Pelipaidat

  • 9 347
  • 24

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Onko omissa okulääreissä vaan havaittavissa huomattavaa heikkenemistä vai onko näiden uusien pelipaitojen ansiosta helvetin vaikeeta erottaa pelaajien numerot selästä.
Kattelin TPS-Blues matsia ja sai kyllä arvailla koko ajan kuka oli missäkin ?
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti keigykedy
Onko omissa okulääreissä vaan havaittavissa huomattavaa heikkenemistä vai onko näiden uusien pelipaitojen ansiosta helvetin vaikeeta erottaa pelaajien numerot selästä.

Minäkin katsoin samaa eilen pelissä kun pelaajat tuli jäälle. Se sininen pallo selässä on aika epäonnistunut idea. Olisivat jättäneet sen pois ja laittaneet numerot sinisellä ja isommalla.

Kyllä ne numerot noistakin erotti, mutta vähän sai tihrustaa. Meillä sentään kaikilla pelaajilla paita oli sääntöjen mukaisesti housujen päällä. Tepsillä oli joku palaaja (Tais olla Shneider), jolla paita oli niin hyvin sullottu housuihin, ettei numeroa näkynyt ollenkaan.

Pelicansin tummat paidat on kyllä edelleen ylivoimaisesti mahdottomimmat. Niistä ei erota numeroita selästä eikä hihoista.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Tepsillä oli joku palaaja (Tais olla Shneider), jolla paita oli niin hyvin sullottu housuihin, ettei numeroa näkynyt ollenkaan.

Yep, eikä ollut ainoa. Onkohan tää jotain uutta "jos pelinumero ei näy niin mua ei tajuta ottaa kovemmin"-kampanja ?
 

vykoukal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Mutta itse pelipaita on nyt erittäin tyylikkään näköinen.
Paitaan on lisätty keltaista väriä niin, että se muistuttaa aika paljon Kiekko-Espoon paitaa, joka valittiin aikanaan SM-liigan hienoimmaksi paidaksi.
Kotipaidasta en vielä osaa sanoa, mutta ainakin vieraspaita oli komea.
 

JJO

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, San Jose Sharks, HJK
Pelkäsin jotain todella mautonta ratkaisua kun kuulin keltaisen palaavan paitaan, mutta ratkaisu on onneksi erittäin tyylikäs, kenties jopa parempi kuin viimeisen kahden kauden malli (joka oli paras sitten kauden 92/93).
 
Ainakin telkkariruudusta tihrustettaessa numerot näkyvät erinomaisen hyvin. Näyttäisi numerorinkula olevan samanmoinen kuin männä vuodella. Onko vieraspaita sitten erilainen malliltansa?
 

scholl

Jäsen
Re: Re: Pelipaidat

Viestin lähetti Espoonmies


Kyllä ne numerot noistakin erotti, mutta vähän sai tihrustaa.

Tulee mieleeni aikanaan Radio Ykkösen selostaja Anssi Kukkonen, joka aina marmatti Jokereiden turkooseista asuista, että hän ei näe kuka on kehissä. Tiedä sitten, mutta onhan se aika hyvä keino siirtää syy muualle, jos itse on pihalla tapahtumista kuten Anssilla tilanne välillä oli :)
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Markkinointiin käytettävän alkuperäiskuvan (Miku keskellä, Tukonen ja Kohn vierellään hieman kyyristyneinä) paidoista puuttui tuo "koff.net"-teksti rinnuksesta.

Onko Sinebrychoff älähtänyt, kun nyt päivän lehdissä (HS, UL100) käytettävässä kuvassa "koff.net" on selkeästi jälkikäteen käsitelty Mikun rintamukseen. Kumartunieden pelaajien paitaan tekstin manipulointi on ilmeisesti ollut ylitsepääsemätön vaiva, sillä niistä sponssiteksti puuttuu edelleen.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Mitä nyt noista Bluesin Facebook sivun kuvista on nähnyt niin uudet pelipaidat on todella hienot. Varmasti sinne tulee mainoksia, mutta jos ne mainoksetkin osaa laittaa hyvin (ei siis valkoisia kangaspaloja, vaan sellaiset painatukset) niin varmasti ovat tyylikkäät.

Itselle tuli kuitenkin mieleen että olisiko aika vaihtaa vieraspaidan väriä takaisin keltaiseen. Siis viimeksi kun Bluesilla oli keltainen vieraspelipaita niin silloin se oli vielä K-Espoo aikaa ja pelatiin vikaa kautta legendaarista I divaria. Ymmärtääkseni keltaisesta väristä luovuttiin sen takia kun sen aikainen vieraspaita muistutti liikaa Ruotsin maajoukkueen pelipaitaa ja myös sponsorit erottuu valkoisesta paidasta paremmin. Mutta koska esim. Espoon vaakunan värit on sininen ja keltainen ja Bluesin faniporukkakin laulaa aina välillä sitä "sinikeltainen" laulua, niin eikö olisi silloin olisi aika luontevaa että Bluesin kakkosväri olisi keltainen. Esim mallia voisi ottaa Nashville Predatorsin (linkki NHL.comiin) kotipaidasta, joka on mielestäni ihan OK. Mutta loppujen lopuksi se on aika sama minkä värinen se kakkospaita on kun sitä näkee yleensä vain telkusta.
 

Grafite

Jäsen
Kyllä minulle keltainen vieraspaitakin kelpaisi, mutta kun kauden alkuun on enää vajaa kuukausi niin luulisi että sekä kotipaita että vieraspaita on jo valmiiksi tehty, eikä niitä enää lähdetä muokkaamaan vaikka sitä toivottaisiinkin. Ei minua valkoinen vieraspaita häiritse, mutta jos se vieraspaita tulee olemaan samanlainen kuin harjoitusotteluissakin, niin sen ainoa miinus tulee siitä että siinä ei ole sinistä väriä melkein yhtään....valkoinen päävärinä ja keltainen lisävärinä.

Mutta tärkeintä olisi että mainoksia olisi mahdollisimman vähän ja että kotipaita olisi mainosten lisäämistä lukuunottamatta muuten ihan samanlainen kuin harjoitusotteluissakin käytetty paita. Eli sininen väri on vaihdettu vaaleammaksi, ei ole enää niin tummansininen, ja keltaista väriä on enemmän kuin edelliskaudella.

Mutta kukaan ei tunnu tietävän varmuudella että tuleeko harjoitusotteluiden pelipaita olemaan myös liigakauden pelipaita. Eli vieläkin joudun pelkäämään sitä että liigakaudella Blues pelaisi kuitenkin samalla pelipaidalla kuin viime kaudellakin.
Vaikka luulisi tietysti että pelaajista ei olisi otettu valokuvia/esittelykuvia harkkapaidoissa jos ne jäävät vain harkkapaidoiksi, mutta mistäs sitä tietää...
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kyllä minulle keltainen vieraspaitakin kelpaisi, mutta kun kauden alkuun on enää vajaa kuukausi niin luulisi että sekä kotipaita että vieraspaita on jo valmiiksi tehty, eikä niitä enää lähdetä muokkaamaan vaikka sitä toivottaisiinkin.
Juu ei sitä muutosta ehdi tehdä täksi kaudeksi. Ja jos se väri nyt päätettäisiin vaihtaa keltaiseen niin se päätös sitten samalla koskisi varmasti koko organisaatiota eli jolloin mm. junnujengeillekin pitäisi hommaa ne uudet kakkospaidat samalla. Mutta kuten jo tuolla mainitsin niin koska sininen ja keltainen on Espoon värit ja suurimalle osalle faneista Bluesin kannattamisessa se Espoolaisuus on tärkeää, niin musta se ois ihan harkitsemisen arvoinen juttu.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Mutta kukaan ei tunnu tietävän varmuudella että tuleeko harjoitusotteluiden pelipaita olemaan myös liigakauden pelipaita.
Kuvien perusteella Amur-ottelun paidassa ei mainoksia tainnut olla (?) ja ensi kauden pelipaidassa niitä mun tietojen mukaan on viisi.

Keltaiselle paidalle täältä ei kiitos.
 

Grafite

Jäsen
Kuvien perusteella Amur-ottelun paidassa ei mainoksia tainnut olla (?) ja ensi kauden pelipaidassa niitä mun tietojen mukaan on viisi.

Se oli kai jo kaikille selvää että liigapaitaan tulee (valitettavasti) mainoksia mukaan, mutta kyse on siitä, että tuleeko liigapaita olemaan mainoksia lukuunottamatta muuten ihan sama kuin harjoituspelien paita?
 

MrBitter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Taidetiin just saada sm-liigan tyylikkäimmät pelipaidat. Linkki Blues.fi:n uutiseen.

Helkkari tässä touhussa on hyvä meininki! :)

Joo, siis noi on oikeasti tyylikkäät! Ei ole muilla mitään saumaa tossa kisassa. Uskoisin myös että sponsorit tykkäävät kun tuosta tulee kokonaisuudessaan hyvä fiilis eikä sellaista oloa että "prkl kun tonki mainoksen pitää olla tuossa, prkleen mainostaja X"!
 

trap

Jäsen
Hienot ja selkeät, mutta miksei keltaisen määrä ole sama kuin harjoituspelipaidassa? Varsinkin vieraspaita on nyt kovin tylsä, ja hihanumeron alla oleva "laatikko" saisi olla keskeltä kokonaan keltainen (tai sininen).

Mainospaikkoihin, -asetteluun ynnä muuhun panostamiselle kuitenkin iso peukku.
 

Grafite

Jäsen
miksei keltaisen määrä ole sama kuin harjoituspelipaidassa?

Tähän täysin sama. Uudet paidat ovat hieman paremmat kuin viime kauden paidat, pitkälti siksi että mainoksia ei ole etupuolella yhtä näkyvästi, mutta eipä tuossa muuten suurta eroa ole viime kauteen. Harjoituspaitoihin verrattuna keltaista väriä on vähennetty merkittävästi ja valkoista väriä lisätty. Olisivat nyt edes pelipaitojen numerot saaneet olla keltaisella, mutta eivät sitten nekään.

Liian myöhään saatiin nähdä ne upeat harjoituspaidat....jos oltaisiin jo keväällä tiedetty minkä näköiset harkkapaidat on niin oltaisiin ehditty painottaa seurajohdolle että liigapaitojen pitää olla samanlaiset (harjoituspaidathan saivat todella paljon kehuja Facebookissa) mutta nyt ei enää ehtinyt....voi perse. No ensi kaudeksi ainakin sitte.

Sininen ja keltainen ovat Espoon värit, kuten nimimerkki Barcelonakin äsken totesi.
 
Viimeksi muokattu:
Katselen tässä just kuvakoostetta tapparaharkkamatsista ja huomaan, että tänä vuonna erityisiä harkkakauden pelipaitoja ei näköjään ole. Käyttääköhän nuo nyt viime kauden paitoja vai onko tälle kaudelle (näköjään) paidat samanlaiset?

Onneksi sain ostettua viime kauden kotiharkkapaidan. Kallis oli mutta on se hemmetin hieno.

P.S. on toi Malmivaara ihan käsittämättömän pitkä jätkä, toivottavasti pitää kunnon jöötä tällä kaudella.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Pelaajakohtaiset mainokset

Tulevalla kaudella Bluesin pelaajien pelipaidat eivät ole keskenään yhteneväisiä, vaan paidoissa on pelaajakohtaisia mainoksia. Blues.fi -sivulla julkaistun kaupallista sisältöä sisältävän jutun mukaan Miro Aaltosen paidassa on urheiluravintolan logot hihoissa.

Juuso Ikosella lienee sitten pikavippifirman mainokset. Nyt selvisi sekin mitä käytännössä tarkoittaa pelaajakohtainen sponsorointi. Toivottavasti nuo pelaajakohtaiset mainokset rajoittuvat hihoihin ja että pelipaitojen mainonta pysyy muilta osin hillittynä. Viime kauden paidathan olivat kerrassaan hienot.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Sääli kun nämä pelipaidat lienee olevan vain mainos käyttöön tarkoitetut.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1175467_10151544632841394_1899071546_n.jpg

Vai olisiko niin, että myös virallisissa pelipaidoissa tuo Espoon vaakuna löytyisi printattuna olkapäästä?

Tuskin kuitenkaan printattuna vaan ommeltuna patchina. Olihan tuommoiset jo viime kaudella Kiekko-Espoon juhlamatsissa. Myös eilisessä kotiavauksessa käytetyissä paidoissa oli olkapäässä patchit. Saa nähdä ovatko nuo tulevan kauden paitoja, joihin lisätään mainokset ja SM-liigan patch helmaan sitten ennen runkosarjan alkua.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Vai olisiko niin, että myös virallisissa pelipaidoissa tuo Espoon vaakuna löytyisi printattuna olkapäästä?

Kyllä vaan tuo vaakuna löytyy varsinaisista pelipaidoistakin. Tämän tietää kertoa ainakin Espoo Bluesin Facebook-sivu. Tätä on täällä jatkoajassakin toivottu, ja nyt saatiin mitä haluttiin. Hienoa.

Onkohan Espoo Bluesilla ja Espoon kaupungilla joku yhteistyösopimus, jossa tuo olkapäämerkki mainitaan. Sehän on nimittäin itse asiassa mainos. Espoon kaupungilla ja Espoon Bluesilla on paljon yhteistä ja yhteisiä arvojakin. Sen takia tuo "mainos" ei häiritse, päinvastoin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös