VALMENTAJARULETTI

  • 2 028
  • 14
Valmentajien vaihtopäivät menossa , kun tärkeät pelit edessä käydään kulisseissa tiukkoja neuvotteluja ensi kauden valmentajapesteistä .
<BR>
<BR>Kuka siirtyy ja minne siirtyy ?
<BR>
<BR>Oma näkemykseni ensi kauden päävalmentajista :
<BR>
<BR>BLUES : Timo Tuomi ? Riippuu keväästä ...
<BR>HIFK : Heikki Mälkiä
<BR>HPK : Ismo Lehkonen
<BR>ILVES : Raimo Summanen
<BR>JOKERIT : Juhani Tamminen
<BR>JYP : Mika Saarinen
<BR>KÄRPÄT : Hannu Jortikka tai Mika Pieniniemi
<BR>LUKKO : Rauli Urama ? Nousee 1-valm...
<BR>PELICANS : Kari Eloranta ? Jatkaa ...
<BR>SAIPA : Reijo Mansikka ? Jatkaa ...
<BR>TAPPARA : Jukka Rautakorpi
<BR>TPS : Jukka Koivu ? ... palaa liigaan
<BR>ÄSSÄT : VOVA jatkaa ...vai Pekka Rautakallio
<BR>
<BR>Edellämainituista valmentajista suoritti AMVT-tutkinnon tällä kaudella seuraavat ;
<BR>JYP / Mika Saarinen
<BR>KÄRPÄT / Mika Pieniniemi
<BR>LUKKO / Rauli Urama
<BR>PELICANS / Kari Eloranta
<BR>TPS / Jukka Koivu
<BR>
<BR>AMVT-tutkinto (Ammattivalmentaja-tutkinto) on korkein valmentajatutkinto Suomessa , joten kyseiset kaverit ovat todella ammattitaitoisia .
<BR>Pieniniemi ja Urama ovat seuroissaan olleet
<BR>kakkosvalmentajina parin kauden ajan ja ovat päässeet seuraamaan läheltä kahden huippuvalmentajan työskentelyä .
<BR>Ovat tavallaan olleet oppipoikina päävalmentajuus tähtäimessään , joten seurojen luulisi antavan heille mahdollisuuden näyttää kykynsä vastuuvalmentajina .
<BR>Jukka Koivu on ollut parin kauden ajan sivussa ja suorittanut samalla AMVT-tutkinnon . On valmentanut junnujoukkueita tutkinnon ohessa ja unohtaa ei sovi oppeja jotka ovat Jursin kakkosena opittu . TPS on varmasti tietoinen Koivun potentiaalista .
<BR>Todennäköinen Jortikan seuraaja , Jalonen ja Virta tarvitsevat vielä lisää kokemusta ennen kuin ovat valmiita vastuuvalmentajiksi .
<BR>Ja tuskin Pelicans luopuu Kari Elorannasta juuri kun hän alkaa olemaan valmis valmentaja .
<BR>Nimet Hannu Jortikka , Pekka Rautakallio , Timo Lahtinen ja Sakari Pietilä kannattaa pitää mielessä , kun valmennuspestejä jaetaan . Entä Rauno Korpi ... Mihin menee Teijo Räsänen , HPK ei jatkane sopimusta .
<BR>
<BR>Mielenkiintoiset ajat edessä !
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>[addsig]
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Enpä jaksa uskoa Uraman saavan Lukon päävalmentajan paikkaa. Raumalla liikkuu vahvat huhut tällä hetkellä, että Lukon ensi kauden valmennus duo olisi Vaclav Sykora ja Neil Belland. Sykora lähti viimeksi Lukosta burn outin seurauksena, kun paineet alkoivat kasvaa liian suuriksi, mutta nyt kaikki olisi taas ihan toisin, kun joukkueessa ei ole oikein yhtään kunnon tähtipelaajaa eikä menestyspaineita ole, niin Sykora voi keskittyä jälleen siihen missä mies on parhaimmillaan eli nuorten kykyjen kehittämisessä!
<BR>
<BR>Belland puolestaan pelasi Raumalla yhden menestyksekkään kauden 87-88 ollen yksi kaikkien aikojen parhaimmista puolustajista koko sm-liigan historiassa. Mies on ollut nyt parina viime vuotena Washingtonin farmijoukkueen Portland Piratesin II-valmentajana, joten valmennuskokemusta löytyy häneltäkin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tamminen ei todellakaan ole tulossa Jokereihin, jos hän pääkaupunkiseudulle tulee niin kyllä se osoite on joko HIFK tai Blues.
<BR>
<BR>Jokerit ja W&S on jatkosoppari työn alla ja neuvottelut on kuulemma melko lähellä ratkaisua.
<BR>
<BR>Ja eihän Jokerit ole \"se perinteikäämpi Helsinkiläis seura <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">\" ja Tamihan on kertonut että uusi osoite on joku perinteinen SM-liiga seura.
 

tt73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kuulin hallilla pelottavan <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_eek.gif"> huhun ja korostan tämän olevan vain huhu, kylläkin kohtuullisesta lähteestä, että Makkaramies olisi valmis laittamaan taalat pinoon saadakseen W&S:n. Toivottavasti näin ei ole, koska toivoisin kyseisten herrojen jatkavan Jokereissa![addsig]
 

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
tt73:n huhu tuntuisi aika loogiselta, kun sitä ajattelee. Itse ainakin ajattelisin niin, että sen oikean koutsin löytäminen on enää ainoa este Bluesin todelliselle menestymiselle. Rahaa riittää hyviin pelaajahankintoihin ja niitä on tehtykin. Se Joukkueen tekevä viimeinen kipinä on vaan ollut viime kausina kadoksissa. Smith & Wesson kehiin, niin johan ropisee mitaleita Länsiautotalliinkin. Huhun todenperäisyyteen en luonnollisesti pysty ottamaan kantaa.
<BR>
<BR>
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Mutu-tuntumalla liikun minäkin, mutta eikös sillä Tuomella ole vielä ainakin vuosi tai kaksi sopimusta jäljellä. Projektinhan piti nimenomaan olla laatua \"pitkätähtäin\".
<BR>
<BR>Tosin eihän se ensimmäinen kerta olisi kun ökyrikkaalla pettää kantti.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Hermano puhuu itselleen tyypillisesti silkkaa asiantynkää.
<BR>
<BR>Bluesilla on resursseja vaikka kissoille syöttää. Ja tulostakin olisi varmaan kiva joskus saada, ei kukaan viitsi luuserin mainetta ihan maailman tappiin kantaa.
<BR>
<BR>Ainoat tällä hetkellä SM-liigassa valmentavat heput JOTKA PYSTYVÄT TAKAAMAAN MITALIT blues-resurssiselle joukkueelle ovat Jortikkka ja W&S. Näin on.
<BR>
<BR>Toisaalta tiedän että W:llä on syynsä lopettaa liigavalmentajuus ja siirtyä takaisin liiton leipiin. Raadosta ollaankin ilmneisesti vääntämässä ykköstä narriaitioon. Toisaalta ei Hjallis ryhdy mihinkään tolkuttomaan huutokauppaan S:stä/W&S:stä, eli kyllä makkaramies heidät/Summasen halutessaan saa. Jokereita pieniresurssisempaan seuraan kumpikaan herroista tuskin viitsii lähteä.
<BR>
<BR>että sikäli...
 

Flu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Padres
Tuomen sopimus on muotoa 1+2 vuotta, vaikkakin se aikayleisesti julkistettiin ns. kolmivuotisena, jotta saatiin uskottavuutta organisaatiolle, joka oli vaihtanut jatkuvasti valmentajia. Jos menestys olisi ensimmäisenä vuonna riittävän hyvä jatkuisi paperi automaattisesti, joten tässä tilanteessa (Bluesin pudotuspelitkin vaarassa) Tuomen vaihtaminen kauden jälkeen on ihan mahdollista.
<BR>[addsig]
 

Valkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jossain mielestäni luki, että Tuomen sopimus oli muotoa 1+2, joten kyseessä on kai pari vuoden optio, mitä ei ole pakko jatkaa. Ja jos mä olisin Salonoja, en kyllä jatkaisi.
 

tt73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Arvaajassa taisi olla että Tuomen sopimus on mallia 1+2. Jos näin on ei taida Tuomi ensikaudella Bluesin ruorissa olla.[addsig]
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Lahdessa Eloranta jatkaa, koska miehellä on vuosi sopimusta jäljellä. Ja joukkueen uusi omista on ilmoittanut että hän hoitaa talous puolen ja Piri hoitaa valmentamisen. Joukkueelle olisi kyllä tarpeellista saada hieman \"äreämpi\" kakkonen, mutta Piri haluaa miehen joka on todella kakkonen.
<BR>Ja mitä Tuomeen tulee niin vaikka Salonoja sanoi että ollaan tyytyväisiä valmentajaan niin itse veikkaan että keväällä soi kitara bluesia, jossain muualla.
 

Jeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Uskoisin Tuomen saavan jatkaa kauden loppuun. Runkosarja on ollut suuri pettymys pelillisesti ja yleisömäärien suhteen. Ainoastaa selviytyminen neljän parhaan sakkiin voi mielestäni pelastaa Tuomen jatkon. Espoossa joukkueen on oltava menestyvä, muuten ei kansa käy hallilla. Kaltaiselleni uskolliselle kannattajalle se on vastenmielinen tosiasia: ilman tuloksia ei tule kansa hallille.
<BR>
<BR>Jos pleijareissa tulee heti lähtö, ei Tuomella käsittääkseni ole enää luottoa. Johto ja yleisö hylkäävät yhtä aikaa.
 

moylan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuskin Jokerit Tammiseen sortuu, mediavalmentajia on jo kokeiltu tunnetuin tuloksin. Vaikka Hjalmari on tehnyt virheitä, on hän niistä myös oppinut=Tamminen ei Jokereita valmenna ja millä meriiteillä valmentaisi?
<BR>
<BR>Jos Erkka ja Rami eivät jatka vaan vastaavat HK:n/Espoon sinisen kutsuun, paras vaihtoehto narripenkin taakse olisi Jortikka. Mies on mulkku, siitä ei pääse mihinkään, mutta helvetin pätevä ja särmä valmentaja. Näkisin Jortikan mielelläni narreissa! Perverssiltähän toi kuulostaa... Jortikkaa ei olisi muutamia vuosia sitten voinut ajatellakaan hjalmarin kanssa samaan kaupunkiin, mutta tänä päivänä Hjallis tuntuu pysyvän viisasti taka-alalla, joten egojen yhteentörmäystä ei tarvitsisi pelätä.
<BR>
<BR>
 

referee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Philahelphia Flyers
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-01-23 00:45, Dexu kirjoitti:
<BR>
<BR>Enpä jaksa uskoa Uraman saavan Lukon päävalmentajan paikkaa. Raumalla liikkuu vahvat huhut tällä hetkellä, että Lukon ensi kauden valmennus duo olisi Vaclav Sykora ja Neil Belland. Sykora lähti viimeksi Lukosta burn outin seurauksena, kun paineet alkoivat kasvaa liian suuriksi, mutta nyt kaikki olisi taas ihan toisin, kun joukkueessa ei ole oikein yhtään kunnon tähtipelaajaa eikä menestyspaineita ole, niin Sykora voi keskittyä jälleen siihen missä mies on parhaimmillaan eli nuorten kykyjen kehittämisessä!
<BR>
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>Aivan! Sykoran sopimus loppuu huhtikuussa ja mies itse on ainakin sanonut että hänellä on vain hyviä muistoja Raumalta. Sykorasta on myös tiettävästi kaksi muutakin liiga-seuraa ollut kiinnostunut, mutta mitään sopimusehdotuksia miehen omien sanojen mukaan ei ole vielä tullut.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Mutta eikös Erkan pitänyt lähteä muihin hommiin(jääkiekkoliitto?)muistaisin kuulleeni
<BR>vähän aikkaa takaperin tälläista...Varma
<BR>en tosiaankaan ole tästä.Raatoa on huhuiltu
<BR>Ipaan.[addsig]
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös