Harjoitusottelut 2003–2004

  • 19 866
  • 98

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Mites toi SK-turnaus?

että kuis paljon sinne liput ja käytännöt???

Meinaan täytyyhän sitä nyt kotikaupungin turnaukset käydä katsomassa!!!
 

lisamarie

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT ja SAIPA
Sk-turnauksen lippujen hinnat

päivän lippu SK-turnaukseen maksaa 12 euroa ja iltaotteluun lippu 7 euroa. Kolmen päivän lippu maksaa 30 euroa.
 

The Rock

Jäsen
SK-Turnaus 28.-30.8.2003, Pori

Joukkueet: Ässät, Lukko, Jokerit, Mestis maajoukkue

To 28.8

Lukko - Mestis klo. 17:00

Ässät - Jokerit klo. 20:00

Pe 29.8

Jokerit - Lukko klo. 17:00

Ässät - Mestis klo. 20:00

La 30.8

Jokerit - Mestis klo. 14:00

Ässät - Lukko klo. 17:00

Lähde: Jääkiekkolehti 6/2003
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
päivän lippu SK-turnaukseen maksaa 12 euroa ja iltaotteluun lippu 7 euroa. Kolmen päivän lippu maksaa 30 euroa.

Sunnuntain (24.8) Satakunnan kansan mainoksesta leikattavalla lipulla saa 2€ alennusta.

Itse menen katsomaan lauantain pelit ja ehkä myös torstain iltapelin.
 

Wince

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja TPS!
Where are you Martin!?

Missä oli tämä kanukki Bergeron tänäisessä (30.8) Ässät-Lukko ottelussa?? Bergeronia en kyllä nähnyt koko ottelussa lainkaan.. Onko mies loukkaantunut? Vai oliko koko ottelun viltissä? Vai huilasiko tämän ottelun? Minusta tuntuu nyt siltä että loukkaantumisen takia Bergeronia ei näkynyt.. Miksi muuten mies olisi poissa tälläisestä "tärkeästä" ottelusta? Eikai Case Duerden toistu??
 

carzala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Bolton
Kokoonpano??

Tietääkö kukaan mitään Ässien kokoonpanosta KiekkoKansa-turnauksen viimeisessä ottelusta Lukkoa vastaan?

Pelasiko Langkow?
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Joo. Lankku pelasi ja Martta oli kuulemma sivussa henk koht syiden takia.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Bergeronin vaimon keisarinleikkausarpi oli kuulemma tulehtunut ja mies oli viettänyt yön sairaalassa, siinä syy poissaoloon
 

Sheriffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
J-P Ketola loukkasi itsensä(selkä?) eilisessä Lukko pelissä. Tietääkö joku kävikö siinä pahemmin vai pystyykö Ketola jatkamaan pelejä ja harjoittelua ihan normaalisti? Mikä muuten on Harjulan ja Virkkusen tilanne?
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Sheriffi
J-P Ketola loukkasi itsensä(selkä?) eilisessä Lukko pelissä. Tietääkö joku kävikö siinä pahemmin vai pystyykö Ketola jatkamaan pelejä ja harjoittelua ihan normaalisti? Mikä muuten on Harjulan ja Virkkusen tilanne?

Joukkueenjohtajan mukaan kyseesssä on lihasperäinen vamma.. Tietenkin ne saattaa olla hyvinkin kipeitä, mutta käsittääkseni ihan pelikunnossa pitäisi miehen olla.
 

Jokke

Jäsen
Joku heitti ilves.comin keskustelufoorumilla, että tilanne Ilves-Ässät pelissä olis 5-0. Toivottavasti tämä on väärää tietoa.

Päivitetty tieto, 6-2 kahden erän jälkeen. Totisesti toivon, että Lankku ei ole tuolla ollut maalissa.

Edit: Onpa tietenkin Lankku maalilla, hänen ottensa ovat olleet aika huonoja ilmeisesti viime peleissä. Liekö jälkikasvu vaikuttanut peleihin, toivottavasti ei kuitenkaan pysyvästi. Tulee vaan ikävästi mieleen tapaus Hirvinakki, joka pelasi loistavan ekan kauden, mutta mitä tapahtuikaan toisella kaudella?

Bergeron ja Korppi poissa kokoonpanosta.

Lähteenä toimii siis ilves.comin foorumi.
 
Viimeksi muokattu:

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kolmas erä maaliton, eli lopputulos tuo 6-2

Ässien maalintekijöitä ei tiedossa ole, mutta eiköhän ne illan mittaan ilves.comiin ilmaannu.

Koistinen ja Kivenmäki olivat nujakoineet itsensä pihalle. Ilmeisesti tämäkin ottelu päättyi Ilveksen voittoon.

Ilves pelasi parhaillaan, jollei Peltomaan tai Leinon (molemmat korkeintaan kolmosketjua) poissaoloa laske merkittäväksi.
 

Sheriffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
MTV 3:sen haastattelu P.Peltosesta antoi uskoa Ässien ensi kauteen, mutta nyt on ruvennut vähän pelottamaan Langkow'n otteet näissä viimeisissä harkkapeleissä. Maaleja on tehty ihan mukiinmenevästi, mutta Lankku on ollut hiukan epävarma Jokereita vastaan, päästäen 4 maalia, Lukkoa vastaan 5 börsää ja nyt Ilvestä vastaan 6 maalia! Tietysti tämä hiljattain syntynyt lapsi varmasti vaikuttaa Scottin peliin, mutta toivottavasti Lankku saa pelinsä hoittua kuntoon reilussa viikossa ennen kauden alkua. Muuten ollaan pahassa kusessa, todella pahassa.

Uskon/toivon kuitenkin että ammattimies saa asiansa kuntoon ennen kauden alkua.

P.S. Ainakin Harjula oli mukana pelissä, tehden yhden maalin. Tietääkö joku pelasiko Virkkunen?
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ja millaisilla ketjuilla Ässät pelasi, nyt kun ainakin Harjula (ja Virkkunenkin?) olivat mukana kokoonpanossa? Korppi ja Bergeron ilves.comin mukaan sivussa.
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
lyhyt raportti 2. ja 3. erästä

Eka erä jäi katsomatta mutta tilanne oli 1-0 kun saavuin pelipaikalle kellon näyttäessä noin 21 min pelatuksi.

Pata liikkui erittäin tahmeasti ja Ilves sai pyöritettyä kulmapelin kautta aika hyvin kiekkoa ässäpäädyssä. Ässien hyökkäykset olivat satunnaisia ja pari kertaa saatiin tehtyä peli ipapäädyssä, Nissinen pääsi kuitenkin aika helpolla kaiken kaikkiaan.
Ilves takoi nopeassa tahdissa parista ylivoimahyökkäyksestä nättien sommitelmien päätteeksi kaksi maalia, heti näiden jälkeen tekivät yhden läpiajosta (Laamanen avasi ässäpakkien väliin todella loistavan läpisyötön ja ipahyökkääjä laukoi nätisti etuyläkulmaan) Hetken kuluttua vielä kääntölämärikin onnistui maalintekijää en muista, Snellman? Kaiken huipuksi yksi pakin veto otti järkyttävän tuuripompun ässäpelaajan mailasta ja kiekko leijasi hölmistyneen Langkowin yli maaliin.
Tähän on pakko kommentoida että olisin toivonut Langkowin pystyvän nappaamaan kiinni ainakin ton kääntölämärin ja myös kenties ton pomppukiekon. Toisaalta on todettava että Ilves käytti noin 90-prosenttisesti maalipaikkansa toisessa erässä.

Kolmannessa erässä Kivenmäki taklasi noin viidentoista metrin vauhdilla Koistista laidan vieressä ja 'isomies' ei sulattanut että 'pikkumies' tulee taklaamaan ja huitaisi mailalla Kivenmäkeä pohkeille. Tästä oli seurauksena tottakai tappelunujakka jossa Kivenmäki noin puolimetriä pienempänä oli vastaanottavana osapuolena, tuomarit antoivat kaverien vääntää yllättävän pitkään. Koistinen sai muutaman makean osuman perille (Kivenmäki oli tässä vaiheessa pahasti solmussa pelipaitansa sisällä) Tuomio meni oikein, molemmille ottelurangaistus ja lisäksi Koistiselle 2 min huitomisesta ja Ässät ylivoimalle.

Ässä-yv oli kohtalaista ja maalikin saatiin aikaiseksi, veto viivalta ei ollut mikään ihmeellinen mutta Nissinen oli sen verran maskissa että taisi kainalon alta livahtaa, mielestäni Peltonen M. pääsi ohjaamaan kiekkoa. Lisäksi Harjula teki nätin osuman pitkän Ässäpyörityksen jälkeen.

Yhteenvetona sanoisin että toivottavasti näin huonosti liikkuvaa pataryhmää ei enään tällä kaudella nähdä. Ehkä on treenattu kovaa viime aikoina, tämä olisi ainakin pätevä ja hyväksyttävä selitys. Toisaalta lukemia rumentavat jo aiemmin toteamani Ilveksen ilmiömäinen viimeistelykyky.

Tänään Tapparaa vastaan olisi sitten syytä saada vastustajan maalihanat tukkoon, viime peleissä on mennyt rankasti maaleja omiin.
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
?

Olet oikeassa. Sanotaan sitten näin että se näytti siltä että kokoeroa olisi enemmän (koska Kivenmäki oli 'päättömänä' paitansa sisällä).
Tökkiminen? Kyllä se oli Koistinen joka huitaisi mailalla Kivenmäkeä eikä toisinpäin. JOPA Ilves-merkkinen tuomari Henriksson sen huomasi -> käsittämätöntä sinänsä että Henriksson tuomitsee Ipan pelin, no harkkapeli mitä väliä mutta periaatteessa väärin kuitenkin.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näinhän tuo on.

Ja miksi ei olisi kun kerran sm-liigan johto, seurat, valmentajat ja pelaajat näyttävät yksissä tuumin päättäneen tuomarilinjan, joka sen sallii.

Se on sitten eri asia onko tuossa päätöksessä mitään mieltä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös