Ke 22.1.2014 Peliitat - Jukurit

  • 2 478
  • 10

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Huomenna on sitten mielenkiintoinen ottelu luvassa ainakin Jukurien kannalta, nimittäin maalinsuulle kiemurtelee kysymysmerkki Juha Toivonen. Nyt ei auta kuin toivoa että kysymysmerkki vaihtuu iloiseen hymiöön. Sen verran sanon, että ei nyt odotella liikoja. Pelaamattomuus maalivahdilla on aina hankala paikka.

Alustava kokoonpano, Jukurit:

23 Laakkonen - 8 Hokkanen - 29 Juntheikki
20 Forsström - 3 Järvinen

25 Kalliola - 10 Jalo - 11 Rohtla
4 Akkanen - 7 Purolinna

28 Laine - 16 Koskinen - 17 Savolainen
6 Vaarasuo - 14 Pihlström

Lostedt - 15 Nöyränen - 27 Paalanen

Maaliin 1 Toivonen (35 Galansky)

Toivottu muutos on tehty, eli Kalliola on nyt Jalon vierellä. Ja jospa Lainekin löytäisi vireensä Koskisen vierellä. Koostumukset näyttää kyllä todella hyviltä.

Voittoa enemmän kiinnostaa miten pelitapa on kehittynyt. Tulokset tulee kyllä sitten kun on niiden aika. Toivottavasti se aika olisi jo huomenna.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Toivottu muutos on tehty, eli Kalliola on nyt Jalon vierellä.

Todellakin, nyt on miun mieleiset ketjut. Paalasen olisin vielä vaihtanut Väyryseen, mutta käy näinkin. Toivoselle hyvää peliä toivoen Uuden aika alkaa nyt!

Kolmisenkymmentä fania on lähdössä bussilla Heinolaan. Toivosen debyytti viikinkipaidassa jos kiinnostaa, niin kyytiin vaan.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Edellinen peli meni Peliittojen terävien vastaiskujen ja onnettaren avustuksella Heinolalaisille. Siitä huolimatta että nyt pelataan Heinolassa, niin kotijoukkueelle ennustan vaikeuksia.

Jukurit tulee pelaamaan peliä tuhannen varmasti Toivoselle, joten jos veikkaukselta saa edes keskinkertaisia kertoimia, niin päivän pankki on tässä. Kakkonen. Karjalainen voi halutessaan kopsata tämän pukukopin seinälle, ei auta.
 

Oksemanden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se, joka säilytti Mestis-paikkansa pelaamalla
Peliittojen kokoonpano näyttää seuraavanlaiselta:

Manninen-Koponen-Heikkilä
Kainulainen-Lahtela-Isomäki
Leskinen-Stloukal-Häkkinen
Mustonen-Sompi-Kangas

Silfver-Hofer
Hurri-Mattila
Westerman-Nurminen

Rautiola (AM)
Pesonen
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Jukureita vastaan pitäisi olla kaikki munat samassa vadissa. Nyt Mikkelissä loistanut Jani Keinänen puuttuu. Toivonen ei varmasti ole niitä helpoimpia ohitettavia, joten lisää tarkkuutta Peliitta-laukauksiin tarvitaan. Ylivoimapelin olisi ehdottomasti tänään toimittava. Onneksi löytyy sentään Leskistä pakkopelin pyörittäjäksi ja ratkaisijaksi. Leskisen hyvästä syötöstä onnistuu kyllä kehnompikin pelimies. Nyt vaan niitä ukkoja maalin eteen tarjoilupaloja kärkkymään. Toivomuksena olisi myös nähdä ylivoimalla enemmän pakkien vetoja ja maskia maalin eteen. Kansa suorastaan vaatii Aki Nurmista viivamiehen paikalle. Nurmisen laukauksen edessä Toivonenkin on toivoton.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jeppistäkauraa. Kapteenille ei-niin-yllättävä -3 tilastoihin ja uuden veskan sisäänajo ilmeisesti ei nyt niin huikaisevalla esityksellä. Ja taas kerran kaverille hattutemppuilija Jukureita vastaan, tuntuu jotenkin hattutemppuautomaatiltakin tää porukka.

Tarttisko tehrä jotakin? Joka helvetin ukko vaihtoon?

Otteluseurantaketjussa puhuttiin kaikkien aikojen pehmeimmästä nimivahvasta joukkueesta, tästä täysin samaa mieltä. Puihin on menty ja pahasti, pelastettavaa ei taida olla enää tälle kaudelle.

edit. Ja kyllähän siellä taas tasatilanteessa oli toisessa erässä paikkoja pilvin pimein ratkaista peli Jukureille. Joskus aiemmassa vaiheessa kautta noista saattoi ajatella että "no naapurilla oli tuuria" tms ja uskoa että 9/10 samanlaisesta pelistä voitto ois ollu meiän noilla paikoilla. No mites nyt kun niitä näennäishyviä paikkoja tulee joka matsissa, mutta kun nää meiän samettikätiset superstarat ei saa -ttu yhtä maalia enempää tehtyä pelissä vaikka niien elämä riippuis siitä. Se on ihan yks ja sama vaikka saatais syöttelemällä naapurin veska nurkkaan häpeemään jos vetohetkellä laukaukset aina yli, ohi tai sit vaikka sinne nurkassa kyhjöttävän veskan syliin.

Näennäishyvä näillä tuloksilla on oikeasti paska ja sitä ei ikävä kyllä saa muuksi muutettua vaikka miten positiivisesti ajattelis.
 
Viimeksi muokattu:
Näennäishyvä näillä tuloksilla on oikeasti paska ja sitä ei ikävä kyllä saa muuksi muutettua vaikka miten positiivisesti ajattelis.

Juuri tälläisiä ajatuksia herätti mm. Akatemia -ja TUTO-pelit, joista täällä niin paljon positiivista löydettiin. Akatemiaa vastaan nyt vain sattui pomppimaan sopivasti, että voitto tuli, mutta pelillisesti se oli aivan karmivaa sohimista.

Ei sillä ole paskankaan väliä kuinka paljon luot paikkoja tai kuinka selkeästi peliä hallitset, jos et paikoistasi osaa maaleja tehdä. Mulle on aivan sama, vaikka luotaisiin pelin aikana vain kolme tekopaikkaa, mutta tehtäisiin niistä kaikista maalit, jos sillä vaan voittaa pelejä.

Ja kun täällä on niin paljon puhuttu myös alisuorittamisesta tiettyjen pelaajien kohdalla, niin omassa pääkopassani alkaa pikkuhiljaa tuntumaan, että tämä on parasta mihin tällä rosterilla yksinkertaisesti pystytään.

Tästä joukkueesta puuttuvat kaikki voittavan joukkueen elementit: voittava maalivahti (Toivosen vireen löytymiseen kuitenkin luotan, kunhan saa pelejä alle), johtava puolustaja ja sentteri, sekä pari kappaletta todellisia maalintekijöitä. Pablo ei ole myöskään onnistunut täyttämään Hakin jättämää aukkoa kapteenin vastuullisessa tehtävässä ja esimerkin näyttäjänä, joka sekin varmasti osaltaan on vaikuttanut joukkueen tekemiseen.

Nojoo, ehkä tää kuuluisi enemmänkin kausiketjuun, mutta antaa nyt olla.

E: Lisätään tuohon puutoslistaan vielä se yhtenäinen pelitapa ja/tai sen sisäistäminen.
 
Viimeksi muokattu:

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Huh huh. Kolme pistettä 1 1/2:n erän panostuksella oli ihan jees. Jos Jukureitten hienoista tilanteista edes kolme (niitä oli todella monta) olisi onnitunut, olisi numerot olleet kyllä todella erilaiset. Tuomaritoiminta oli jotenkin jännää. Peliitat sai 1. erässä kakkua jokaisesta hipaisusta ja Jukurit vastaavasti kolmannessa. Jotenkin tuntui, että se pilli olisi voinut pysyä taskussa enemmän, molemmille.

Jukurikannattajille iso kiitos hallin hautajaistunnelman poistosta. 307:ään heinolalaiseeen ei vielä mahdu kannustusjoukkoja...karmeaa.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jääkiekossa ymmärtääkseni pitää ensisijaisesti haluta tehdä maali. Ajaa maalille, laukoa ja mättää omia (tai pelikaverin) ribareita reppuun. Siis pitää haluta tehdä se maali. Tämän hetken Jukureissa tätä ei ole. Kiekon kanssa pyöritään ja hyöritään, ja sitten annetaan joku toivotaan toivotaan syöttö, joka korkeintaan kerran kymmenestä onnistuu, jos silloinkaan. Yleensä kiekko menetetään kuitenkin jo ennen tuota syöttöyritystä. Ja jos käy niin uskomaton munkki, että tuo syöttö menee vielä perille omalle kaverille, niin silloin viimeistään hyydytään. Laukaus on A) ohi B) maalivahdin logoon C) onneton tussaus päin pakkia D) hutikuti, ja vastustaja lähtee vastaiskuun. Näin pelaa Jukurit nyt. Yhtään suoraa hyökkäystä kohti maalia todellinen maalinteko mielessä ei tainnut olla koko pelissä, vai näkikö joku sellaisen ihmeen?

Pelaajista annan puhtaat paperit ainoastaan Juuso Akkaselle, ja niukin naukin Iivo Hokkaselle. Muut oli mukana pelissä, mutta ei pelissä mukana. Erityiskunniamaininta Pasi Järviselle, meni kymppi rikki tänään. Tehotilaston miinuksissa.

Peliitat oli huono, mutta tämän hetken Jukureita vastaan ei tarvitse kuin ilmoittautua paikalle, niin on jo hyvin pisteissä kiinni. Tämä tästä tällä erää.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Järkyttävää touhua. Pennasen eväät ovat täysin sekaisin, eikä joukkueesta itsestäänkään löydy edes yhtä köyhänmiehen sateentekijää mestarista puhumattakaan.

Toivosen avaus oli hyvin tilanteeseen sopiva, eli täydellinen farssi.
Ensimmäinen kuti selän taakse reaktioiden herätessä siinä vaiheessa, kun Peliittojen kaverit onnittelivat maalintekijää vaihtopenkillä. Meinasi kauhoa seuraavan 'vedon' omiin heti perään. Saikohan Juha yhtään kiekkoa liimattua koko pelissä?

Peliitoilta omiin avuihinsa nähden liki täydellinen peli.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kun aikataulut eivät sallineet fanibussilla matkailua, niin ajelinpa sitten vielä varmuudeksi autolla Heinolaan. No, tulipahan käytyä. Itse peli oli mikkeliläisittäin tosiaan melkoisen karmiva kokemus. Harmillista, että yleisöä oli pelissä tosiaan noin vähän.

Toki voi pohtia sitäkin, mihin pelin suunta olisi kääntynyt, jos Jukurit olisi toisessa erässä saanut kiekon reppuun ja päässyt johtoon. Olisiko peli jopa auennut? Melko saamaton kuva Jukureista joka tapauksessa jäi. En tiedä, kuinka hyvä vetopaikka tarvitaan siihen, että kiekkoa voi koettaa laukaista kohti maalia. Useammankin kerran hyvä hyökkäys tyrehtyi siihen, että kuti jäi piippuun. Onko tuo sitten itseluottamuksen puutetta, vai mitä, mutta muutos asiaan on saatava nopeasti. Jukureissa ei ehkä ole Mika Partasen kaltaista huippuviimeistelijää, mutta ei tuon hyökkäysosaston noin huono ja tehotonkaan pitäisi olla.

Juha Toivosesta on vaikea sanoa mitään vielä yhden pelin perusteella. Pitkä pelaamattomuus näkyi. Maalivahtiin Jukurit ei kuitenkaan kaatunut.

Tämä ei toki ole Peliitoilta pois. Jotain täytyy kotijoukkueenkin tehdä oikein, jos sarjajumbo lanaa hallitsevan mestarin täysin. Peliitat esitti hyökkäyksissään sellaista päättäväisyyttä, mitä Jukureiltakin kaipaisi. Tähän päälle Rautiolan huippupeli: toisessa erässä pari maagista gamesaveria. Se tästä kyllä väkisinkin tulee mieleen, että on melkoinen vääryys, jos ja kun Mestiksestä tänä vuonna yksi joukkue putoaa. Niin hyvä ja tasainen sarja tänä vuonna Mestis on ollut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös