KalPan fanitoiminta ja -matkat kaudella 2013–2014

  • 20 964
  • 35

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Tiistaina kannustamaan KalPaa --Ja Lexaa!

KalPan vakituisiin kannustusjoukkoihin kuuluva etäkannattajien yhdistyksen aktiivi ja puheenjohtaja, tällä palstalla Lexaa-nimimerkillä esiintyvä toverimme Leo on estynyt ottamasta osaa ensi tiistain helsingissä pelattavaan HIFK - KalPa otteluun, syynä tähän on terveydenhoito eli käynti vaativassa ja pitkässä toipumista vaativassa operoinnissa. Tämän johdosta toveri Leo joutunee olemaan myös muistakin kauden loppumittelöistä ainakin jonkin aikaa sivussa, eli KalPan sairastupa pitenee tälläkinsaralla ainakin joksikin aikaa.

Toveri Leo on vuosikausia ollut kaikkein uskollisimpia KalPan kannustajia ja ollut aina paikalla silloinkin kuin kaikki eivät ole millään päässeet, ja hän on reissannut keskieurooppaa ja skandinaviaa myöten usein jopa yksinään tehden kunniaa susiklubin hurjapäisimmille perinteille kannustaen jopa yksinäänkin joukkuetta sen tarvitessa eniten tukea. Nyt Lexaa on ansainnut meidän kaikkien KalPa- kannattajien vankkumattoman positiivisen tuen ja sympatiat tässä taistelussa. Esitämme täältä KalPan kannattajien joukosta että kaikki kynnelle kykenevät saapuisivat IFK-otteluun kannustamaan siis KalPaa Leon puolesta ja hänen kunniakseen!

Ne, jotka joutuvat tyytymään otteluseurantaan joko TV:n, netin, radion tahi teksti-teeveen välityksellä tai muutoin olemaan tästä ottelusta pois, toivomme teidän omistavan pelin aikana ajatuksen urhoolliselle Kilpisoturille ja kohottavan toipumisen puolesta maljan hänelle, ei väliä mitä kupissa on.

Näillä sanoilla olemme veli Leon mukana tulevina aikoina ja odotamme innokkaina ja iloisina toverimme paluuta taas kun kerkiää yhteisille reissuille ja matkoille!

Susiklubiyhdistyksen ja Mustan Verkoston väki.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Se on sitten ylihuomenna suuri savolainen part six ja suomen turus mätkitään taas.
Viimetietojen mukaan on ihan kohtuullinen määrä lähtijöitä sekä verkostosta että klubista ja ympäri maata, mitä on tullut kuultua eetteristä ja puskaradioinnin kautta. Pidetään kunnon mekkalat ja edistetään hyvää katsomokulttuuria!
Toinen tieto kertoo että puheenjohtajamme veli Leo on hoitanut operoinnit ja on toipumassa hyvää kyytiä , hienoa Lexaa!
Yliuomenna pidetään porukalla hauskaa!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KalPa /naisjoukkue
Matka kohti turkua on alkamassa ja toivotaan jälleen todella hienoa kokemusta kaikille KalPa-henkisille katsomossa! Tuo risteilyhän kruunaa sitten mukavasti illan joten kauden huipennus savolaisittain on jälleen käsillä.
 

kalapappa

Jäsen
Tuo risteilyhän kruunaa sitten mukavasti illan joten kauden huipennus savolaisittain on jälleen käsillä.

Niin, valitettavasti tuo risteily nimenomaan taitaa olla tämän kauden huoipennus savolaisfaneille, muuta mukavaa taitaa olla tälle kaudelle niukemmasti jaossa, ainakin jos tällä tavalla jatketaan. Mukavaa matkaa ja railakasta kannustusfiilistä toivottelen silti mukaan lähtijöille, jospa reipas kannustus herättäisi KalPa:n pelaajat Turkkuses!
 

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
Pakko antaa erityiskiitos paikalla olleille KalPan kannattajille. Ei TPS:n kannustus (oliko sitä ollenkaan?) kuulunut ainakaan telkkarin välityksellä. Melkein kuin olisi kotipeliä katsonut :)
 

Hockey Story

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Nostalgiaa Hartwallilla!

On kulunut 20 vuotta siitä, kun susiklubin perustajajäsenet olivat ensimmäistä kertaa yhdessä jääkiekko-ottelussa ja ottelu oli Jokerit- KalPa ja paikkana silloinen nordiksen halli vuonna 1994. Takan on pitkä ja antoisa kannatustyön matka ja on saavutettu jälleen yksi kohta tällä matkalla.
Jokerit ja KalPa ottelevat ilmeisimmin viimeistä kertaa tällä vuosisadalla Liigassa ja sudeettisavolaiset ottavat viimeistä kertaa mittaa myös huutokisassa eteläpäädystä joten kyseessä on nostalginen sudeetti-savolaisten juhlailta katsomossa, ottelun tuloskin on hieman sivuroolissa harvinaisen viimeisen ottelun merkeissä. Tietysti, voittoa lähdetään hakemaan joten kaikki tänään mukaan katsomoihin 113 ja 114 kannustamaan, niin mustan verkoston kuin susiklubiyhdistyksen väki ynnä kaikki yksityisetkin sudeetti-savolaiset!

Martti ja muu kenttäväki.
 
Suosikkijoukkue
KalPa /naisjoukkue
KalPan naiset play-offseihin!

Naisten SM-sarjan jatkopelit KalPan osalla varmistuivat vasta runkosarjan viimeisessä ottelussa kuopiossa jossa keltamustat selvittivät tiensä jatkoon mahdollisimman niukasti kaataen Oriflamen lopulta maalin erolla.

Kalpa sijoittui runkosarjassa viidenneksi ja pelaa 26.2. alkaen Oulun kärppiä vastaan play-offsien ensimmäisen kierroksen.

Koko kausi on ollut myös naisten joukkueelle vaikea ja kannatusyhteisö Kilpiverkosto on paininut omien vaikeuksiensa kanssa samaiten, yhdistyksen nettisivusto on poistunut käytöstä ja tiedotus tapahtuu jatkossa muilla areenoilla. Pelimatkat runkosarjassa rajoittuivat alkukauden peleihin ja Play-offmatkosta on jouduttu luopumaan taloudellisista syistä.

Pyrimme jatkamaan toimintaa ensikaudella jossakin puitteissa ja kiitämme jo tässävaiheessa vuosien yhteisestä taipaleesta kaikkien kannattajien ja yhteistyökumppaneitten suuntaan! Tiedotteet kauden päätöstuloksista julkaistaan.

Tiedotusvastaava.
 

Jaaku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Törmäsin tälläiseen juttuun iltalehden nettisivuilla. Miksi Musta Verkosto ei ole tätä allekirjoittanut?

Huh! Aika noloa!
Suljettu liiga on suomikiekon häpeätahra, miksi kukaan haluaisi tukea sitä? Tästä päätöksestä olisi MV:kin syytä irtisanoutua selkeästi!

KalPan kohdalla oli tällä kaudella tietysti luojan lykky ettei kukaan voi pudota, mutta ei me nyt tänne pohjalle aiotakaan pidemmäksi aikaa jäädä! ;)
 
Suosikkijoukkue
KalPa /naisjoukkue
KalPan naisten liigajoukkueen kausi päätökseen.'

KalPa kohtasi Kärpät kolmeen otteeseen jatkopeleissä ja oululaiset olivat kolmesti parempia, viimeinen ottelu päättyi lukemin 5-1 Kärpille.

KalPan naisten kausi 2013-2014 on näin päättynyt.
Kilpiverkosto kiittää kaikkia kauden aikana mukanolleita ja kannustutoimintaan osallistuneita kuluneesta kaudesta ja taistelu jatkuu taas kaudella 2014-15!

Tiedotusvastaava.
 
Suosikkijoukkue
KalPa /naisjoukkue
Kilpiverkoston vuosikokous 1.8. 2014 klo 20.00 kotkassa, kokouspaikka vahvistetaan myöhemmin ilmoittautuneille.
Esillä erittäin vakavat toimintaan liittyvät asiat mm. talouden puolella eli jatketaanko yhdistyksen toimintaa ensikaudella vielä vai ei. Konkreettisia ehdotuksia
kokoukseen mukaan talouden vakauttamiseksi.
Ilmoittautumiset 1.7. mennessä sähköpostilla kilpiverkosto@kymp.net


Tiedotusvastaava.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös