Karjala-turnaus 7.-10.11.2012 Turussa

  • 82 534
  • 152

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Toivottavasti tänään Ruotsia vastaan on heitetty pelikirjat vittuun ja jatketaan siitä mihin eilen jäätiin, ainakin pelissä oli vauhtia ja maalipaikkoja, putketkin kilisi.

Eilenhän ei mitään pelikirjoja heitetty missään vaiheessa mihinkään vaan kolmannessakin erässä tarpeen mukana pelattiin edelleen viivelähtöjä ja pelitavan mukaan, toki toteutuksessä oli varmasti eroa muihin eriin.
 

Tumppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät
Eipä tarvitse enää järjestää tätä turnausta Turussa. SVT:n afrikkalaistaustainen ruotsalaistoimittaja David Fjäll kertoo joutuneensa viime vuoden Karjala-turnauksessa rasismin kohteeksi ja sen vuoksi hän myös kieltäytyi pestistä tämän vuoden turnauksessa.

David Fjäll utsatt för rasistattack | Sport i tv | Sportbladet | Aftonbladet

Vielä on metsäkansalaisia jäljellä.

Tämä kyllä tuoksuu kilometrin päähän eikä kyllä haise joulupiparille. Jotenkin vaikea uskoa että toimittaja, SVT, Mårts tai Ruotsin liitto olisivat vaienneet tällaisesta keissistä vuoden ajan, Ainakaan Suomeen ei kukaan ole muistanut ilmoittaa asiasta.
http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2013122017859519_jk.shtml
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös