Suomi-sarjan alkulohko 2, kausi 2012–2013

  • 21 271
  • 32

JuAn

Jäsen
Kotiotteluiden määrä

Osaako joku muuten sanoa, miksi KOOVEE:llä on 11 kotiottelua ja Diskoksella vain 9? Kaikilla muilla näyttäisi olevan 10 kotiottelua sarjassa.

Alkulohkossa 3 on HC Satakunnalla 11 kotiottelua ja Bewe TuusKilla vain 9. Muilla lohkon joukkueilla on 10 kotiottelua.
Alkulohkossa 1 näytti kaikilla joukkueilla olevan 10 kotiottelua.
 
Suosikkijoukkue
Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
KeuPa jatkaa kohti Suomi-sarjaa

Diskoksen pyristelystä huolimatta KeuPa jatkaa vastustamatonta menoaan kohti varsinaista sarjaa:

Suur-Keuruu

Karsinnan loput ottelut ovat poikkeuksetta täynnä mielenkiintoa, kuka tahansa viidestä vielä mukana olevasta voi joko ratkaista tilanteen edukseen tai (jopa Oilers) häviämällä loput ottelunsa joutua ristiinkarsintaan.

Tuleva viikonloppu voi kuitenkin jo selvittää tilannetta. Erityisesti lauantain PYPY-IPK -ottelu voi olla jo todella merkityksellinen.
 

Näsinneula

Jäsen
Suosikkijoukkue
HuPs ja RoPs
Jännäksi menee

KooVee oli luokaton eilen Keupaa vastaan. Jos joukkue pelaa niin kuin valmentajat haluaa, niin....... Anyway, peli oli aivan sekaisin kotijoukkueella. Säälittää, varsinkin kun pitäisi olla matkalla Mestikseen. Pyry taas tekee hienoa jälkeä ja köllöttelee vahvasti kolmantena. KooVee ja Pyry kohtaavat vielä kahdesti, joten panosta on molemmissa peleissä aivan hurjasti. Mielenkiintoinen loppuohjelma on tiedossa. Itse veikkaan Pyryn nousua.
 

The Rock

Jäsen
Vaikka Diskos onkin tänä syksynä pelannut lopputulosten valossa hieman väärässä sarjassa, niin siitä huolimatta tämäniltaisen KalPa Team-matsin tilastoihin jää hauska harvinaisuus. Nimittäin jyskäläläisten veskari Oskari Käyhkö merkkasi nimiinsä Diskoksen 4-3-johtomaalin, kun kolmatta erää oli jäljellä reilut seitsemän minuuttia.

KalPa Team kuulemma sähelsi siirretyn rangaistuksen aikana kiekon omiin ja Käyhkö oli viimeinen Dise-mies, joka oli kiekkoon koskenut, joten maali merkittiin hänen nimiinsä. Jos ei siis tästä syksystä muuta muisteltavaa kaverille jää, niin ainakin sitten kuopiolaisia vastaan taiteillut tehot 1+0.

Tässä vielä suora linkki ottelun tilastoihin SJL:n sivuille: klik!
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Kakkoslohkostakin on jo kaksi ensimmäistä valtakunnalliseen sarjaan menijää selvinnyt keskiviikon tulosten myötä. KooVee teki elämänsä todella vaikeaksi häviämällä Pyrylle kotonaan, joten tämän tuloksen myötä sekä KeuPa HT että Pyry ovat varmoja jatkoonmenijöitä. En nyt jaksa muistaa sarjajärjestelmää, mutta mikäli kolmen pisteen voitot ovat tasapisteissä ensimmäinen vertailtava asia, niin tällöin myös Oilers on kuivilla, koska kaksi peliä ennen lohkovaiheen loppua mikkeliläisillä on 11 voittoa ja kuusi pistettä perässä olevalla KooVeella 8. Ja on Oilersilla toki maalierokin puolellaan aika selvästi.

Tältä pohjalta viikonlopun suurin mielenkiinto kohdistuu lähinnä kärkikolmikon sijoituksiin sekä ristiinkarsijoiden keskinäisiin sijoituksiin. Lohkon pistepörssin voitto menee näillä näkymin joko KeuPan Jani Lyytiselle tai Markus Rämälle. Jälkimmäinen voittanee myös lohkon maalintekijätilaston.
 

The Rock

Jäsen
En nyt jaksa muistaa sarjajärjestelmää, mutta...

Minäpä virkistän muistiasi otteella SJL:n kilpailusäännöistä kaudelle 2012–2013:

SJL:n kilpailusäännöt kirjoitti:
6.5. Pisteet ja järjestys sarjassa:

6.5.3. Järjestys sarjataulukossa


– Tasapisteiden sattuessa ratkaisee järjestyksen sarjataulukossa koko sarjan maaliero (tehtyjen ja päästettyjen maalien erotus).

– Jos maaliero on sama, ratkaisee järjestyksen tehtyjen maalien lukumäärä.

– Jos tehtyjen maalien lukumäärä on sama, ratkaisee järjestyksen joukkueiden sarjassa pelaamien keskinäisten otteluiden tulos.

– Mikäli tilanne on edelleen tasan, on vähemmän rangaistusminuutteja sarjassa saanut joukkue paremmalla sijalla.

Eli Oilers on todella vahvoilla kolmanneksi suoraan ylempään Suomi-sarjaan meneväksi joukkueeksi, jolleivät mikkeliläiset nyt viimeisissä peleissä sukella aivan täysin ja Koovee vastavuoroisesti ota kahta suurimaalista kolmen pisteen voittoa.
 
Suosikkijoukkue
Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
Eli Oilers on todella vahvoilla kolmanneksi suoraan ylempään Suomi-sarjaan meneväksi joukkueeksi, jolleivät mikkeliläiset nyt viimeisissä peleissä sukella aivan täysin ja Koovee vastavuoroisesti ota kahta suurimaalista kolmen pisteen voittoa.

Niin, tässähän KeuPalla on mahdollisuus valita, kumman se "päästää" suoraan jatkoon: häviämällä KOOVEElle lauantaina oikein reilusti ja sitten sunnuntaina maalintekoharjoitukset Oilereita vastaan? No eipä tietenkään...

Meni kyllä mielenkiinto viikonlopun pelejä kohtaan, kiitos vaan siitä PYRYlle. Olisitte voineet olla herrasmiehiä ja hävitä eilisen ottelun. Nyt kyllä jään kotisohvalle enkä viitsi ajella Keuruulle asti.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Yllättävän kauan meni, mutta nyt on 2. lohkon suorat jatkajat tiedossa ja viimeinen kierros lähinnä kosmetiikkaa. Eli suoraan menevät jatkosarjaan KeuPa (joka oli ehdoton ennakkosuosikki ja toisaalta alkuvaiheessa sarjaa täysin lapanen, ilmeisesti runsaiden loukkaantumisten takia), PYRY ja HydO (joka puolestaan yllätti alkuvaiheen ylivoimaisilla otteilla ja keltä liito loppui lähes kokonaan kun jatkopaikka vaikutti selvältä ja yllättävän tiukille siis menikin sitten loppupeleissä).

Ristiin karsivat KOOVEE ja IPK, lykkyä molemmille.

Varsinaisessa Suomi-sarjassa voi kyllä HydOlla olla kyyti kylmää, jos Jukureista ei tule tasaisesti apuja porukkaan. Suurta vastuuta saaneet ja tehokkaasti pisteitä tehtailleet Sivula ja Laamanen ovat olleet pelaamassa A:n otteluita (sais miun puolesta pelata Jukurien edareissa, mut ei kun siellä on kiintiöpakolaiset Lappeenrannassa) ja muutenkin rosteri kaventunut siihen malliin ettei alkusarjan loppuvaiheen dippaus ollut mitenkään suunnaton yllätys. Kontrastia toki sarjan ensimmäiseen kahteen kolmannekseen aivan jumalattomasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös