Positiivinen maalivahtiongelma!

  • 3 509
  • 1

Tavarits

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo ja föönit (Phoenix Coyotes)
Kaksi nollapeliä A- junnuissa ja 2 voittoa Mestiksessä, torjuntaprosentti 92,6. Tämä hyvä yleisö on Kimmo Meriläinen. Jos tämä tahti jatkuu niin lienee syytä keksiä hänellekin lempinimi.

Ja sitten on Betoni, jo legendanomaiseen maineeseen noussut TuTo veskari. Torjuu aika ajoin nimensä mukaisesti eikä huononakaan päivänä päästä helppoja maaleja selkänsä taakse.

Miten tästä sitten jatketaan ja kuka jatkaa torjuntahommia A- junioreissa? Yksi asia mielestäni on kuitenkin jo selvää, Meriläinen on Mestis- tason molari ja ansaitsee paikkansa joukkueessa.

Betoni kyllä tykkää vastuusta ja suuresta peliajasta, mutta mulla on viimekaudesta alkaen ollut sellainen fiilis että Betonin kroppa tykkäisi välillä pienestä levostakin.

Hitto sentään mikä lahjakkuus ponnisti A-junnuista. Oliko se Tammisen scouttaus tämä?
 
Hitto sentään mikä lahjakkuus ponnisti A-junnuista. Oliko se Tammisen scouttaus tämä?

Ei.
Ja mikäli tuntee edes hieman Meriläisen taustoja, ei hän ihan A-junnuista ponnistanut.
Mukavaa kuitenkin, että kova henkilökohtainen työ tuottaa tulosta, silä Tutollahan ei ole mv-valmentajaa, mitä pidän melkoisen outona.
Kuulin toki, että siihen oli jo henkilö valittuna, mutta kiitos viime kauden, tämänhetkiset tulot menevät viime kauden maksamiseen ja ko. rekrytoinnista(kin) oli luovuttava.
Ja Meriläisen passituksen muualle esti ymmärtääkseni vain hänen voimassaoleva 2-vuotinen sopimuksensa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös