Tappara 2003-2004 osa 2

  • 2 407
  • 1
Tila
Viestiketju on suljettu.

axe

Jäsen
Muutama pointti:

Ensinnäkin SoneraPlazan keskustelu ei varmaan ole se ensimmäinen paikka missä varteenotettavia huhuja voisi olla. Kun on Tapparan omat keskustelusivut, on Jatkoaika, on vaikka Huhuareenan keskustelu.

Toisekseen kun noinkin moni on niitä samoja huhuja kuullut tuossa nimenomaisessa paikassa eivätkä ne siltikään ole levinneet sinne missä kaikki muut huhut normaalisti on (kts. edellinen kappale) ja koska tuonne voi kirjoittaa kuka vaan ja iskeä alle minkä nimimerkin vaan, niin voisiko jopa olla mahdollista, että yksi ja sama henkilö vahvistelee omia keksintöjään toisilla nimimerkeillä?

Kolmanneksi: Kannattaa lukea mitä nuo moderaattorit on sanoneet näistä kausiketjuista. Taitaa olla joku ihan syy miksi jokaisen joukkueen kohdalta on lukittu nämä "Kausi 03-04"-ketjut. Eikä osa 2 varmaan muuta asiaa miksikään. Kenties kannattaisi vaihtaa otsikoksi vaikka... noo... vaikka "Slovakkipakkeja huhutaan Tapparaan". Eikös se kertoisi paljon enemmän viestin sisällöstäkin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös