Tappara 2003-2004

  • 28 788
  • 134
Tila
Viestiketju on suljettu.

Littune

Jäsen
Viestin lähetti Ilpo
Saarinenhan tunnetaan ennen kaikkea "juniorien" ja "nuorten" pelaajien kehittäjänä.

Ainakin JYP aikoina se nuorten pelaajien kehittäminen oli vähän niin ja näin. Taisi Saarinen saada aikaan enemmän turhautuneita lahjakkuuksia kuin kukkaan puhjenneita junioreita. Ongelmahan Saarisen kohdalla on osittain se, että Mika jos kuka profiloituu erityisen vahvasti Jyväskylän liikuntatieteellisen tiedekunnan valmennusmetodien käyttäjäksi. Teoreettiset tiedot ovat siis erinomaiset, mutta ainakin minun mielestäni hän on hieman kaavamainen valmentaja. Kun Saarinen valmensi junioreita Jyväskylässä, sai hän aikaan oikean puukäsisukupolven (lainaus joltakin muulta), jonka taktinen tietämys oli huippuluokkaa ja tämä johti vielä junioriaikoina hyviin tuloksiin, mutta joiden henkilökohtainen taitotaso ei riittänytkään liigaan. Tämä yhdistettynä liigavalmentajana juniorien (esim. Pihlman) penkillä istuttamiseen saa ainakin minut hieman epäilemään, onko Saarinen sittenkään paras vaihtoehto nuorentuvan joukkueen valmentajaksi.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Tiedotustilaisuus?

Olen kuullut mutamalta eri taholta, että pääsiäisen jälkeen järjestetään tapparassa tiedoitustilaisuus. Tietääkö kukaan paremmin?
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Jahve
Kukin tilanteesta seuraavaa: Tappara ei ole ollut halukas pitämään miestä riveissään koska ei ole Saarisen mieleen. S haluaa ilmeisesti vähän vähemmän kokoa ja enemmän jalkoja...

Ihan varmaan. Sellaista valmentajaa ei liigassa olekaan, joka ei 3-4 ketjun sentteriksi Kukia huolisi. Kuki on meinaan yksi liigan parhaista siinä roolissa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tapparalla on ilmoitettu olevan 16 pelaajasopimusta ensi kaudelle. Näistä 13 on julkistettu, loput 3 vielä julkistamattomia.

Lehto
Hovi

Luoma
Saravo
Puistola
Kangasniemi

J.Ojanen
Pirnes
Koskenkorva
M.Ojanen
Mäkinen
Venäläinen
Öhman

Kaksi julkistamatonta on melko varmasti Barkov ja Alanen, mutta mysteeriksi jää tämä viimeinen peluri. Voiskohan vaikka Toporowskilla olla jo sopimus?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Alaselle ja Pukalle pahvit, kertoo Ylen txt.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jonskin jatko ja Pukan pääsy ensi kauden joukkueeseen olivat hyviä uutisia. Innolla odotan jo pyhien jälkeistä aikaa jolloin ratkeaa se, pysyykö Kuki Tapparassa. Toivottavasti Mikki saa homman kuntoon ja Artsi pistää nimensä paperiin.

Aamulehti varmisti että Bissett ei jatka ja sen nyt osasi arvatakin että Hämäläinen ei ainakaan jatka. En kyllä Jämsenillekään tarjoaisi jatkosopparia pelkästään sen jatkoaikamaalin takia jonka merkitystä ei toki voi väheksyä. Kokonaisuutena kausi oli kuitenkin niin vaisu Jämyltä että mahtaisiko ensi kaudella enää uusi nousu alkaa? epävarmalta vaikuttaa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti TM
Innolla odotan jo pyhien jälkeistä aikaa jolloin ratkeaa se, pysyykö Kuki Tapparassa. Toivottavasti Mikki saa homman kuntoon ja Artsi pistää nimensä paperiin.

Jatkaa, ylen txt:n mukaan 1+1 sopimus.

Saarisesta vielä tähän. Aika vähissä ovat ne nuoret pelaajat, jotka hänen opissaan tekivät LÄPIMURRON. Moni nousi liigarinkiin, mutta ei oikeastaan selkeää tasonnostoa tapahtunut, ennemminkin monella meni kohtuullisen ekan kauden jälkeen täysin plörinäksi. Paras esimerkki tästä Luoma, jonka Saarinen nauroi pihalle, kun Mikko tuli kysymään, voisiko hän jatkaa JYP:ssä. Noh, Tappara otti Mikon ja tulos näkyvissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös