• 2 125
  • 18

_Kuusyks

SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Rikon tässä moderaattorien antamaa ohjeistusta, ja he muuttavatkoon tämän päiväkohtaiseksi ketjuksi jos tarpeelliseksi näkevät. On kuitenkin nähty, ettei meillä sittenkään vielä ole tarpeeksi kirjoittajia sellaisten ylläpitämiseen. Uuden ketjun avaamisen kynnyskin on aina sen verran suuri, että otteluseuranta jää sitten usein kokonaan pois.

Minun puolestani voitaisiin siis laittaa ainakin runkosarjan osalta otteluseurannat tähän yhteen ketjuun.

Tänään tarjolla todellinen herkkupala kiekkofanille. Kello 17:30 SKA kohtaa Pietarissa Lev Prahan. Pietarista saadaan aina hyvälaatuista kuvaa, joten nyt porukat striimien/viaplayn äärelle, josta ottelu on myös tulossa.

Magni

KHL, NHL
Ehkä tuo yksi seurantaketju on tosiaan parempi ainakin vielä tällä kaudella, kun Jokeritkaan eivät ole vielä mukana.

Kaikki KHL:ää vähääkin seuraavat tietävät kuinka hyvin Hannu Jortikan Admiral Vladivostok on pelannut kauden ensimmäisen puoliskon. Admiral on sensaatiomaisesti menossa tällä vauhdilla pudotuspeleihin, joka olisikin sitten yksi 2000-luvun kovimmista kiekkopommeista. Tänään Jortsun soturit (tämä ilmaisu kuvaa Admiralia) ovat Zagrebissa vierailemassa NHL-kaukalossa. Vladivostokin kotikaukalokin näyttää normaalia KHL-kaukaloa pienemmältä, mutta ei se taida aivan NHL-kaukalon kokoa olla. Mielenkiintoinen peli.

Avtomobilist voittaa Traktorin kotonaan ja ottaa viidennen peräkkäisen voiton. Avto on hankkinut kesken kauden muutamia vahvistuksia ja on maajoukkuetauolle mentäessä täysin mukana taistelussa kahdeksan joukkoon pääsystä.

Magnitogorsk johtaa Jugraa kolmannen erän viimeisillä minuuteilla vieraissa 5-2 ja ottaa voiton. Mike Keenanin suojatit ovat erinomaisessa vedossa ja tänään on saatu laajuutta ratkaisurintamaan, eikä oltu pelkästään ykkösketjun varassa.

Tuossa Viasatin tarjoamassa herkkupalassa toivotaan Lev Prahan voittoa. Nyt mitataan Levin tasoa, sillä SKA on tainnut voittaa kaikki pelaamansa kamppailut KHL:n suuria vastaan, joihin Lev voidaan laskea. Donbass toki voitti vieraissa SKA:n, mutta Donbass ei aivan suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeudu.

EDIT: SKA hävisi Ufalle vieraissa 2-4. Tuossa pelissä Ufa oli muutenkin parempi.

_Kuusyks

SKA ei ole kyllä ollut senttiäkään parempi joukkue tähän mennessä. Itseasiassa jopa Levin hallintaa tämä ensimmäinen erä ollut.

chubster

Satuin linjoille niin pakko ihmetellä, onko Kovaltshuk laiskanpulskistunut? Näytti meinaa jossakin closeupissa ihan joltain muulta kuin huippukuntoiselta urheilijalta. Ja tämä tosiaan vain yhdestä lähikuvasta ja nopeasta vilkauksesta todettua. Ei tartte repiä pelihousujaan tai pahoittaa mieltään. Näytti vaan, että olis ollu useampikin leuka?

_Kuusyks

Ei ole. Kesällä kesätreenikuvissa/videoissa ihailin hänen kovaa kondistaan. Ellei nyt sitten kauden aikana ole kerännyt kiloja?

Conroy#22

Tärpätti, Southeast Division Champions
Atlant-Slovan 0-0 20min

Atlant-Slovan pelissä jatkuu toinen erä. Laukaukset olivat eka erän jälkeen 10-7 ja jäähyjä ei kumpikaan ottanut.

chubster

Ihmeissäni olinkin, että mitä helvettiä pulla-ilja!?

Eiköhän se ittensä ole kuitenkin kunnossa pitäny ja pistetää ylimääräiset leuat nopean vilkaisun piikkiin.

Conroy#22

Slovan laittaa pelin 0-1, on muuten melkoista paskaa koko peli! Eipä tuolla kyllä ole halli läheskään täynnä, tanssitytöt on sentään nättejä. Kai tätä kattoo kuitenkin.

Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Ei ole ensimmäinen kerta kun Artemi Panarin on SKA:n vaarallisin ja paras hyökkääjä. Sitä hän on ollut tässäkin pelissä.

_Kuusyks

Eipä noilta joukkueilta voikaan ihmeempää odottaa. Ilmeisesti Haatajan takia seurailet, osaatko sanoa J-P:n roolista/otteista jotain? Kovaa jälkeä viime vuonna liigassa ja säväytti täällä Espoossakin vieraillessa.

Conroy#22

Joo osuit nappiin. Eipä tuo Haataja ole pelannut aikoihin täyttä matsia viimeksi (3.10), nyt näyttää olevan ekaa kertaa koko pelin kokoonpanossa? Eipä saa kummoisesti silti peliaikaa, toivotaan että saisi enemmän, ihan pirteästi kuitenkin pelannut tuohon määrään. Mikhnov-Engqvist-Haataja näyttäs olevan ketju missä Hade tässä pelissä jauhaa.

Conroy#22

Nythän tuo Haataja pääsi pelaamaan heti ylivoimaa, mutta eivät saaneet kuteja vaikka ruletti vähän pyörikin. Muutenkin vituttaa koko Atlantin peli kun eivät ammu mistään ikinä koskaan, miten niintä maaleja muka saa jos ei ikinä ammu?

Conroy#22

Koltsov ei saa rankkarista maalia! Siinä oli Atlantin mahdollisuus tasoittaa mutta ei maistu. Koltsov sai rankkarin kun maalivahti kaatoi hänet kun oli puolittain läpi.

Edit: Yksinkö mä täällä horisen, paljonko SKA matsi on?

SKA johtaa 2-0. Maalintekijät Tihonov ja nuori Sigarjov. Lev pelaa parhaillaan 5-3 ylivoimaa, missä heidän olisi tehtävä maali jos haluavat taistella voitosta. Peliaikaa jäljellä reilu 5 minuuttia.

Cervenka teki hyvällä yksilösuorituksella 3-0 SKA:lle. Peli ratkesi siihen.

Conroy#22

Kiitoksia tiedosta, täällä on vielä 2,5min matsia jäljellä ja Atlant pyörittää mutta Slovan puolustaa hyvin eikä sota-aluleelle pääse pistämään karoja sisään.

Conroy#22

Atlant aikalisä, ei tästä taida maalia tulla pahasti siltä näyttää. Peliaikaa enään 30sek jäljellä.

Conroy#22

ATLANT-SLOVAN 0-1 60min

0-1 päättyi Slovanille siis peli, melkoisesti saisi votkaa juoda että tuosta olisi viihdyttävän matsin saanut. Katsomossa sitä joku oli näköjään juonutkin, vaikka meininki oli muuten vaisu.

Lev romahti lopussa ja SKA teki vielä kaksi maalia viime minuuteilla voittaen 5-0. Viimeisen maalin Engren imaisi helpon näköisesti. Kovaltshukilla taitaa olla tässä pelissä kolme maalisyöttöä. Kovaltshuk rakensi komeasti Shipatshevin 4-0 maalin.