Tässä ketjussa vaaditaan faktoja julki tai kauppoja Markolle

  • 13 976
  • 27

Pattura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ihan hauskoja teorioita olette kyllä kehitelleet.

Syystä minulla ei ole mitään tietoa, mutta VM oli sanonut jo useampi viikko aikaisemmin kuin asia tuli julki, että ei tule tekemään kauppoja Sjöblomin kanssa. Ilveksen hyvä voitanee siis poistaa listasta ja hieman vaikea tuon pohjalta uskoa, että neuvotteluja vielä käytäisiin.

Mistähän tuo tieto VM:n kommentista on peräisin?
Tietääkseni viimeisin tieto neuvotteluista on, että Kainulainen myönsi, että kyllä ne sittenkin vielä neuvottelevat...

Mutta samaa mieltä hauskuudesta. Tämä alkaa on olla kuin dekkaritarina, jossa syyllistä arvuutellaan ja lopulta kaikki arvaukset on vääriä. Toivottavasti totuus lopulta selviää.
 

Pattura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vuosi sitten kun hallitus nimettiin ja eräs talouselämässä vaikuttava tuttu nimilistaa katseli ja poimi listalta Nevalaisen nimen. Kuulemma jollain tapaa arveluttavia toimia harrastanut. Ei valottanut sen enempää.

Tästä Nevalaisesta ja hänen roolistaan on puhuttu aika vähän. Tamperelaisesta vuoden takaa: "Kauppatieteiden maisteri Matti Nevalainen toimii partnerina Gateway Finland Oy:ssä, joka on yksi Ilves-Hockey Oy:n perustajaomistajista."
Jos pitää paikkansa, kuten jossain on huhuttu, että hän ollut esisopimuksen purkamisen aloitteen tekijänä, niin mikä mahtaa olla hänen motiivinsa?
 

Cockersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, New York Rangers
Nyt sitten ne faktat tai oikeastaan syyt tiskiin, että miksi ei myyty. Kyllä ottaa päähän. Persetifo hallituksen suuntaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös