Pittsburgh Penguins 2012-2013

  • 843 453
  • 2 929

Pengu

Jäsen
- Alan Vigneault, siinä voisi olla sellainen koutsi joka saisi tästä Penguinsista parhaan mahdollisen irti. Myös miestä itseään voisi kiinnostaa tämän joukkueen valmentaminen joten ehdottomasti Sherona miettisin kyseistä kaveria hyvin tarkkaa. Bylsma ja koko valmennustiimi on nähty ja heidän opeillaan ei taistella stanley cupista se on nyt tässä parina viime vuotena nähty.

- Morrow/Iginla, toinen jää ja toinen jatkaa matkaa. Iginla oli aivan vitun iso pettymys kun taas Morrow painoi kovalla sykkeellä matsit läpi.

Hyviä pointteja sinulta Walkin. Alain Vigneault kyllä sellainen kaveri joka kelpaa vallan mainiosti itselleni, Vancouverin pelejä olen pari katsellut ja miehestä henkilönä jäänyt positiivinen kuva. Todella hyvä koutsi ja toivottavasti Shero miettii tätä valintaa.

Tuosta Morrow/Iginla kohdasta, mä en tiedä että mikä pakko on että jompi kumpi jatkaa? Morrowilla mä en näe enää käyttöä, ja neljä milliä on aivan liikaa miehestä, enkä usko että johonkin kahden taikka kolmen millin palkan pudotukseen suostuu. Iginlankin pitäisi pudottaa palkasta ainakin kaksi miljoonaa jotta edes harkitsisin jatkoa. Mutta kun miehestä ei suoraan sanoen ollut oikeastaan mitään hyötyä, tuolla laukauksella teki muutaman kipaleen maaleja. Kulmissa todella pehmeä ja muutenkin esim tappoi Genon peliä. Lisäksi miehellä poltti kiekko kokoajan lavassa. Minusta ei ole mikään pakko tehdä sopparia jommalle kummalle, vievät tasoonsa nähden liikaa palkkakatosta. Minusta tärkeimpiä on Duperin signaaminen ja Cooken. Jos Bylsma jatkaa niin Adamskin todennäköisesti saa sopparin.

Kun kukaan ei vastustanut niin aloin tehdä uutta kausiketjua. Tämän päivän aikana tulee.
 

Eikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Miami Heat, Manchester United
Arvon veli Walkin on tässä harvinaisen oikeassa. Hyviä pointteja ja jokaista pitäisi ehdottomasti miettiä.

Mielestäni tämä kevät osoitti sen, ettei tuohon jengiin tarvita mitään kalliita korkean statuksen laitureita. Peli tuntui vain sekoittuvan liikaa. Eniten haluaisin nähdä uuden pelisysteemin, kohennusta puolustukseen ja bottom-6 jonkun Morrow'n tyylisen hyökkääjän, mutta pienemmällä palkalla. Crosbyn laidalle voisi toki miettiä jotain kunnon voimalaituria, mutta en haluaisi Dupuisia tai Kunitzia kolmoskenttään ja kakkoseen rohkeasti laittaisin Bennettin ja Nealin. Toinen vaihtoehto olisi sitten Bennett kolmoskenttään, Kunitz kakkoseen ja ykköseen voisi hakea jonkun Horton-tyyppisen laiturin. Oliko se Staffordilla sopimus katkolla?

Fleurysta en haluaisi edelleenkään luopuvan. Täyttää runkosarjassa paikkansa ja Vokounin kanssa on edelleen tarvittava kaksikko. Fleury ulos vain jos löytyy oikeasti ykköskorin veskari. Vapailla markkinoilla näitä ei löydy, joten eiköhän Fleury pysy.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Ensinnäkin puolustajien valmius tukea hyökkäyspeliä 5v5-pelissä vaikutti heikolta. Letang tähän pystyi ja Martin jollain tasolla. Muuten puolustajat eivät ehtineet Penguinsin hyökkäyksissä riittävän usein osallistumaan tehokkaasti ja kyky pelata kiekon kanssa viivassa luovasti puuttui suurimmalta osalta vaan tilanteet pelattiin varman päälle ränniin. Kulmapelin kesto jäi monesti myös liian lyhyeksi, jotta tuolla pakistolla pakit olisivat ehtineet tehokkaasti tukemaan hyökkäyksiä. Näissä rännikiekoissa ongelmaksi nousivat monen pelaajan yllättävän heikko kamppailuvoima Bostonin puolustajia vastaan. Kiekkoja hävittiin liikaa tai ne menetettiin liian nopeasti.

Hyviä pointteja juuri nämä puolustajien tuen puuttuminen ja se, että Bruins dominoi kulmissa. Vain muutamat pelaajat pystyivät voittamaan kamppailuja isokokoisia Bruinsin pakkeja vastaan. Puolustajien hyökkäystuen puuttumistakin voi sysätä aika monille harteille. Sheron harteille siitä, ettei hankkinut tarpeeksi hyviä pakkeja. Valmennuksen harteille siitä, ettei organisoinut pelaamista tarpeeksi hyvin. Ja puolustajien harteille kun eivät pelanneet paremmin.

Tässä sarjassa Pensin miehet jäivät liian yksin ympäri kenttää. Nyt jos joskus olisi tarvittu yhteistyöjääkiekkoa, välitöntä tukea kiekolliselle ja tiiviinä viisikkona pelaamista.

Jotain älyttömyyksiä yksilöistä:

- Matti Niskanen helvetiin. Murray, Morrow helvettiin.
- Letang aiheuttaa hyvin ristiriitaisia tunteita, välillä täysin suvereeneja otteita ja välillä vaan tekisi mieli tappaa mies. Hirviöpalkkaa ei voi maksaa näillä näytöillä downsidensa takia.
- Sutter ehdottomasti in, on kokoa, hyvä veto, vastuullinen ym.
- Kennedyltä hyvä tasonnosto loppukaudesta.
- Dupuis, Kunitz bread and butter. Walkinin kanssa siitä samaa mieltä, että kokoa ja vääntövoimaa vähän uupuu. Mutta hyviä puolia on paljon.
- Neal on, ampuu ja elää.
- Malkin pelaa ylös, ei alas, paitsi jos on paikka riistää kiekko.
- Boy Bennett. Tietenkin in. Kokoa, monipuolisuutta. Kehittyessään todella kova.
- Dr. Cooke. Leading surgeon in the NHL. Jos Matilla vielä jatkossakin jalat liikkuu niin näin hienolle miehelle riittää aina tilaa. Nykyään herrasmiespelaajana myös arvostettu pelaaja ympäri NHL:ää.
- Martin on osoittanut olevansa harvoja pelimanneja Pensin puolustuksessa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tuosta Morrow/Iginla kohdasta, mä en tiedä että mikä pakko on että jompi kumpi jatkaa?

Sen takia, että näistä kahdesta kumminkin maksettiin esim. ykköskierroksen varausvuoro ja J.Morrow. Ei olisi kovin järkevää nyt antaa molempien lähteä lämimään. Morrow oli kyl oikeasti sitä mitä Penguins kaipasi tuonne kolmosketjuun ja hänen jatkonsa 2-3milj cap hitillä ei olisi allekirjoittaneen mielestä paha. Iginla oli surkea, mistä tämä sitten johtui sitä en tiedä, mutta tällä hetkellä pitäisin mielummin Morrown joukkueessa mukana.

Crosbyn laidalle voisi toki miettiä jotain kunnon voimalaituria, mutta en haluaisi Dupuisia tai Kunitzia kolmoskenttään ja kakkoseen rohkeasti laittaisin Bennettin ja Nealin.

Ykköseen tarvitaan kokoa ja vääntövoimaa ja joku Horton olisi mitä täydellisin siihen. Kunitz - Crosby - Horton ketju ei kuulostaisi pahalta. Kakkoseen rohkeasti Bennett Malkinin ja Nealin seuraksi ja sit kolmoseen Dupuis jos jatkaa halvalla meillä. Oikeasti tuo Kunitz - Crosby - Dupuis ketju ei vaan toimi playoffeissa kun vastaan tulee oikeasti kovia joukkueita vaan siihen tarvitaan myös kokoa.
 
Viimeksi muokattu:

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sen takia, että näistä kahdesta kumminkin maksettiin esim. ykköskierroksen varausvuoro ja J.Morrow. Ei olisi kovin järkevää nyt antaa molempien lähteä lämimään. Morrow oli kyl oikeasti sitä mitä Penguins kaipasi tuonne kolmosketjuun ja hänen jatkonsa 2-3milj cap hitillä ei olisi allekirjoittaneen mielestä paha. Iginla oli surkea, mistä tämä sitten johtui sitä en tiedä, mutta tällä hetkellä pitäisin mielummin Morrown joukkueessa mukana.

Tuo on kovin yleinen ja inhimillinen ajattelumalli, mutta ei johda parhaaseen tulokseen. Itsekin tähän toki sorrun helposti asiassa kuin toisessa. Mutta siis eihän tavoitteena ole saada aiempia päätöksiä näyttämään paremmilta, vaan tehdä oikeita päätöksiä tulevaa ajatellen. Hinta on jo maksettu, eikä sitä saa takaisin. Joku liikemies puhuisi käsittääkseni tässä vaiheessa upotetuista kustannuksista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös