KooKoon tiedotustilaisuus tulevaisuudesta 13.2.2014 – keskustelut aiheesta

  • 8 761
  • 22
Eiköhän tämä tuleva tiedotustilaisuus ansaitse oman ketjunsa koska ilmeisemmin isoja asioita koko seuran tulevaisuudesta avataan meille kannattajille.

Tähän asti on spekuloitu yhtiöittämisellä ja se tuleekin olemaan suuri muutos meille kaikille, jotka ovat tottuneet jo tähän yhdistystoiminnan henkeen. Myös organisaatiota tullaan huhujen mukaan vahvistamaan mm. UTJ:llä. Paljon muutakin asiaa liittyen halliin ja ottelutapahtumaan tulee varmasti olemaan, jospa selviäisi faktat hallin uudistamisesta jne.. Eiköhän myös joukkuetta koskettavia asioita kuulla esim. tuleva valmentaja?

Kysymys lieneekö lyökö KooKoo muovisen kuokan maahan ensi torstaina vai säilyvätkö Suolaparonin ja MöXö-Matin haamut vielä bunkkerissa. Se on varmaa, että isoja juttuja on luvassa.
 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Muutama oma veikkaus huomisesta tiedotustilaisuudesta:

-itsestään selvää lienee tämä yhtiöittäminen,ry->oy
-UTJ:nykyinen kakkoskoutsi Kultanen?
-uusi valmentaja:Haapakoski?kuka kakkoseksi?
-A-junnut,edustuksen vai Poklin alle?
-liigapaikasta toivotaan toivotaan juttuja
-mahdolliseen halliuudistukseen liittyviä asioita
-tuleeko vielä pelaajia,siirtorajan umpeutuminen todella lähellä

Muuta,mutta mitä?
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ehkä seura ilmoittaa lopettavansa toimintansa, mutta tällä kertaa viitsii kertoa päätöksestä ennen kauden päättymistä... Leikki sikseen, varmaankin kerrotaan että:

- Tähtäin on liigassa, mutta 201X mennessä
- Jätettiin hyvät paperi auditointiin, mutta ei näytä auttavan
- Sarjajärjestelmän uudistus on tosi kova juttu ja yleisömäärissä ei varmasti tapahdu mitään muutosta ensi kaudeksi ja Mestis on mitä parhainta kiekkoa
- Tuemme mestiksen kehitysjohtajan tekemää näkyvää ja linjakasta työtä
- Ollaan menty seurana eteenpäin kuin Juti '11 lentokentällä konsanaan
- Kaupunki repii penkit toisesta päädystä pois -> seisomakatsomo
- Muulle hallin kehitykselle etsitään rahoitusta
- UTJ hankitaan, vaikka hyödystä ei oikein tiedetä. Mutta pakko se on, koska liiga vaatii että pitää olla kovat kiinteät kustannukset. UTJ on joku paikallisen taustan omaava jantteri
- Motin numero epäjäädytetään ja asia palautetaan toimivan hallituksen pöydälle
- Yhtiöittämisen reunaehdot ja osakkeiden ostoon liittyvät asiat tulee myös esiin
- Muutama pelaajasopimus, lähinnä omista junioreista jotta rauhoitetaan känkkäränkkiä juniorikiekon puolustajia
- Seura ottaa vihdoin virallista kantaa Roman Turek ja Jan Caloun huhuihin
- Kory Baker palaa Kouvolaan, ainakin kesäksi ja saa treenata joukkueen kanssa, jos uusi päävalmentaja näin sallii

Eli ei sitä nyt oikein tiedä mitä odottaa. Sen verran toki uskallan toivoa, että uutiset ovat tulevaisuuden rakentamisen kannalta positiivisia. Mutta odotellaan nyt suurella innolla sitä virallista antia.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Moneltas tämä teidän tiekkari pidetään? Mielenkiintoista seurattavaahan sekin on ja antaa suuntaviivoja moneen suuntaan.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Teroz arvasi oikein että hyvin yritetään selitellä miten nyt on kaikki hyvin kun on mahdollisuus nousta liigaan kabinettien kautta. Oikein nuoltiin liigan suuntaan miten heillä on täysi oikeus tehtyihin ratkaisuihin. Painotettiin että miten mestaruus on tärkeää että edes joku tulisi vielä katsomaan pelejä. Aikamoisia jäniksiä saavat KooKoon toimistolla hatusta vetää että ensi kaudella yleisökeskiarvo olisi päälle 1500. Minkäs sille voi kun suomen sarjajärjestelmä on tämä, toimistolla tehdään mikä pystytään.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hallisuunnitelmat kyllä kuulostaa hyvältä. Kovin mieluusti Vaasassakin näkisin saman kokoluokan hallin. Kaupungin saaminen näinkin hyvään yhteistyöhön on tärkeä asia.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Aika odotettu ilmoitus. Toki 25% mahdollisuus (jos nousijaa ei olisi jo valmiiksi valittu) sarjanoususta on parempi, kuin tähän mennessä ollut ~5% olettaen että olet ensiksi voittanut mestaruuden, eli siihen nähden saumoja nousuun parannettu.

Erikoinen tuo, että A-junnut erotetaan organisaatiosta junnu-RY:n alaisuuteen, kun muualla suuntaliike on ollut nimenomaan päinvastainen (eli osalla porukoista jo B-junnutkin edariorganisaation alla). Vaikuttaako miten pelaajaliikenteeseen, vai käsitelläänkö A-junnuja edelleen saman organisaation alaisina heppuina ilman isompia kulkurajoituksia junnutiimin ja edareiden välillä? Luulisi ainakin että kaikki tiimit erottaisivat A-junnut organisaatiosta, jos siitä kerran selkeää verohelpotusta olisi saatavilla eikä minkäänlaisia negatiivisia vaikutuksia.
 

Steus

Jäsen
En löytänyt sanaa "turvakaukalo" tiedotteesta. Jäikö vahingossa pois, onko sen tulo tiedotettu jo aiemmin 100-varmaksi, vai onko projekti kenties jäissä? Minusta se olisi prioriteettina halliuudistuksissa. Kouvolan jäähalli on kuitenkin nykyiselläänkin mestiksen kärkipaikoilla Kalevankankaan ja huora-JYPin hallin ohella fasiliteettien puolesta.
 
Jos Liiga-paikka tulee auditoinneista tai pelillisesti, niin hallista tehdään yksi Suomen parhaimmista jo ensi kaudeksi. Nyt vielä moni asia on sanan "jos" takana, kiitos kabinettitouhun.

Jos liiganousu tapahtuu tulee halliin heti, 8 aitiota, 1 kabinetti, samanlainen ravintolaparvi kuin c-päädyssä, mediakuutio, vanhat seisomakatsomot pois ja näiden tilalle kioskitilaa, c-päädystä n. 1000-1500 paikkanen seisomakatsomo jne..
 
Viimeksi muokattu:

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Nyt vielä moni asia on sanan "jos" takana, kiitos kabinettitouhun.

KooKoo kirjoitti:
Hanke sisältää kahdeksan aition, yhden kabinetin, toimitsijatilojen, 200-paikkaisen anniskeluravintolan rakentamisen sekä mediakuution hankinnan.

Huomionarvoinen yksityiskohta uutisesta... ;)

Eipä kovin yllättäviä uutisia tullut. Hyvät suunnitelmat, mutta vähän vielä konkreatiaa. Siinä mielessä kuitenkin positiivista vibaa, että jo ennestään hyvä halli saadaan vielä paremmaksi nopealla aikataululla, joten siinä ollaan selkeästi vaasalaisia edellä. Noh, mitään jengiä ei pitäisi silti nostaa, jos se ei Mestistä tällä kaudella voita.
 
Viimeksi muokattu:

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ensi kauden valmentajaa ei pressissä kerrottu. Varmaan halutaan antaa Jupelle työrauha loppukaudeksi tai sitten on kaksi eri vaihtoehtoa sarjatasosta riippuen.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ensi kauden valmentajaa ei pressissä kerrottu. Varmaan halutaan antaa Jupelle työrauha loppukaudeksi tai sitten on kaksi eri vaihtoehtoa sarjatasosta riippuen.

Vähän kuten kun pudottiin katastrofikauden päätteeksi sarjasta, mutta saatiin kabinetin kautta paikka takaisin. Tällöin puikkoihin piti tulla Rane Korven, mutta putoamisen vuoksi "isä" Reijo Mansikka tarttui puikkoihin. Toivottavasti molemmat ovat mukana kisassa.

Odotettu sisältö tiedotteessa, toki se yksi ja isoin asia odottaa edelleen varmistumista. Samoin odotin kyllä tuon osakepohjan viestintää, mutta odotellaan sitä ja muita tarkentavia uutisia erikseen. Kuitenkin taas askelia eteenpäin.
 

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Hienoa, että perinteisellä Kookoolla on yhtiöittämisen jälkeen resursseja pelata Liigaa, mielummin Kouvola kuin Vaasa. Pelaamalla paikka pitäisi kuitenkin lunastaa ja tietysti karsintasarjan kautta.

Voi yksinkertaisella matematiikalla todeta, että mikäli karsintasarja olisi esim. mallia Liigan kaksi huonointa ja Mestiksen kaksi parasta, niin olisi tänä keväänä kaikkien aikojen karsinnat. Kookoo saisi kaksinkertaisen karsintasarjan lippu/oheistuotemyynnillä n.400000 euroa kevyesti ja sama summa tulisi joka joukkueelle, riippuen tietysti siitä onko loppu matseilla isot panokset. Tälläiset kultapossukerhon nokkamiehet "heittävät" isot rahat/hyvät sponsorisopimukset sivusuun, kun on se kuuluisa oma lehmä ojassa.

Joensuussakin olisi valmiudet suurentaa hallia n.6000 katsojalle(suunnitelma on olemassa ja sitä harkittiin jo silloin kun viimeksi pelattiin Liigassa), mutta todella synkkä taloudellinen tilanne vesittää haaveet ainakin toistaiseksi. Joku paikallinen kummisetä kun tulisi ja kuittaisi wanhat velat pois, niin silloin kaikki muut kriteerit olisivat kunnossa.

Onnea ja menestystä Kouvolalaiselle jääkiekolle, on niin hyvät muistot kiihkeistä kamppailuista silloin kun molemmat seurat olivat ylivertaisia divarissa ja yleisöä riitti niin liigassa, kuin divarissakin. Taisi olla molemmilla divarissa lähellä neljäätuhatta katsojakeskiarvo ja Liigassa n.vajaa yli neljän tuhannen molemmilla seuroilla.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Tiedotteessa: "Uudistuksen aikatauluun vaikuttaa KooKoon sarjataso."Tarkoittiko tuo, että jos/kun taival jatkuu Mestiksessä, niin halliin ei tehdä mitään?

No, jos jäädään jauhamaan Mestistä niin mitä ihmettä nykyselle hallille pitäsi edes tehdä? Mokomat multimediamegasärmiöt olisivat silkkaa rahanhaaskausta. Ja kuka ihme niissä kabineteissa ja aitioissa aikaansa viettelisi. Myös kaikki katsomouudistukset olisivat täysin turhia. Nykyäänkin halli on lähes tyhjä alle 2000katsojan tilanteessa. Ja C-katsomossa saa nykyäänkin seisoa eli sen muuttaminen klassiseksi seisotuskatsomoksi olisi järjetöntä. Aivan kuin sinne sitten tulisi enemmän seisottajia kuin nykyisin. Eivätkä lihiksetkään kuumene mihinkään vaikka turvakaukalo vaimentaisi ne muutamat harvat pommit, joita laitoihin jytisee.

Kivahan se tietysti on vertailla kaikenlaisia leluja kilpakumppaneiden ja miksei kavereidenkin kesken, mutta kilpavarustelu olosuhteilla tulisi olla täysin alisteinen siihen tuotteeseen, joka sillä itse askissa pyörii.
 

Veripelto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Murhaamenoa heitti ihan asiallisia kysymyksiä ilmoille.

Mielestäni näistä asioisa pitää kuitenkin puhua ja pitää paikallisen yleisön mielenkiinto yllä. Nimenomaan puhumalla tulevaisuuden näkemyksistä ja siitä mitä joskus voisi olla. Ilman näitä tiedotustilaisuuksia ei olisi sitä vähääkään medianäkyvyyttä mitä nyt saadaan. Kouvolan Sanomissa oli aukeaman juttu tiedotustilaisuudesta. Kuinka monta katsojaa sekin toi esimerkiksi tämän päiväiseen otteluun lisää. Kaikki näkyvyys on plussaa nykyaikana. Mielummin niin että luetaan vaikka Liparin mailan erkkaamistyylistä kuin ei yhtään mistään paikallisesta kiekosta. Tällainen isomuotoinen ulostulo antaa luottamusta tulevaisuuteen paikallisille.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Eiköhän tosiaankin tämä tiedotustilaisuus sisältöineen ole tällä hetkellä palvelemassa vain ja ainoastaan paljon puhuttua Liiga -auditointia. Vai keksittekö muutakin tarkoitusta esim. tähän tiedotuksen aikataulutukseen?
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No, jos jäädään jauhamaan Mestistä niin mitä ihmettä nykyselle hallille pitäsi edes tehdä?

Jos KooKoo jää pelaamaan mestikseen tai mikä kyseisen farmisarjan nimeksi nyt sitten tuleekaan niin ei Kouvolan jäähalliin tosiaankaan kannata rakentaa enää mitään kaninetteja, aitioita, lisää ravintoloita tai edes jumbotronikkia. KooKoon yleisömäärät tulevat putoamaan alle 1000 katsojaan, jos liiga pysyy suljettuna. Sen jälkeenhän on ihan sama vaikka KooKoo pelaisi kotiottelunsa Kuusaan jäähallissa. Tämä KooKoon tiedotustilaisuus liittyy ainoastaan liiga-auditointiin. Suunnitelmilla ei ole mitään tekemistä suljetun liigan alla olevien höntsäpelien kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös