Joonas Jalvanti Bluesiin

  • 3 331
  • 5

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kannan oman korteni kekoon ja yritän yhdelle uudelle hankinnalle avata oman ketjun, muut voivat varmaan auttaa muiden osalta.

Jostain syystä odotan/oletan että Jalvanti voisi olla se joka pääsee yllättämään positiivisesti ensi kaudella. 23 vuotta ikää mutta kuitenkin jo lähes 300 liigaottelua sekä aikanaan junnumaajoukkueissa pyöritty joten näkisin että kaikki mahdollisuudet on ottaa seuraava askel. Lahtelaiset saisivat mieluusti kertoa hieman enemmän mutta itselläni on kuva miehestä hieman "Laatikaismaisesta" varmasta suorittajasta joka ei välttämättä häikäise muttei myöskään harrasta älyttömiä "Varakasmaisia" hasardeja. Kokoa on ihan kivasti joten lisäpisteitä mun papereissa saa jos myös tuota kokoa osataan käyttää hyväkseen.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Köyhän miehen Laatikainen. Noin Jalvantia on joskus Lahdessa tituleerattu.

Joonaksella on kaikki taidot olla ainakin tuollainen EHT-tason huippupakki, mutta nössöys vaivaa. Ei uskalla astua esiin vaan varmistelee ja välttelee virheitä, joita kuitenkin sitten tulee. Virheherkkyys tosin on vähentynyt ja viime kaudella Jalvanti oli jo erittäin varma. Vähän tuli miehekkyyttä lisää otteisiin viime kaudella, eikä se aiempi "en mene kulmapainiin, kun en pärjää kuitenkaan"-mentaliteetti ollut niin näkyvästi enää esillä. Nöyrä jätkä joka tekee varmasti sen minkä valmentaja käskee. Osaa luistella, syöttää, puolustaa, mutta ei uskalla ampua. Joskus saattaa räväyttää jopa näyttävä perstaklauksen, mutta siinä se taklauspeli sitten onkin.

Mielelläni olisin pitänyt Joonaksen vielä Lahdessa, kun pitkästä aikaa näkyi pieniä kehitysaskelia, mutta onnea Joonaksella Espooseen. Jospa uusi kaupunkin toisi Joonakselle rohkeutta ottaa kyvyistään kaikki irti.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Jalvannista ei oikein mitään ennakkokäsitystä, tuttu vain nimenä. Enemmän noista uusista hankinnoista mulle sanoo Henri Laurila, josta muistuu mieleen kovat laukaukset ja mylly Markus Kankaanperän kanssa.
Laurila, Jalvanti ja Rinkinen: peräti kolme lahtelaistaustaista pelaajaa. Ollaanks me nyt "pikku-pelicans"?
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Myös Jalvanti on jo tehnyt yhden kauden piste-ennätyksensä. 2+16=18 on erittäin hyvät lukemat ja lisäksi vielä joukkueen kolmanneksi paras +/- lukema +9. Erittäin hyvin on mielestäni pelannut ja tehnyt vähän virheitä. Välillä on tosin tuntunut että Jalvanti pelaa turhankin isoja minuutteja ja että hieman tasaisemmalla peluutuksella nuo virheetkin olisi saatavissa pois.

Shejbalin toukokuiseen viestiin liittyen vähän enemmän äijämäisiä otteita minäkin kaipaisin mutta erinomainen hankinta jokatapauksessa.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Sais hänkin laukoa useammin. Muutaman kerran tällä kaudella kuitenkin näyttänyt että osaa.

Jokatapauksessa Laurilan kanssa meidän parhaat puolustajat tällä kaudella. Minusta aika selkeästikin.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Joo Jalvanti on ollut ihan huippu. Parasta on se verrattain tasainen suorittaminen, virheitä tulee todella harvoin enkä muista nähneeni mieheltä yhtään oikeasti huonoa peliä - kuten esimerkiksi kapteeniltamme muutamaankin otteeseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös