Otteluseurantaketju KHL-pudotuspelit 26.3.2014

• 2 117
  • 10

Magni

KHL, NHL
Tänään pelataan läntisen konferenssin välierien viidennet pelit. Molemmat ottelusarjat tilanteessa 2-2.

SKA voitti edellisessä pelissä Lokomotivin vieraissa 6-1, mutta numerot kyllä valehtelevat. Kysymys kuuluukin, että löysikö SKA lääkkeet Lokomotivin äärettömän kompaktin joukkuepelin aukaisemiseen? SKA:lla on sarjassa kotietu edelleen ja tänään pelataan Pietarissa kohta alkavassa tv-pelissä.

(2.) SKA - Lokomotiv (8.)
(3.) Lev - Donbass (4.) *pelataan Bratislavassa*

Pllnen

Jokerit, Penguins, #3 Määttä, #86 Teuvo Teräväinen
Tietääkö kukaan saako streameja englanniksi tai suomeksi selostettuna näihin otteluihin vai pitääkö mennä huonolla laadulla ja venäjäksi? SKA - Lokomotiv seurannassa.

Magni

KHL, NHL
Ainakin viime kaudella sai osaan peleistä, mutta ite seuraan pelejä Viasatilta tai venäläisellä selostuksella, joten en osaa sanoa. Eipä ole ainakaan hetkeen tullut vastaan, että olisi enää englanniksi selostettuna noita pelejä.

Sen sijaan viroksi tai latviaksi varmaan löytyy, jos se helpottaa.

Pllnen

Ei Venäjä ole ongelma vaan se ettei siitä ymmärrä mitään. Eikä se mikään este myöskään ole ihan sama vaikka olisi Kiinaksi kunhan peliä pystyy seuraamaan.

Magni

KHL, NHL
Ensimmäinen erä takana Lokon ja SKA:n välisessä pelissä ja vielä on nollat taulussa. Varsin tasainen erä nähtiin. Loko aloitti vahvasti, mutta SKA pääsi paremmin ja paremmin peliin mukaan, mitä pidemmälle erä eteni.

Magni

KHL, NHL
Kärppien peli tulee hieman päällekkäin, joten kahta peliä pitää koittaa seurata.

SKA aloitti toisen erän vahvasti ja siirtyi nopeasti Kevin Dallmanin ylivoimamaalilla 1-0 johtoon. Tuon jälkeen oli hyvä vaihe SKA:lla ja kiekko saatiin ylärimaankin, mutta 2-0 maali jäi syntymättä.

Loko on äärettömän sisukas nippu, joka ei luovuttanut. Lokon tähtipuolustaja Ilja Gorohov toi joukkueen ylivoimalla tasoihin. Erinomaisen syötön maalin antoi Sergei Konkov. Kyseinen kaksikko juhli mestaruutta kahtena viime kautena Dynamo Moskovassa.

Erän lopussa nuori talentti Emil Galimov iskee pienestä kulmasta kiekon ohi Salakin ja peli onkin vierailijoille 2-1. Loko on kiinni voitossa, mutta siihen on vielä pitkä matka.

Magni

KHL, NHL
Jegor Averin vie Lokon jo kahden maalin karkumatkalle heti kolmannen erän alkuun.

Kovaltshukilla alkaa vati kaatumaan, kun Lokon 19-vuotias huippulupaus Ilja Ljubushkin hämmentää maalin edessä. Kyseessä on tällä kaudella KHL:ssä toden teolla pinnalle noussut fyysinen puolustaja.

Varis

Jokerit, KiVa, EK65
SKA tuli ottelun lopussa alivoimalla vielä maalin päähän, mutta aika ei nää riittänyt tasoitukseen ja Loko korjasi itselleen mahdollisuuden katkaista sarja perjantaina kotonaan. Kovalchukilla meinasi kasetti mennä ihan totaalisesti päätösvihellyksen jälkeen, kun hän ensiksi haki vahvasti myllyä vierasjoukkueen Holosin kanssa ja sen tilanteen rauettua provosoi vastustajan vaihtopenkkiä matkalla suihkuun. Ei ole vaikea arvata kehen kohdistetaan painetta sarjan seuraavassa ottelussa.

Magni

KHL, NHL
Patrick Thoresen kavensi Roman Cervenkan syötöstä alivoimalla kolmanneksi viimeisellä minuutilla, mutta tasoihin ei SKA enää päässyt. Loko johtaa ottelusarjaa nyt 3-2 ja sillä on perjantaina paikka jysäyttää SKA:n miljardimiehistö taivaan tuuliin näistä kekkereistä.

Arvatkaa kenellä keitti taas totaalisesti yli, kun peli oli jo paketissa. No, Kovaltshukin Iljahan se alkasi pätkimään Lokon erinomaista puolustajaa Jonas Holosia, mutta onneksi Holos ei mikään kevyt äijä ole ja pystyi puolustautumaan.

Lokon puolustuksessa on muuten mahtava sekoitus fyysisyyttä ja kiekollista osaamista. Mihail Pashnin ja Ilja Ljubushkin vetelevät kovia niittejä pelistä toiseen ja muutenkin kyseessä on kovaotteisia pakkeja.

Hienoa Loko, mahtava JOUKKUE!

Magni

KHL, NHL
Michal Repik vei Levin Donbassia vastaan 1-0 johtoon. Juuri 2-0 maalin iskee olympialaisissa täydellisenä turistina ollut Jiri Novotny. Pelihän siis pelataan Bratislavassa.

Tartu

HIFK, KHL

2-0 tilanteesta huolimatta melko tasainen erä. Edellisen pelinhän Novotny oli pelikiellossa epäurheilijamaisen käytöksen takia. Melkoista touhua joukkueen kapteenilta playoffeissa ja vielä voittopelin jälkeen.