SaiPan sairaspotilaat 2013–2014

  • 70 273
  • 181
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
SaiPan twitter kertoo, että myös Maalahti treenaa muun joukkueen mukana.

Maalahden come backin jälkeen puolustukseen on siis seitsemän äijää, ja lisäksi Taipalus ja Backman ovat toipumassa pelikuntoon. Ja näiden päälle vielä Piipponen on sairastuvalla "päivä kerrallaan" -statuksella, ja Miika Huhtanenkin on tiukan paikan tullen käytettävissä.

Hyökkääjistä ei ole tarpeen tässä ketjussa kirjoitella, koska kaikki ovat kunnossa. Kauden tärkeimmät pelit ovat alkamassa, ja SaiPan terveystilanne on parempi kuin aikoihin!
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Eipä ole enään Backman ja Taipalus loukkaantuneiden listalla joten näinköhän pojat pelaisivat jo huomenna?

Onpa vaan mainiota kun sairastupa tyhjeni, toivottavasti Ahosella ei käy aika pitkäksi. Piipponenkin taisi jo pelata Jukureiden paidassa. Rotaatiomahdollisuuksia on sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä nyt niin paljon, että kevään peleissä pitäisi löytyä joka otteluun tuoretta luisteluvoimaa ennennäkemättömän paljon.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
SaiPan otteluennakon mukaan Backmanin ja Taipaluksen peluutus selviää aamujäiden jälkeen. Onneksi ollaan saamassa tärkeät palaset mukaan tosipeleihin.
 

hermoraunio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onko mitään huhun poikastakaan siitä mikä Davisia vaivaa? Tänäänkään ei näköjään pelaa, mutta lähinnä kiinnostaa vieläkö mies SaiPan paidassa ehditään nähdä.
 
Suosikkijoukkue
Liiga: Kärpät&SaiPa NHL: Kings&Hurricanes
Onko kenelläkään tietoa Spinan tilanteesta? Yle Puheen mukaan sai eilen kovan töötin ja poistui tokkuraisena kentältä.

Daviksen & Spinan panosta tarvittaisiin taas huomenna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös