Tomáš Záborský Ässiin

  • 527 492
  • 1 556
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
No niin SJS. Kait huomasit, ettei Zabo niissä matseissa pelannut, joista nyt miestä moitit.

En minä varsinaisesti moiti. Zabo oli hyvä ja ratkaisi kahdeksan voittoa joukkueelle omalla panoksellaan - välillisesti ehkä enemmänkin. Mutta muu joukkue ei sitten ollut ihan samalla tasolla. Army Joe voitti joukkueelle 4 ottelua, Saippua ja Lee kolme. Prosenttuaalisesti Lee oli joukkueeleen (myös) kullanarvoinen pelaaja.
Jostakusta ihan kelvollisesta joskaan ei niin häikäisevästä ex-NHL pelurista (Joe Juneau ehkä) sanottiin joskus että valtaosa hänen tekemistään maaleista on sellaisia "turhia" 5-1 ja 6-1 maaleja jo ajat sitten ratkenneissa otteluissa, mutta äärimmäisen harvoin niitä arvokkaita tasurin voitoksi tai tappion tasuriksi kääntäviä "tärkeitä" maaleja.
Kauden lopputuloksen valossa niitä tärkeiden maalien tekijöitä ei Ässissä ollut tällä kaudella kuin muutama pelaaja.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Zabo ja Summanen, miten mahtaa tämä yhtälö toimia? Piiskaako Summanen Zabon hirmu liekkeihin, vai veteleekö diivaa pitkin pukukopin seiniä. Hymiö.

Mikäli pidät Zaborskya diivana, olet väärillä jäljillä. Hän on kovan luokan urheilija, yksi kovimmista SM-liigassa ellei kovin. Summanen arvostaa urheilijoita ja uskon, että hän arvostaa myös "Hulk" Zaborskya.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Aattelinpa tälläisen tänne kertoa. Mun tuttavani on oikein hyvä frendi ja entinen joukkuekaveri Zaborskin kanssa ja eilen rupateltiin niitä näitä ja kertoi, että Zaborski itse oli hänelle kieltänyt allekirjoittaneensa omsk sopparia. Ensi kaudesta ei kuulema ole mitään varmaa päätetty, eikä jatko Ässissäkään ole kokonaan poissuljettu vaihtoehto.

Tiedä sitten mitä tuulia haistelee, mutta kaverini on kyllä kartalla tsekki - ja slovakkipelaajien edesottamuksista varsin hyvin.

Pidetään peukkuja, että sittenkin jäisi liigaa parantamaan, vaikka ei ehkä kovin luultavaa olekaan.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Omskin kotisivuilla on ainakin Zaborskyn kuva jonkin uutisen liitteenä. Tosin tekstistä en ymmärrä mitään. Eikös tuo soppari muutenkin ole jo suomalaisessa mediassa ilmoitettu?
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Omskin kotisivuilla on ainakin Zaborskyn kuva jonkin uutisen liitteenä. Tosin tekstistä en ymmärrä mitään. Eikös tuo soppari muutenkin ole jo suomalaisessa mediassa ilmoitettu?

Tuliko kylmä hiki?

No joo, eiköhän miehen siirtyminen Omskiin ole kaiken kaikkiaan varma juttu. Toisaalta en olisi yllättynyt, vaikka venäläiset olisivat vetäneet mutkia vähän suoriksi ja olleet hieman ajoissa liikenteessä asian julkaisun kanssa.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllähän Omskin sivuilla lukee, että parin vuoden diili olisi tehty.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Mistä sitä ikinä noista vanjan kanssa tehdyistä sopimuksista mitään tietää varmana.

Zabona pyytäisin palkan etukäteen käteisenä. Venäläiset itsehän eivät kuulemma (venäläisiin) pankkeihin luota ja juuri tämän takia kantavat niitä valtavia rahatukkoja lompakossaan.

Noh, eiköhän Z ensi vuonna ainakin Venäjällä aloita. En tosin olisi mitenkään superyllättynyt vaikka olisi takaisin Porissa jo ennen joulutaukoa. Sen kunniaksi voisin yhden onnenkyyneleenkin ehkä tirauttaa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös