Otteluseuranta: Phoenix Coyotes @ Los Angeles Kings, Lännen Finaali game 3.

Staples Centerissä pelataan kolmas ottelu lännen finaaleista,

Kingsillä:Colin Frasier (family matters)

Phoenixilla: Adrian Aucoin (lower body) ja Martin Hanzal (Suspension)

Phoenixilla käytännössä pakkovoitto.

ei muuta kuin GO KINGS GO!

Kyle

Hyvällä sykkeellä alkanut peli. Coyotes ollut hitusen aktiivisempi, mutta maalipaikat menneet Kingseille. Kingsin ylivoima tuttua paskaa, taisi Doanin jäähyn aikana laukaukset mennä kojooteille 2-0.

Brown - Kopitar - Williams
Penner - Richards - Carter
King - Stoll - Lewis
Clifford - Richardsson - Nolan

Beatnik77

HIFK, Toronto Maple Leafs, Anaheim Ducks
Ekman-Larssonin jäähy oli täysin miehen omaa typeryyttä. Doanin jäähy sen sijaan aika helkkarin kyseenalainen.

Beatnik77

11-1. Kolmas sarja putkeen 3-0 tilanteessa. Onhan toi nyt aivan jäätävää menoa Kingsiltä.

Kyle

Kings on järkyttävän kova ollut johtoasemassa ja varsinkin kun pelataan ottelun viimmeiset 2-3 minuuttia, pystyy joukkue jäädyttämään vastustajan pelin täysin. En muista kertaakaan että vastustaja olisi tämän kevään 11 voittopelissä saanut kunnon mylläkkää ottelun viimmesten minuuttien aikana.

Kopitar ja Brown on keränneet ylistys-sanoja, mutta pakko antaa tunnustusta ketjun kolmannelle lenkille Justin Williamsille. Jää tämän kaksikon varjoon, mutta pelaa siellä taustalla erittäin virheetöntä kahdensuunnan peliä.

Siim72

HIFK, L.A. Kings

Pitää nostaa esille vielä Dwight King. Viisi maalia jo tehtynä joista kaksi voittomaaleja. King teki samat viisi runkosarjassa, hyvin on siis nostanut tasoaan poffeissa!