European Trophyn finaalipelit Berliinissä 19.–22.12.2013

  • 75 014
  • 256

Al Bundy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
Onnittelut jätkille (myös paikalla olleille faneille ISOkäsi!) jäätävästä suorituksesta! Kolme kertaa ruotsalaisia pataa, huh! \0/

Vieläkö joku haluaa dissata JYP-Akatemian tarpeellisuuden?
 

chubster

Jäsen
Ihan hyvältähän tämän turnauksen voitto tuntuu, vaikka viikko sitten ei olisi voinut vähempää kiinnostaa. Onhan voittaminen aina voittamista! Ja lisäboostia asiaan tuonee sekin, että turnaukseen lähdettiin jo osaltani vähän luovutusmielellä (rosteri hyvin vajaavainen).

ET:n voittoakin maukkaampaa on lukea Jokerifanien itkuja täälläkin. Priceless. Mieltä lämmittää myös se, että kaikki eivät toki näin tee!
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Berliinistä kotiuduttu ja voiton juhlista toivuttu Erittäin onnistunut reissu lisää tälläisiä! Tästä sai JYP kevättäkin ajatellen hyvän piristysruiskeen.
Djurgårdenilla ei ollut JYPiä vastaan mitään mahdollisuuksia täysi vastaantulija. Mutta joukkueen fanit olivat turnauksen parhaat.
Luulaja peli alkoi huonosti, mutta sen jälkeen kyse oli vain siitä kuinka paljon ja miten JYP voittaa! En tiedä mitä peliä ne muut katsoivat, jotka olivat sitä mieltä Luulajalla olisi ollut mahdollisuus se peli voittaa.. Siis niin paljon enemmän JYP sitä voittoa halusi ja se näkyi kentällä sellaisena pelinä jota me JYP fanit rakastamme ja vastustajat vihaavat. No ehkä Luulajalla oli pieni mahdollisuus siinä kun peli meni voittomaalikilpailuun ;)
Loppuottelussa tunnelman kannalta ennakoon katsottuna vastaan tuli huonoin mahdollinen. Hallissa ei ollut turnauksen aikana kuin kourallinen Färjestadin faneja. Mutta sitten peli alkoi hallissa olikin hyvä tunnelma, koska kaikki olivat JYPin puolella, jopa ne muut ruotsalaisetkin. JYP faneja paikalla oli n. 200. Taidollisesti FBK ehkä oli parempi. Mutta sillä ei ole mitään merkitystä yhdestä poikki otteluissa. Joissa asenne on se joka ratkaisee ja se oli JYPillä taas aivan eri planeetalta kuin noilla ruotsalaisilla tässä turnauksessa. Alkuun näytti jopa siltä että JYP teurastaa FBK:n. Mutta loppua kohden Färjestad paransi peliään. Ja ottelun viimeiset minuutit olivat todella piiiiiiiiitkiä. Olo oli kuin olisi tulisilla hiilillä istunut eli pakkohan se oli nousta pystyyn ja huutaa niin paljon kuin ikinä vaan pystyin! Ja se on aika paljon se :) Voitosta olin varma vasta siinä vaiheessa, kun peliä oli jäljellä vain joitakin sekunteja. Ja kun JYPin pelaaja syöksyi kiekon pois omalta alueelta.
 
Viimeksi muokattu:

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Lisätään vielä siihen alkusarjan kaksi voittoa ruotsalaisseuroista, eli JYP-Ruotsi 5-0. Neljä noista vielä vierasjoukkueena ilman vaihtoetua.

Erittäin jäätävä suoritus myös lopputurnauksen osalta JYPiltä, kun noita pelejä katseli. Viimeinen oli jo selviytymistaistelua loppua kohti, mutta ansaittu palkinto tuli vieläpä varsin vajavaisella miehistöllä.

Ehkä se jotain kertoo tulevasta CHL:stä ja sen potentiaalista, että itsekin näiden pelien takia Urho-tv:stä maksoin ja jopa jännitin JYPin puolesta. Toivottavasti CHL:stä osataan rakentaa yhtä hieno paketti kuin mitä se oli taannoin.

Onnittelut täältäkin Jyväkylään.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut täältäkin JYPille, vaikka vähän myöhässäkin:) Saas nähdä miten käy meidän ja teidän joukkueiden välillä tänään! Taitaa JYP olla just nyt melkoisessa lennossa, pelkään.
 

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Pelin jälkeiset seremoniat

Löytyyköhän mistään tuon finaalipelin jälkeisiä juhlallisuuksia videon muodossa? Olisi mukava fiilistellä voiton jälkeisiä tunnelmia. Ainakin siinä streamissa, mitä itse seurasin, loppui lähetys juuri ennen palkintojen jakoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös