HCH's finest 2012–2013 – never close your eyes

  • 60 515
  • 309

Hockey 24/7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Fights and Fighters
Oli kyllä loistava ottelu tuo Clarkin ja McGuiren välinen nekkailu. McGuire näytti uudelle kotiyleisölleen mitä on luvassa ja mitä saitte treidissä ja Clark muistutti entistä kotiaan siitä minkä menettivät.

Samassa matsissa Generalsin toinen uusi hankinta esitteli itsensä myös yleisölle. Eli Justice (hyvä nimi nekkaajalle) Dundas otti erän John Bowenin kanssa. Hyvä oli myös tämä, mutta tuon Clark Vs McGuire ottelun varjoon pahasti jäi.

Täsä vielä liikkuvalla kuvalla ottelut: Clark Vs McGuire Fanin kuvaamana sama
Bowen Vs Dundas

puna-hundi ei WHL-liigaa ihan unholaan ole päästetty, vähän pintaa yrittänyt raapia silloin tällöin ja Tyrell Goulbournea kehua.
Tosiaan Astles aloitti kauden todella ryminällä, ehkä treidi pois Kelownasta harmitti tai toisaalta ilon ja vapautumisen kautta oli uutta virtaa paljon. Mahtavan ottelun Jacob Dotya vastaan otti kauden alkupuolella.
Mutta kuten ehkä tiedät, tästä hulinasta seurannut luistimen viilto, Astlesin käteen vaarantaa hänen koko loppu kauden. Tarinaa kirjallisessa muodossa loukkaantumisesta.

Niin ja Blades on tämän vuoden Memorial Cup isäntä joten he ovat varmana mukana kauden kovimmissa väännöissä. Hankkivat muuten lisää kovuutta kun Michael Ferland tuli Wheat Kingseistä Saskatoonin aroille.

Ja jos ihmisiä kiinnostaa niin Bladesin kaudesta on tehty/tehdään samanlaista ohjelmaa kuin NHLssä tehtiin Winter Classic valmistautumisista. Kannattaa etsiä ja katsoa. Ohjelman nimi on: On the Edge - Road to the Mastercard Memorial Cup

Loppuun maininta QMJHL-liigasta ja Pat McGrathin tilastoista. 43ottelua 25tappelua, katsellaan mielenkiinnolla jaksaako poika samalla tahdilla kauden loppuun asti.

Linkit vievät Youtubeen ja The Star Phoenix Lehden tarinaan.
 
Dundas ja jo aikanaan HCH:n silmään terävä nekkaaja, joka pystyy heittämään onnistuessaan viihdearvon pilviin ja nyt operoi pätevänä tukihahmona Gensin vahvistuneella listalla.

Sehän on uskottavuuden puolesta Spitsin jälkeen toisena ja sattuneesta syystä illan lähtökimarasta puuttui pari Sabourin vastaan Bilcke. Toki suoraan aloituksesta matkaan ja tyylikäs iloitttelu vasureilla.

Kuolat suunpielillä ja olihan tuossa illassa kaikuja. Clark sekä McGuire ja todetusti kaikki tiesivät, se roikkui ilmassa.

Alkulämmön pullistelut ja kaikki alla. Saivat jätkät varmasti kopautukset ja onnentoivotukset penkiltä lähtiessään ja joka äijä hengitti siellä mukana, seisoi näiden valittujen takana.

Kaksi O:n viihdearvollisesti terävintä suorittajaa, joten lähteehän se lentoon ja kova paikka se oli molemmille. Mennä kaikkien katsoessa siihen aloitukseen ja vastassa vimmainen iskukone, joka on taatusti tosissaan.

Ei roiku, läpsyttele tai heitä mitään väsähtänyttä takakäden heijaria. Taianomainen iskutuokio ja mistä kopissa puhutiin...tuosta tanssista ja taas kopauteltiin sekä äijäiltiin menemään.
 

Hockey 24/7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Fights and Fighters
Tanner LeSann ja siitä nimi muistiin, WHLn viihdyttävimpiä jannuja, ikä 17. Kokoa löytyy valtavat 183/72, pari vuotta kasvua ja ammattilaiseksi takomaan rahaa ja vastustajia. Yleisön lemmikkiksi missä tahansa nousee hän.


Jaimen Yakubowski on myös mielenkiintoinen tapaus. 178/92 mitat, tilastoihin tällä kaudella pistetty 25g ja 14tappelua.

Pieniä ja kettumaisia ei koskaan periksi anneta.

Super Heavyjen aika rupeaa ohitse olemaan, järjestäin joka sarjan johtajat ovat pieniä ja kovia. Jos NHLn päässeitä katsoo niin sieltäkin nousee trendi esille. Andrew Shaw, Brandon Prust, Zac Rinaldo ym. Alat iso olemamaan jos kokoa löytyy 185/95. Ei hyvä!
 
Viimeksi muokattu:
Jumalauta, kaikuja sekä tajuntaa laajentavia mausteita.

Gens vastaan Missy ja tarjolla ilmeikkyyttä, kiistatonta ilmeikkyyttä.

Pyykkikone pyöri ja paria puski uunista ulos.

Ei nyt aivan täyttymys, mutta maltillisen tyylikkäät kyydit ja saanti oli eittämättä hyvää.

Ei taputeltu, kopauteltu tai veljeilty vaan ilmassa leiskui ja kipinät satelivat niskaan.

Te pystyyn kuoleet tylsimykset, menkää sinne oville päivystämään ja kerjäämään kolikoita.

Tämä oli junnukiekoa, kuninkaallinen O ja esiin astumisen halun olisi voinut aistia aina kolkkoon hautaan.

Gens ja nyt asento...puhuttelee, potkii ja kiinnostaa.

Paskat taulusta!
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Kyllä oli vähän vanhan ajan henkeä Windsorin ja Londonin ottelussa. No Bilcke sai sen kympin täyteen ja pelikiellot menee mukavasti saikulla istuessa. Sormi sanoi raks tuon illan kähinöissä.

Ei nyt junnuja nämä ole, mutta kunnon vanhan ajan meininkiä oli SPHL liigassa muutama päivä sitten.
Tarkemmin sanottuna Joulukuun 28 päivä. Mississippi Surge ja Huntsville Havoc kuulivat menneiden aikojen kaikuvan kutsun, tähän tyyliin. Ja fanin kuvaama video samasta Brawlista.

Hymyä pukkaa tuota meininkiä katsellessa, siinä on sitä HCHn kaipaamaa tilanteeseen heittäytymistä.
Todiste että oikea kiekko ei kuole koskaan, se vain joutuu etsimään uusia paikkoja elääkseen.


En nyt innoissani nähnyt, että huomasiko joku tätä suomalaista nimeä tuolla Mississippin puolella? Pikkasen googlettamisen jälkeen kyseessä lienee Jarkko Leppänen. Sinne päin syvähaastattelua nyt asioista tietävältä toimittajalta.
 
Bamtam ja 90-luvun alku. Nuoret, sitoutuneet ja sydämellään mukana olleet.

Kaipaamme sitä...ranteet, remmit sekä paidat ja kaikki viritellyinä.

Joka jengissä näitä ja meillä koko ketju, kolme jätkää ja hihat ylhäällä, remmit löysällä sekä paidat kotitkoisesti sidottuina.

Jokaisella 5-10 lähtöä ja useampi läsnäololla edustettu brawl, se oli osa kulttuuria ja kukaan ei nähnyt pahana.

Se oli sykettä, hurmosta ja nuoret pojat mukana AAA (termi oli eri) kuvioissa tapellakseen...se oli aikaa kultaista ja nyt kädessä vain turha vitsi.
 
Ai ai, niin helmeä...niin helmeä.

Spits ottaa turpaan taululla, joten aika heittää ilmettä sekä pistää pyykkikone pyörimään.

Ei nyt aivan ruusuista, mutta Spits on Spits ja rähinävaihde löytyy työkalupakista.

Wolves vei illan, mutta ketä se kiinnostaa...meillä on kananlihat, tärinät sekä hymy huulilla.
 
Pureudutaan ja toki siellä myös Wolvesin kovat pojat askissa.

Jarrut puurossa ja hulluus lieassa, joten ohjeistus sekä turhanpäiväinen rauhoittelu paistoi läpi.

Tosin tiesivät myös mitä oli luvassa. Pyykkikone oli ladattuna ja rähinä roikkui ilmassa, mutta tämänkin toki pystyimme lukemaan läpi.

Jopa tysämielinen euro olisi pystynyt ja nämä ovat historiallisia itsestäänselvyyksiä.

Wolves ei halunnut leikkiä ja kuitenkin Thibodeau sekä Genovese häkissä. Näin se meni ja 80-luvulla raivokkaat talkoot, penkit tyhjäksi ja koutsien kipinöivä yhteenotto.

Kaikki sydämellään mukana ja kukaan ei olisi halunnut jäädä ulkopuoliseksi.

Asetelmat tähän olivat ja näyttämö oli varattuna. Spits toimi kuten piti, kuten on aina toimittu ja kaikki paskaksi...sekä palamaan.
 
Palkinnot jaettu ja aikaisemmin näitä odotettiin vesi kielellä...kenen hulluus palkitaan ja kuka kruunataan.

Ne olivat isoja asioita, suuria meriittejä, mutta nyt asiat toisin ja näistä eivät innostu kuin hysteerikot.

Spits vastaan Wolves ja Verbeek ottaa haluttoman Genovesen nuijimisesta viisi iltaa.

Se on juniori, kerätköön kiekot ja kantakoon kamat!

Genovese ja tumput käsissään...se juniori nussi sitä perseeseen ja nolasi sen täysin.

Ehkä ei Genovesen vika ja kintaat liimattu käteen, mutta sen toisen sukulainen visiireineen kuin euro ja jotain rajaa nyt.
 
"Nicky" aloituksessa 1986 ja nerokkaan nyrjähtänyt hahmo, suoraan kauhugalleriasta ja jumalaistarustosta. Tajunnanräjäyttävä tuulahdus 70-lukua ja emme olleet uskoa silmiämme, tuollaisiakin on! Karannut sirkuksesta ja rykii kuolaten pakkopaidassaan ennen iltoja.
Se viiletti jo toinen jalka haudassa, mutta tarjosi alkusykäyksen ja istui boksissa kuin kuningas valtaistuimella. Huokui tyylikkyytä sekä hallitsi tilaa, me aistimme suuruuden.

Meistä tuli lähtöbongari sekä fanaattinen keräilijä. Liiga kuin liiga; suuruudet, kulttihahmot, helmet ja brawlit. Laatikoittain materiaalia, huikeat sävärit ja kananlihat. Katkeamaton stranssi, sisäistimme lähtöviisautta ja kehitimme siitä erikoisosaamisalueemme.

O, tuo ylväs ja meille niin tuttu, kodikas. Nyt vieras, ruma ja etäinen. Olihan siellä Spits sekä hetket ja tarinat, Genovese yli McGuiren ja Leroux Memorial Cupissa. Kuitenkin heikonlaiset bum bumit ja kuin roskiksesta olisi syönyt.

Todistimme hautajaisia ja sinetöidään tämä, äärilaidan ylivaltiaan ketju.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös