Wickenheiser yrittää Salamoiden Mestis-joukkueeseen

  • 4 547
  • 39

poppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Taas se pahanilmanlintu

Minusta Haley-typykkä ei näyttänyt viime kaudella, että pärjäsi Suomi-sarjassa. On tasan varmaa, että hän sai
erikoiskohtelua. Näin useita pelejä, missä hän pelasi ja
kyllähän jätkät jarruttelivat. Mielestäni kysymys ei ole siitä, että antaa typykän näyttää. Kysymys on siitä, että
tämä pelleily saa luvan riittää. Minusta Mestis ei ole sarja,
jossa saa kokeilla kaikenlaista. Sitäpaitsi Eagle, jos kirjoittaja on sitä mieltä, että typykkä ei kuulu miesten
sarjaan, on se hänen mielipiteensä, ei mitään teilaamista.
Kohta varmaan perustetaan ns. naiskiintiöt, taidoilla ei
niin väliä.
Niin, varmasti tuli selväksi, että en missään tapauksessa
halua naisia (en edes miesmäisiä) miesten sarjaan.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Eiköhän asenne missä pelaajaa nimitellään "typykäksi" kerro kaiken kirjoittajan asenteesta. Eipä muuta. Tuommoista huttuahan nyt ei viitsi edes muuten kommentoida. Asenteellisuuden ollessa tuolla tasolla tietää keskustelun olevan tuhoon tuomittua.
 

hihhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itseasiassa Hayleyn pelaamista vastaan on paljon vaikeampi keksiä syitä mestiksessä kuin suomi-sarjassa.

Urheilullisuus kärsii? Kun tiukasti taistellaan suomen 14. parhaan joukkueen tittelistä.
Koko homma menee mainospelleilyksi? Sarjassa, jossa on Tallinnalainen varma playoffjoukkue, joka pelaa puolet matseista.
Turvallisuus? Eipä kuulunut huutoa silloinkaan, kun Jouni Kulonen 15v, tällä hetkellä 170cm ja 71 kg pelasi Fopsissa divaria.

Kertokaa vaan, kuinka Hayley ei sovi joukkoon. Kertokaa vaan, kuinka kyseessä on vakavasti otettava sarja. Suomi-sarjassa sentään halusin, että Hayley mahtuu taidoiltaan joukkoon. Mestiksessä sellaista ei tarvitse pyytää. Ihan sama vaikka ei osaisi luistella ollenkaan. Pellesarja se on. Hayley sentää yrittää ihan urheilullisin keinoin todistaa kykynsä. Mikä tietysti voidaan tulkita automaattisesti tarkoittamaan sitä, että hän on väärässä sarjassa. Sanoisin jopa, että väärässä maassa. Tämä ei muuten ollut minkäänlainen kannanotto Hayleyn taitoihin ja niiden riittävyyteen.
 

poppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
No niin...

Mikset sitten jättänyt Eagle kommentoimatta? Tottakai olen asenteellinen, koska asenteeni on se, että Haleyn (typykän)
pelaaminen on miesten sarjassa on pelleilyä. Ei sitä tarvitse sen
kummemmin perustella. Essulu ja Laatokka ovat selvästi kantansa
ilmoittaneet ja hyvin perustelleet. Sinä, joka väität muiden kirjoituksia ylimielisesti paskapuheeksi et ymmärrä, että eihän
kysymys ole mistään mitoista, vaan siitä, että em. kirjoittajat ja
minä emme hyväksy naisia miesten sarjoihin, pärjää tuo typykkä sitten, tai ei. Kyllä on sinullekin tullut asiasta aika kompleksi.
 

Krille

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Salamat, Senators, Jokerit
Viime kaudella olin paikan päällä kaikissa Hayleyn pelaamissa kotiotteluissa ja pakko sanoa että hän on taitava ja erinomaisen pelisilmän omaava pelaaja.
Jos ketjukaverit olis pysyny vauhdissa mukana niin varsinkin syöttöpinnoja olis ollu paljon enemmän, sen verran hyviä namupasseja tyttö antoi, maaleja olis kanssa ollu ainakin tupla määrää jos laiturit olis ollu samalla tasolla mutta syötöt tuli yleensä liian myöhään, toki Hayley tuhlas paikkoja mutta niin teki Super-Mario Olymppialaisissakin, ainakin mulla tuli Saku Koivu mieleen kun näki Hayleyn pelaavan.

Taklauksia Hayley ei viime vuonna paljon saannu koska vastustajan pelaajat oli yleensä liian hitaita, laidalle nostot meni yleensä ohi koska Hayley kerkes väistämään muutaman osuman kumminki sai ja ei ollu moksiskaan, nousi ylös ja jatko pelaamista.
Voimaa hänessä ainakin riittä, sen tietää kaikki jotka on puristanu hänen kättä, tuntuu siltä että oma käsi menee rikki.

Montako mestis pelaajaa harjoittelee kesällä NHL pelaajien kanssa? Luulis sillä olevan jotain vaikutusta että harjoittelee pari kolme sarjaa ylempänä olevien ukkeleiden kanssa.

Pelaako Hayley Salamoissa ens kaudella jää nähtäväksi jos pärjää niin tervetuloa jos ei niin ehkä sit vaikka SaPKossa Suomi-sarjaa;)
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Krille kirjoitti:
Pelaako Hayley Salamoissa ens kaudella jää nähtäväksi jos pärjää niin tervetuloa jos ei niin ehkä sit vaikka SaPKossa Suomi-sarjaa;)

Elä hyvä mies pelottele! :)

Kyllä Hayley ne muutamat vaihdot metsiksessä pelaa samalla tavalla kuin Suomi-sarjassakin, joten pääset ensi kaudellakin nauttimaan hänen pelisilmästään ja namupasseistaan.
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Krille:

Itselleni ei ole jäänyt lainkaan samanlaista kuvaa Hayleyn kyvyistä. Kaksi ottelua häneltä näin, ja niissä molemmissa hän oli - kenties joitakin aloituksia lukuunottamatta - hyvin näkymättömässä roolissa eikä erottunut oikein millään lailla. Itse en havainnut lainkaan rouvan ylivertaista nopeutta ketkukavereihin verrattuna.

Nurkkavääntöihin ja muihinkin kontaktitilanteisiin hän tuntui menevän todella varovaisesti. Ehkä jopa suorastaan vältellen niitä. Näin tapahtuneen näki myös eräs KJT-pelaaja, jonka kanssa juttelin KJT-Salamat-pelin jälkeen viime kaudella.

Itselläni ei ole mitään Wickenheiseria vastaan - tulkoon vain Mestikseen, mikäli kyvyt OIKEASTI riittävät. Oma tuntumani kuitenkin on, että ne kyvyt eivät tässä tapauksessa taidakaan olla se merkitsevin asia. Ainakaan eräille henkilöille.
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Viestin lähetti Rok
Itselläni ei ole mitään Wickenheiseria vastaan - tulkoon vain Mestikseen, mikäli kyvyt OIKEASTI riittävät. Oma tuntumani kuitenkin on, että ne kyvyt eivät tässä tapauksessa taidakaan olla se merkitsevin asia. Ainakaan eräille henkilöille.

Minäkin ajattelen melko tarkalleen tähän tapaan. Periaatteessa ihan positiivinen asia (ainakin paljon positiivisempi kuin Tallinnan pudotuspelipaikka...), mutta vain jos kyvyt riittävät.

Näin Hayleylta viime kaudella yhden pelin (Diskos-Salamat), ja siinä hän oli Salamien parhaimmistoa, mutta toisaalta muun joukkueen osalta peli oli ilmeisesti kauden heikoimpia. Näkemäni perusteella en vakuuttunut Hayleyn kyvyistä enkä toisaalta kyvyttömyydestäkään.

Mutta jos ei Hayleylle irtoa paikkaa Salamoista, toivon Krillen tavoin hänen siirtyvän SaPKoon. :)
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
Miksi ihmeessä H:n pitäisi SaPKo:on tulla. Joukkue on harjoitellut todella tehokkaasti ja määrätietoisesti ja on vahvistunut jo nyt viime kaudesta, vaikka vahvistuksia on varmasti vielä tulossa.

Kyllä liigakoutsi AP.Selin on uskoisin sen verran ammattiylpeä ja -taitoinen, että rakentaa joukkuetta nousu tähtäimessä, eikä rupea moiseen naurettavaan pelleilyyn perinteisessä SaPKo:ssa. (:)). Muistaakseni Hayley ei SaPKo-matseissa tehnyt viime kaudella pistettäkään.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Urheilulehden mukaan Hagmanin Mattia oli haastateltu Radio Suomeen seuraavin tuloksin:

-Hakki oli epäillyt hartaasti ja pitkään Wickenheiserin mahkuja Mestikseen

-Salamat-Jokerit harkkapeli on Mennander mediahössötyksiä

-Tikkasen pelaamiseen Hakki uskoo vasta kun omin silmin näkee


Lainaukset hyvin vapaita, pääpiirteittäin ulkomuistista.
 

Big mama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ny Rangers,Kärpät ja Mestis-joukkueet
Markkinointi hömppää

Eiköhän Suomen jääkiekkoliitto tule suuressa viisaudessaan päättämään yksimielisesti, että Heili saa lähteä. Italian sarjataso olisi hyvä Heilille.

Markkinointi kikkana meni vielä vuosi sitten. Suomisarjan taso ei vauhdiltaan viime kaudella häikäissyt, joten Heilin pelaaminen oli jotenkin ymmärrettävää Suomisarjassa.

Lyhytnäköistä valmentamista Kirkkonummen suunnalta mikäli Heili otetaan joukkueeseen ( myös Tiki ). Jälleen viedään yhdeltä/kahdelta nuorelta pelipaikka. Tosiasiana Mestiksen ISOIN juttu on kasvattaa pelaajia ylöspäin, mielestäni.

Vierailtuani Tikkurilassa, niin Vantaan harjoituksissa oli mukana NHL-pelaajia, joten Vantaan pelaajat saavat ainakin hyvää kokemusta NHL vauhdista. Vantaan pelaajat /( A-nuoret) ainakin pysyivät mukana. Mitenköhän Heilin vauhti on riittänyt NHL-pelaajien kanssa? Joten nuoria kehiin ja naiset omiin sarjoihin.
 

oka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen kiekko
Jari Porttila Iltalehdessä

lainaten Jari Porttilan juttua tämän päivän Iltalehdestä:

Mutta se, että Hayley edes yrittää joukkueeseen on kova uutinen ja sitä kautta seura saa ennen kauden alkua enemmän julkisuutta kuin muut joukkueet koko kauden aikana.

Kanadassa, jossa Hayley on superjulkkis, ei tiedetä varmasti nimeltä edes yhtään SM-liigan joukkuetta, mutta Teemu Selänteen omistama Salamat on sielläkin tuttu joukkue.

ja

Urheiluradio Sport FM:n haastattelussa kysyttiin viime viikolla kaikilta Mestiksen seuroilta, ottaisivatko he riveihinsä Wickenheiserin. Kolme ilmoitti halukkuutensa, kaikki Wickenheiserin tuoman julkisuuden vuoksi.

Vaasan Sport, Kouvolan KooKoo ja Järvenpään Haukat voisivat palkata Wickenheiserin, koska olettavat hänen täyttävän muuten melko tyhjät katsomot. Wickeheiserin tuoman julkisuuden, lipputulojen ja sponsorieurojen turvin seurat paikkaisivat talouttaan ja se taas mahdollistaisi entistä paremman juniorityön suomalaisten kiekkonuorten hyväksi.

Eli itse asiassa meidän pitäisi kiittää Hayley Wickenheiseria, yksi nainen pystyy tekemään sen, mihin joukkueellinen miehiä ei pysty.
Täyttämään jääkiekkokatsomot myös maakunnissa.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Re: Jari Porttila Iltalehdessä

Viestin lähetti oka
Eli itse asiassa meidän pitäisi kiittää Hayley Wickenheiseria, yksi nainen pystyy tekemään sen, mihin joukkueellinen miehiä ei pysty.
Täyttämään jääkiekkokatsomot myös maakunnissa.

Heh! Tuolle ajattelulle on ilman muuta perustelunsa. Jos Heili pärjää Mestiksessä, niin siitä vaan minusta. Mitään erikoiskohtelua hänen ei todellakaan pidä missän vaiheessa saada, vaan sitten sattuu jos on sattuakseen. Itse hän on miesten sarjaan halunnut, kestäköön myös mahdolliset seuraukset. Ihan selvää on, että markkinointitemppu on kyseessä.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Viestin lähetti Everton
Millä "eksoottiseen naiskiekkoilijaan" ja "moninkertaiseen Stanley Cup -voittajaan" totutetut katsojat aiotaan jatkossa saada katsomaan tavallista Mestistä?
Mielestäni olisi hyvä jos yleisölle kerrottaisiin selvästi että oikeasti jääkiekko on tylsä peli, eikä viihdykettä ole tarjolla jatkossa. Tämä voitaisiin toteuttaa kenttäkuulutuksilla ja ovilta jaettavilla lentolehtisillä. Peleistä voitaisiin myös poistaa olut, sillä kuka sitä selvinpäin viitisisi enää pelejä katsoa sen jälkeen kun on sitä humalassa tehnyt (pois myös makkara ja väliaikakilpailut, sekä cheerleaderit).

Muutenkin tietyt selvästi toisia viihdyttävämmät pelaajat (Caloun, Zidlicky, Peltonen, Perrin, Tuulola, Nurminen, Nielikäinen) voitaisiin poistaa peleistä, etteivät katsojat vain heihin totu.
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
Täyttä asiaa Big mamalta. Mestiksen tehtävänähän on pääasiassa kasvattaa nuoria pelaajia liigaan. Näytösottelut sun muut show:t ovat Wickenheiser ym. hömppää varten. Joo, antaa naisen näyttää, kaikki sanovat.. Itse olen varma, että nyt kanukkitar haukannut ihan liian ison palan. Nainen mahtuu ainoastaan silloin Salamiin ja Mestikseen, jos halutaan järjestää viihdetta pelitason kustannuksella. (vrt. myös Tallinnan porukka).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös