Yli 40 vuotta ilman Stanley Cupia, kuka murtaa kirouksen seuraavaksi?

  • 10 718
  • 30

Kuka murtaa kirouksen seuraavaksi?


  • Äänestäjiä
    222

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Pelkään, että Canucks sen seuraavaksi ottaa. Näistä saisi vaikka Blues viedä, miksei toisaalta vaikka Kings. Kyllähän Vancuverin se pitäisi tässä Sedinien ja Luongon aikana voittaa, saa nähdä sitten.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Oisikohan Canucks sitten seuraavaksi vuorossa, ainakin tällähetkellä tuntuisi siltä, joten veikkaan Canucks, mutta toivon Maple Leafs.
 

orpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks, Kärpät
Oiski Canucks, mutta paskat! Sitä päivää ei mulle suoda, joten luulen että Kings se on näistä joka seuraavaksi vie jos on viedäkseen.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Los Angeles, nuori ja nouseva nippu joka voi näyttää kyntensä jo tänä keväänä. Vancouver voi olla nyt ehkä vahvempi, mutta ei parin vuoden päästä. St.louis myös nousee jo kohinalla, mutta heidän aikansa ei ole vielä. Buffalo on kylla idän kestomenestyjä, mutta kokoonpanoon ei saada merkittäviä vahvistuksia vaan Sabres useasti on lähinnä myyjä. Kuitenkin pitävät joukkueen kilpailukykyisenä, mutta cupiin se ei riitä. Toronto taas on yksi kysymysmerkki ja alkaa nuo Burken touhut jo epäilyttämään. Hän jotenkin yrittää tehdä uutta Anaheim Ducksia 2007, joka on iso ja ilkeä ja ottaa pirusti jäähyjä. Harmi, ettei tuolla kaavalla enää todennäköisesti menestytä nyky-NHL:ssä. Toronton on melkein pakko nyt päästä playoffeihin kun muuten Kessel-kauppa tuomitaan flopiksi. Playoffpaikkakin on siinä ja siinä...
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Muistin että avasin aikoinaan tällaisen ketjun, ja oikean vastauksen tiesi:

anatsu, AnFa, anzie, Axbor Nocturne, Bauer, Bili, Blasph, Bourque#77, Bäcks, calvin, Dolgor, Eager, Espoon Siniset, Golden Ari, Gr8-8, Hukkaviiva, Iggy12, Ikijokeri, ipanmies, Jabbbe, Jazze Cazza, JoukaHainen, JäisetKädet, Kaberle, Kaukosäädin, kekkis, Köyliön Ässä, lade, Lecavalier4, Linjatuomari, M@thieu, McK, Merovingi, Morso, Mängimies, Nupe#31, Oakley, orpo, Oswaldo#11, Parker27, player#26, Posthumus, Reinomies, Rocco, Rubicon, Sabaton, Samsonov, Sledge Hammer!, Snagari, Streider, TAM, tiuke, TML, Urmas Kulkunen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös