Niko Nieminen

  • 7 562
  • 17

Ilpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Illalla HIFK-peli. Niko Nieminen pudonnut kokoonpanosta. 2-kenttä uusittu ja Tuomainen tilalla.

Mikä on Niemisen tilanne ? Loukkaantunut vai onko otteet olleet syinä hyllytykseen.

Ilvestä vastaan mies oli ainakin 2 Ipan maalin aikaan kentällä.
 

Ilpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niemisellä aivotärähdys

Kuulinkin asian jo ja laitanpa sen muillekin, että N.N.:llä on aivotärähdys Ilves-pelin pohjalta. Mies huilaa viikonlopun yli.
 

Voppie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Missä oli Niko Nieminen keskiviikon pelistä? Ilmeisesti loukkaantumisesta ei kuitenkaan ole kyse? Ilvestä vastaan Niko kuului kuitenkin Bluesin pirteimpiin pelaajiin, joten outoa jos ei mahtunut pelaavaan kokoonpanoon.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Näköjään Niko Niemisestä olikin jo avattu ketju. Täytyy sanoa että hieman ylättäen Nieminen oli harkkakauden tehokain pelaaja kun 9 ottelussa tuli hyvät 4+5=9 tehot, ja muutenkin Rinkinen - Ramstedt - Nieminen ketju on toiminut lupauksia herättävästi.Neljän vuoden maakuntamatkailu on ilmeisesti tehnyt hyvää ja Niemisestä on tullut ihan kelpo pelimies.

Toivottavasti Nieminen nyt pystyy paikkamaan Kähkösen jättämän aukon, ja varmasti siihen rooliin häntä on kaavailtu.Tulipa äsken tilastoja selatessa huomattua että Kähy ja Nieminen molemmat takoivat viime kaudella 27 pistettä, joten sikäli yks yhteen menvät hiustyyliä ja pelityyliä myöten nämä kaksi peluria. Kuitenkin hienoa nähdä Nieminen takaisin Bluesin riveissä!
 
Suosikkijoukkue
Ukrainan armeija, Pelsut, Kiekko-Espoo
Toivottavasti Nieminen nyt pystyy paikkamaan Kähkösen jättämän aukon, ja varmasti siihen rooliin häntä on kaavailtu.

Otos on tietenkin aika pieni kun katoin viime kaudelta Niemiseltä vain Blues-pelit mutta niiden perusteella sanoisin Nikon kyllä pystyvän paikkamaan Kähyn jättämän aukon. Hyvin samantyylinen yleispelaaja - pystyy pelaamaan tilanteessa kuin tilanteessa ja paikkaa myös - Grafitelle erityisesti - Kähyn jättämän espoolaisvajeen.
 

Kapo

Jäsen
Nostetaanpas Nikon ketjuakin välillä kun nuo Teemut saavat ihan riittävästi huomiota nykyisellään. Upeaa "näkymätöntä" duunia illasta toiseen ketjukavereiden hyväksi. Vuosituhannen alun espoolaiskasvatille tyypillisesti teki aiemmin paljon näkyvää duunia, eli kone huusi ja savu nousi mutta koohotusta kummempaa ei aikaiseksi saatu. Nyt kokemuksen kartuttua, kolmekymppisenä tekeminen suuntautuu juuri oikeisiin asioihin Nikon vahvuuksilla varustetulle pelaajalle. Laitojen lähellä pelaaminen, sekä etu- että takakarvaus, pienet estämiset (koristermillä skriinit) tilan luomiseksi, syöttölinjojen peittäminen jne. sujuvat Nikolta nykyään kuin huomaamatta. Lisäksi nolla jäähyminuuttia, jengin korkein teholukema ja pinna-per-peli tahti kakun koristeena. Oikeaa pelaajaa oikeassa roolissa on ilo katsella.

Laitetaan vielä loppuun Nikon haastattelu Bluesin YT kanavalta
 

schrute

Jäsen
Mun mielestä on hienoa miten molemmat Teemut nimesivät omassa haastattelussaan ketjun tärkeimmäksi pelaajaksi Niemisen.

Muutenkin noiden haastatteluiden perusteella joukkuehenki vaikuttaa tällä hetkellä aika hyvältä.
 

Grafite

Jäsen
Mutta miksi Nikon kanssa solmittiin vain yhden kauden sopimus? Olisiko niin että seurajohto oli hieman epävarma että miten hyvin Nikolla pelit tulevat Bluesissa sujumaan. Mikäli näin on, niin luulisi että ennen kauden loppua ruvetaan kuitenkin jo jatkosopimusta tarjoamaan.
 

K.Nuget

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
Jatkosopimusta vaan Nikolle, upea jätkä!

Tosiaan on hoitanut varsin mallikkaasti tuon puolustavan hyökkääjän roolin TNT -ketjussa. Pisteitä on tullut siitä huolimatta varsin mukavasti.

Plusmiinustilastojen +7 kertoo aika paljon miehestä.
 
Suosikkijoukkue
Ukrainan armeija, Pelsut, Kiekko-Espoo
Nigellin ura oli sitten siinä. Linkki Blues.fi -haastatteluun.

Erittäin ikävä asia. Nikoa ei oltu siunattu samattisilla käsillä mutta taistelutahtoa riitti sitäkin enemmän.

Hienoa että seurakin alkaa muistaa näitä lopettaneita pelaajia. Youtubeen on koottu highlightsit urasta ja torstain Vladivostok -pelissä mies tulee pudottamaan avauskiekon. Kulttuuri kehittyy.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Harmillinen homma. Ei muuta kuin Niko vaan katsomoihin ja jossain vaiheessa vaikka junnuvalmennukseen mukaan!
 

K.Nuget

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
Hieno mies. Erittäin uhrautuvaa pelaamista, ei pelännyt peittää laukauksia. Hattu pois päästä. Toivottavasti Niko jatkaa Espoossa jossain roolissa.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Tsemppiä Niemiselle jatkoon, ilmeisesti valmennushommat ainakin miestä kiinnostavat.

Nieminen oli parhaimmillaan kova taistelija, joka ei antanut tuumaakaan periksi.

Hieno mies.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Hieno mies! HPK:n 2010 Hopeakevään sankareita. Muistoissa elää se kun Nieminen, V.Hämäläinen ja Kolehmainen blokkasivat jokaisen kudin joihin ehtivät ja Lassilalle ei hirvesti hommia jäänyt. Todellinen soturi ja joukkuepelaaja joka hoisi puolustuspelin moitteettomasti.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Niko oli nimenomaan taistelija. Niitä tärkeitä jätkiä, mitä jokainen joukkue tarvitsee. Pelillisestihän on selvää, ettei Niko Nieminen ollut juuri se kundi joka tekee tänä vuonna 30 maalia ja ratkaisee mestaruuden. Mutta hyvää joukkuetta ei jääkiekossa rakenneta jos mukana ei ole Niko Niemisen tyylisiä pelaajia. Toivottavasti ura jatkuu espoolaisen kiekon parissa.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Tapparasta pelkästään hyviä muistoja tästä aina kaikkensa antaneesta kovaa taklanneesta ja maaleja sylkeneestä rightistä. Hieno pelaaja.
Innokkaimpana naputti "kannustusmailaa" jäähän legendaarisessa railo episodissa, kun Burke Henry Crombeenin kanssa matsas.
 

Fordél

Jäsen
Mukava haastattelu ja hienoa, että seura pitää omistaan huolta. Näin ne asiat pitää hoitaa. Ja ties vaikka Nieminen nähtäisiin jossain vaiheessa edustuksen penkin takana. Junnupuolelle olisi varmasti annettavaa ja sieltä on hyvä startata uusi ura jos se puoli nappaa.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hieno pelaaja, jota ei olisi saanut aikanaan päästää pois Tapparasta. Harmillisella tavalla ura loppuu, mutta ehkä sitten miehen pelityyli on vaatinut veronsa. Hienoa, että seura tulee vastaan uran jatkon suhteen.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös