Vallun nivusvamma

  • 4 157
  • 17

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onko kenelläkään tietoa Vallun vamman tämän hetkisestä tilasta. Onko meillä mahdollisuus nähdä mies jäällä torstain kotimatsissa IFK:ta vastaan.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Birkku
Onko kenelläkään tietoa Vallun vamman tämän hetkisestä tilasta. Onko meillä mahdollisuus nähdä mies jäällä torstain kotimatsissa IFK:ta vastaan.

Varmaan tänään tai viimeistään huomisen aikana saadaan uutta tietoa. =) Odotetaan vaan kärsivällisesti, mut pakko myöntää et hieman huolestuttaa.....=( Noh..onni onnettomuudessa...onneks se ei ollu polvi vaan nivunen. =/
 

stuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues
Magneettikuvaus huomenna, joten jännittäminen jatkuu.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Murmeli
Vallu sivussa vielä 0-3 matsia.
Huojentava uutinen. Olisi se nyt ollut jo aika tolkutonta jos joukkueen paras pelaaja olisi loukkaantunut pahasti kotihallin surkean jään takia. Riittävän noloa jo nyttenkin. Toivottavasti nähdään Vallu tositoimissa mahdollisimman pian, mutta ylim. riskejä tulee toki vältellä.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Ted Raikas
Huojentava uutinen. Olisi se nyt ollut jo aika tolkutonta jos joukkueen paras pelaaja olisi loukkaantunut pahasti kotihallin surkean jään takia. Riittävän noloa jo nyttenkin.

Oli tosiaan ilouutinen et ei ole poissa peleistä pidempään. =) Olin todella huolissani. =/
SaiPa kaipaa Vallua tositoimiin mahdollisimman pian, mutta kuten Ted Raikas sanoi niin turhia riskejä ei todellakaan tule ottaa. Vallu nyt vaan täyteen kuntoon taas ja avot ku alkaa maaliverkot laulaa ! =)
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Sen verran vielä tarkennetaan, että SaiPan laittaman tiedotteen mukaan kyseessä on lievä lihasrepeämä. Aikaisempi tieto oli valmentajan kanssa vietetyn juttutuokion peruja.
 

theref

Jäsen
Viestin lähetti Murmeli
Sen verran vielä tarkennetaan, että SaiPan laittaman tiedotteen mukaan kyseessä on lievä lihasrepeämä.

Perkule, ei hyvä, ei ollenkaan hyvä! Aina kun puhutaan lihaksen repeämästä, niin...

En usko että Wallu pelaa ainakaan torstaina, tämä viikko saattaa muutenkin mennä telakalla ja ensi viikostakaan en elättelisi liikaa toiveita.

Ja tämä siis vain sen mukaan, mitä itse luulen tietäväni.
 

Mammutti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Blackhawks,Cam Neely, Timo Peltomaa
Ainakin eilen Pukaron Paronilla ja Jaffa-areenalla nähtynä Vallu käveli hyvin lyhyin askelin, eli taisi nivunen olla arka.
Saipalla oli muuten vahva delegaatio Jokerit-Toronto-pelissä ja Saipan budjetin vajekin selvisi: Aina kun näin Kaarnan, oli mies puhelimessa..:) noin off-topiccina.

Kuten Reffi totesi, nivusen kanssa ei kannata leikkiä, liian nopeasti tositoimiin palaamisen jälkeen uusi loukkaantuminen/vanhan vamman uudelleen paheneminen tulee helposti. Repeämä on aina repeämä ja kiinnittyminen vie aikansa.

Vaikka kuinka ykköskenttä Machuldaa torstaina kaipaa..
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onks kellää tietoa et olenko minä..heh..siis Vallu huomen viel edes kokoonpanossa ? Ei taida olla...=/
Mut siis ylipäätänsä onko kellää mitään uutta kerrottavaa !
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vai meni RPL:ltäkin nivuset. Ei hyvä, ei hyvä.
Tämä materiaali ei kestäsi yhtään loukkaantumista.
Ja Vallu kokeili luistelua, mutta huonolla tuloksella.
No, odotellaan...
 

Pioneer

Jäsen
Vai että meinaa SaiPan konkariosasto paukutella nivusiaan porukalla. Vielä kun Myllykseltä ne menisi, niin kolme vanhinta SaiPan pelaajaa olisi lasaretissa. Toivotaan nyt, että nämä nivusvammat ovat sitä lievintä sorttia ja miehet pääsevät jäälle takaisin täydellä teholla mahdollisimman nopeasti. Hivenen jo kuitenkin hirvittää, sillä päälle kolmekymppisenä nuo vammat ei parane aivan samaan tahtiin kuin nuorempana ja sikäli riski uusiutumiselle on korkeampi.

Sormet ovat nyt kyllä yötä päivää ristissä.
 

Aksu

Jäsen
Pakkikalustoon en suin surminkaan loukkaantumisia toivoisi tulevan. Hyökkäyskalusto kestää ne paremmin, joskaan ylimääräisiä ei sielläkään mitenkään merkittävästi ole. Onhan meillä tosin vielä keskenkuntoinen Pekkala odottamassa lasarettia...
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vallu pystyy luistelemaan jo kevyesti, mutta pelissä hänet nähtäneen aikaisintaan lauantaina. Hyvä tieto kuitenkin. Odotan nimittäin hänen paluuta jo "vesi kielellä". =)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös