Otteluseurantaketju KHL-pudotuspelit 7.3.2014

• 3 779
  • 28

_Kuusyks

SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Ai että!! Hieno voitto huhhuh! Yllättä ratkaisija, mutta niinhän se kliseisesti näissä peleissä "aina" on. :) Mutta perkule sentään Dynamo on tasoittanut Lokomotivia vastaan 2-2. Pitää hypätä heti tuohon peliin.

faro

Ihan hyvä kiekkomatsi kaikinpuolin joskin maaleja jäin kaipaamaan enemmän. Vauhtia kuitenkin oli ja Filppula oli hyvä, joten hyvät fiilikset jäivät tästä KHL lätkästä. Nyt takaisin Liigakiekon pariin.

Magni

KHL, NHL
Niin vain Dynamo punnersi tasoihin Rjazantsevin ja Komarovin maaleilla kolmannessa erässä ja tuo pari lähtee jatkoille 2-2 tilanteessa. En peliä ole juurikaan seuraillut, mutta tilastojen valossa ollut Dynamon peli.

En edelleenkään jaksa uskoa, vaikka Loko voittaisi jatkoilla tänään, että joukkueella on mahdollisuuksia parista jatkoon.

Donbass - Riika on ensimmäisen erän jälkeen 0-1 tilanteessa. Siellä on Donbassin Piganovich ilmeisesti lentänyt suihkuun.

Kohta alkaa päivän viimeinen peli, jossa Lev isännöi Zagrebia.

Magni

KHL, NHL
Dynamo voitti jatkoajalla Lokomotivin 3-2. Voittomaalin iski Maksim Karpov ajassa 61.31.

Justin Azevedo siirsi Lev Prahan hetki sitten 2-1 johtoon Zagrebia vastaan ylivoimalla. Azevedo sai lyödä tyhjiin, kun Martin Sevc hämäsi kaikkia viivalla, mutta laukauksesta tulikin syöttö takatolpalle, josta Azevedo iski illan toisensa. Ensimmäinen erä ollut selvää Levin hallintaa.

Donbass johtaa myös 2-1 kahden erän jälkeen.

E: Azevedo saikin syötön ekaan maalin, joten 1+1.