II-divisioonan lohko 5 kaudella 2003–2004 (pohjoinen)

  • 889
  • 11

Analysaattori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Kärpät
Suomi-sarjaan?

Pyhäjärven nousu 2-divsioonaan tulee varmaankin silloin ajankohtaiseksi,kun päättäjät saavat suomi-sarjan mielenkiintoisen lohkojaon selväksi..Jos sinne perustetaan pohjoislohko tultanee kainuun kiekkoylpeydelle SuPSille tarjoamaan luultavasti sinne villiäkorttia, jonka vastaanottamista mietitään varmaan talouden kannalta erittäin tarkkaan...
 

Länkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Summasen maajoukkue
Pyhäjärvi kakkoseen

Pohjoisen aluehallitus nosti PyPon kakkoseen, näin sarjassa on jälleen Pakan nousunkin jälkeen kymmenen joukkuetta, oikea päätös!
Suomi-sarja pelattaneen kahdessa 10 joukkueen lohkossa, ei kai sinne ketään nosteta, tuskin ainakaan Supsia, joka ei selvinnyt edes karsintasarjaan.
Alueen eteläosaan kakkoseen tulossa entistä mielenkiintoisempi sarja, 7 joukkuetta suht. pieneltä alueelta. SuPSille tulevat länteen vievät tiet tutuiksi talven aikana.
 

Analysaattori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Kärpät
Päätöksestä.

Onnea Pyhäjärvelle noususta ja iloa koitoksiin 2-divarissa! Joo Suomussalmelaisryhmälle tulee peltomaisema tutuksi ensikaudella,kun lähtee viikottain vierailemaan pohjoispohjanmaalla.Sekin on varmasti joukkueelle mielekkäämpää pelailla, mitä suomisarjan viikko-ottelut joita seura ei olisi kyennyt mitenkään hoitamaan näin talkootasolla! Sarjan ammattimaisuudesta johtuen SuPS luultavasti jättäytyi karsintojen ulkopuolelle, että talous kestää vielä tulevatkin koitokset. Sillä viimeisen karsinta pelin nähneenä (tappio Urhoille, joka oli pelillisesti korkeintaan YJK:n tasoinen) SuPSin peli oli todellista leikkimistä ja hauskuttamista! Mutta kaudelle 03-04 on mielenkiintoiden sarjatulossa, johon yläkainuun ylpeys ja Hokin farmijoukkue lähtenee hienoisena ennakkosuosikkina!
 

Länkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Summasen maajoukkue
Hokin Farmijoukkue ?

Onko Supsilla ja Hokilla farmisopimus myös tulevalle kaudelle ?
Hokissakin varmaan opittiin ekasta Mestis-kaudesta, ensi kauden ryhmä on todennäköisesti pienempi ja jo alkukaudesta tasokkaampi kuin viime kaudella.
Onko ryhmässä farmimiehiä muihin joukkueisiin ja jos on eiköhän Paka Suomi-sarja joukkueena houkuttele laittamaan pelimiehet sinne!
 

Analysaattori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Kärpät
Farmi!

Hokin ja SuPS yhteistyö jatkunee edelleen ensikaudella, tämänhetkinen sopimus on mallia toistaiseksi, ja epäilen ettei kummallakaan osapuolella ole aikomuksia muuttaa sitä tulevalle kaudelle? Kuusamon ja Hokin yhteistyön suurimpana esteenä näkyisi olevan 250km joka on paikkakuntien välillä...
 
Farmista

Enpä usko, että hokkilaisia nähdään Pakassa. Yhteistyö Hokin ja SuPSin välillä jatkunee entiseen malliin. Matka Kuusamoon taitaa olla tosissaakin vähän liian pitkä.

Esim. viime kaudella puolustaja Nissinen taisi pelata alkukauden SuPSissa ja olikin loppukauden Hokin vakiomiehiä. Lisäksi kaveri oli ensimmäisten joukossa, jonka kanssa tehtiin uusi sopimus.

Viime kaudella IPK:n luopuminen Suomi-sarjapaikasta oli paha isku myös Hokille. Olisi kyllä loistava juttu, jos SuPS pääsisi Suomi-sarjaan...
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pelaajien siirtoruletti pyörii täysillä, niin liigassa kuin alemmillakin tasoilla. Hevosmiesten tietotoimisto tietää kertoa seuraavaa:
Yjk:n Jani Koskela on tehnyt soppimuksen Nivala Cowboysin kanssa ja saa kuulemma seurakseen samasta seurasta lähtevän "kuumakalle" (Nielikäisen serkku) Mika Hautamäen. Hautamäki joka on mitä parhaimpia pelaajia, kunhan saa pelata omaan pussiin. Ei ole millään tavalla joukkuepelaaja, nivalassa odotettavissa kova sakki kun kausi alkaa. Koskelan Janista Nivala saa ahkeran työmyyrän, vaikka ei ole mies koolla pilattu. Pasi Ainasoja taas siirtyi kotiseudulleen Pyhäjärvelle, seuraan joka lopulta Kuusamon noustua sai armon ja nousi II-divariin.
Ylivieskaan on tulossa uusi kasvo Jyväskylästä, milenkiintoinen seurattava.

Minkälaista liikehdintää muissa seuroissa on havaittavissa.
 

pjk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oulainen menettää viimekauden raahelaiset joukkueestaan, Malmi ja Lassila on tehneet sopimukset Raahe-Kiekon kanssa. Ekoluoma harkitsee ilmeisesti lopettamista. Lisäksihän Huima on menettänyt valmentaja Pasi Tammelan, joka siirtyy vetämään YJK:n c-junnuja.

PJK tulee jatkamaan pääsääntöisesti samalla joukkueella kuin viimekaudellakin, seura yrittää pitää viimekautiset tehopelaajat Ylisaaren, Kärsämän, Pussilan ja Tähjän joukkueessa, puollustuspää kaipaisi vahvistusta, mutta eiköhän senkin asian tiimoilta muutoksia tapahdu. Lisäksi työnalla on ilmeisesti farmisopimus Raahe-kiekon kanssa. Valmentajakuvio on vielä auki, mutta neuvottelut ovat kesken, ja kesäreeneistä vastanneekin joukkueen kokeneempi osasto. Joukkue päässee omaan halliin syksyllä, joten odotettavissa on huomattavasti helpompi kausi matkustamisen kannalta, kuin viimetalvena.
 

Länkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Summasen maajoukkue
Mielenkiintoinen parivaljakko tosiaan YJK:sta tulossa Nivalaan, pistepörssin kärkipään nimiä molemmat viimekaudelta. Tekivät varmaan kahdestaan yhtäpaljon pisteitä kuin Cowboys joukkueena. YJK.sta tulee lisäksi Malkamäen Olli ja Haapavedeltä lupaava maalivahti Toni Vähätiitto. Vierimaan Kena valmentaa ja viimevuotiset omat jatkavat, vaihteeksi näyttää tuleva kausi lupaavalta.
YJK menettää kuulemma myös Lahdenperän Jukan etelään, Diskoksen Kettusella riittää siis aukkoja mitä täyttää.
Mikä lie tilanne Haapavedellä, missä kuuluu vanhempi kaarti Virkamäen Jaskan johdolla olevan lopettelemassa !?
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nivalan tilanne näyttää tässä vaiheessa varsin hyvältä, kun vielä omat löahjakkaat nuoret jatkavat on sopiva sekoitus nuoruutta ja kokemusta joukkueessa. Tulee mieleen ne ajat kun Nivalassa satsattiin kunnolla ja myös yleisö oli paikalla, toivottavasti yleisö osaa takaisin katsomoihin. Mutta tuskin ne ajat palaa takaisin jolloin katsomossa oli n.1000 katsojaa/ottelu.
Joka tapauksessa milenkiintoiselta tuleva talvi Nivalan osalta näyttää, onko jo aika palata lähialueen parhaaksi?
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Laser Ht:n uusi valmentaja

Laser Ht uutisoi tämän päivän Kalevassa uudesta valmentajasta.
Uusi valmentaja tulee seuraan OLS:n viimekauden jalkapallo valmentajan paikalta ja kertoo kahden seuraavan kauden tavoitteen olevan nousu Suomi-sarjaan viimeistään toisella kaudella, hänen sopimuksensa on mallia 1+1 vuotta.
Ai niin valmentaja on nimeltään Timo Viitanen. Onnea ja menestystä Timolle sekä koko organisaatiolle tavoitteen toteuttamiselle, sillä Oulun alueelta on jo kaksi seuraa Suomi-sarjassa, jotka vetävät parhaat Kärpistä ylijäävät pelaajat itselleen.
 

Steel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Hokki
Vieläkös "farmisopimus" akselilla Kärpät-Hokki-SuPS toimii viimekautiseen malliin? Entäpäs jäätilanne, joko joukkueet pääsee juhannuksen jälkeen kaikkialla jäälle treenaamaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös