Radim Kucharczyk ilvekseen?

  • 4 394
  • 8

ipanmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canadiens
Eurohockey.net tietää kertoa että Radim Kucharczykin siirto Ilvekseen olisi toteutunut. Myös Vsetinin sivuilla on asiasta maininta:http://www.hc-vsetin.cz/clanek.asp?ID=824

Kummallista ettei Ilves ole vielä julkistanut sopimusta. Täytynee jäädä odottelemaan vahvistusta asialle.

Kucharczyk oli tällä kaudella Vsetinin toiseksi paras pistemies Jiri Hudlerin jälkeen ja keräsi 49:ssä ottelussa tehot: 20+18=38. Kyseessä on varmasti ihan pelimies ainakin pisteitten valossa.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Aamulehti huhuili miestä kolmisen viikkoa sitten jo Ilvekseen. Mitään Ilves ei todellakaan ole vielä julkaissut, mutta ilmeisesti ulkomaalaisia pitäisi vielä julkaista.

Odotellaan nyt rauhassa, ajallaan kyllä uusia miehiä julkaistaan.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Sopimukset

Eiköhän nämä Aamulehden vuotamat Hlavackan ja Kucharczykin sopimukset julkaista heti kun seurajohto katsoo ajan olevan siihen sopiva .
 

The G

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves ja Calgary Flames
Miksei jo Suomessa julki

Tässä jo tsekki-uutisointi asiasta:
http://hokej.idnes.cz/hokej.asp?r=hokej&c=A030507_074321_hokej_rou

Jos Tsekeissä tiedoitetaan noin julkisesti, niin ei se enää salaisuus ole.

Agenttikin varmisti jo paperin ja sanoi, että neuvottelut on käyty loppuun onnistuneesti ja paperi odottaa enää allekirjoitusta. Ja tämä oli 7.5.

Kyllä se Radim on meidän mies.

Tervetuloa Radim!
 

The G

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves ja Calgary Flames
Pyysin käännöstä asiasta eräältä Tsekki-ystävältäni ja tässä vastaus:

"Basically, Radim Kucharczyk should be going from Vsetin to Tampere. His lawyer has just returned from Finland with the promise of a years contract, though nothing has been signed yet! If all goes well he should go in the middle of May."

Että näin.
 

ipanmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canadiens
Kucharczykin ja Hlavackan sopimukset julki!

Tänään ne sopimukset sitten vihdoin julkaistiin.

Hlavackan sopimus on mallia 1+1 ja Kucharczykin 1 vuosi.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Venäjän peikko ei siis vienyt miehiä. Hyvä niin.

Ilveksellä on nyt ainakin ennakkopohdintoja katsellen parhaat ulkomaalaiset moneen vuoteen. Eikä yksikään heistä ole mikään yhden kauden ihme, vrt. Vala ja Korhon.

Tietysti kaikki voivat loukkaantua heti kauden alussa kuten Vala ja Korhon ja silloin ollaan kusessa, mutta kuinka todennäköistä se on?

Hlavackasta odotan paljon, Kucharczyk on jotain kattellaan-luokkaa. Jälkimmäinen on selkeästi Sykerön scouttauksia kun ensimmäinen on tiettävästi myös Sirenin löytö.

Hlavacka voisi olla pelityyliltään lähelllä Z:taa, silloin hommat olisivat hyvin. Ja jos taitotaso on samaa luokkaa, niin mamma mia.

Ja kun tähän vielä lisää sen numero nelosen, niin...
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onnittelut Ilvekselle!

Näyttäisi olevan aika hyvä porukka kasassa tämän päivän jälkeen. Jos vanhalla porukalla jatkuu sama meno kuin keväällä ja uudet miehet on hyviä, kuten näyttäisi, tappelette tosissaan ainakin runkosarjan sijoituksista 4-6 ja varmoista play-off paikoista. Tällä hetkellä Tapparakin on ajettu jo kiinni.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Noh noh.. Ei nyt vielä paukutella henkseleitä.

Minä olen ainakin hieman kyyninen loppuun asti. En usko mitään ennen kuin näen. Paljon josseja.. Odotukset on kyllä täälläkin kovat, varsinkin Hlavackasta, mutta kyllä edelliset vuodet on osoittanut, että ei kannata hutkia etukäteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös