Zdeno Ciger Rangersiin

  • 2 029
  • 10
Vapaa-agentti Zdeno Ciger kirjoitti tiistaina New York Rangersin kanssa sopimuksen. Yksityiskohtia ei julkaistu. Viimeksi Ciger pelasi NHL:ssä Edmonton Oilersissa, jolloin kaudella 1995-96 teki piste-ennätyksensä 31 maalia ja 39 syöttöä.

Saa nähdä tuoko Ciger Rangersin hyökkäykseen kaivattua vahvistusta, jota kesän aikana ei pahemmin muuten ole vahvistettu. Ciger onkin Rangersin ensimmäinen kovan luokan? värväys.
 

Bomber

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl:BuffaloSabres
Onko jollain tietoa mitä ja missä (tilastot?) äijä teki nämä kaudet Nhl-kausien välissä? Ja miksi lähti Nhl:stä, nimittäin noilla tehoilla kysyntää luulisi olleen, iskikö koti-ikävä? :D
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
MONEY

Cigerillä kävi tuuri. Rahastaa ja nauttii Rangersin tyhmyydestä?

Ciger on jo parhaat pelinsä pelannut.
 

Riz

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
Rahastusta

Toisin kuin viime vuosina, Rangersin tämänkesäiset free agentit eivät ole olleet megarahojen perässä tulleita surffaajia. Cigerin hankkiminen vähän arveluttaa, sillä mies luultavasti on Kamenskyn toinen tuleminen. Toisaalta Cigerillä oli muitakin ottajia ja palkkapussi on huomattavasti pienempi kuin Kamenskylla. Eli jos Zdeno osoittautuu turhaksi hankinnaksi, on miehestä helpompi ja halvempi päästä eroon.

Zdeno on muuten tehnyt miltei piste per peli kaikkialla missä on pelannut, joten eipä kannata suoralta kädeltä kuitenkaan ristiinnaulita tätä miestä.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
#6

Ei ristiinnaulita, mutta vie turhaan nuoren ja nälkäisen
pelurin peliajan. Esim Malhotra (ei taida kyllä olla vielä
sopimusta).
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Viestin lähetti Bomber
Ja miksi lähti Nhl:stä, nimittäin noilla tehoilla kysyntää luulisi olleen, iskikö koti-ikävä? :D

Vaimoon iski koti-ikävä, niin ainakin kirjoiteltiin silloin Ciger lähti takaisin Eurooppaan. Oilers kyllä kyseli miehen perään myöhemminkin, mutta ei saanut miestä / perhettä vakuuteltua palaamaan takaisin Albertaan.
 

Jouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Big River Prospects
Ciger & Oilers

Zdeno Cigerin vaimo on kotimaassaan opiskellut sairaanhoitajaksi, eikä pystynyt niillä papereilla tekemään samoja hommia Albertassa - ellei olisi suorittanut aika mittavaa määrää tenttejä täällä päässä ensin.

Tämän väitetään olleen yhden pääsyyn Cigerin paluulle Eurooppaan. Toinen lienee ollut Satherin tiukka palkkapolitiikka ja suhteellisen edullinen tarjous kotimaassa.

Satherhän on mies, joka nyt on Cigerin NHL-kehiin paluun takana jälleen.
 

Rocco

Jäsen
Jollen ihan väärässä ole niin eikös Ciger siirtynyt Nashvilleen joukkueen historian ensimmäisenä pelaajana ennen laajennus ja entrydraftia? Tuon siirron jälkeen muistelen Cigerin kadonneen uudelta mantereelta. Koskaan ei Ciger Nashvilleen mennyt.
 

Xtrmntr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP
Cigerin seikkailut...

Itse asiassa Zdeno Cigerin siirtoruletti meni lyhykäisesti tähän tapaan. Zdeno Ciger siirtyi siis Edmontonista Bratislavaan kauden 1995-96 jälkeen. Nashville nappasi miehen oikeudet 1998 Expansion draftissa, koska uskoi hänen palaavan NHL:ään. Viime vuonna syyskuun lopussa Minnesota puolestaan nappasi Cigerin oikeudet Nashvilleltä waiver draftissa. Nyt Rangers sitten solmi sopimuksen vapaana agenttina olleen Cigerin kanssa. Miekkosen oikeuden ovat nyt siis kolmannessa seurassa Edmontonin jälkeen, vaikka pelit NHL:ssä ovat jääneet nollaan tänä aikana. Alunperin Cigerhän oli Devilsin kolmannen kierroksen varaus vuoden 1988 draftissa ja Oilersiin hän siirtyi yhdessä Kevin Toddin kanssa vaihdossa Bernie Nichollsiin tammikuussa 1993...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös