• 14 920
  • 140

vstk

New York Rangers
Huhhhuh! Olipas komea maali Gaborikilta. Ei jaanyt kylla yhtaan epaselvaksi kuka taman ottelun tahti oli.

wunderveba

Ilves
CGY @ VAN

Toinen erä pyörähti käyntiin ja Canucksille heti ylivoima, mutta Flames selvitti sen. Maalittomana mennään. Kassarit ottaneet hyviä seivejä.

Red Label

HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Kipperillä 22 torjuntaa kun vasta 26 minuuttia pelattu, ei huono. Canucks vienyt toisen erän laukaukset 12-1 jos oikein kuulin.

wunderveba

Ilves
Flames maalia tarkistettiin videolta. Ei ollut maali.

Nyt 5-3YV Flamesille.

Canucks ottaa lisää jäähyjä. Joku kaapi kiekkoa jäästä ja uuden säännön mukaan boksiin. Edellisestä 5-3:sta ehti toinen jäähy umpeutua, mutta nyt siis taas 5-3 YV Flamesille.

Flames vetänyt toistakymmentä vetoa seinille näiden ylivoimien aikana.

Canucks pääsee alivoimalla 3-2 hyökkäykseen ja joku ajelee Kipperin. Vastahyökkäyksestä Flames tasoitus.

Peli 2-2.

wunderveba

Ilves
Nyt jäi viheltämättä Flames-pelaajalle tuo kädelläpelaamisjäähy. Juuri olivat alivoiman selvittäneet.

Toinen erä paketissa 2-2 -tilanteessa.

Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Aavikolla 2-1 kotijoukkueen johdossa päätöserään.

Murmeli

SaiPa, Vancouver Canucks
Kassian olisi liukunut ohi Kiprusoffista mutta pakin taklaus aiheutti törmäyksen. Luonnollisesti tästä tuomitaan estämisjäähy.

wunderveba

Ilves

No ei kyllä olisi. Tuo Flames-pelaajan tuuppaus kyllä aiheutti sen, että Kassian meni täysin suoraan Kiprusoffia päin, kun muuten olisi tullut vain sivuosuma, mutta estäminen kuitenkin.

Olisikohan vielä tuomarit aiemmin varoittaneet siitä edellisestä Canucks-pelaajan Kipperin yli kolaamisesta, että seuraavasta jäähy. Kenties...

Tacs

TPS
Steve Sullivan, kolmas peli Phoenixin organisaatiossa ja ensimmäinen kypärätemppu. Maaliin ensimmäisessä erässä Smithin tilalle vaihdettu LaBarbera oli jäätävän hyvä niissä harvoissa tilanteissa joita Columbus sai aikaiseksi. Korpikoski aika näkymätön vaikka reilun 17 minuuttia jäällä vietti.

Phoenixille 5-1 voitto.

tsajari

Penguins
Korpikoski aika näkymätön vaikka reilun 17 minuuttia jäällä vietti.

Ilmeisesti satuin katsomaan hyvään aikaan muutaman minuutin ennen töihinlähtöä, koska Korpedo ohjasi todella upeasti tolppaan tai ristikkoon. Oli ihan selkeästi hyökkäyspään vaistoja siinä ohjauksessa, sillä ohjuri oli kuin oppikirjasta. Harmi ettei jäänyt kummittelemaan tilastoihin.