta valmis lähtemään joukkueesta. Kyllä on Ryanilla epärealistinen kuva itsestään..
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Aaron Portzline ‏@Aportzline 1m
#CBJ Ryan Johansen has packed his bags and is flying to Vancouver.
 
Kun en taustoja paremmin tunne, niin osoitan syyttävän sormeni ensisijaisesti ahneiden agenttien suuntaan. Nuori pelaaja on tässä agentin vietävissä enkä usko, että Johanson itse on se suurin mulkku tässä keississä. Kaukana ovat osapuolet toisistaan, mutta onhan tässä vielä aikaa kauden alkuun.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Two years, $6 million total ($3M AAV) – a bridge contract

Six years, $32 million ($5.3 AAV)

Eight years, $46 million ($5.75 AAV

Yllä on luvut joita Blue Jackets on Johansenille tarjonnut. Summat ja vuodet on vahvistettu John Davidsonin puolelta. Johansenilla siis sama kusipääagentti joka ahneudella ja manipuloinnilla tuhosi Kyle Turrisin mainetta.
 

habsniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, TPS, Packers
Kyllähän tottakai agentilla on varmasti osaa tässä mutta voisihan RyJo potkia agenttinsa pellolle ja ottaa uuden tai allekirjoittaa sopparia ilman agenttia, jos noista joku tyydyttäisi? Enkä kyllä oikeasti tajua miksi ei tyydyttäisi. Harvassa on ne joille lykätään naaman eteen 5,7 mil/vuosi x 8 vuotta heti entry levelin jälkeen.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kun en taustoja paremmin tunne, niin osoitan syyttävän sormeni ensisijaisesti ahneiden agenttien suuntaan. Nuori pelaaja on tässä agentin vietävissä enkä usko, että Johanson itse on se suurin mulkku tässä keississä.
Mä en kyllä päästäis Johanssenia ihan noin helpolla. Aivan varmasti Overhardtin on pitänyt välittää jokainen Columbuksen tekemä tarjous. Ei tollaisia asioita voi yksinkertaisesti asiakkaaltaan pimittää ilman että lupa/maine menisi. Loppujen lopuksi se on Johansenin täysin oma päätös että laittaako nimensä paperiin. Ja kuka tietää että jos vaikka Overhardtin kova maine olisi ollut yksi syy miksi Johansen ja hänen vanhempansa ovat aikoinaan hänet agentikseen napannu. Kyllä mä ainakin pystyn uskomaan myös sen teorian että Johansenilla on noussu pissi hattuun (tai se on aina ollut siellä) ja hän kinuaa lisää rahaa vaikka esim. Overhardt tietää että ollaan oikeasti jo siinä limitissä mitä voidaan saada.

Kekäläinen on aina puhunut siitä kuinka tärkeää pelaajan "character" on joten kohta enemmän yllättää se jos Johansen pelaa Columbuksessa. Ehkä treidi Winnipegiin ois just se mitä Johansen ja Overhardt kaipaisi?

Tässä on muuten toi Columbuksen pressi josta noi edellä olevat jutut on väänetty:
https://www.youtube.com/watch?v=B2_l_80JNYo
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Yllä on luvut joita Blue Jackets on Johansenille tarjonnut. Summat ja vuodet on vahvistettu John Davidsonin puolelta. Johansenilla siis sama kusipääagentti joka ahneudella ja manipuloinnilla tuhosi Kyle Turrisin mainetta.

Tällä agentilla on siipiensä suojassa myös Kerby Rychel, eli saaga varmaan jatkuu jossain vaiheessa.

Toisaalta taas tämä sama kusipääagentti Overhardt on myös Dubinskyn agentti, ja ne neuvottelut hoituivat nopeasti loppuun saakka. Ei kai sekään voi olla agentin vika jos Turris halusi pois Phoenixista, ja sitten teki työtä käskettyä sen aikaansaamiseksi? Vaiko agenttiko muka halusi Turriksen pois Phoenixista?

Jotenkin tuntuu että näissä sopimuskiistoissa helposti aina osoitetaan syyttävää sormea agenttiin, ja pelaaja on sitten viaton ja agentti ainoastaan huijaamassa häntä tai sabotoimassa tämän uraa naurettavilla tarjouksillaan. Mutta tuskin kukaan NHL-pelaaja niin naiivi on ettei tiedä missä omaa uraansa koskevat sopimusneuvottelut menevät, ja osaa sitten itse tehdä päätöksiä ja antaa ohjeistusta agentilleen. Kuten todettu, Dubinskylle ei tuottanut mitään ongelmia saada neuvotteluja loppuun Columbuksen kanssa Overhardtista huolimatta, joten ehkä tosiaan sillä Johansenillakin on asiassa sitten hieman päätösvaltaa. Kuten yllä todettu niin ehkä Johansen on valinnut kusipääagentin edustajakseen ihan syystä ja nyt tekee sitten työtä käskettyä.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tällä agentilla on siipiensä suojassa myös Kerby Rychel, eli saaga varmaan jatkuu jossain vaiheessa.

Toisaalta taas tämä sama kusipääagentti Overhardt on myös Dubinskyn agentti, ja ne neuvottelut hoituivat nopeasti loppuun saakka. Ei kai sekään voi olla agentin vika jos Turris halusi pois Phoenixista, ja sitten teki työtä käskettyä sen aikaansaamiseksi? Vaiko agenttiko muka halusi Turriksen pois Phoenixista?


Ja lisäksi Rychel pääsee näkemään että ainakaan tämä organisaatio ei suostu ottamaan kuivana kakkoseen, vaan jos alkaa luulemaan liikoja itsestään, ihan oikeasti on uhkana ettei tarvitse luistimia sitoa kauden alkaessa. Eli vaikka tämä muuten on todella ikävä tilanne, niin tämä on organisaation puolesta hyvä statementti muita Columbuksen lupaavia nuoria silmällä pitäen.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Mielenkiintoisena yksityiskohtana, miehen viimekauden 33 maalista yli 20 tuli varamaalivahteja vastaan.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Mielenkiintoista nähdä mitä loppujen lopuksi tulee tapahtumaan. Mielestäni Keklu voi ihan rauhassa odotella vaikka ensi kesään mitä Johansen oikeasti haluaa, kiekkoa vai rahaa? Ei ole mitään tarvetta myydä Johansenia mihinkään, ellei jostain tule mielenvikaista tarjousta. Pelailkoon poika vaikka KHL:ssä jos ei NHL kiinnosta moneen seuraavaan vuoteen.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Mielenkiintoisena yksityiskohtana, miehen viimekauden 33 maalista yli 20 tuli varamaalivahteja vastaan.

Rick Nash pt. 2. Nyt Sather hereillä!

Se että seura demonisoi agentin on ihan ymmärrettävää, koska välit pelaajaan halutaan pitää kunnossa niin kauan kuin halutaan pitää se ovi auki, että pelaaja seuraa vielä edustaa. Ei kuitenkaan ole missään määrin epäselvää, etteikö pelaaja ole viime kädessä se, joka hyväksyy tai on hyväksymättä sopimustarjoukset ja etteikö se ole pelaajan päätös jos leiri tai pelejä jää väliin. Mielestäni on erittäin selvää, että Johansenilla ei ole halua jatkaa Columbuksessa kuin hyvästä rahasta ja että treidi muualle voisi olla mieluisa ratkaisu. On näitä nähty ennenkin. Turris, Kessel jne.

Columbukselle ja Kekäläiselle tilanne on tietysti vaikea, koska Johansen on seuralle erittäin tärkeä pelaaja. Siihen Johansenin kiristyskin perustuu. Tässä vaiheessa pelaajaa on todella vaikea treidata, koska muut tietävät tilanteen ja Kekäläisen on äärimmäisen vaikeaa neuvotella tyydyttävä vastine, joka ei siirtäisi BJ,n menestyshaaveita viittä vuotta eteenpäin.

Mielestäni Kekäläisen tulisi kuitenkin selvittää, mitä vaihdossa voisi olla tarjolla ja jos näyttää siltä, että sitä kautta löytyisi ratkaisu, niin sitten vaan treidiä. Kaikista vähiten Columbuksella on varaa siihen, että Johansen-saaga venyy, seura pelaa keskinkertaisen kauden ja varaa sijoilla 10-15. Jollekin Sabresille tai muulle McDavidiin tähtäävälle joukkueelle olisi paljon pienempi ongelma se, että Johansen ei halua pelata.
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Mielenkiintoista nähdä mitä loppujen lopuksi tulee tapahtumaan. Mielestäni Keklu voi ihan rauhassa odotella vaikka ensi kesään mitä Johansen oikeasti haluaa, kiekkoa vai rahaa? Ei ole mitään tarvetta myydä Johansenia mihinkään, ellei jostain tule mielenvikaista tarjousta. Pelailkoon poika vaikka KHL:ssä jos ei NHL kiinnosta moneen seuraavaan vuoteen.

Samaa mieltä. Mikäli Johansen ei organisaation erittäin hyviin tarjouksiin suostu, niin uskon Kekäläisellä olevan munaa jättää herra ilman sopimusta, ja toivottavasti koulutus mielessä ei edes treidaa häntä mihinkään. Kuuden miljoonan vuosipalkalla Kekäläinen pystyy hommaamaan seuraan vielä paljon pätevämmän pelurin kuin Johansen.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kuuden miljoonan vuosipalkalla Kekäläinen pystyy hommaamaan seuraan vielä paljon pätevämmän pelurin kuin Johansen.

Mistäs Keklu jonkun paremmin repäisisi tähän väliin kuin Johansen? Ei vapailtakaan markkinoilta kesäisin kovin usein parempia pelaajia hankita ja jos hankitaan niin palkat ovat hieman suuremmat kuin kuusi miljoonaa kaudesta.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Mistäs Keklu jonkun paremmin repäisisi tähän väliin kuin Johansen? Ei vapailtakaan markkinoilta kesäisin kovin usein parempia pelaajia hankita ja jos hankitaan niin palkat ovat hieman suuremmat kuin kuusi miljoonaa kaudesta.

Siitä samaa mieltä, että ei tässä vaiheessa mistään parempaa pelaajaa saada edes rahalla. Mutta kyllä noita kesäisin ihan kohtuu hintaan saa, tosin yleensä niihin jotain riskiä liittyy. Esimerkkinä vaikkapa Horton, jota itse pidän aika suht saman tason pelaajana tällä hetkellä kuin Johansenia. Hortoninhan Keklu sai houkuteltua pitkällä sopparilla ja capiksi tuli vain 5,3 milliä. Tosin eipä Horton ole paljon ehjiä kausia nähnytkään viime vuosina.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Mielenkiintoisena yksityiskohtana, miehen viimekauden 33 maalista yli 20 tuli varamaalivahteja vastaan.
Veikkaisin, että on aika yleistä tyyliin Columbuksessa, Edmontonissa, Floridassa jne, koska vastustajat antavat "helpot" pelit kakkosille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös