Kiekko-Vantaa 2012–2013

  • 70 354
  • 112

Joppe K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kiekko-Vantaa
Tänään on mielenkiintoinen päivä Kiekko-Vantaan loppukautta ajatellen. Siirtoikkuna sulkeutuu ja nähdään joukkueen lopullinen kokoonpano loppukauden otteluihin.

Ainakaan kovin hyvin ei päivä alkanut, kun omista sopimuspelaajista Joni Haverinen matkaa Kuopioon KalPan riveihin loppukauden sopimuksella.

joni-haverinen-kalpa-puolustukseen Linkki uutiseen KalPan kotisivuille

Katsellaan uutisia päivän mittaan ja etenkin ketä Jokereiden lainoista jää Vantaalle klo 24:00 jälkeenkin.
 
Viimeksi muokattu:

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Aivan saat... pakko heittää tähän kohtaa kommentti. Kiekko-Vantaan kausiketjussa edellinen viesti 1.11.2012 ja aiheena Joni Haverinen. Seuraava viesti 31.1.2013 ja aiheena Joni Haverinen. No nyt joku tulee sanomaan tähän kohtaa, että "hiljaista on Vantaalla, ei kiinnosta ketään, ei tapahdu mitään...".

PASKAT.

Kymmenkunta vantaalaisen kiekkoilun ystävää on pistänyt viimeisen vuoden aikana allekirjoittaneelle viestiä, että miksi Jatkoajan keskustelufoorumiin ei saa kirjoitusoikeuksia. Eikä edes mitään perusteluita vaivauduta antamaan miksi oikeuksia ei tule. Ja mitä olen sivusilmällä palstaa seurannut niin kyllähän noita uusia tunnuksia on tullut ja ihan jopa viime aikoinakin. Ei varmaan olisi keskustelufoorumille pahitteeksi, että yhden Mestis-seuran keskustelu olisi aktiivisempaa kuin pari hassua viestiä 2-3 kuukaudessa koska kirjoittajia kuitenkin olisi tulossa. Ja samalla kun tulisi uusia kirjoittajia, todennäköisesti myös nämä aiemmin foorumiin kirjoittaneet aktivoituisivat uudestaan, kun ei tartteis yksinpuhelua vetää.

Tehkää Jatkoaika tälle jotain vai onko joku vantaalainen kenties kussut teidän muroihin?
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Jokeri-lainoista lohipaidassa jatkavat puolustaja Otso Rantakari, sekä hyökkääjät Jere Karjalainen (Kiekko-Vantaan paras maalintekijä kuluvalla kaudella, 14 osumaa) ja Saku Salminen. Uusina niminä mukaan miehistöön liittyvät kaksi hyökkääjää, Suomi-sarjan pistepörssin tämän hetken ylivoimainen kärkinimi Markus Kallio HC Satakunnasta, sekä Michael Kaspi Ruotsin 1-divisioonasta Kalixin joukkueesta.

Lähde: Kiekko-Vantaan Facebook.

Edit. Markus Kallio ja Michael Kaspi Vantaalle

Linkki vie Kiekko-Vantaan verkkosivuille tiedotteeseen.
 
Viimeksi muokattu:

punisher

Jäsen
Vahva esitys?!?

Vantaan kiekkoylpeys pyllähti mestiksen putoamiskarsintoihin. Kenenkäs vika se nyt oli, kun ei voi HIFKin lainamiesten lähtemistäkään syyttää? Saako KiVa jatkaa Jokerifarmina, jos se pelaa Suomi-sarjaa?
Ex nihilo nihil
 

MasaV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiaa Kiekko-Vantaa.
Hienosti Kiekko-Vantaa hoiti tänään ottelunsa. Eiköhän tämä ollut tässä ja viimeinen kohtaaminen Keravalla on pelkkä muodollisuus. HCK on ollut astetta heikompi joukkue. Onneksi Vantaa välttää putoamiskarsinnat, sillä siellä tulee nälkäinen Roki vastaan. Siinä on HCK:lla tekemistä ja pahoin epäilen että Vantaallakin olisi voinut tehdä tiukkaa.

Vantaan fyysisin ja parhaisiin pakkeihin lukeutuva Arima oli joko viltissä tai sitten toipilaana. Veistola kuulemma loukkaantunut. Reilun urheiluhengen mukaisesti Kiekko-Vantaan valmennus on saattanut antaa tasoitusta pelikieltojen rasittamalle HCK:lle ja siitä ehkä tämä Ariman puuttuminen kokoonpanosta :). Tai sitten Arima oli oikeasti toipilaana.

Parempaan olisi tällä jengillä pitänyt pystyä kuin putoamiskarsinnat. Valmennusjohtoon päin syyttävä sormi osoittaa ensimmäisenä. Homma ei mennyt aina aivan putkeen, ratkaisevaa Kiekko-Vantaa - Sapko peliä kun katsoi, niin useampikin katsoja arveli taktiikan ja peluutuksen olevan kuin Ketonen & Myllyrinne huumoriohjelman lätkävalmentajalla... Katsokaa youtubesta jos ette usko... ;) Fyysinen Sapko piti nuoria vantaalaisia pilkkanaan ja ne jotka jotenkin pärjäsi isommille savolaisille niin pistettiin varmuuden vuoksi päätöserässä vilttiin :D. Ei ollut pelkoa että olisi saatu maalipaikkoja tai maaleja.

Onneksi kuitenkin puristusta on riittänyt karsinnoissa ja nyt uskaltaa sanoa, että mestislätkää nähdään ensikaudellakin Vantaalla!
 

MasaV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiaa Kiekko-Vantaa.
Huh, oli sittenkin työn takana se viimeinen ja ratkaiseva voitto - Vantaalla pelataan Mestistä jatkossakin!!! :D
 

ahal

Jäsen
Huh, oli sittenkin työn takana se viimeinen ja ratkaiseva voitto - Vantaalla pelataan Mestistä jatkossakin!!! :D

Tiukkaa teki jälleen kerran. Jo varmalta näyttänyt voitto meinattiin sössiä lopussa ihan ite, mutta lopulta kaveri eli HCK onnistui samassa - av-maalilla lohi voittoon. Kiitos Iossafovin. KiVa jatkaa sarjassa ensi kaudellakin ja toivottavasti uusin tuulin ja kujein. Jämäkämpää otetta joukkueen johtoon ja kentällekin kaipaisin. Nyt peli ailahteli aivan liikaa, mikä söi pleijaripaikan viime metreillä. Toki noutaja olisi voinut tulla jo hetimiten. Sen vuoksi äijämäisyyttä ja kokemusta olisi hyvä olla enemmän joukkueessa. Nuorukaiset ei yksin oikein pärjää pitkässä juoksussa. Tulee notkahduksia liikaa.
 
Huh, oli sittenkin työn takana se viimeinen ja ratkaiseva voitto - Vantaalla pelataan Mestistä jatkossakin!!! :D

Vai pelataanko? Verohallinto hakee Kiekko-Vantaata konkurssiin 6.3.2013 jätetyllä hakemuksella:

Konkurssihakemukset:
Kiekko-Vantaa Hockey Oy, Vantaa
Y: 20879681
KHV, 06.03.2013, , Vantaan käräjäoikeus, Hakija: Verohallinto
Vastuuhenkilöt:
Helppolainen Kalevi Juhani Emil, PJ, Vantaa
Korhonen Mikko Sakari, TJ, Helsinki
Martikainen Kimmo Kai Tapani, VJ, Hyvinkää
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Vai pelataanko? Verohallinto hakee Kiekko-Vantaata konkurssiin 6.3.2013 jätetyllä hakemuksella:

Taloudellisesti kova sarja. Kuka hitto sitä edes haluaisi pelata, kun arvostus ei vastaa kovaa työtä ja rahaa ei tule mistään? Vaan eiköhän tässä tapauksessa joku nimeltämainitsematon liiga-seura kaiva tarvittavat rahat?
 

ahal

Jäsen
Vai pelataanko? Verohallinto hakee Kiekko-Vantaata konkurssiin 6.3.2013 jätetyllä hakemuksella:
KiVan toisessa ketjussa (!) oli viime viikolla jo asiasta tietoa, että ei pidä paikkaansa...IS-uutinen asiasta.

Mutta kuka lopulta maksoi puuttuvan summan, sitä emme vielä tiedä. Aika näyttää, kenen kanssa kaveerataan ja missä hengessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös