KalPa European Trophyssa 2013

  • 34 808
  • 71

HokiHero

Jäsen
Youtube maalikooste eilisestä pelistä

Maalirikas peli ja KalPan maalit oli tehty tällä kertaa hyökkääjien toimesta ja usein organisoimatonta puolustusta vastaan, mitä haluisinkin nähdä peleissä enemmän.

Videosta ei ihmeempää analyysia voi tehdä, mutta silmään pisti että Kiviaho ohjasi muutaman kerran kiekon vaarallisesti keskelle, josta esimerkiksi 5-5 tasoitus syntyi. Vaatii puolustukselta erityistä tarkkuutta ja kovuutta maalin edessä jos Kiviahon heikkouksiin lukeutuu "rebound control". Tämä tosiaan ihan mutuilua ja olihan osa maaleista aikamoisia pomppuja.

Lehkonen - Voutilainen - Pither kentällisen pelistä olisi mukava kuulla, jos joku sattui paikan päällä olemaan.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Todella viihdyttävä oli matsi. Hurlumhei kuvaa aika hyvin ottelun kulkua. Mentiin vauhdikkaasti päästä päähän ja piraatti yleisö on mitä parhainta. Tälläset reissut kyllä on hienoja. Nyt levätään tää päivä ja huomenna Sparta Prahan kaatoon.

Pither,Foss ja K.Kapanen olivat eilen parhaamme. Lehkonen on ollut aika huolestuttavasti todella yössä, onneksi liigakauden alkuun on vielä kuitenkin aikaa. Vode varoi selvästi kaikkea kontaktiin liittyvää ja oli enemmän oikeastaan taakaksi joukkueelle.

Kiviaholla ei ollut paras päivänsä.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Onkohan tän päivän matsista tarjolla striimiä missään?

European Trophyn sivujen mukaan Digisport-niminen kanava näyttäisi pelin. Suluissa tosin lukee CZE, SVK, HUN, ROM, joten näkyyköhän vain noissa maissa sitten... Jos jostain löytää striimin tuolta kanavalta niin pelin varmaan voi onnistua näkemään.

Kokoonpano tänään on:

Janne Kolehmainen - Jukka Voutilainen - Kasperi Kapanen
Joonas Lyytinen - Marko Kauppinen

Ossi Saarinen - Luke Pither - Artturi Lehkonen
Miika Koivisto - Adam Masuhr

Sami Kapanen - Joona Harjama - Jasse Ikonen
Eppu Rissanen - Jeff Foss

Heikki Liedes - Joonas Riekkinen - Jyri Junnila
Mikael Seppälä

Henri Kiviaho
(Tuukka Smura)

Kerälä huilivuorossa.
 

Mazoo78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Linkki johtaa kyllä oikeaan streamiin, mutta ruudulla pyörii futismainokset, pääseekö joku tosta peliin asti? tietty yks syy voi olla aikaero :) jos peli alkaakin suomen aikaa 18:00, eiijjjaksa tarkistaa :)
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Linkki johtaa kyllä oikeaan streamiin, mutta ruudulla pyörii futismainokset, pääseekö joku tosta peliin asti? tietty yks syy voi olla aikaero :) jos peli alkaakin suomen aikaa 18:00, eiijjjaksa tarkistaa :)

Klo18 Suomen aikaa hyvinkin alkaa peli. Prahassa tunti taaksepäin.
 

Mazoo78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
mainiota! se myöskin selittänee miks toi videolinkki pyöräyttää vain futista :) lupaavan solid toi stream kuitenkin on, ett ehkä se pelikin.. näkyy
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Näkyykö kellään toi matsi? Mulla ei pyöritä kun neljän sekunnin intron..

Sama täällä. Toivottavasti kyseessä ei ole joku järjestely että näkyy vain tietyissä maissa...
 

VP78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
KalPa ollut Prahassa todella hyvä, Kasperi Kapanen ja Voutilainen olleet hyvällä jalalla liikkeellä. Kiviahon taso ei valitettavasti vielä riitä, paljon on työtä tehtävänä. Puolustajista Lyytinen pakko nostaa esiin, lupaavan oloinen jannu.

Nyt huudetaan vielä ääni käheäksi ja uskotaan nousuun.
 

HankChief

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Lopulta 6-4 taisi tulla nenukkiin, viimeinen tyhjiin.
Jos posin kautta mennään, niin ainakin KalPa teki niitä maaleja ihan riittävästi viikonlopun matseissa. 9 kaappia kahteen matsiin on ihan ok, kun vertaa että ekat matsit mentiin sillä 0-1 maalin keskiarvolla. Lisäksi Pither ja Voutilainen saivat onnitumisia. Kasperilla ja Kolehmaisella myös hyvä viikonloppu noin pisteiden valossa.

Joku pelit nähnyt voi sitten kommentoida, miksi kaveri teki vielä pari maalia enemmän. Oliko puolustus pihalla vai menikö osa nuoren maalivahdin piikkiin? Ekan matsin maalit katsoin koosteesta ja siellä oli aikamoisia flippereitäkin seassa.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Mites yleisesti on Kalpalla matsit sujuneet? JYP on finaalissa jos te kaadutte näissä tulevissa matseissa. Eikö olis ihan reilua jos saataisiin voitot matseista..
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Hieno Tsekin turnee takana, ja aamulla kohti kotisuomea. Reissusta jäi paljon plussalle

+Paljon maaleja!
+K.Kapanen
+Pither
+Voutilainen
+Kolehmainen
+Lyytinen
+Foss
+Kauppinen

-Kiviaho
-Lehkonen
-Pahat merkkausvirheet puolustuksessa
-Ikonen
-Riekkinen
-Masuhr

Plussan puolelle kuitenkin jäätiin, hyvin pystyttiin nousemaan vaikka oltiin tappiolla ja maaleja tuli liukuhihnalta. Kiviaho torjui aina muutaman maukkaan torjunnan, jonka jälkeen saattoi helpohkosti upota. Pakisto on periaatteessa ihan hyvällä tasolla, mutta silti siitä puuttuu ripaus sitä jotakin. Ehkä se harjaantuu kauden alkaessa ja edetessä. Harmi että Tuokkolan Peki ei pelannut toista ottelua, olisin halunnut nähdä olisiko tulos voinut olla erilainen Tuokkolan kanssa.

Harmillisen vähän KalPa faneja oli kuitenkin matkaan lähtenyt, ja korostan etten ole nähnyt tilanteista kuin paikan päällä tulleet tilanteet, joten mitään uusintoja tai muitakaan videoita en ole nähnyt, joten pohdinta voi olla väärääkin.

Harmi silti että lopputurnauspaikka taitaa jäädä haaveeksi, mahdollisuudet 6 pisteeseen paremmalla maalivahtipelillä olivat olemassa. Kuitenkin yli 10 päästettyä maalia kahteen peliin on auttamattomasti liikaa! Tehtyjä maaleja kuitenkin tuli kiitettävästi ja laajalta rintamalta.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Jotain kommenttia kolmikosta Foss, Pither, Liedes? Riittääkö esim. jälkimmäisen potku liigaan?

Foss on kyllä vahvistus, ei ihan Lannonin tasolla, mutta kiekollisessa pelissä hieman Lannonia edellä. Fyysisyys riittää kyllä liigaan. Ongelmia on tullut oikeastaan kommunikoinnissa, ehkä yrittää vähän liikaa.

Pither taas on selkeä vahvistus! Aivan loistava löytö, tuo nopeus on jotain sellaista mitä en ole aikoihin nähnyt. Tuo mieleen Jokereiden Moseksen. Pääsee tekopaikoille lähes jatkuvasti ihan nopeutensa vuoksi. Puolustussuuntaan kaverista ei kannata odottaa mitään. Käsiä kun saa hieman hiottua, niin tulee olemaan meidän selviä kulmakiviämme.

Liedes taas ei ole vielä täysin valmis. Kiekollisessa pelissä ei tuo meille mitään, ja KalPan pelitapa vaatii edes hieman sitä kiekollisuutta. Hakee kovia pommeja ja osaa taklata, mutta silti saisi käyttää fyysisiyyttä paljon enemmänkin. Silti tuntuu että kaveria roolitetaan hieman väärin. Ylivoimaan voisi kokeilla maskimieheksi. Ja tänään ketjukaverit taisivat olla Junnila ja sysihuono Riekkinen, joten ei sovi yhtään tuollaiseen ketjuun. Liedeksen laittaisin kuitenkin ehkä hakemaan Hokista tai mestiksestä hieman vauhtia, uskon että myöhemmin kyllä sopeutuu ja on valmis. Kannattaa kuitenkin muistaa että kyseessä on vielä todella nuori kaveri.

Riekkiseltä ja Ikoselta toivoisin enempää, tuntuu että ovat menneet vain taaksepäin ja ongelmia on yllättävänkin paljon. Kuitenkin ovat jo suht pitkään pelanneet meillä.
 

HankChief

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Se olisi sitten vuorossa kaksi viimeistä ET/harjoitusmatsia Jypiä vastaan.

Tänään mennään tällä kokoonpanolla KalPa:n facebookin mukaan:

Kolehmainen – Voutilainen – Lammassaari
Kauppinen – Foss

Lehkonen – Pither – K. Kapanen
Koivisto – Masuhr

Kapanen – Harjama – Ikonen
Halonen – Riikola

Saarinen – Riekkinen – Junnila

Maalivahti: Tuokkola
Varamaalivahti: Julius Koskinen

Timosella edelleen ilmeisesti niskat jumissa, mutta Halonen ja Tuokkola palaavat kokoonpanoon (isyys)lomilta. Kakkosketjussa luulis ainakin jalkoja riittävän, mutta en tiedä miten homma toimii puolustussuuntaan tuolla kolmikolla. Itseltä taitaa tänä vuonna jäädä harjoitusmatsit näkemättä tyystin, mutta ensi viikosta eteenpäin pääsee sitten väijymään Ruudusta pelejä yllinkyllin + pk- seudun pelit livenä.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Urpoltahan tämän pystyy sitten 5e/peli katsomaan jos ei hallille pääse. Varoituksen sana että Urpo toimii ihan yhtä vituralleen kuin ennenkin. Väijyin viikko sitten Jokerit-Hifk matsia ja eka erä jäi multa ja monelta muultakin katsomatta kun hommassa oli taas vikaa. Samaa oli kuulemma ollut seuraavanakin päivänä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös