Oriveden isopallisin miehenalku – keskustelua Mikke Levosta

  • 9 712
  • 7

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vuonna 1995 syntynyt Mikke Levo on Ilveksen lahjakas puolustajalupaus, joka jäi jostain syystä ilman pelipaikkaa keväällä alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa ja sitä myötä myös ilman NHL-varausta. Tänään poika näyttikin sitten scouteille haastamalla SC-voittaja Ville Niemisen tappeluun, että ainakin ballseja löytyy. Toivotaan, että Levo pelaa itselleen NHL-varauksen tämän kauden aikana.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
En suosittele kiinnittämään ylempään naurettavan lapselliseen onelineriin mitään huomiota.

Niin siis tilannehan alkoi tuosta, kun Levo taklasi/väänsi Niemisen laitaan maalin takana. Nieminen otti Levon käsittelyyn ja piti miehen kypärän yläosasta hanskalla kiinni ja näin ollen myös esti pelaajaa osallistumasta peliin aivan täysin ja tuosta 2min estäminen olisi ollut selviö. Mikke suuttui tästä ja päätti puolustaa itseään, itse annan helvetilliset plussat nuorelle miehelle, kun totaalikokenutta Niemistä lähtee täysin pelotta haastamaan. Nieminenhän tuon tilanteen vei perusärsyttävään tyyliinsä 10-0, sillä samalla myös Levo unohti puolustuspelin ja Tappara sai maalin.

Mielenkiinnolla seuraan Levon uraa kyllä.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
JYP-peli oli Levolta jälleen hyvä. Etenkin puolustuspäähän pelasi mallikkaasti. Ei olisi uskonut, että vasta 18-vuotias pelimies kyseessä. Alle 20-vuotiaiden MM-kisamateriaalia!
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Itse Oriveden Fortunan kasvattina pistin merkille sellaisen hauskan yhteensattuman, että V.Nieminen on tällä kaudella valuttanut verta jo kahdesta Fortuna-kasvatista. ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös