Otteluseuranta Ke 18.9.2013

• 2 379
  • 13

Nick Neim

Availlaanpas ketjua, kun muutama ottelukin on jo ehtinyt alkamaan. Päivän otteluthan ovat:

Lokomotiv Jaroslav - Spartak Moskova

Ensimmäiset erät noista klo 16 alkaneista peleistä pelattu. Sibir johtaa 1-2, Traktor 2-0 ja Ufa nuijinut taululle jo 4-0 lukemat.

Magni

KHL, NHL
Eihän tästä Keenanin touhusta tule mitään. Sibirille ei saa hävitä kotikentällä. Sibir on täysin ansaitusti 1-2 johdossa.

Bruno

Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Novokuznetsk näyttää saavan selkään oikein urakalla. Puolet matsista takana ja Traktor johtaa 4-0. Samoin Ufa lyö tahtia Vladivostokia vastaan lukemin 4-1.

Suomalaiset tähän mennessä tänään:

Kontiola 1+1
Hartikainen 1+1
Koskiranta 1+0
Lehterä 0+1

Selostaja sanoi Kontiolan pisteiksi 1+2 ja livetulokset.com näyttää 1+1.

Nick Neim

Nyt korjattu tuonne livetuloksiinkin 1+2 lukemiin.

Sais Sibir kestää vielä viimeisen erän, harmittavasti erän loppupuolella päästivät Magnitogorskin tasoihin. Risti kaks ja voitot suuremmaks, vai miten se meni.. Tasurikin kelpaisi lapulle vallan mainiosti.

Magni

KHL, NHL
Novon materiaalin rajallisuus alkaa tulemaan vastaan. Ei mitään jakoa pudotuspeleihin tälläkään kaudella. Hovinen pelannut loistavan alkukauden, mutta ei häneltä voi vaatia mahdottomia.

On muuten tämä Novon peli ensimmäinen tällä kaudella, jota ei meinaa jaksaa kattoa. Traktor ihan pirteä, mutta Novo on todella huono. Pitää kuitenkin kattoa loppuun asti vedonlyönnin takia.

Livetuloksiin ei kannata luottaa. KHL:n virallisilla sivuilla Kontiolan pisteet 1+2. Khl.ru.

Nick Neim

Magnitogorsk - Sibir 3 erän jälkeen tilanteessa 2-2, eli jatkoille mennään. Mielenkiintoinen seikka muuten, että Sibirin kauden kolme ensimmäistä peliä päättyi lukemiin 3-2 kotijoukkueelle. Saas nähdä osuuko neljäs putkeen.

E: Ja samaa kaavaahan noudatettiin, eli Magnitogorsk tuon vei jatkoajalla lukemin 3-2. Zaripov ratkaisijana.

FutureHockey

TPS - #FreeFASlapsi
Se on helppoa kun sen osaa. SKA ylivoimalle ja vain sekunteja ehtii kulua kun Andrei Kuteikin laukoo siniviivalta SKA:n 1-0 johtoon Minskiä vastaan.

SKA erän loppupuolella 2-0 johtoon Anton Shipachyovin maalilla.

Magni

KHL, NHL
Kauden parhaita pelejä menossa, kun Atlant pelaa Donbassia vastaan. Ensimmäisen erän jälkeen 0-0. Erä oli täydellisesti Atlantin, joka antoi aiemmin tänään potkut päävalmentajalleen.

Atlant on aivan kuin toiselta planeetalta verrattuna aiempiin otteisiin. Taklataan, tempo kova, miehet liikkuu, kiekko liikkuu ja yritys on hirvittävä. Käsittämätöntä miten valmentajan potkut muuttavat silmänräpäyksessä joukkueen. Toisaalta tuo on aika yleistä potkujen jälkeen.

Molemmat joukkueet taistelevat hullun lailla, mutta kyllä Atlant on ollut selvästi kuskin paikalla. Mahtava ensimmäinen erä takana.

Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Tsherepovets-Zagreb toisessa erässä 4-1. Zagreb aloitti hyvin ja painoi päälle mennen 1-0 johtoon, mutta sen jälkeen joukkue väsähti ja Severstal on menossa kohti helppoa voittoa.

Geoff Platt kavensi Minskille 2-1. Rystylaukaus ohitti vähän helponlaisesti Ilja Jezhovin.

müller

JYP
Harmi kun olen nyt seuraavat pari viikkoa kännykän varassa, niin ei pysty katsomaan pelejä. Tänäänkin olisi ollut monta mielenkiintoista ottelua.

KHL:n virallisen appin latasin, jonka avulla pystyy sentään live-seurantaan, ainakin jossain määrin.

Tartu

HIFK, KHL

Tarkkaa peliä mutta tuntuu, että Donbassilla alkaa jaloissa painaa (en puhu pelkästään tästä pelistä) se, että harjoituspeleistä saakka on jouduttu pelaamaan vajaalla miehityksellä. Liki ensimmäisistä treenipeleistä alkaen on vähintään ketjun verran kärkihyökkääjiä ollut sivussa. Nytkin puuttuu Fedotenko, Kiiskinen, Pettersson ja Kagarlitsky.

Magni

KHL, NHL
Tarkkaa peliä mutta tuntuu, että Donbassilla alkaa jaloissa painaa (en puhu pelkästään tästä pelistä) se, että harjoituspeleistä saakka on jouduttu pelaamaan vajaalla miehityksellä.
Tuosta pelistä vielä sen verran, että erinomaisen ensimmäisen erän jälkeen taso laski. Kolmannessa erässä Atlant puolusti kurinalaisesti 1-0 johtoaan ja pelasivat varsin passiivisesti viimeiset kymmenen minuuttia.