Liiga-aiheisia videoita

  • 368 174
  • 857

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Täällä IFK-fanien CHL-mainos.

Linkki vie youtubeen.
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Dekon kanssa samaa mieltä näistä, toki mitä muuta voi odottaakkaan kun asialla on Maikkari. Yhtä turhia kuin koko CHL joten sikäli ajavat asiansa.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans-TV:n makasiiniohjelman ensimmäinen jakso on julkaistu kokonaisuudessaan. Haastattelussa Tomi Lämsä, Juha Leimu, Jordan Smotherman, Brädi ja Pekka Ilmivalta. Isäntinä Antero Mertaranta ja Teemu Niikko.

Lähinnä käsitellään tietenkin Pelicansin asioita, mutta saattaa tuo muitakin kiinnostaa, joten länttään ohjelman tänne:

http://youtu.be/xGOoyeJ2Y8g (kesto 33:34 min.)
 

Ralph

Jäsen

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kappas, budjetti riitti kahteen Oscar-tason elokuvaan! Kyllä oli Lukolla, Kärpillä ja HPK:lla isot roolit näissä laatuelokuvissa. Lukko-mukeja vähän vertailtiin (tähän muki-juttuun olisi kuulunut HPK), HPK:n logoa piireltiin ja Kärppien cheerleaderit itkeskeli.

Mikä tuossa on takana, kun tuo Kärppien tyttö tuossa itkeskeli?
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Junttimaisinta mitä tiedät -ketjun kamaa nuo liigan videot.

Tää on musta mielenkiintoista. Noissa videoissa yksityis/joukkue -kohtaisissa asioissa ollaan ihan pielessä, mutta kokonaisuutena tuo on keskimäärin suht. "oikein".

Toinen asia on jääkiekon junttimaisuus ylipäätään. Ja ainakin itse koen terveelliseksi olla toisinaan juntti. Tämä ei kuitenkaan ole pääasia, ja toiset juntit toisista seuroista aiheuttavat myötähäpeän tunnetta (väärin kannatettu).

Toiseen ketjuun liittyen: SM-Liigan markkinointia on olemassa ainakin mainonnan puolesta.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
ISTV-Linkin takana Petri Matikainen puhuu valmentamisesta ja identiteetin rakentamisesta. Mielestäni erittäin mielenkiintoista asiaa valmentamisesta:

http://www.iltasanomat.fi/sm-liiga/art-1288740355897.html

Aiempi Matikaisen haastattelu oli linkitetty Blues-osioon, mielestäni myös ehdottomasti katsomisen arvoinen pätkä:
En parempaakaan ketjua keksinyt tähän hätään.

J - SM-liiga - uutiset, tulokset ja videot - Ilta-Sanomat

Iltasanomissa esiintyneessä Petri Matikaisen haastattelussa noin 25,5 minuutin kohdalla juttua myös Bluesista, eritoten kauden 2011 playoffien alla tapahtuneista asioista, joissa Petu kertoo kuinka joukkue saatiin siihen henkiseen tilaan josta finaaleihin asti lopulta noustiin. Erittäin mielenkiintoista tarinaa mielestäni.
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Löytyyköhän mistään enää videomateriaalia YLEn tekemästä jutusta, jossa Leo Komarovilla on Tiki-tyyliin mikki varusteissa? Areena, Elävä Arkisto, Youtube ja Google on kolattu jo aika perusteellisesti läpi, mutta ei meinaa löytyä sitten millään.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans TV:n makasiiniohjelman toisessa osassa haastattelussa Pelicans-kasvo Ili Varmavuo ja Vili Sopanen kertoo oman näkemyksensä mm. jalkapyyhkäisytuomioonsa. Puolet puolen tunnin ohjelmasta käsitellään yleisiä liiga-asioita Pasi Nurmisen ja Kimmo Ranniston kanssa.

http://youtu.be/8gfJhsq-apY
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös