Shard

Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Noh, Carlyle löysi kuitenkin sellaiset pelaajat jotka osaavat edes kuljettaa kiekkoa.

Tätä kommenttia odotinkin.

Ei siinä, ei tappio harmita niin paljoa kuin yleensä. Kuitenkin ihan messevä tapahtuma oli kaikkinensa.

Atthe

Espoon Blues
Lightning - Canucks pelissä kolme maalia reiluun puoleen minuuttiin. Filppula yksi maalintekijöistä. Peli nyt 2-2, ihan viihdyttävää kiekkoa.

Atthe

Ja tokan erän lopulla vielä Tampa johtoon 3-2 ylivoimamaalilla. Kucherovilta aika helvetin komea veto. Tästä hyvä jatkaa kolmanteen erään.

Pllnen

Jokerit, Penguins, #3 Määttä, #86 Teuvo Teräväinen
Uuh ku oli Gorradon eka NHL maali lähellä. Ylärimaan kolahti.

Pllnen

Killorn 4-2 Filppula kalasti syötön tähän.

ms.qvist

Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Katselinpa eilen Maple Leafsin ja Red Wingsin välisen paljon puhutun ja kohutun Winter Classicin ja hyvä oli etten nukahtanut kesken pelin. Kyllähän se varmasti paikanpäällä on mielenkiintoinen kokemus ja katkaisee arkiset NHL-ottelut mukavalla tavalla mutta näin läppärin näytöltä katsottuna pelin viihdearvo oli lähellä nollaa - edes nostalgisia tuntemuksia omaan lapsuuteen ei tullut vaan lähinnäkin odottelin hetkeä jolloin peli vihdoin ja viimein loppuu.

Oli ensimmäinen ja viimeinen Winter Classic jonka katson, en jaksa tuhlata elämästäni aikaa muutamaa tuntia jonninjoutavan läpsyttelyn seuraamiseen.