Peliittojen harjoituskapinat 2013

  • 16 650
  • 11

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Laitetaas tänne pulinaketjua Peliittojen harjoituspeleistä. Ensimmäinen koitos on jo ovella, kun Janne "Jasi" Sinkkosen pässikatras saapuu perjantaina Heinolan Verso-betonihalliin näytille. (Miksiköhän hallin sponsoriksi ei ole hankittu Jankon Betonia...) Mielenkiintoinen koitos luvassa. Jokohan tulee Jasille kuittailua puupenkin väeltä...

Tässä tuo harjoitusohjelma kokonaisuudessaan Peliittojen sivulta röyhkeästi kopioituna.

Pe 9.8. Peliitat-SaPKo
Ke 14.8. HCK-Peliitat
Ke 21.8. SaPKo-Peliitat
Pe 23.8. Peliitat-K-Vantaa
Ke 28.8. K-Vantaa-Peliitat
29.-31.8. Turnaus: Kouvola
Ke 4.9. Peliitat-HCK
Pe 6.9. Jokipojat-Peliitat
 
Viimeksi muokattu:

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Onko tosiaan niin, että tänävuonna ei ole harjoitusottelua Pelikaaneja vastaan?

Pahalta näyttää.. Vielähän sellaisen ehtisi järjestää jos on järjestettäväkseen. Olikohan joku vuosi takaperin, kun keskinäinen peli sovittiin melko myöhään... Ettei perinteisen pelin puuttuminen olisi merkki seurojen välien tulehtumisesta..?
 

superhessu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, Pelicans, IFK
Ettei perinteisen pelin puuttuminen olisi merkki seurojen välien tulehtumisesta..?

Pelkäänpä että asia on juuri näin. Kuulemani mukaan kiekkokauden aluksi oli suunniteltu suurta Peliitat-Pelicans -päivää. Ideana olisi ollut, että saman päivän aikana molempien joukkueiden B-, A- ja edustusjoukkueet olisivat kohdanneet toisensa. Itseni mielestä olisi kyllä mainio idea, ken tietää mihin homma kariutui...
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Eka peli SaPKoa vastaan päättyi 4-1 Peliitoille. Maalit tekaisi Tuukka Rajamäki, Teemu Linkomaa, Miika Heikkilä ja Mikko Lahtela. Maalilla Antti Rautiola pelasi tuloksellisesti hyvin, vaikka kiekko pomppikin ajoittain todella vaarallisesti. Nämä HPK:n junnut Heikkilä ja Lahtela esiintyivät edukseen.

Toinen peli Keravalla HCK:ta vastaan päättyi varsin tylysti keravalaisten 7-3 kotivoittoon. Maalit merkattiin Kristian Kankaalle (2) ja Jani Keinäselle. Maalissa pelasi Anssi Pesonen, ja jostain olin lukevinani, että torjuntoja olisi kertynyt pitkälti päälle 40. Maalipaikkoja oli yllinkyllin, mutta ne tuhlailtiin hyvin pitkälti.
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Toinen voitto SaPKosta samaisin 4-1 lukemin, hienoa! Maaleilla mälläilivät tällä kertaa VM Koponen, Jukka Sompi, Kristian Kangas ja Joni Kainulainen. Kangas on ollut todella pirteä pelaamissaan kolmessa harkkamatsissa. Taitaa möys johtaa joukkueen sisäistä piste- ja maalipörssiä.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Tulipa käytyä (pitkästä aikaa) Heinolan Betonihelvetissä katsomassa Peliittojen peli Kiekko-Vantaata vastaan. Mieleen jäi:

- Suhteeton hosuminen omassa päässä
- Suureksi osaksi luokattomat syötöt
- Puolustuslinjan nopea valuminen alaspäin

Noista kolmesta eniten kiinnitin huomiota siihen että keski-alue luovutetaan aika usein siten että vaikka yksi vantaalainen tuli kohti siniviivaa puollustava kolmikko valui todella nopeasti omaan päätyyn. En tiedä kuinka tarkoituksen mukaista tämä oikein on, sillä kun omien kaksi muuta sälliä tulee toisessa aallossa niin eivät ne loppuja neljää oikein voi pitää mitenkään.

Samalla pitää tosin todeta myös että hyökkäyspäässä katkoja saatiin ihan hyvin ja nopeita kiekon itselle karvauksia myös. Omassa päässä ongelmat hieman näkyivät enemmän tosin.

Muuten aikalailla normaalia harjoituspeliä, kahvi oli hyvää ja seuralainen kiitteli kuuman kaakaon kokoa ;)
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Ihan viihdyttävä harjoituskoitos Vantaata vastaan. Puolustuspäässä peli oli usein hukassa. Rautiola ei maalilla ihmeitä esittänyt. Paljon tuli sylkykiekkoja, joten pakkien on syytä jatkossa olla valppaana siivoamassa irtopaloja. Hyökkäyspäässä ihan hyviä yrityksiä aika ajoin. Jos Kristian Kangas on vielä ilman sopimusta, niin nyt viimeistään nimeä alle (ja kappas, olihan se sopimus jo eilen sorvattukin!). Laukaus on kyllä kunnossa kuin Aki Nurmisella parhaina päivinään... Pienestä ja ahtaasta tilasta pystyi muutamaankin otteeseen laukomaan viuhuvia kuteja. Toinen akinurmismainen suorittaja oli puolustaja Silvfer, joka säntäili välillä hyökkäyksen kärkenä. Taitaa pedata itselleen paikkaa ykköspakkiparista. Joonas Alanne ei ehkä ollut parhaimmillaan, mutta uskon vakaasti hänen vielä pääsevän vauhtiin. Itse pelistä on turha liiempiä johtopäätöksiä vielä tehdä Peliittojen tai Vantaan puoleen. Kumpikin vielä liikkeellä kokeilevin kokoonpanoin. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa kohti seuraavia harjoituksia.
 
Viimeksi muokattu:

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Jos nyt oikein laskin päässäni, niin Peliittojen maaliero näissä kuudessa harkkapeleissä on tähän mennessä 21-25. Jos päästää yli neljä maalia omiin per peli, niin voitto on todella kovan työn takana ja hyökkäyspäässä vaadittaisiin illasta toiseen hirmutehoja. Rautiola on pelannut näistä kuudesta matsista neljä ja voittanut ainoastaan kertaalleen, miksei Pesonen ole saanut peliaikaa? Pesosta pitäisin näistä kahdesta luotettavampana vaihtoehtona. Toki aina ei ole tarpeen lähteä maalivahteja syyttelemään tappiollisen pelin jälkeen. Syy voi yhtä hyvin löytyä puolustyspelistä, tai kiekon menetyksistä.

Harjoituspelejähän nämä vielä ovat ja Karjalainen hakee edelleen oikeita ketjukoostumuksia. Syöttöpeli on ollut kahdessa näkemässäni kotiottelussa todella huonoa, ja siihen kaipaisin parannusta. Myös YV on ollut ns. järkyttävää. Niin SaPKo kuin K-Vantaa pääsivät liian monta kertaa Peliittojen ylivoiman aikana vastahyökkäyksiin jopa kolmella pelaajalla.

Tänään Kouvolan jumbofinaalissa Jokipoikia pataan ja takaisin voittojen tielle!
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
No eipä se juuri paremmin mennyt. Twitterissä oli mielenkiintoisia kommentteja Rautiolasta mutta tiedä sitten peliä näkemättä kuinka osuvia olivat. Mutta joo, Pesoselle olisi hyvä saada myös pelejä alle.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Olikos eilisestä "lumierästä" mitään kommenttia kellään? :) Tulosseuranta oli aika vähän laista mitä twitterissä tuli sitten lopputulos...
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Vaikutti molemmat joukkueet jo odottelevan sarjapelejä. Keravan taitohyökkääjille surffailu maittoi paremmin ja Peliitat putosi laudalta viimeistään 0-3 tilanteessa. Puolustus vuoti kuin seula ja alussa hyvin pelanneelle Rautiolalle alkoi upota kakkoskiekkoja. Hyökkäyspeli tyrehtyi täysin toisessa erässä. En kuitenkaan ole huolissani ja eivät näyttäneet olevan pelaajatkaan missään vaiheessa. Paukkuja säästellään sarjapeleihin ja hyvä näin. Puolustukseenkin tippuu varmasti vielä liigalainalaisia. Hyökkäys Peliitoilla tulee varmasti olemaan yyveetä vaille kunnossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös