Pekka Tuokkola KalPan maalinsuulle

  • 6 288
  • 9

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Uutiset - Pekka Tuokkola saapuu Savoon sydämeen

Varmistus huhuille saapui nyt. Sopimus kattaa sekä tämän loppukauden että kauden 2013-14 kokonaisuudessaan. Tällä kaudella Tuokkola tulee siis lähinnä toimimaan Mikko Koskisen aisaparina loukkaantuneen Juha Toivosen tilalla. Ilmeisesti Tuokkola sitten on samalla ensi kauden ykkösvahti. Tervetuloa Pekka, toivottavasti homma lähtee täällä kulkemaan Tapparaa paremmin - sekä miehen itsensä että noin seuran takia. Luotto näin alkuun ihan hyvä, Kuopiossa on sekä Ahosesta että Koskisesta saatu koulittua tasaisen varmoja veskareita.
 
Viimeksi muokattu:

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Tervetuloa Pekalle vaan miunkin puolesta.

Tuokkolassa on ainesta jatkumoon Ahonen-Koskinen-ja nyt Tuokkola; Maalivahteihin jotka ovat jonkinlaisen "uran laskun/suvannon" jälkeen tulleet KalPaan hakemaan nostetta uralleen ja siinä onnistuneet.

Kaikille jotka aikovat Tuokkolan hankintaa dissata, muistuttaisin esim. Ahosen kohdalla siitä,mitkä olivat ne ennakko-odotukset ja miten homma sitten loppujen lopuksi toimi.

Pointsit toimistolle hankinnasta.
 

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Lähtökohtaisesti suhtaudun tähän hankintaan täysin samoin kuin kaksi edellistä kirjoittajaa. Riski on kohtuullisen suuri, mutta tähän väliin oiva hankinta.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Tuokkola > Toivonen ja se on ainoa asia millä on tällä kaudella merkitystä. Kelpuutan Tuokkolan ensi kauden ykkösmaalivahtina mikäli kakkoseksi saadaan joku JO liigassa tasonsa näyttänyt veskari. Tuokkola - Nielsen/Järvenpää ja torjuntavastuu 55/45.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Onnea Pekalle Kuopioon. Oli alkukaudesta epävarma ja Tappara hävisi pelejä. Torjui liikaa 'eteensä' joita pakit eivät onnistunu putsaan. Sitten vaihtoon yhdessä pelissä ekaan erään jonka jälkeen Metsola pelannu kaikki minuutit(aiheesta). Pääsee Tappara yhdestä palkkakulusta eroon.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Kun tätä nyt tarkemmin maistelee niin kieltämättä olen hieman pettynyt siitä että Tuokkola on myös ensi kauden ykkösvahti. Tai en ole jos otteet ovat hyviä jo tänä keväänä, mutta kyllä sitä vähäsen jotenkin odotti hieman "kovemman" tason nimeä, nimenomaan tyyliin Koskinen. Ymmärrän tietysti sikäli, että sopimusta tuskin olisi syntynyt jos kyseessä olisi vain loppukauden diili. Tämän kevään osalta luultavasti hyvä hankinta riskialttiin Toivosen tilalle Koskisen kaveriksi, tulevaisuus maalivahtirintamalla vain on edelleen epävarma jos Tuokkola epäonnistuu. Mutta toivokaamme ettei niin käy, katsotaan nyt.
 

ToobHanns

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Bruins
Hyvä kakkonen tämän kauden loppuun ja aikamoinen villi kortti ensikaudelle jos ajatellaan ensikauden ykkösmaalivahdin tonttia. Enkä edes usko että kyseessä oli mikään matalan riskin hankinta.

KalPassa on mukavasti viimekausina koulittu voittavia maalivahteja kelpomenestyksellä, toivottavasti MV-valmennusosasto painaa kovasti hommia Tuokkolan kanssa ensi kesänä jotta saadaan mies pelisysteemiin sisälle ja pitämään kiekot maaliviivan toisella puolella.

Ehkä tässä nyt on toimistolla koitettu pelata perusvarman päälle. Eihän se tojota mikään mediaseksikäs auto ole ja joskus tienkin päälle on jättänyt - silti merkki joka on imurikauppiaiden suosiossa nykyään.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Yksi meikäläisen suosikeista. Toivottavasti pääsee uuteen iskuun Kuopiossa ja saamme taas nähdä torjuntojen jälkeen nauravan Pekan. Taisi samalla ratketa sekin, että valmentaja-Tuokkola taisi ihan itse kusta itsensä pihalle. Kun ei perheeseen näemmä mitään skismoja jäänyt.
 

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Kyllähän fakta on se, että tämän siirron myötä joukkue vahvistui. Samalla mahdollisuudet edetä tällä kaudella päätyyn asti paranivat merkittävästi. Tuokkolalta löytyy kuitenkin se Suomen mestaruus takataskusta.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ne jotka sanovat riskihankinnaksi niin eikun vaan saatavilla olevia varmoja nimiä pöytään. Siis KalPan saatavilla. Varmoja nimiä tai ainakin varmempia.
Uskotaan että "tukko" pelaa lauantaina nollapelin ja tekee pari maalia, vähemmällä ei tuolla historialla savonlaisten sydämiin uida.

Ilveksen pajatsosta vielä Jukka Tammi kolmosmaalivahdiksi maailmanmestarin statuksella. Nimenä, pakko kelvata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös