KJT Miehet 2014–2015 – kovaa kakkoseen

  • 39 087
  • 76
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Jos tuohon nivaskaan vielä liittyy Jeskanen, niin ei voi muuta sanoa kuin huh huh ja vielä kerran huh huh...

Olisi kyllä mukava jos saataisiin jossain vaiheessa kautta aikaan klassikko-ottelu Haukkojen II-divari ryhmää vastaan...
 

Ttie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
Lisäksi eilisten harkkojen puolustuksessa oli Rahikaista selkeästi pidempi kolossi. Lienee joku try-out jäbä.

PS.
Tästä uusimmasta listasta puuttuu Södö, jonka nimi siellä aiemmin komeili. Toisaalta, jos toi try-out tyyppi mahtuu mukaan, pakki listalla on 9 miestä.
PPS.
Luinpas minä huolimattomasti nuo edelliset viestit, siellähän luki H.Siivosen nimi. Arvoitus on ratkaistu.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Nyt on sitten eka harkkamatsi pelattu. Vastassa oli II-divisioonan kärkijoukkueisiin kuuluva Kiekko-Vantaa Itä ja oli jälki loppujen lopuksi aika rumaa...

KJT Miehet - Kiekko-Vantaa Itä = 8-2 (1-1),(3-1),(4-0)

Tiivistetysti. Miehet teki alle minuutin ekan maalinsa (Mikko Siren) ja hallitsi erän ekaa varttia miten tahtoi muttei onnistunet tekemään enempää maaleja. Erän lopussa KiVa itä pääsi paremmin juonen ja onnistui tasoittamaan erän lopulla.

Toisessa erässä peli oli verrattain tasaista, mutta Miehet menivät hiljalleen 3-1 johtoon. Erän loppupuolella KiVa itä kavensi mutta Miehet kuittasi sen alle minuutin.

Kolmannen erän alku oli lähes massamurha. Miehet latoi erän alkuun KiVa Idän puolustuksen avustuksella nopeasti neljä maalia ja loppu pelailtiin.

Summa summarum. Miehiltä puutui kokoonpanosta vielä esim. Aki Tuominen, Riku Rahikainen ja Esa Kivistö, joten nähnyn perusteella joukkue kyllä kuuluisi ennemmin II-divariin kuin kolmoseen.

KiVa idän puolutukseksi on todettava että joukkue oli matkassa reilulla kahdella ketjulla sekä kahdella pakkiparilla kun Miehillä oli kolme täyttä ketjua + 2 hyökkääjää sekä kolme pakkiparia. Maalissa Sami Lämpsä oli Miehillä mies paikallaan venyen välillä upeisiin torjuntoihin.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Nyt on sitten eka harkkamatsi pelattu. Vastassa oli II-divisioonan kärkijoukkueisiin kuuluva Kiekko-Vantaa Itä ja oli jälki loppujen lopuksi aika rumaa...

KJT Miehet - Kiekko-Vantaa Itä = 8-2 (1-1),(3-1),(4-0)

Hyvät lukemat. Ketkä onnistuivat maalinteossa? Onko jossain tilastot nähtävissä?
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Kyllähän näille joukkueille olisi laitettava mieluummin jollain ilveellä suora paikka kakkoseen. Kauhulla odotan jos KJT Miehet sattuvat meikäläisten kanssa samaan lohkoon. Riittääkö 30-0?
 

Mr.FunnyMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Minnesota Wild
Uudet jaot!

Kyllähän KJT Miehet rosterinsa puolesta Rautaliigaan kuuluisi, se on selvä. Ja sielläkin tappelisi varmasti tasaisesti sarjan kärkikastissa. Eli tämä kausi III-divisioonassa mennee kaksinumeroisia taululle takoen kevyemmälläkin rosterilla, mutta nousun jälkeen tulee eteen toivonmukaan sitten hieman tiukempiakin pelejä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Hyvät lukemat. Ketkä onnistuivat maalinteossa? Onko jossain tilastot nähtävissä?

Eipä taida tilastoja olla missään julkisesti nähtävillä... Mutta pikaisesti muisteltuna Siren teki ekan ja ehkä vielä toisenkin, Lindholm värkkäsi mös ainakin yhden jollei kaksi, Vilhuselle ainakin tehot 1+2, Meriläinen teki ainakin kolmannen erän alussa Vantaan pakin jalan kautta yhden ja olisko sitten Heinänen ja Nuutinen kai yhdet per pää tehneet... Mutta, Sirenin ja Lindholmin esitys oli vakuuttavaa, kuten myös Vilhusen ja #27 Sami Taanonen esiintyi puolustajana kerrassaan mainiosti, hyvällä itseluottamuksella.

Taanonen on keski-uusmaalaisen kiekkokoulun kasvatti ja pelasi aiemmin hyökkääjänä ja viimeisin kausi miehellä oli 2011-12 jolloin oli nostamassa HCK:ta Mestikseen. Sen jälkeen taisi olla jotain loukkaantumishuolia tms. ja nyt mies on palannut kaukaloon parin vuoden breikin jälkeen.

Sen verran kuului HTT:n huhuja käytävillä, että ainakin Kellokosken Alku olisi samassa alkulohkossa III-divarissa...
 

Jawested

Jäsen
Lauantain ottelun maalintekijöistä suurin osa tulikin yläpuolella. Onnistujina siis Siren, Vilhunen, Heinänen, Nuutinen, Meriläinen x2 ja Lindholm x2. Kokonaisuutena ottelu oli aika vaisuvauhtinen johtuen varmasti Vantaan kapeasta rosterista ja keravalaisten kiekollisesta ylivoimasta. Keskiviikkona tarjolla varmasti kovavauhtisempi ottelu kun HCK A tulee Keravalle haastamaan miesten jengin.
 

Jawested

Jäsen
KJT Miehet joukkueen edustusnimeksi vahvistanut Keravan Hockey Boys ry taiteli voiton HCK:n A-nuorista. Harjoitusottelu käytiin Keravan jäähallissa keskiviikkoiltana. KJT Miesten kokemus tuli esille pelin edetessä, vaikka HCK-A:lla oli hyvät hetkensä etenkin ottelun toisessa erässä. Maalien takominen vastustajan verkkoon aloitettiin vielä aikaisemmin kuin ensimmäisessä harjoituspelissä viime lauantaina. Joukkueen elävä legenda Miikka Lindholm laittoi punalampun palamaan jo 48 sekunnnin kohdalla Mikko Sirenin annettua syötön osumaan. Seuraavaa ei tarvinnut odottaa kuin 21 sekunnin verran. Tällä kertaa asialla oli Jarkko Vilhunen, jonka Tomi Laine vapautti maalintekoon. HCK-A ei kuitenkaan lannistunut tästä ja kavensi ottelun yhdeksän minuutin kohdalla. Maalintekijänä kunnostautui Nico Björkbacka, Pyry Laakso syötti. Viitisen minuuttia tästä Miesten Aleksi Kiviranta teki 3-1, Siren syötti illan toisen. Toinen erä oli maaliton. Kolmannessa erässä Siren pääsikin sitten maalin makuun ja illan tehot 2+1 kruunautuivat ajassa 54.00, kun Esa Kivistö pyöritteli kiekon hyökkäysalueelle saaden syöttöpisteen. Minuutti tästä ja taas soi HCK:n päässä. Edellisen pelin pistekunkku Asmo Meriläinen laittoi kiekon reppuun A-P Lambergin esityöstä. Illan toisen täysosuman tehneen HCK:n Björkbackan kavennusmaali 5-2 kymmenen sekuntia ennen loppua oli enää laiha lohtu ja nuoriso joutui todistamaan kokemuksen voiman tässä koitoksessa. KJT:n maalilla Janne Sjöberg pelasi kelpo ottelun. Kollega vastapuolella joutui luukkumieheksi pelin puolessa välissä, ilmeisesti peluutussyistä. Ottelun tuomaristo unohtui pöytäkirjanpitäjältä, mutta kaksikko pääsi helpolla siistissä pelissä viheltäen kotijoukkueelle neljä ja vieraille yhden kaksiminuuttisen perustoilailuista.

Keskiviikon harjoitusottelun raportti, joka napattu suoraan joukkueen facebooksivulta. KJT jatkaa harjoituspelejään huomenna Tikkurilassa jälleen Kiekko-Vantaa Itää vastaan, seuraava kotiottelu ensi lauantaina H.K:H:ta vastaan.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
KJT Miehet joukkueen edustusnimeksi vahvistanut Keravan Hockey Boys ry taiteli voiton HCK:n A-nuorista. Harjoitusottelu käytiin Keravan jäähallissa keskiviikkoiltana. KJT Miesten kokemus tuli esille pelin edetessä, vaikka HCK-A:lla oli hyvät hetkensä etenkin ottelun toisessa erässä. Maalien takominen vastustajan verkkoon aloitettiin vielä aikaisemmin kuin ensimmäisessä harjoituspelissä viime lauantaina.

Olin osan pelistä katsomassa ottelua ja kyllä junnut luisteli Miesten jalat alta suurimman osan pelistä. Se missä kokemus tuli esille niin silloin kun piti kiekko laittaa pussiin. Nopeasti kun vilkaisin tuota A-junnujen kokoonpanoa kävi mielessä, että tasaisempi koitos olisi varmastikin tullut jos molemmilla olisi ollut "paras miehistö" jalkeilla. A-junnujen 4. veskari hörppi alussa aika huolella kun taas toisessa päässä Sjöberg näytti, että on pelannut näitä pelejä ennenkin.
Molemmista joukkueista voisi todeta, että A-junnuilla on aika paljon petrattavaa varsinkin maalinteossa ja Miehillä on peruskuntokausi kesken (hymiö perään)
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Kiekko Vantaa Itä- KJT M

Eikö eilen pelattu tämä treenipeli? Jos pelattiin niin miten päättyi?
 

Jawested

Jäsen
Eikö eilen pelattu tämä treenipeli? Jos pelattiin niin miten päättyi?

Kiekko-Vantaa voitti ottelun maalein 10-5. Tilanne oli kahden erän jälkeen 4-3, mutta kolmannessa erässä väsymys vei terän keravalaisten kapeasta rosterista ja Vantaa pääsi leikittelemään helpohkoon voittoon. Tämän tarkempaa raporttia en nyt saa aikaiseksi, eiköhän tämän päivän aikana joukkueen Facebooksivulle tule parempi teksti.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Tänään on käsittääkseni III-divarin Etelän alueen aloituspalaveri jossa käsitykseni mukaan tehdään lohkojaot sekä alkusarjan otteluohjelma.

Sarjapelikausi alkaa lokakuun 1. päivä ja päättyy marraskuun lopulla, alkulohkoissa on 5-6 joukkuetta ja pelataan kaksinkertainen sarja. Jokaisen lohkon voittaja sekä kolme parasta lohkokakkosta jatkavat kahdeksan joukkueen ylempään jatkosarjaan joka pelataan joulu- ja helmikuun välisenä aikana yksinkertaisena sarjana.

Suurella mielenkiinnolla odotan tuota lohkojakoa sillä kuten jo aiemmin olen maininnut, on Keravan lähialueella KJT Miesten lisäksi neljä muutakin joukkuetta...
 

F#21

Jäsen
Täytyy olla iloinen ettei jouduttu vielä alkulohkoon KJT Miesten kanssa vaan haastetaan vasta jatkosarjassa. Kieltämättä kovan näköinen nippu III-divariin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
SJL Tilastopalvelu

Linkki finhockey sivuille, KJT Miesten alkusarjan ohjelmaan. Kaikki paikallisvastustajat ovat eri lohkoissa.

No voihan p... Olen kytännyt liiton sivuja kuin mykkä v....a ja odotellut, mutta niin vaan pääsi näemmä ote herpaantumaan eilen.

KelA & Wolf ovat samassa lohkossa, ja Hawks & Jää-Tiikerit ovat myös samassa lohkossa. Mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät niin KelA ja Jää-Tiikerit taitavat olla sitten mahdollisia vastustajia jatkosarjassa, jos nyt KJT sinne selviää...? Täytyy vaan toivoa että KelA ja muut paikallishumut pääsisivät jatkoon, niin ei tarvisi reissata niin paljoa.
 
Viimeksi muokattu:

Jawested

Jäsen
KelA sekä Jää-Tiikerit pääsevät luultavasti jatkoon jos eivät hirveästi ole muuttuneet. Muista en usko siihen olevan.

Sipoon Wolf on myös käsittääkseni vahvistunut huomattavasti, muunmuassa HCK:sta tutulla maalivahdilla Kalle Helmisellä sekä mestiksessäkin esiintyneellä puolustaja Jonas Alatalolla. Todennäköisesti KelA on sipoolaisille liian kova pala, mutta parhaiden lohkokakkosten joukkoon on edellytykset.

KJT:n osalta iskukyky on aika mysteeri. Ensimmäisen ottelun dominoinnin jälkeen on joukkue ollut aika suurissa vaikeuksissa kahdessa muussa pelissään. Parasta kokoonpanoa ei ole vielä nähty kaukalossa ja esimerkiksi Riku Rahikainen ei ole vielä pelannut yhdessäkään pelissä. Viimeisimmässä kahdessa pelissä joukkueella on ollut kokoonpanossa alle kolme kentällistä pelaajia. Sairastelua, loukkaantumisia, treenipelit ei nappaa? Faktaa on kuitenkin se, että jos/kun keravalaiset marssittavat parhaan nippunsa laatikkoon ja kaverit pelaavat potentiaalinsa yläpäässä, ei tuolle ryhmälle kolmosessa mahda kukaan mitään.

KJT pelaa huomenna kotihallissaan harjoituspelin kakkosdivarin kärkiporukoihin kuuluvaa H.K.H:ta vastaan. Mielenkiinnolla odotellaan minkälaisella kokoonpanolla kotijoukkue on liikenteessä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Tänään 6.9.2014 pelattiin Keravalla harjoitusottelu, jonka statistiikkaa tässä jäljempänä katsomosta käsin (epäselvän) kuulutuksen (sorry Mikko) antamien tietojen myötä.

KJT Miehet - H.K.H = 5-7 (0-1);(3-3);(2-3)

MV
KJT Lämpsä
HKH Lindberg

00.25 KJT 2min
07.19 HKH 0-1 Väänänen
12.18 HKH 2 min

20.13 HKH 0-2 Väänänen
22.11 HKH 2 min
23.27 KJT 1-2 YV Välimaa
25.03 KJT 2-2 #5
25.51 KJT 2 min
26.52 HKH 2-3 SR ???
26.52 KJT 2 min
27.04 HKH 2-4 YV ???
35.52 KJT 3-4 Meriläinen
(39.55 HKH RL Pehu)

41.11 KJT 2 min
44.51 KJT 4-4 Lindholm
47.17 KJT 5-4 Heinänen
52.05 HKH 5-5 #9
57.15 HKH 5-6 #16
58.39 KJT Aikalisä
58.39 KJT MV pois
59.44 HKH 5-7 TM ???
59.44 KJT MV sisään

Eka erä alkoi lievällä HKH hallinnalla YV:n vuoksi mutta erän edetessä KJT heilutti tahtipuikkoa ja kilutti kaksi kertaa tolppaan lukuisten muitten maalipaikkojen lisäksi.

Toinen erä alkoi selkeällä HKH jyräyksellä, mutta KJT pääsi HKH:n jäähyn myötä upeasti peliin mukaan, mutta ryssi tuplajäähyyn momentuminsa. HKH vei erää viimeisille minuuteille asti jolloin ote alkoi hieman kavennuksenkin myötä kääntyä KJT:lle. Pehu jäätyi täysin rankkarissaan Lämpsää vastaan.

Kolmas erä alkoin KJT:n hallinnalla kuten tilastotkin osoittaa, edes erän alun jäähy ei haitannut. Hiljalleen peli tasottui ja 5-5 tilanteessa näytti että peli voisi hyvinkin päättyä niin. Aivan erän loppupuolella muuten ottelussa oivasti pelannut Lämpsä hieman hörppäsi 5-6 maalin. KJT yritti lopussa ilman maalivahtia tasoitusta ja oli hyvin lähellä onnistuakin, joskin KJT:n otteissa oli hieman hätäilyn makua, josta seurasikin lopussa kohtalokas kiekon menetys.

Summattuna tasainen ja viihdyttävä peli. KJT osoitti selkeästi olevansa II divarin tasoinen ryhmä, vaikka mm. Rahikainen, Kivistö, Tuominen, Telavuori, Taanonen puuttuivat kokoonpanosta. HKH:n otteet miellyttivät myös silmää ja uskon joukkueen olevan hyvässä lyönnissä lohkossaan.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Miesten treenipelit

Tuloksellisestihan nuo pelit ovat menneet ihan mallikkaasti. Kyllä 2. divari olisi tälle joukkueelle oikea paikka. Taitaa olla ihan tyypillistä näissä peleissä, että hyökkkäys on paras puolustus. Isoja maalimääriä on siis luvassa ja siitähän yleisö tykkää..
 

Jawested

Jäsen
KJT vahvistuu Shakerskasvatti Teemu Sainomaalla. Sainomaan piti kausi toimia Bewe Tuuskissa pelaaja-valmentajana, mutta yli 100 liigaotteluakin urallaan pelannut konkari siirtyy siis keravalaisten väreihin. Huomenna kauden viides harjoitusottelu Kellokoskella, jälleen jännityksellä odotetaan kokoonpanoa, joka tuntuu olevan joka pelissä hieman repaleinen.
 

Jawested

Jäsen
Viime lauantain surffailu Kellokoskella päättyi siis tasatulokseen 6-6. Maalintekijöinä Meriläinen, Kiviranta, Lamberg, Siren, Taanonen, Välimaa. Huomenna Keravalla samat joukkueet kohtaavat uudelleen ja KJT:n riveissä ensimmäistä kertaa nähdään ainakin herrat Sainomaa ja Rahikainen. Kokoonpano kokonaisuudessaan seuraava:
Mv
40 Kaija Joni am
66 Sjöberg Janne

H 5 Kivistö Esa
H 4 Nuutinen Jesse "C"
H 3 Rahikainen Riku
P 2 Tuominen Aki "A"
P 10 Lamberg Antti-Pekka

H 91 Meriläinen Asmo
H 15 Välimaa Ville
H 11 Falck Jari
P 37 Kilpeläinen Aleksi
P 22 Väänänen Simo

H 17 Siren Mikko
H 77 Sainomaa Teemu
H 21 Telavuori Jani
P 12 Viitala Valtteri
P 6 Mäkinen Vili

H 41 Saksi Ville


Näyttäisi siis siltä, että Lindholmia ja Taanosta lukuunottamatta parhaat voimat ovat käytössä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Näyttäisi siis siltä, että Lindholmia ja Taanosta lukuunottamatta parhaat voimat ovat käytössä.

Korjaisin, että Lindholmia, Taanosta ja Vilhusta lukuunottamatta parhaat voimat ovat käytössä. Kyllä J.V on ollut tosi hyvällä jalalla ja tehoilla harkkamatseissa.
 

Jawested

Jäsen
Korjaisin, että Lindholmia, Taanosta ja Vilhusta lukuunottamatta parhaat voimat ovat käytössä. Kyllä J.V on ollut tosi hyvällä jalalla ja tehoilla harkkamatseissa.

Olen ymmärtänyt, että KJT:n ajatuksena on pelata pelit kolmella kentällisellä, kuten tänäänkin. Jos tämän päivän kokoonpanoon liitettäisiin Lindholm, tippuisi siitä luultavasti pois Falck? Vilhunen on toki pelannut hyvin, mutta kilpailu hyökkääjien peliajasta on kovaa ja sanoisin, että tänään jäällä nähdään (Lindholm poislukien) kolme ketjullista parhaita hyökkääjiä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Vilhunen on toki pelannut hyvin, mutta kilpailu hyökkääjien peliajasta on kovaa ja sanoisin, että tänään jäällä nähdään (Lindholm poislukien) kolme ketjullista parhaita hyökkääjiä.

Ja niin taisi ollakin, kun Miehet pyöritti KelA:n tainnoksiin 11-3 Keravalla viimeisessä treenimatsissa. Tuossa linkki kevyeeseen otteluraporttiin: https://www.facebook.com/pages/KJT-Miehet/1426348417642759 (linkki vie KJT Miehet joukkueen facebooksivulle).

Vielä täytyy odottaa sarja-avausta hävyttömän kauan, sillä vasta 5.10.2014 putoaa kiekko jäähän Malmin jäähalissa OKK:ta vastaan. Huhupuheiden perusteella mukaan on lähdössä muutama autolastillinen KJT:n kannattajia, joten nähtäväksi jää huutaako vieraskannattajat kotijoukkueen yleisön suohon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös