Miksi kannatat jotain tiettyä joukkuetta?

  • 9 679
  • 50

Necrolyte

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Leijonat, Caps
Kyllähän tuo JYP tulee puhtaasti siksi, että olen Keski-Suomesta kotoisin. Capitals tuli mukaan joskus vuonna 1997 tai 1998, enkä oikein muista, että mistä. Suurin tekijä varmaankin oli kaikkien aikojen idolini Peter Bondran senaikaiset esitykset, eli lähinnä maalien mättäminen. Toisena ehkä yksi sen ajan parhaista maalivahdeista, Olie the Goalie. Tätä nykyä Ovechkinia pidän kenties parhaana.

Italian maajoukkue jalkapallossa puolestaan juontaa juurensa vuoden 1994 MM-kisoihin ja ennen kaikkea loppuotteluun, vaikkakin Bares ja Baggio omat vetonsa kämmensivät. Jostain se vain on lähtenyt. :)

Taitaa olla penkkiurheilijoille pikemminkin sääntö kuin poikkeus, että mitä tahansa ottelua seuratessa haluaa asettua jomman kumman puolelle. Yleensä on empaattisena ja joviaalina ihmisenä tapana kannattaa jossain randompelissä altavastaajaa.

Nyt meneillään olevissa liigafinaaleissa soisin voiton Tapparalle vaikkapa siksi, että on vaimon suosikkijoukkue (hän on Pirkanmaalta kotoisin), Nemo on hieno mies ja Kärpät on kahminut menestystä hiljattain oman osuutensa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös