Puolustaja Kyle Peto KalPaan

  • 6 570
  • 11
Tila
Viestiketju on suljettu.

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Kaverilla on aika mielenkiintoinen nimi. Siitä tulee nopeasti kaverille lempinimeksi "The Beast". Itse pelaajasta en tiedä mitään, mutta kyllä kai tuota ihan nimensäkin perusteella tulee jonkin verran seurattua.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Samanlaisia tehoja naputellut yliopistosarjassa kuin Justin Forrest, joten lienee ihan kelvollinen vahvistus KalPan puolustukseen.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
mirasane kirjoitti:
Samanlaisia tehoja naputellut yliopistosarjassa kuin Justin Forrest, joten lienee ihan kelvollinen vahvistus KalPan puolustukseen.

Aivan. Kerrankin suhtaudun ihan positiivisesti KalPan hankintaan. Tuskin on edes mitenkään huippukallis kaveri, joten kahteen ykkösketjun hyökkääjään jää vielä tuhlattavaksi.

Forrest ja muutama muu yliopistopelaaja on toisaalta tarvinnut hieman pidemmän sisäänajon ennen kuin SM-liigaura on lähtenyt kunnolla käyntiin. Hyppy NCAA-sarjasta on iso lähinnä erilaisten pelityylien takia. Eiköhän Petosta kuitenkin KalPalle hyötyä ole. Toivottavasti mies vain pelaaa jo ensimmäistä harjoituspelistä lähtien, sillä totuttelua liiga varmasti vaatii. En mieheltä heti syksyllä kauheita odota, mutta kauden edetessä Peto voi olla KalPalle hyvä vahvistus, mikäli kaikki vain sujuu hyvin.

Samuli Suhosen saappaita ei ole vaikea täyttää. Flegmaattinen ja itsekäs Suhonen oli yksi viime kauden pahimmista pettymyksistä. Hanssonin-veljekseltä en paljoa hyökkäyspään pelaamisen suhteen odota, mutta Peto vaikuttaa raporttien mukaan varsin lupaavalta pelaajalta.

KalPan yhtenä ongelmana oli viime kaudella se, ettei puolustuspää pystynyt tarjoamaan hyökkääjille riittävän usein laadukkaita avaussyöttöjä suoraan vauhtiin. Suunnankääntämisessä kesti liian kauan. Puolustajat eivät kyenneet pitkiin&hyviin avauksiin. Vastustaja ennätti ryhmittyä valmiiksi ja hyökkääjät hakivat kiekon omalta alueelta. Toivottavasti tähän saadaan tämän hankinnan myötä muutosta. Ylöspäin pelaamisesa on paljon petrattavaa.

KalPan puolustuspää vaikuttaa ihan kohtalaiselta. Pahimmat hasardit Savolainen, Kuronen ja Saavinen on saatu siivottua pois, Mestis-tasolla hyvää keskitasoa olevat puolustajat eivät vain liigassa riittäneet.. Flegmaattisuuden huipentuma Suhosen puolestaan vei Blues. Tilalle ei ole tullut nimimiehiä, eikä mitään valmiita paketteja, mutta eteenpäin on menty. Toki koko nelikko, Hansson, Peto, Purontakanen ja Jalasvaara ovat arvoituksia, mutta en epäile hetkeäkään etteikö tuo nelikko viime vuoden vastaavan päihittäisi. Osansa puolustuspään työskentelyä parantaa myös Mika Tarvainen, jonka opein peräpäästä yritetään tehdä tiiviimpää.

Turha tässä on silti henkseleitä paukuttaa. Puolustuspää alkaa näyttää siltä, että sillä kehtaa jo liigamatsia pelata. Liigamatsien voittaminen on vielä kaukana. Melkoisia seppoja saa ne kaksi hyökkääjää olla, että ensi kaudella ollaan kymmenen sakissa. Muidenkin pitäisi onnistua kaikinpuolin aivan nappiin.

Katsotaan. Ehkä tästä vielä tulee muutakin kuin totaalinen häpeämarssi. Odotukset eivät ole korkealla. Jos edes taisteltaisiin tasaisesti siellä häntäpäässä, niin olisin tyytyväinen. Nykypuolustuksella, kaiken onnistuessa, se on ihan mahdollista. Hyökkäyspään tilanne riippuu täysin kahdesta puuttuvasta palasesta.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Varmasti hyvä hankinta. Tehot kertovat, että kiekko pysyy lavassa. Nuorella kaverilla on varmasti näyttöhaluja ja sitä kautta motivaatio kunnossa. Hintakin varmasti kohdallaan. Nyt tosiaan vain niitä hyökkääjiä vielä kehiin niin hyvä tulee.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Varmasti ihan OK hankinta, oikeesti. Ennemmin nämä kivitalon kokoiset pakit ihmetyttää, koska jos ne olisi hyviä pelaajia ne pelaisi NHL:ssä jo mm kokonsa puolesta. Näitä pienempiä kavereita voi oikeesti hyvin kalastella tänne ja ne on useasti hyviä (lue Perrin, Forrest jne).

Toivottavasti Mr Peto onnistuu, ainakin vastuuta ja jäätä on miehelle luvassa.
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Micco!n kirjoitukseen ei paljoakaan lisättävää. Positiivisin mielin ollaan täälläkin. Vaikeahan miehestä on kenenkään mitään syvää analyysiä tässä vaiheessa tehdä, kun suhteellisen harva on varmaan nähnyt kaverin pelaavan. Mutta yliopistosarjoista on aikaisemminkin tullut hyviä pelimiehiä ja kun Peto ei ole iällä pilattu, niin toivotaan että KalPan hankinta on tällä kertaa onnistunut ostos. Yksi asia ainakin on varma. Miehen nimestä tullaan vääntämään jos jonkinlaista puuta ja jalkaa. Toivottavasti nämä jutut tulevat esille lähinnä miehen positiivisten esitysten ansiosta, ei hasardien takia.

Onnistuneilla hyökkääjä hankinnoilla voidaan vielä välttää jumbosija. Eiköhän sitä melkein siitä ensi kaudella lähdetä. Kuitenkin suupielet ylöspäin. Muistakaa, että viihdearvoltaan huonokin jääkiekko-ottelu hakkaa tämän vuoden Saksan palloilukisat mennen tullen ja palatessa.
 

Uncle Ben

Jäsen
Kuopio Predator

Ensi kuulemalta ajattelin, ettei Peto vain olisi hankintana susi. Nuo yliopistosarjat kun ei kerro meikäläiselle paljoakaan. Vaan ainakin nuo vertailut kavereihin Forrest, Murphy, jopa Rafalski, oli ihan mielenkiintoisia. Eli onnistuessaan tuolta siis voi löytää ihan vahvistuksen mitat täyttävän kaverin. Eipä siis tuomita Petoakaan etukäteen - varsinkaan kun ei liene kovin kallis mies.

Pakisto olisi sitten kasassa. Ja on se tosiaan parempi kuin viime kaudella. Vaikka periaatteessa olisin kyllä ihan mieluusti nähnyt myös Tuomas Immosen KalPan riveissä.

PS. Ehkä sitä Lordia on sitten soitettava ensi kaudella.. Would you love a monsterman, Could you understand beauty of the beast… ;)
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Treenipelien alettua se Peto'n osaaminen nähdään.
Onhan mies toki jäähypenkilläkin aikaansa viettänyt tehopisteiden keräämisen ohessa.
Hyvä tehopistevertailu esim. aikanaan Yliop.-sarjassa pelanneeseen Cory Murphyyn.

Kiintoisaa syynätä täällä SM-Liigassa Peto'n onnistumista. Paljon tietysti vaikuttaa hänen onnistumiseensa pakkiparin ja hyökkääjien yhteispeli.
Cory Murphyllä oli ehkä jonkin verran toisenlainen lähtötilanne aloittaessaan Bluesissa silloin aikanaan.

Ja siellä Kuopiossahan on Peto'lle valmiiksi sopivanniminen kaupunginosakin =)
 

RaipeRules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Oulun kärpät
Kuinkas kävikää.. :D

Meinaan sen Kyle "vaippa"Pedon.. :D tuliko kestopuolustaja Kalpaan..?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös