Otteluseuranta Ma 8.9 - Jokerit - Sochi yms.

Yllättävän valmista peliä kaikki joukkueet ovat tähän mennessä pelanneet. Poislukien tietenkin Moskovan Dynamo.

Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Helenius on pelannut loistavasti tänään sekä tietysti lauantaina, tällä hetkellä hierarkiassa ylempänä (toivottavasti).

_Kuusyks

SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Oiijj 3-2 SKA johtoon kenties maailmanhistorian rumimmalla maalilla. Kovaltshuk taisi olla viimeine sorkkija tuossa tungoksessa maalinedessä.

Wire

SKA:n Eriksson työntää Minskin maalivahdin ulos alueelta ja Ilja pistää tyhjiin. Tuomarilla ei ollut munaa mennä katsomaan videota

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kolmanteen erään ei olekaan otteluseurantaa, kun alkaa huoltokatko. Jokerit selvittää toisen erän lopun alivoimat ja 40min 2-0.

Jokeri0

Jokerit, KooKoo
Helenius on kyllä todella näyttänyt mitä hän osaa. Vaikka aluksi en kovin uskonut häneen, viime vuosien perusteella kuitenkin aika riski hankinta, kun ei AHL:ssä ja muualla jenkeissä pärjännyt, mutta näyttää vetävän ykkösmolarin roolia Jokereissa. Ei ihan pidä mollata Karlssonia, mutta eipä jäbä ole vakuuttanut. Mielenkiintoista nähdä miten peluutus toimii. No, toivottavasti ei tule tappiota varsinaisella peliajalla maalivahdin takia.

teude

Wärn ei oikein syty oman joukkueen jäähyistä :D
Ja kyllä, Virmas Masa!

Jokeri0

Wärn : "Tää on jääkiekkoo". Aijjaa, mä luulin et jalkapalloo. Heheh. Milloinkohan saadaan nähdä Wärnin eka maali. :p

Ralph

Missäs Sochin NHL-vahvistus Mark Olver on, kun ei ole kokoonpanossa?

Magni

KHL, NHL
Tästä vielä sen verran, että Sotshilta puuttui eilen 3-4 TOP-9 hyökkääjää. Olverin lisäksi poissa olivat ainakin Petterson, Saprikin ja Ljudutsin. Viimeisen kohdalla syy voi olla mikä vaan, sillä kaveri on mielialapelaaja. Ei Sotshilla olisi noin paljon ole varaa antaa tasoitusta Jokereille.

Zero

Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
Olipas hölmösti ajoitettu foorumin päivitys. Ihan hyvin olisi voinut aloittaa tuntia myöhemmin, niin olisi tämä otteluseuranta saatu viedä loppuun. Jotenkin en usko että Liigakierroksen seurantaa olisi keskeytetty...