Timo Hakanen Ruotsiin

  • 2 157
  • 5

AvsMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Colorado Avalanche
Pitkään ilman sopimusta ollut Timo Hakanen pelaa ensi kaudella Ruotsissa. Hakasen uusi seura on Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Skövde IK. Skövden omilla nettisivuilla on Hakasen siirrosta ym. tietoa suhteellisen kattavasti. Ainakin Skövdessä on Timolle tarjolla paljon vastuuta, sillä miestä kaavaillaan ykkössentteriksi.

Lähteet: www.huhuareena.hockeyrevolution.com
www.skovdeik.se-swed.net
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Toivottavasti mies löytää pelihuumorinsa ja -intonsa uudelleen. Ainakin minä tulen mielenkiinnolla seuraamaan miten mies pärjäilee.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Ihan hyvä että Timo jatkaa uraansa muualla kun kerran Ässistä ei tilaa löytynyt. Sarjataso onkin vasta Ruotsin kolmanneksi korkein, mutta varmasti jossain Suomen Mestiksen ja Suomisarjan välimaastossa. Seuran tasosta ei ole minkäänlaista tietoa, mutta ainakin harjoituspelit näyttivät olevan Allsvenskan-porukoita vastaan.

Skövde sijaitsee Länsi-Götanmaan läänissä, Vänern ja Vättern -järvien välimaastossa. Kaupungissa näyttää ainakin kartalla olevan flygplats, mutta tuskin Suomesta yhtään suoraa lentoa on. Lähin suuri kaupunki on Jönköping.
 
Viimeksi muokattu:

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
Korjataanpa sen verran, että Hakasen seura pelaa Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla eli Division 1:ssä. Edellä ovat Elitserien ja Allsvenskan.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kai se on valitettavasti todettava se asia, että Hakasen SM-liigaura on ohi. Tuskin mies saa enää motivaatiota koittamaan liigassa jälleen yhden floppikauden jälkeen. Nuorena niin lupaava ja NHL-varaus ja kaikki, mutta tässä oli tulos. Harmi sinänsä, mutta yksi juttu ainakin lienee varma. Tulevana kautena Hakanen tekee piste per peli tahtia tasaisen varmasti pisteitä uudessa seurassaan. Luulisi ainakin.
 

carzala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Bolton
Viestin lähetti Arnold
Kai se on valitettavasti todettava se asia, että Hakasen SM-liigaura on ohi.

Totta. Hakanen on juuri siellä, missä hänen pitääkin olla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös